Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρα το jigακι σωζει και τα captivate. To μαθαμε κι αυτο. Εισαι τυχερος φιλε snopmc και γλιτωσες απο μεγιστη ταλαιπωρια και εξοδα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι ολα οκ... το εφτιαξα και με USB τωρα για να το εχω μονιμα.. .και ολα καλα... .

να ρωτησω κατι ... στη CYANOGENMOD7 δουλευει κανονικα το ιντερνετ απο την Vodafone που εχω , ομως οταν του περασα την official του δεν μου δουλευει το ιντερνετ αλλα μου δουλευουν τα τηλεφωνα και τα μηνυματα και οταν παω για να βαλω τις ριθμησεις μου λεει να προσθεσω APN ... αυτο φτιαχνετε ή μονο με άλλη ρομ ?

Κοίταξε στους οδηγούς για νέους χρήστες, υπάρχουν οδηγίες και για τα APN.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

OK... το εφτιαξα... παιδια υπαρχει κατι να φτιαχνει το GPS γιατι στην οφισιαλ με google maps δεν μου δουλευει ..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305135

Ορίστε, φυσικά χρειάζεται root.

Εχω JVK αξιζει να την αλαξω για την CYANOGENMOD7 διαβαζω διαφορα εδω και ειμαι λιγο μπερδεμενος, μιας και θελω να το πουλησω τωρα θα ηθελα κατι σταθερο και καλο για τον καινουργιο χρηστη του κινητου μην μου το φερει στο κεφαλι :p

Εχω JVK αξιζει να την αλαξω για την CYANOGENMOD7 διαβαζω διαφορα εδω και ειμαι λιγο μπερδεμενος, μιας και θελω να το πουλησω τωρα θα ηθελα κατι σταθερο και καλο για τον καινουργιο χρηστη του κινητου μην μου το φερει στο κεφαλι :p

Για να μην στο φερει στο κεφαλι βαλτου μια επισημη γιατι λογικα θα θελει την εγγυηση του.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

σε περιπτωση που ειχε bootloaders και διαγραφηκαν ξερει καποιος αν επαναφερετε αυτο ή μπορει να ξαναπεραστουν τωρα που εχουν διαγραφει ?

Ωραία λογικά οι bootloader έμειναν ανέπαφοι αφού μπόρεσες με το jig να το ανοίξεις :P Αν διαγραφούν, ή καταστραφούν δεν μπορείς να μπεις καθόλου σε download mode απότι έχω ακούσει. Και δεν γίνεται να τους περάσεις, γιατί δεν μπαίνει το κινητό σε download mode. Μόνο η samsung το φτιάχνει στο service αλλά θα θελα να ήξερα πως..

@red_herring, hahaha κλαίω!

Ωραία λογικά οι bootloader έμειναν ανέπαφοι αφού μπόρεσες με το jig να το ανοίξεις :P Αν διαγραφούν, ή καταστραφούν δεν μπορείς να μπεις καθόλου σε download mode απότι έχω ακούσει. Και δεν γίνεται να τους περάσεις, γιατί δεν μπαίνει το κινητό σε download mode. Μόνο η samsung το φτιάχνει στο service αλλά θα θελα να ήξερα πως..

@red_herring, hahaha κλαίω!

ε φανταζομαι θα εχουν κατι τις παραπανω απο ενα απλο jig... :p :lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ναι. Έχουν κυκλοφορήσει και τα service manuals της sammy από το samfirmware και λογικά όποιος έχει κάποιες ικανότητες μπορεί αν ακολουθήσει το manual να το "αναστήσει". Αντί να περιμένει 15 μέρες το service. :P

Ναι Βασιλη, πρεπει να εχουν κατι σαν αυτο εδω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=756988 Eιναι το λεγομενο RIFF JTAG box και δεν ξερω τι ακριβως κανει, αλλα ειναι για περιπτωσεις που δεν φτιαχνονται με το jig. Anyway, ειμαστε εντελως off-topic οποτε...:X

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

και θα συνεχισω το offtopic :p

ρε και αυτοι στο service το odin χρησιμοποιουνε... :lol::lol::lol:

εχει και ειδικο section how to enter download mode :p

σε καποια φαση εχει κατι κατεβατα με θεματα της πλακετας και μπερδευει λιγο το πραγμα εκει

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

και θα συνεχισω το offtopic :p

ρε και αυτοι στο service το odin χρησιμοποιουνε... :lol::lol::lol:

εχει και ειδικο section how to enter download mode :p

σε καποια φαση εχει κατι κατεβατα με θεματα της πλακετας και μπερδευει λιγο το πραγμα εκει

Εννοειται το odin χρησιμοποιουνε, εμεις μηπως πως το βρηκαμε εκατσε και το εφτιαξε κανενας?;) Απλα επειδη ο Κυριλλος πιο πριν αναρωτηθηκε τι παιζει αν εχεις προβλημα με τους bootloaders, θυμηθηκα το jtag.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εννοειται το odin χρησιμοποιουνε, εμεις μηπως πως το βρηκαμε εκατσε και το εφτιαξε κανενας?;) Απλα επειδη ο Κυριλλος πιο πριν αναρωτηθηκε τι παιζει αν εχεις προβλημα με τους bootloaders, θυμηθηκα το jtag.

To Odin είναι leak από τη Samsung είναι δικό τους πρόγραμμα. Τώρα πώς βγήκε μη ρωτάς, ακριβώς όπως βγαίνουν τα firmwares στο samfirmware.com (το οποίο δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη Samsung, μόνο το κονέ που τους προμηθεύει). Μάλιστα επειδή δεν είμαστε σίγουροι πως λειτουργεί, γι'αυτό κάποιοι έκατσαν κι έφτιαξαν το Heimdall μόνοι τους, που είναι open source και κάνει την ίδια δουλειά.

- Alex

Καλησπερα παιδια επειδη μου δημιουργησε προβληματα η cm7 εβαλα πριν μια εβδομαδα jvo και απο τοτε εχασα τις εξελιξεις τις cm7.Αλλαξε κατι?Εφτιαξαν το ραδιο?

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Παιδια, εχω την τελευταια εκδοση της και σε debuging mode USB δεν μου εμφανιζει το κινητο στο droid explorer για να εγκαταστησω εφαρμογη στο τηλεφωνο ... τι μπορει να φταιει ?

Παιδια, εχω την τελευταια εκδοση της και σε debuging mode USB δεν μου εμφανιζει το κινητο στο droid explorer για να εγκαταστησω εφαρμογη στο τηλεφωνο ... τι μπορει να φταιει ?

Γιατί χρειάζεσαι το droid explorer για να εγκαταστήσεις εφαρμογή;

- Alex

Δεν το χρειάζομαι απαρετητα απλά όταν την κατεβαζω στον υπολογιστή έκανα διπλό κλικ και την εγκαταστουσα , τώρα την περνάω στην συσκευή και την εγκαθιστώ από file explorer .

Sent from my SGH-I897 using Tapatalk

Γεια σε ολους.. Εχω ενα προβληματακι.. Ξετσεκαρω την επιλογη για μονο 2G δυκτια και μονο του αν μπω και βγω απο τις ρυθμισεις ξανα ενεργοποιητε.. Ξερει κανεις τιποτα...;

Sent from my SGH-I897 using Tapatalk

Είναι λίγο χαλασμένα αυτά :p Γιατί θέλεις 2g; Για μπαταρία; Μην ανησυχείς, έτσι κ'αλλιώς από μπαταρία δεν τα πάει καλά η CM7

Είναι λίγο χαλασμένα αυτά :p Γιατί θέλεις 2g; Για μπαταρία; Μην ανησυχείς, έτσι κ'αλλιώς από μπαταρία δεν τα πάει καλά η CM7

Καλημέρα, μπορείς να έχεις μόνο 3G στην cyanogenmon;

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Καλημέρα, μπορείς να έχεις μόνο 3G στην cyanogenmon;

Γιώργος

Μπορείς να αλλάξεις σε 2g κανονικά, απλά όχι όταν έχεις τη σύνδεση ενεργοποιημένη. Παρόλα αυτά, το να προσπαθείς να σώσεις έτσι μπαταρία δεν βοηθάει σε κάτι.

Για μπαταρία αναγκαστικά άλλη ROM, κατά προτίμηση μια Custom που είναι βασισμένη σε επίσημη.

sailez, πίστεψε με η μπαταρία στην CyanogenMod 7 έχει βελτιωθεί πάρα μα πάρα πολύ!
Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

sailez, πίστεψε με η μπαταρία στην CyanogenMod 7 έχει βελτιωθεί πάρα μα πάρα πολύ!

Μπορεί, αλλά δεν κρατάει ούτε 12 ώρες.

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Μπορεί, αλλά δεν κρατάει ούτε 12 ώρες.

Γιώργος

Αν πιέζεις το κινητό καμία ROM δεν κρατάει 12 ώρες! Ο.ο

Εντάξει η μπαταρία δεν ήταν άσχημη, αλλά το handsfree ακόμα να το φτιάξουνε. :(