nikos523 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Σε μερικες nightly λεει πως συνιστούν να περάσουμε ξανά τα gapps.. Ξέρει κανείς γιατί; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Σε μερικες nightly λεει πως συνιστούν να περάσουμε ξανά τα gapps.. Ξέρει κανείς γιατί; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τα gapps δεν επιτρεπεται απο την google να χρησιμοποιουνται στο AOSP και ως εκ τουτου καμια cm rom δεν τις περιεχει. Aν θελεις τις εγκαθιστας μονος σου. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Τα gapps δεν επιτρεπεται απο την google να χρησιμοποιουνται στο AOSP και ως εκ τουτου καμια cm rom δεν τις περιεχει. Aν θελεις τις εγκαθιστας μονος σου. το γνωριζω Παναγιωτη, απλα σε μερικες nightly λενε τα εξης : Gapps retains your Google account info, but it is recommended to reflash gapps following the Nightly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 το γνωριζω Παναγιωτη, απλα σε μερικες nightly λενε τα εξης : Gapps retains your Google account info, but it is recommended to reflash gapps following the Nightly. To εχω δει, αλλα στην κεντρικη σελιδα της cm στο xda αναφερει "There are no Google Apps bundled with CM ROMs, because Google asked Cyanogen to remove copyrighted apps, after flashing rom don't forget to flash Google Addon package if you want it". Μαλλον στο changelog απλα δεν το γραφουν σε καθε εκδοση... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkonaris Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Ε λοιπον δεν αντεξα και εβαλα την cyanogen... Πρωτη εντυπωση πολυ θετικη σχετικα με την ταχυτητα και αρνητικη σχετικα με την εμφανιση. Η εναλλαγη στα μενου γινεται στιγμιαια οπως επισης και το ανοιγμα του phone dialer και των contacts.Στις υπολοιπες custom roms(juwe,sh,surface) θελει κανα δευτερολεπτο μεχρι να ανοιξει τις επαφες.Βεβαια δεν ξερω αν βαρυνει το συστημα μετεπειτα απο την χρηση... Επισης εβαλα τον neo-17 kernel με led notification και δουλευουν κανονικα τα led. Αρα το bln pro app ειναι αχρηστο? OC/UV προσπαθησα να κανω με το tegrak και το setcpu, και τα 2 αγορασμενα απο το market, το 1ο ελεγε πως η συσκευη δεν υποστηριζεται και το 2ο ετρωγε απανωτα fc...Τελικα εκανα την δουλεια μου με το δωρεαν voltage control. Δεν εκανα oc, μονο uv για να δω πως θα παει η μπαταρια. Παρεπιπτωντος χρησιμοποιω ondemandx governor και noop scheduler. Μεχρι στιγμης παντως η μπαταρια πεφτει σαν τρελη αν και ειναι αρχη ακομα... Και παμε στα σοβαρα...Themes:p...Εχετε καμια καλη προταση? Κατι που να περιλαμβανει transparent notification bar(ρε προβληματα που εχει ο κοσμος...)Εψαξα λιγο στο xda και εχει απειρα. Με το theme chooser που περιλαμβανεται γινονται install? Γιατι μερικοι προτεινουν τα metamorph και zipthemer απο το market. Και τελος γιατι σας επρηξα...Για να αλλαξω modem απλα φλασαρω το zip απο recovery? Λεω να δοκιμασω KC1 γιατι αυτο της jvr καταναλωνει πολυ μπαταρια με wifi(καλα με 3g την λιωνει!!!) Αυτα τα ολιγα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Ε λοιπον δεν αντεξα και εβαλα την cyanogen... Πρωτη εντυπωση πολυ θετικη σχετικα με την ταχυτητα και αρνητικη σχετικα με την εμφανιση. Η εναλλαγη στα μενου γινεται στιγμιαια οπως επισης και το ανοιγμα του phone dialer και των contacts.Στις υπολοιπες custom roms(juwe,sh,surface) θελει κανα δευτερολεπτο μεχρι να ανοιξει τις επαφες.Βεβαια δεν ξερω αν βαρυνει το συστημα μετεπειτα απο την χρηση... Επισης εβαλα τον neo-17 kernel με led notification και δουλευουν κανονικα τα led. Αρα το bln pro app ειναι αχρηστο? OC/UV προσπαθησα να κανω με το tegrak και το setcpu, και τα 2 αγορασμενα απο το market, το 1ο ελεγε πως η συσκευη δεν υποστηριζεται και το 2ο ετρωγε απανωτα fc...Τελικα εκανα την δουλεια μου με το δωρεαν voltage control. Δεν εκανα oc, μονο uv για να δω πως θα παει η μπαταρια. Παρεπιπτωντος χρησιμοποιω ondemandx governor και noop scheduler. Μεχρι στιγμης παντως η μπαταρια πεφτει σαν τρελη αν και ειναι αρχη ακομα... Και παμε στα σοβαρα...Themes:p...Εχετε καμια καλη προταση? Κατι που να περιλαμβανει transparent notification bar(ρε προβληματα που εχει ο κοσμος...)Εψαξα λιγο στο xda και εχει απειρα. Με το theme chooser που περιλαμβανεται γινονται install? Γιατι μερικοι προτεινουν τα metamorph και zipthemer απο το market. Και τελος γιατι σας επρηξα...Για να αλλαξω modem απλα φλασαρω το zip απο recovery? Λεω να δοκιμασω KC1 γιατι αυτο της jvr καταναλωνει πολυ μπαταρια με wifi(καλα με 3g την λιωνει!!!) Αυτα τα ολιγα:O Για τον kernel ΝΕΟ17 μετά από λίγη χρήση πόσταρε ξανά εντυπώσεις. Τον έχω 2 μέρες σε CM7 based ROM(Twooey! III) αλλά το κινητό συμπεριφέρεται πιο smooth μεν αλλά και πιο "laggy" δε. Για μόντεμ καλά ακούγονται για αυτό της JVQ. Θα σου πρότεινα το BUJP5(Vodafone) το οποίο έκανε την εμφάνιση του σε Froyo και από το οποίο μόνο καλές εντυπώσεις έχω(και σε λήψη/ισχύ σήματος και σε αυτονομία). Edited August 18, 2011 by nikoskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Παναγιωτη να ενημερωσεις αμεσα καθως την εβγαλα λογω αυτονομιας και wifi...εαν βελτιωθει σε αυτα εννοειται πως την ξαναβαζω χωρις δευτερη σκεψη. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Hρακλη, μετα απο ενα κυκλο φορτισης και αφου φορτισα πληρως παραθετω τα πρωτα αποτελεσματα Ειναι βεβαια με χαλαρη χρηση του κινητου, δηλαδη λιγες κλησεις και μερικα μηνυμαρα αραια και που αλα θεωρω οτι ειναι αρκετα καλα. Θα δω πως θα παει και αυριο και θα ενημερωσω. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Έχετε χρησιμοποιήσει το market enabler στην συσκευή με Cyanogen;Αναφέρονται προβλήματα μεταξύ τους κατά το παρελθόν.Λύθηκαν;Θέλω απεγνωσμένα να εγκαταστήσω Google Maps και μέσω υπολογιστή και της σελίδας https://market.android.com/developer?pub=Google+Inc. δεν μου επιτρέπει ενώ από το κινητό δεν δίνει καν αποτέλεσμα! Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Έχετε χρησιμοποιήσει το market enabler στην συσκευή με Cyanogen;Αναφέρονται προβλήματα μεταξύ τους κατά το παρελθόν.Λύθηκαν;Θέλω απεγνωσμένα να εγκαταστήσω Google Maps και μέσω υπολογιστή και της σελίδας https://market.android.com/developer?pub=Google+Inc. δεν μου επιτρέπει ενώ από το κινητό δεν δίνει καν αποτέλεσμα! εχω το me και κατεβασα χαρτες κλπ με αυτο κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 εχω το me και κατεβασα χαρτες κλπ με αυτο κανονικα Ποιά χώρα και δίκτυο επιλέγεις στο Market Enabler; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Ποιά χώρα και δίκτυο επιλέγεις στο Market Enabler; t-mobile us Κάτι άλλο, το «ετοιμότητα κυψέλης», τι ποσοστά καταναλωσης έχει σε εσάς ρε παιδιά; πρώτη φορά το βλέπω σε ρομ αυτο. Φτάνει σε επίπεδα ~17% (όταν η μπαταρία φτάσει στα τελειώματα πάντα. Τωρα είναι πιο ψηλά). Το os επίσης είναι λίγο παρακάτω, αλλα ~15-17%.. edit: btw, αν δεν βρίσκεις τους χάρτες (τωρα το θυμήθηκα), αναζήτησε το εξής στο μαρκετ : a google map navigation book, μπες σε αυτο και Τέρμα κάτω στο «Σχετικο» θα βρεις το google maps :) (μην ξεχάσεις να βάλεις t-mobile) Το έψαξα πολύ κι εγω για τους χάρτες :p Edit 2: τωρα κατάλαβα γιατί δεν το πρόσεχα αυτο το «ετοιμότητα κυψέλης».. Γιατί το έσκιζα το κινητό κάθε μέρα (όπως σήμερα!), ενώ τελευταία δεν το έλιωνα όπως πριν. Τωρα είναι στο 4% η ετ.κυψ. και στο 9% το os.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 t-mobile us Κάτι άλλο, το «ετοιμότητα κυψέλης», τι ποσοστά καταναλωσης έχει σε εσάς ρε παιδιά; πρώτη φορά το βλέπω σε ρομ αυτο. Φτάνει σε επίπεδα ~17% (όταν η μπαταρία φτάσει στα τελειώματα πάντα. Τωρα είναι πιο ψηλά). Το os επίσης είναι λίγο παρακάτω, αλλα ~15-17%.. edit: btw, αν δεν βρίσκεις τους χάρτες (τωρα το θυμήθηκα), αναζήτησε το εξής στο μαρκετ : a google map navigation book, μπες σε αυτο και Τέρμα κάτω στο «Σχετικο» θα βρεις το google maps :) (μην ξεχάσεις να βάλεις t-mobile) Το έψαξα πολύ κι εγω για τους χάρτες :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Thx! Θα το κοιτάξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkonaris Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Ρε παιδια τι ακριβως συμβαινει με το fm radio? Γνωριζω πως δεν λειτουργει σωστα και πως παραμενει ενα απο τα κυρια εναπομειναντα bugs της cm, αλλα γιατι χρειαζεται bluetooth για να λειτουργησει? Και οι σταθμοι που πιανει σιγουρα δεν ειναι στην περιοχη μου(Θεσσαλονικη)... Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε fonts στην cyanogen οπως στην stock gb? δεν βρηκα πουθενα την επιλογη στα settings? nikoskon ακομα δεν ειμαι σε θεση να σχολιασω τον kernel καθως ενδιαμεσα ξαναφλασαρα την stock jvr για ποιο καθαρο συστημα(δεν αντεχα να βλεπω τα αρχεια του voodoo lagfix...)Παντως ο dev του kernel συμβουλευει να μην χρησιμοποιουμε noop kai ondemandx.Αυτα ακριβως που χρησιμοποιουσα δηλαδη μεχρι τωρα:lol:Κι ετσι παντως κρατησε 1 μερα και κατι με απανωτα φλασαρισματα στο ενδιαμεσο.Απο αυριο θα βαλω bfq και smartass που προτεινει και ο dev αν και δεν εχω ιδεα τι ακριβως κανουν:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Hρακλη, μετα απο ενα κυκλο φορτισης και αφου φορτισα πληρως παραθετω τα πρωτα αποτελεσματα Ειναι βεβαια με χαλαρη χρηση του κινητου, δηλαδη λιγες κλησεις και μερικα μηνυμαρα αραια και που αλα θεωρω οτι ειναι αρκετα καλα. Θα δω πως θα παει και αυριο και θα ενημερωσω. Δεν ειναι κι ασχημα Παναγιωτη, με modem jvq φανταζομαι...η μηπως οχι; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Δεν ειναι κι ασχημα Παναγιωτη, με modem jvq φανταζομαι...η μηπως οχι; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι Ηρακλή με JVQ. Έκλεισα 3 κύκλους φόρτισης. Περιμένω να δω ποσό θα μου κρατήσει τώρα και θα ξανά ποσταρω αποτελέσματα. Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 http://img571.imageshack.us/img571/742/screenshot1313962139606.png my stats Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 http://img571.imageshack.us/img571/742/screenshot1313962139606.png my stats Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Το Display πόση ώρα είναι?? Με airplane το βράδυ? κερνελ? ρομ ? Scheduler? Governor? Screenstate scripts? (if any) τι να μας πουν σκετα τα stats :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 .Καλημέρα, έχω εγκαταστησει πάνω απο 2.3.4 jvk την nightly 76 λόγω οτι είμαι διακοπές και δεν έχω νετ. Πλέον όμως δεν βλέπει καθόλου την εξωτερική sd κάρτα μου των 8γίγα , τι μπορώ να κανω; ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 .Καλημέρα, έχω εγκαταστησει πάνω απο 2.3.4 jvk την nightly 76 λόγω οτι είμαι διακοπές και δεν έχω νετ. Πλέον όμως δεν βλέπει καθόλου την εξωτερική sd κάρτα μου των 8γίγα , τι μπορώ να κανω; ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σε ποιό path ψάχνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 (edited) Το Display πόση ώρα είναι?? Με airplane το βράδυ? κερνελ? ρομ ? Scheduler? Governor? Screenstate scripts? (if any) τι να μας πουν σκετα τα stats :) Insanity CM κερνελ neo9 redux v5. Το display ειναι 3hours. χωρις airplane το βραδυ. Governor Smartass με τα scripts του Zach. OC/UV 1.44GHz Edited August 22, 2011 by Brolly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Σε ποιό path ψάχνεις; κανονικα ψαχνω, στο mnt, emmc, και παντου εψαξα αλλα τιποτα...... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 (edited) Insanity CM κερνελ neo9 redux v5. Το display ειναι 3hours. χωρις airplane το βραδυ. Governor Smartass με τα scripts του Zach. OC/UV 1.44GHz 3 hours! ?? Μου φαίνεται πααααρα πολύ! Είχα παρόμοιο setup σε CM7 τόση διαφορά να έχει η Instanity? Εγώ ας πούμε θα είχα περίπου 4-5% ακόμα μπαταρίας με αυτή την χρήση. Και μάλιστα χωρίς OC Μόνο UV. Αν θες δώσε και τις τιμές στο UV σου ΥΓ. Modem JVQ? Edited August 22, 2011 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 (edited) 3 hours! ?? Μου φαίνεται πααααρα πολύ! Είχα παρόμοιο setup σε CM7 τόση διαφορά να έχει η Instanity? Εγώ ας πούμε θα είχα περίπου 4-5% ακόμα μπαταρίας με αυτή την χρήση. Και μάλιστα χωρίς OC Μόνο UV. Αν θες δώσε και τις τιμές στο UV σου ΥΓ. Modem JVQ? Εχει δικιο ειναι παρα πολες κοιταξα λαθος, το ξανακοιταξα κ τελικα ειναι 2hours12mins. Οπως ηδη θα ξες το καθενα τηλ εχει διαφορετικες τιμες undervolting δηλαδη διαφερει απο συσκευη σε συσκευη ωστoσο για την ιστορια: 1.44GHz -25 1.4Ghz -25 1.3GHz -50 1.2GHz -50 1GHz - default (1250mV) 800MHz -50 400MHz -75 200MHz -150 100MHz -175 btw η Insanity CM ειναι πιο ελαφρια απο την CM7 εχουν αφερεσει πολλα πραγματα κ μεχρι στιγμης ειναι blazing fast! Modem: JVR διοτι πιανω καλυτερο wifi-gsm signal. http://img814.imageshack.us/i/screenshot1314015331577.png/ Edited August 22, 2011 by Brolly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Εχει δικιο ειναι παρα πολες κοιταξα λαθος, το ξανακοιταξα κ τελικα ειναι 2hours12mins. Οπως ηδη θα ξες το καθενα τηλ εχει διαφορετικες τιμες undervolting δηλαδη διαφερει απο συσκευη σε συσκευη ωστoσο για την ιστορια: 1.44GHz -25 1.4Ghz -25 1.3GHz -50 1.2GHz -50 1GHz - default (1250mV) 800MHz -50 400MHz -75 200MHz -150 100MHz -175 btw η Insanity CM ειναι πιο ελαφρια απο την CM7 εχουν αφερεσει πολλα πραγματα κ μεχρι στιγμης ειναι blazing fast! Modem: JVR διοτι πιανω καλυτερο wifi-gsm signal. http://img814.imageshack.us/i/screenshot1314015331577.png/ Ναι ξέρω πως το UV είναι device depented απλά σαν μέτρο σύγκρισης (btw έχουμε τα ίδια μέχρι το 1ghz μόνο που στο 1ghz εγώ είμαι -50). Είχα βάλει Insanity όταν ήταν froyo και ακόμα και τότε ήταν πολύ γρήγορη σε πρώιμο στάδιο βέβαια ακόμα. Ψήνομαι πολύ να δοκιμάσω και την CM7 εκδοχή τής ειδικά όταν βλέπω τέτοια μπαταρία! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Ναι ξέρω πως το UV είναι device depented απλά σαν μέτρο σύγκρισης (btw έχουμε τα ίδια μέχρι το 1ghz μόνο που στο 1ghz εγώ είμαι -50). Είχα βάλει Insanity όταν ήταν froyo και ακόμα και τότε ήταν πολύ γρήγορη σε πρώιμο στάδιο βέβαια ακόμα. Ψήνομαι πολύ να δοκιμάσω και την CM7 εκδοχή τής ειδικά όταν βλέπω τέτοια μπαταρία! Δεν ειναι η ΡΟΜ που δινει κυριως καλη μπαταρια. Ειναι ο kernel σε συνδιασμο με τα tweak scripts και φυσικα GB Bootloader(Major battery drain fixed). Insanity CM + NEO9 Redux v5 + Zach scripts + GB Bootloaders = ΤΕΡΑΣ ! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts