dion86 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) ακομα και με pc και με iphone....δεν ειναι αναγκη να υπαρχει sim γιατι η κληση ειναι voip και αρκει μονο το email που εχει κατοχειρωθει η συσκευη....;) παιδια ξερεις κανει αν υπαρχει καποιο ειδος data counter ??? Edited December 9, 2011 by athanaso77 Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Οχι ακομα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) ακομα και με pc και με iphone....δεν ειναι αναγκη να υπαρχει sim γιατι η κληση ειναι voip και αρκει μονο το email που εχει κατοχειρωθει η συσκευη....;) οκ ευχαριστω Edited December 9, 2011 by ggkogkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 παιδια ξερεις κανει αν υπαρχει καποιο ειδος data counter ??? Μακάρι να βγει κάποια εφαρμογή σύντομα όμως γιατί είναι από τις πλέον χρήσιμες αν έχεις συμβόλαιο με όγκο δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 ξερει κανεις αν υπαρχει ρύθμιση(οσο και αν εψαξα δεν την βρηκα) στο htc trophy η καποιο προγραμμα που μολις τελειωνω το τηλεφώνημα μου να μου βγαζει ποσο υπολοιπο χρονο εχω σε €? δηλαδη στα αλλα τηλεφωνα μου μολις εκλεινα το τηλεφωνημα μου εβγαζε οτι εχω υπολοιπο καποια ευρω.φυσικα μιλαω οχι με συνδεση συμβολαιου σε καποιο προγραμμα αλλα με τις προπληρωμένες καρτες Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Επιτελους ....!!!!! Βγηκε η πρωτη εκδοση της εφαρμογης για θεματα και customization στην Home Screen απο την ομαδα του windowsphonehacker.com. Την δοκιμαζω απο χθες και φαινετε πολυ καλη .... Στην πρωτη εκδοση κανει τα πιο κατω Customize any tile (system or third party, including Marketplace) Use your image as a background for the tiles Use an accent color for overlay transparency Import themes Export themes http://windowsphonehacker.com/pics/themesappv1.png Ευκολη στην χρηση με πολυ καλα αποτελεσματα ... Δειτε την ΕΔΩ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Κυκλοφόρησε η επίσημη εφαρμογή για το SkyDrive. Στην ουσία αυτό που κάνει είναι να σου μεταφέρει τον τρόπο που λειτουργεί μέσω ενός browser. Μπορείς δηλαδή να επεξεργαστείς τους φακέλους σου και τα αρχεία σου, και επιτέλους να κάνει upload τις φωτογραφίες στο κανονικό τους μέγεθος, απευθείας από το κινητό. Όποιος δεν μπορεί να το βρει στο Marketplace, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το link Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Επιτελους ....!!!!! Βγηκε η πρωτη εκδοση της εφαρμογης για θεματα και customization στην Home Screen απο την ομαδα του windowsphonehacker.com. Την δοκιμαζω απο χθες και φαινετε πολυ καλη .... Στην πρωτη εκδοση κανει τα πιο κατω Customize any tile (system or third party, including Marketplace) Use your image as a background for the tiles Use an accent color for overlay transparency Import themes Export themes http://windowsphonehacker.com/pics/themesappv1.png Ευκολη στην χρηση με πολυ καλα αποτελεσματα ... Δειτε την ΕΔΩ import themes τι εννοει ο ποιητης? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 import themes τι εννοει ο ποιητης? Tα θεματα που θα φτιαχνεις θα τα σωζεις για να τα μοιραζεσαι με αλλους (export/import) Αρχισαν να κυκλοφορουν ηδη αρκετα ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Tα θεματα που θα φτιαχνεις θα τα σωζεις για να τα μοιραζεσαι με αλλους (export/import) Αρχισαν να κυκλοφορουν ηδη αρκετα ... a..ok! που βρισκω ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 a..ok! που βρισκω ? Στο σαιτ της εφαρμογης ..στα σχολια εχουν δωσει πολλοι λινκ με θεματα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Κυκλοφόρησε η επίσημη εφαρμογή για το SkyDrive. Στην ουσία αυτό που κάνει είναι να σου μεταφέρει τον τρόπο που λειτουργεί μέσω ενός browser. Μπορείς δηλαδή να επεξεργαστείς τους φακέλους σου και τα αρχεία σου, και επιτέλους να κάνει upload τις φωτογραφίες στο κανονικό τους μέγεθος, απευθείας από το κινητό. Όποιος δεν μπορεί να το βρει στο Marketplace, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το link :thanks: Επιπλέον 25 Giga αποθηκευτικού χώρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega1908 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Επιτελους ....!!!!! Βγηκε η πρωτη εκδοση της εφαρμογης για θεματα και customization στην Home Screen απο την ομαδα του windowsphonehacker.com. Την δοκιμαζω απο χθες και φαινετε πολυ καλη .... Στην πρωτη εκδοση κανει τα πιο κατω Customize any tile (system or third party, including Marketplace) Use your image as a background for the tiles Use an accent color for overlay transparency Import themes Export themes http://windowsphonehacker.com/pics/themesappv1.png Ευκολη στην χρηση με πολυ καλα αποτελεσματα ... Δειτε την ΕΔΩ αυτό ισχύει μόνο για σπασμένα wp? :lost: Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Ναι είναι για developer unlock τηλέφωνα.... Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 αυτό ισχύει μόνο για σπασμένα wp? :lost: Ξεκλειδωμα ειναι ...δεν ειναι σπασιμο ...Και γινεται και επισημα αν θελεις Eχθες στο twitter βγηκε μια ειδηση για το επισημο ξεκλειδωμα απο την ομαδα chevron ... που ειχαμε αναφερθει παλιοτερα ... Δειτε τι εγραψε η ομάδα Windows Phone Hacker @wphonehacker: Psst. You might want to hold off on buying any Chevron tokens if you have LG, Samsung, Nokia or HTC devices. No further details at this time Φαινετε οτι υπαρχει καποιο θεμα με αυτο το ξεκλειδωμα και θα ηθελα να ενημερωσω να περιμενει λιγο οποιος το σκεφτεται να το αγορασει ENHMEΡΩΣΗ Νεο tweet απο την ομαδα ξεκαθαριζει οτι δεν υπάρχει προβλημα με το Chevron αλλα υποννοουν οτι θα δωσουν κατι παρομοιο δωρεαν. Δειτε το tweet: @wphonehacker: And to clarify, nothing is wrong with @ChevronWP7. But if you want to save yourself $9, keep an eye on our feed. That is all, thank you. Και απαντηση που ηρθε αμεσα απο την Chevron @ChevronWP7: We'd like to remind folks that our unlock solution is officially sanctioned and is future proof. ^ RR Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Έχει βγει εδώ και λίγο καιρό το windows phone device manager: http://www.touchxperience.com/en/applications/view.download/22/33.html Λειτουργεί κανονικά, έχει αρκετές καλές και απλές λειτουργίες (app management, backup phone ή backup apps, file explorer, κτλ κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Ξέρει κάποιος τι έγινε με αυτό....???:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Έχει βγει εδώ και λίγο καιρό το windows phone device manager: http://www.touchxperience.com/en/applications/view.download/22/33.html Λειτουργεί κανονικά, έχει αρκετές καλές και απλές λειτουργίες (app management, backup phone ή backup apps, file explorer, κτλ κτλ) Φίλε μου, το εγκατέστησα κι εγώ, αλλά έχωμια απορία. Επιλέγω το set ringtone, δείχνει οτι μου περναει κανονικα το αρχειο που θέλω, αλλά μετά δεν βρίσκω το αρχείο αυτό στο τηλέφωνο.... wtf??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω ringtone απο εκεί. Αλλά δεν το βρήκες στις ρυθμίσεις ήχων δηλαδή; Ηταν κάτω απο 30s; Καλύτερα πάρε το αρχείο, στις ιδιότητες βάλε για genre/είδος "Ringtone" χωρίς εισαγωγικά φυσικά, και κάντο συγχρονισμό με το zune. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω ringtone απο εκεί. Αλλά δεν το βρήκες στις ρυθμίσεις ήχων δηλαδή; Ηταν κάτω απο 30s; Καλύτερα πάρε το αρχείο, στις ιδιότητες βάλε για genre/είδος "Ringtone" χωρίς εισαγωγικά φυσικά, και κάντο συγχρονισμό με το zune. Τη μέθοδο που λες, την ξέρω. Έτσι έχω περάσει αρκετούς ήχους, αλλά έλεγα μήπως γλιτώσω τη διαδικασία. Όπως το είπες, δεν μου το βγάζει στους ήχους μετά.... δεν ξέρω... Επίσης κάνει συχνά αποσύνδεση-επανασύνδεση μόνο του, χωρίς λόγο... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Τη μέθοδο που λες, την ξέρω. Έτσι έχω περάσει αρκετούς ήχους, αλλά έλεγα μήπως γλιτώσω τη διαδικασία. Όπως το είπες, δεν μου το βγάζει στους ήχους μετά.... δεν ξέρω... Επίσης κάνει συχνά αποσύνδεση-επανασύνδεση μόνο του, χωρίς λόγο... Σίγουρα, δεν είναι πολύ σταθερή ακόμα η εφαρμογή. Αν σκεφτείς οτι βγήκε για να υποστηρίζει όλα τα mango, ακόμα και για τα nokia, είναι λογικό, οτι είναι δύσκολο εγχείρημα. Κάτι καλό ετοιμάζει ακόμα ο κος Schapman σύμφωνα με τα λεγόμενά του στο facebook. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Σίγουρα, δεν είναι πολύ σταθερή ακόμα η εφαρμογή. Αν σκεφτείς οτι βγήκε για να υποστηρίζει όλα τα mango, ακόμα και για τα nokia, είναι λογικό, οτι είναι δύσκολο εγχείρημα. Κάτι καλό ετοιμάζει ακόμα ο κος Schapman σύμφωνα με τα λεγόμενά του στο facebook. Για να δούμε. Καλα, σιγουρα θα βελτιωθει στο μελλον. Για να δουμε... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Αυτό μάλλον δεν είναι για μένα αλλα κάποιους θα τους είναι χρήσιμο:) http://www.gsmarena.com/sports_tracker_app_is_now_available_for_windows_phone_7-news-3527.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Η εφαρμογή Sky Drive δεν μου ανοίγει τα word. Βγάζει error http 400, τα οποία όμως ανοίγουν κανονικά από τον internet explorer. Είχε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Αυτό μάλλον δεν είναι για μένα αλλα κάποιους θα τους είναι χρήσιμο:) http://www.gsmarena.com/sports_tracker_app_is_now_available_for_windows_phone_7-news-3527.php Το είχα στο ΝΟΚΙΑ και το έβαλα τώρα και στο Trophy. Πάρα πολύ καλή εφαρμογή για όποιον θέλει να κρατάει στοιχεία της "γυμνανστικής" του και είναι και δωρεάν. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts