Jump to content

Δωρεάν Εφαρμογες για Windows Phone 7

colossus_r
 Κοινοποίηση

Πως σας φαινετε το νεο λειτουργικο WP7 ???  

169 members have voted

1. 1. Πως σας φαινετε το νεο λειτουργικο WP7 ???

• Κακο-Αδιαφορο
      9
    • Μετριο
      24
    • Καλο
      65
    • Πολυ καλο
      71

Recommended Posts

ακομα και με pc και με iphone....δεν ειναι αναγκη να υπαρχει sim γιατι η κληση ειναι voip και αρκει μονο το email που εχει κατοχειρωθει η συσκευη....;)

παιδια ξερεις κανει αν υπαρχει καποιο ειδος data counter ???

Edited by athanaso77
Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.

HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D

• Απαντήσεις 872
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ακομα και με pc και με iphone....δεν ειναι αναγκη να υπαρχει sim γιατι η κληση ειναι voip και αρκει μονο το email που εχει κατοχειρωθει η συσκευη....;)

οκ ευχαριστω

Edited by ggkogkas

παιδια ξερεις κανει αν υπαρχει καποιο ειδος data counter ???

Μακάρι να βγει κάποια εφαρμογή σύντομα όμως γιατί είναι από τις πλέον χρήσιμες αν έχεις συμβόλαιο με όγκο δεδομένων.

ξερει κανεις αν υπαρχει ρύθμιση(οσο και αν εψαξα δεν την βρηκα) στο htc trophy η καποιο προγραμμα που μολις τελειωνω το τηλεφώνημα μου να μου βγαζει ποσο υπολοιπο χρονο εχω σε €? δηλαδη στα αλλα τηλεφωνα μου μολις εκλεινα το τηλεφωνημα μου εβγαζε οτι εχω υπολοιπο καποια ευρω.φυσικα μιλαω οχι με συνδεση συμβολαιου σε καποιο προγραμμα αλλα με τις προπληρωμένες καρτες
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Επιτελους ....!!!!!

Βγηκε η πρωτη εκδοση της εφαρμογης για θεματα και customization στην Home Screen απο την ομαδα του windowsphonehacker.com. Την δοκιμαζω απο χθες και φαινετε πολυ καλη ....

Στην πρωτη εκδοση κανει τα πιο κατω

Customize any tile (system or third party, including Marketplace)

Use your image as a background for the tiles

Use an accent color for overlay transparency

Import themes

Export themes

http://windowsphonehacker.com/pics/themesappv1.png

Ευκολη στην χρηση με πολυ καλα αποτελεσματα ...

Δειτε την ΕΔΩ

Κυκλοφόρησε η επίσημη εφαρμογή για το SkyDrive. Στην ουσία αυτό που κάνει είναι να σου μεταφέρει τον τρόπο που λειτουργεί μέσω ενός browser. Μπορείς δηλαδή να επεξεργαστείς τους φακέλους σου και τα αρχεία σου, και επιτέλους να κάνει upload τις φωτογραφίες στο κανονικό τους μέγεθος, απευθείας από το κινητό.

Όποιος δεν μπορεί να το βρει στο Marketplace, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το link

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Επιτελους ....!!!!!

Βγηκε η πρωτη εκδοση της εφαρμογης για θεματα και customization στην Home Screen απο την ομαδα του windowsphonehacker.com. Την δοκιμαζω απο χθες και φαινετε πολυ καλη ....

Import themes

Export themes

Δειτε την ΕΔΩ

import themes τι εννοει ο ποιητης?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

import themes τι εννοει ο ποιητης?

Tα θεματα που θα φτιαχνεις θα τα σωζεις για να τα μοιραζεσαι με αλλους (export/import) Αρχισαν να κυκλοφορουν ηδη αρκετα ...

Tα θεματα που θα φτιαχνεις θα τα σωζεις για να τα μοιραζεσαι με αλλους (export/import) Αρχισαν να κυκλοφορουν ηδη αρκετα ...

a..ok! που βρισκω ?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

a..ok! που βρισκω ?

Στο σαιτ της εφαρμογης ..στα σχολια εχουν δωσει πολλοι λινκ με θεματα

Κυκλοφόρησε η επίσημη εφαρμογή για το SkyDrive. Στην ουσία αυτό που κάνει είναι να σου μεταφέρει τον τρόπο που λειτουργεί μέσω ενός browser. Μπορείς δηλαδή να επεξεργαστείς τους φακέλους σου και τα αρχεία σου, και επιτέλους να κάνει upload τις φωτογραφίες στο κανονικό τους μέγεθος, απευθείας από το κινητό.

Όποιος δεν μπορεί να το βρει στο Marketplace, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το link

:thanks:

Επιπλέον 25 Giga αποθηκευτικού χώρου

Επιτελους ....!!!!!

Import themes

Export themes

Δειτε την ΕΔΩ

αυτό ισχύει μόνο για σπασμένα wp? :lost:

:elephant:

Ναι είναι για developer unlock τηλέφωνα....

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

αυτό ισχύει μόνο για σπασμένα wp? :lost:

Ξεκλειδωμα ειναι ...δεν ειναι σπασιμο ...Και γινεται και επισημα αν θελεις

Eχθες στο twitter βγηκε μια ειδηση για το επισημο ξεκλειδωμα απο την ομαδα chevron ... που ειχαμε αναφερθει παλιοτερα ...

Δειτε τι εγραψε η ομάδα Windows Phone Hacker

@wphonehacker:

Psst. You might want to hold off on buying any Chevron tokens if you have LG, Samsung, Nokia or HTC devices. No further details at this time

Φαινετε οτι υπαρχει καποιο θεμα με αυτο το ξεκλειδωμα και θα ηθελα να ενημερωσω να περιμενει λιγο οποιος το σκεφτεται να το αγορασει

ENHMEΡΩΣΗ

Νεο tweet απο την ομαδα ξεκαθαριζει οτι δεν υπάρχει προβλημα με το Chevron αλλα υποννοουν οτι θα δωσουν κατι παρομοιο δωρεαν. Δειτε το tweet:

@wphonehacker:

And to clarify, nothing is wrong with @ChevronWP7. But if you want to save yourself $9, keep an eye on our feed. That is all, thank you.

Και απαντηση που ηρθε αμεσα απο την Chevron

@ChevronWP7:

We'd like to remind folks that our unlock solution is officially sanctioned and is future proof. ^ RR

Έχει βγει εδώ και λίγο καιρό το windows phone device manager:

http://www.touchxperience.com/en/applications/view.download/22/33.html

Λειτουργεί κανονικά, έχει αρκετές καλές και απλές λειτουργίες (app management, backup phone ή backup apps, file explorer, κτλ κτλ)

Έχει βγει εδώ και λίγο καιρό το windows phone device manager:

http://www.touchxperience.com/en/applications/view.download/22/33.html

Λειτουργεί κανονικά, έχει αρκετές καλές και απλές λειτουργίες (app management, backup phone ή backup apps, file explorer, κτλ κτλ)

Φίλε μου, το εγκατέστησα κι εγώ, αλλά έχωμια απορία. Επιλέγω το set ringtone, δείχνει οτι μου περναει κανονικα το αρχειο που θέλω, αλλά μετά δεν βρίσκω το αρχείο αυτό στο τηλέφωνο.... wtf???

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω ringtone απο εκεί. Αλλά δεν το βρήκες στις ρυθμίσεις ήχων δηλαδή;

Ηταν κάτω απο 30s;

Καλύτερα πάρε το αρχείο, στις ιδιότητες βάλε για genre/είδος "Ringtone" χωρίς εισαγωγικά φυσικά, και κάντο συγχρονισμό με το zune.

Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω ringtone απο εκεί. Αλλά δεν το βρήκες στις ρυθμίσεις ήχων δηλαδή;

Ηταν κάτω απο 30s;

Καλύτερα πάρε το αρχείο, στις ιδιότητες βάλε για genre/είδος "Ringtone" χωρίς εισαγωγικά φυσικά, και κάντο συγχρονισμό με το zune.

Τη μέθοδο που λες, την ξέρω. Έτσι έχω περάσει αρκετούς ήχους, αλλά έλεγα μήπως γλιτώσω τη διαδικασία.

Όπως το είπες, δεν μου το βγάζει στους ήχους μετά.... δεν ξέρω...

Επίσης κάνει συχνά αποσύνδεση-επανασύνδεση μόνο του, χωρίς λόγο...

Τη μέθοδο που λες, την ξέρω. Έτσι έχω περάσει αρκετούς ήχους, αλλά έλεγα μήπως γλιτώσω τη διαδικασία.

Όπως το είπες, δεν μου το βγάζει στους ήχους μετά.... δεν ξέρω...

Επίσης κάνει συχνά αποσύνδεση-επανασύνδεση μόνο του, χωρίς λόγο...

Σίγουρα, δεν είναι πολύ σταθερή ακόμα η εφαρμογή.

Αν σκεφτείς οτι βγήκε για να υποστηρίζει όλα τα mango, ακόμα και για τα nokia, είναι λογικό, οτι είναι δύσκολο εγχείρημα.

Κάτι καλό ετοιμάζει ακόμα ο κος Schapman σύμφωνα με τα λεγόμενά του στο facebook. Για να δούμε.

Σίγουρα, δεν είναι πολύ σταθερή ακόμα η εφαρμογή.

Αν σκεφτείς οτι βγήκε για να υποστηρίζει όλα τα mango, ακόμα και για τα nokia, είναι λογικό, οτι είναι δύσκολο εγχείρημα.

Κάτι καλό ετοιμάζει ακόμα ο κος Schapman σύμφωνα με τα λεγόμενά του στο facebook. Για να δούμε.

Καλα, σιγουρα θα βελτιωθει στο μελλον.

Για να δουμε...

Η εφαρμογή Sky Drive δεν μου ανοίγει τα word. Βγάζει error http 400, τα οποία όμως ανοίγουν κανονικά από τον internet explorer. Είχε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Αυτό μάλλον δεν είναι για μένα αλλα κάποιους θα τους είναι χρήσιμο:)

http://www.gsmarena.com/sports_tracker_app_is_now_available_for_windows_phone_7-news-3527.php

Το είχα στο ΝΟΚΙΑ και το έβαλα τώρα και στο Trophy. Πάρα πολύ καλή εφαρμογή για όποιον θέλει να κρατάει στοιχεία της "γυμνανστικής" του και είναι και δωρεάν.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!