nikos523 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 read/write perms rwxr-x--- ? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 rwxr-x--- ? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι, χρησημοποιησε το Root Explorer κανε copy τα 2 αρχεια απτο .zip, πανε στο /system/etc/init.d πατα πανω δεξια το κουμπι Mount R/W και πατα paste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Ναι, χρησημοποιησε το Root Explorer κανε copy τα 2 αρχεια απτο .zip, πανε στο /system/etc/init.d πατα πανω δεξια το κουμπι Mount R/W και πατα paste Ναι τα έχω κάνει όλα μόνο τα premision στα αρχεία μένει να δώσω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookgf Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Καλησπέρα και από εμένα. Ακόμα ένας κώλυσε το μικρόβιο που λέγετε CM7. Έρχομαι από 2.2 στοκ σε 2.3.4 JVQ και τελικά CM7.Μια ερώτηση έχω να κάνω. Έκανα εγκατάσταση και όλα πήγαν καλά αλλά όπως διάβασα το μόντεμ της JVQ πάει καλύτερα και είπα να το δοκιμάσω.Το πέρασα μεσώ ODIN αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα παροχo (NO SERVICE). Έπρεπε να προσέξω τίποτα? Edited August 12, 2011 by spookgf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Καλησπέρα και από εμένα. Ακόμα ένας κώλυσε το μικρόβιο που λέγετε CM7. Έρχομαι από 2.2 στοκ σε 2.3.4 JVQ και τελικά CM7.Μια ερώτηση έχω να κάνω. Έκανα εγκατάσταση και όλα πήγαν καλά αλλά όπως διάβασα το μόντεμ της JVQ πάει καλύτερα και είπα να το δοκιμάσω.Το πέρασα μεσώ ODIN αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα παροχo (NO SERVICE). Έπρεπε να προσέξω τίποτα? Το μοντεμ περνιεται μεσω cwm και το κατεβαζεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1158783 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Τελικά JVQ vs JVR modems? Είδατε διαφορές? Πάντως με JVR έχω σίγουρα καλύτερο σήμα (wifi+gsm) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Τελικά JVQ vs JVR modems? Είδατε διαφορές? Πάντως με JVR έχω σίγουρα καλύτερο σήμα (wifi+gsm) Εγω εχω JVK modem αλλα δεν εχω δει κατι που να ειναι υποπτο. Λετε να περασω αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Τελικά JVQ vs JVR modems? Είδατε διαφορές? Πάντως με JVR έχω σίγουρα καλύτερο σήμα (wifi+gsm) Βασίλη της JVQ μου τρώει σίγουρα λιγότερη μπαταρία στο wifi. Το σήμα στην JVR ήταν ελαφρώς καλύτερο. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookgf Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Μόλις βρήκα αυτό http://img189.imageshack.us/img189/4018/setings.jpg Uploaded with ImageShack.us Όσοι πιστοί προσέλθετε! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1194204 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 μΙΗρθε η ωρα να γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου.Η ρομ πολυ απλα δεν εχει αντιπαλο...ειναι με διαφορα οτι πιο γρηγορο εχει μπει στο κινητο μου...πλεον ο γαλαξιας μου ειναι σαν να μην εχει κοφτη!!! Εντυπωσιαστηκα απο τις παρα πολλες επιλογες και ρυθμισεις που εχει παρεχοντας τη δυνατοτητα εξατομικευσης. Βεβαια στην,αρχη εμπενε μονο στο recovery χωρις να μπουταρει δηλαδη, αλλα μετα εφτιαξε απο μονο του δεν ξερω πως.Μεχρι στιγμης εχω τον δικο της κερνελ αλλα με μοντεμ της jvq. Η εμβελεια του wifi πραγματι δεν ειναι κι η καλυτερη αλλα απο μπαταρια μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα παραπονο. Επισης, θεαματικη ειναι η βελτιωση στην φορτωση των φωτογραφιων στην Συλλογη αφου ολα γινοται τοσο γρηγορα αλλα και τοσο ομαλα. Αλλα επειδη το τελειο δεν υπαρχει δυστυχως σε μενα τουλαχιστον ο , browser ειναι αθλιος!!Μου λειπει πολυ το browsing της gvr... Παρολα αυτα μενω στην cm μεχρι να βγει κατι εξισου γρηγορο και smooth... Ευελπιστω μονο να ειναι μια αξιοπιστη ρομ... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 μΙΗρθε η ωρα να γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου.Η ρομ πολυ απλα δεν εχει αντιπαλο...ειναι με διαφορα οτι πιο γρηγορο εχει μπει στο κινητο μου...πλεον ο γαλαξιας μου ειναι σαν να μην εχει κοφτη!!! Εντυπωσιαστηκα απο τις παρα πολλες επιλογες και ρυθμισεις που εχει παρεχοντας τη δυνατοτητα εξατομικευσης. Βεβαια στην,αρχη εμπενε μονο στο recovery χωρις να μπουταρει δηλαδη, αλλα μετα εφτιαξε απο μονο του δεν ξερω πως.Μεχρι στιγμης εχω τον δικο της κερνελ αλλα με μοντεμ της jvq. Η εμβελεια του wifi πραγματι δεν ειναι κι η καλυτερη αλλα απο μπαταρια μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα παραπονο. Επισης, θεαματικη ειναι η βελτιωση στην φορτωση των φωτογραφιων στην Συλλογη αφου ολα γινοται τοσο γρηγορα αλλα και τοσο ομαλα. Αλλα επειδη το τελειο δεν υπαρχει δυστυχως σε μενα τουλαχιστον ο , browser ειναι αθλιος!!Μου λειπει πολυ το browsing της gvr... Παρολα αυτα μενω στην cm μεχρι να βγει κατι εξισου γρηγορο και smooth... Ευελπιστω μονο να ειναι μια αξιοπιστη ρομ... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk +1! Και μένα την πρώτη φορά που την περασα έμπαινε μόνο σε recovery. Φλασαρα jvr και ξαναπερασα cm και άνοιγε κανονικά. Απο την ώρα πάντως που περασα την 85 και τον neo 16 (χωρίς bln) όλα κυλάνε τέλεια και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ FC ΠΟΥΘΕΝΑ!! Και ο browser τωρα ρολαρει σχετικά καλά (σε σχέση με πριν). Μάλλον η 82 ήταν η καταστροφή τελικά! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 +1! Και μένα την πρώτη φορά που την περασα έμπαινε μόνο σε recovery. Φλασαρα jvr και ξαναπερασα cm και άνοιγε κανονικά. Απο την ώρα πάντως που περασα την 85 και τον neo 16 (χωρίς bln) όλα κυλάνε τέλεια και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ FC ΠΟΥΘΕΝΑ!! Και ο browser τωρα ρολαρει σχετικά καλά (σε σχέση με πριν). Μάλλον η 82 ήταν η καταστροφή τελικά! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Κι εγω την 82 εχω ρε Νικολα αλλα θα βαλω την 85 να δω... Μεχρι τωρα παντως οσες custom κι αν εχω βαλει υστερουν ολες στον browser. Κατι αλλο σε 5 ωρες σε idle κατασταση εχασε 8% μπαταρια με μοντεμ jvq και στοκ κερνελ...Αραγε υπαρχει κατι χειροτερο... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 (edited) Κι εγω την 82 εχω ρε Νικολα αλλα θα βαλω την 85 να δω... Μεχρι τωρα παντως οσες custom κι αν εχω βαλει υστερουν ολες στον browser. Κατι αλλο σε 5 ωρες σε idle κατασταση εχασε 8% μπαταρια με μοντεμ jvq και στοκ κερνελ...Αραγε υπαρχει κατι χειροτερο... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Hρακλεα, αντιθετα με σενα ο browser μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. Στην JVQ η εμπειρια browsing ηταν για μενα απο τις χειροτερες ενω εδω καμια σχεση. Δεν ξερω, με εχει αφησει πολυ ικανοποιημενο και σε ομαλοτητα και σε ταχυτητα. Για τη μπαταρια με το ιδιο ακριβως στησιμο με το δικο σου, σε idle χανει το πολυ 3% σε 6-7 ωρες. Κανε λιγη υπομονη μεχρι να στρωσει. Ολα αυτα με την v85. Μετα το 15αυγουστο που θα εχω χρονο, θα αναβαθμισω στην τελευταια nightly. Edited August 14, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Κι εγω την 82 εχω ρε Νικολα αλλα θα βαλω την 85 να δω... Μεχρι τωρα παντως οσες custom κι αν εχω βαλει υστερουν ολες στον browser. Κατι αλλο σε 5 ωρες σε idle κατασταση εχασε 8% μπαταρια με μοντεμ jvq και στοκ κερνελ...Αραγε υπαρχει κατι χειροτερο... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σαν το browsing της jvr καμια. Η μπαταρία μου πλέον σε idle κατασταση κατεβαίνει περίπου 3-4% σε 7 ώρες Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Hρακλεα, αντιθετα με σενα ο browser μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. Στην JVQ η εμπειρια browsing ηταν για μενα απο τις χειροτερες ενω εδω καμια σχεση. Δεν ξερω, με εχει αφησει πολυ ικανοποιημενο και σε ομαλοτητα και σε ταχυτητα. Για τη μπαταρια με το ιδιο ακριβως στησιμο με το δικο σου, σε idle χανει το πολυ 3% σε 6-7 ωρες. Κανε λιγη υπομονη μεχρι να στρωσει. Ολα αυτα με την v85. Μετα το 15αυγουστο που θα εχω χρονο, θα αναβαθμισω στην τελευταια nightly. Παναγιωτη εννοειται οτι δεν θα την αφησω...δεν θα την βγαλω τοσο ευκολα ;) Οσο για τον browser της jvq σου συνιστω καποια στιγμη να βαλεις την jvr ( αν θυμαμαι καλα δεν την εχεις δοκιμασει ακομη:wacko:) και σερφαρε λιγο και μετα δεν θα θες να αλλαξεις browser. Ειναι σε αλλο επιπεδο... Anyway, το βραδακι λεω να αναβαθμιστω απο v82 σε v87... Σαν το browsing της jvr καμια. Η μπαταρία μου πλέον σε idle κατασταση κατεβαίνει περίπου 3-4% σε 7 ώρες Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ετσι Νικολα η jvr ειναι κορυφη :) Θα περιμενω λοιπον μηπως και δω καμια αλλαγη στην καταναλωση... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Ετσι Νικολα η jvr ειναι κορυφη :) Θα περιμενω λοιπον μηπως και δω καμια αλλαγη στην καταναλωση... Δωστης λιγο χρονο κ θα δεις πολυ καλη αυτονομια ... σε 3-4 επαναφορτισεις θα δεις διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Παναγιωτη εννοειται οτι δεν θα την αφησω...δεν θα την βγαλω τοσο ευκολα ;) Οσο για τον browser της jvq σου συνιστω καποια στιγμη να βαλεις την jvr ( αν θυμαμαι καλα δεν την εχεις δοκιμασει ακομη:wacko:) και σερφαρε λιγο και μετα δεν θα θες να αλλαξεις browser. Ειναι σε αλλο επιπεδο... Anyway, το βραδακι λεω να αναβαθμιστω απο v82 σε v87... Ναι Ηρακλη, την JVR δεν την εχω αγγιξει. Παντως συνιστω λιγη ακομη υπομονη οπως ειπε και ο Brolly. Ειναι ιδιομορφη ρομ, αλλα αν της δωσεις λιγο χρονο θα σε ανταμειψει:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Φιλε Παναγιωτη και Brolly η ρομ αυτη ενω αρχικα ημουν διστακτικος τελικα με εχει ενθουσιασει.Και καποιο bug που λεει ο λογος να μου παρουσιασει θα την συγχωρεσω γιατι μου δινει τοσα αλλα...Οσο χρονο θελει θα της δωσω γιατι πραγματικα ειναι η πιο ξεχωριστη ρομ που εχω βαλει... Α μολις εβαλα την v87 και για οσους δεν το γνωριζουν η μπροστινη καμερα πλεον λειτουργει μια χαρα σε αντιθεση με την v82 που ημουν πριν. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω εγω ειναι κολληματα σε 720p vid rec ... Υποθετω και εσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω εγω ειναι κολληματα σε 720p vid rec ... Υποθετω και εσεις ? Το 720p recording ειναι αυτο που με παραξενεψε περισσοτερο απο ολα, γιατι θεωρουσα οτι δεν λειτουργουσε καθολου. Σε μενα γραφει 720p κανονικα και μετα τα τρεχει χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Α μολις εβαλα την v87 και για οσους δεν το γνωριζουν η μπροστινη καμερα πλεον λειτουργει μια χαρα σε αντιθεση με την v82 που ημουν πριν. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ηρακλή, νομίζω από 86 και μετά το κινητό μπορεί να φορτιστεί και κλειστό. Για δοκίμασε το. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Ηρακλή, νομίζω από 86 και μετά το κινητό μπορεί να φορτιστεί και κλειστό. Για δοκίμασε το. Sent from my GT-I9000 Mακη ειμαι με την v86 και οταν εχεις το κινητο σβηστο και συνδεσεις το φορτιστη απλα ανοιγει σαν να πατας το power button. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Mακη ειμαι με την v86 και οταν εχεις το κινητο σβηστο και συνδεσεις το φορτιστη απλα ανοιγει σαν να πατας το power button. Νομίζω ότι διάβασα κάπου ότι υπήρχε στην 86. Μάλλον είναι στα σκαριά και θα μπει σε άλλη έκδοση. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Το 720p recording ειναι αυτο που με παραξενεψε περισσοτερο απο ολα, γιατι θεωρουσα οτι δεν λειτουργουσε καθολου. Σε μενα γραφει 720p κανονικα και μετα τα τρεχει χωρις κανενα προβλημα. Εμενα μια γραφει κανονικα μια οχι εχει καποια glitches/κολληματα... βασικα δε ξερω αν φταιει ο player (mobo player) που παιζω τα vids. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 (edited) Εμενα μια γραφει κανονικα μια οχι εχει καποια glitches/κολληματα... βασικα δε ξερω αν φταιει ο player (mobo player) που παιζω τα vids. Όχι δεν φταίει ο mobo. Υπάρχει όντως πρόβλημα. Στο xda ισχυρίζονται ότι το πρόβλημα είναι η έλλειψη hardware acceleration. Επίσης προτείνουν τη χρήση της εφαρμογής lgcamera και την μείωση των fps από 30 σε 25 και κάτω για να μην φαίνονται αυτά τα «κολλήματα». Edit: Αναφορικά με τη φόρτιση του κινητού όταν αυτό είναι κλειστό. Στην v86 περάστηκαν τα αρχεία που απαιτούνται αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν γιατί χρειάζεται νέος kernel που να τα υποστηρίζει. Αναμένουμε λοιπόν σύντομα τον νέο kernel. Edit 2: Από την έκδοση 88 το κινητό φορτίζει και κλειστό (νέος kernel). Παραγγελιά από τον Ηρακλή :lol:. Edited August 15, 2011 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts