Jump to content

Δωρεάν Εφαρμογες για Windows Phone 7

colossus_r
 Κοινοποίηση

Πως σας φαινετε το νεο λειτουργικο WP7 ???  

169 members have voted

1. 1. Πως σας φαινετε το νεο λειτουργικο WP7 ???

• Κακο-Αδιαφορο
      9
    • Μετριο
      24
    • Καλο
      65
    • Πολυ καλο
      71

Recommended Posts

Επιτέλους. Είμαι σε dft rom mango και δουλεύει κανονικά και το adv config (πριν είχε αρκετά προβλήματα) και registry editor.

Άντε να βγάλει ο μάγκας και το WPDM για mango να είμαστε κομπλέ.

Το mango χρειάζεται τέτοια υποστήριξη απο τη κοινότητα για να προχωρήσει όπως το iphone. Γίνεται προσπάθεια και για cydia-like app. Να δούμε.

Αυτό, και ποικιλία εφαρμογών αντίστοιχη του iphone και θα είναι το καλύτερο mobile os.

Edit: Πλησιάζει το touchxperience:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17766824&postcount=177

Edited by flik

• Απαντήσεις 872
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό, και ποικιλία εφαρμογών αντίστοιχη του iphone και θα είναι το καλύτερο mobile os.

Οχι δεν θελουμε τον χαμο των εφαρμογών του iPhone τωρα ...

Τετοιου ειδους εφαρμογες θελουμε τωρα...

Βγήκε το WhatsApp ...Δωρεάν στο marketplace...Βαλτε το ειναι πολυ καλό

Αν καταφερουμε σε 2-3 μηνες και υπάρχουν οι βασικες 25-30 εφαρμογες που ολοι θελουμε τοτε θα ειμαστε αψογοι

Ο σωρος ας ερθει αργοτερα

Edited by colossus_r

Με έχει μπερδέψει λίγο στο πως λειτουργεί το WhatsApp. Σου έρχονται τα μηνύματα ακόμα και με κλειστή την εφαρμογή; Γιατί το πρωί που σηκώθηκα είδα 2 μηνύματα αλλά δεν θυμάμαι να έχω ανοιχτή την εφαρμογή.

Είναι πάντως πολύ καλή, και η μοναδική που βλέπεις αν το μήνυμα παραδώθηκε και το πότε ο συνομιλητής πληκτρολογεί κάτι.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

"app highlights" ... Nokia’s first app shows up in Marketplace

- Δεν εμφανίζεται όμως στο marketplace!!! .... γιατί; :confused:

- Stathis -

Με έχει μπερδέψει λίγο στο πως λειτουργεί το WhatsApp. Σου έρχονται τα μηνύματα ακόμα και με κλειστή την εφαρμογή; Γιατί το πρωί που σηκώθηκα είδα 2 μηνύματα αλλά δεν θυμάμαι να έχω ανοιχτή την εφαρμογή.

Είναι πάντως πολύ καλή, και η μοναδική που βλέπεις αν το μήνυμα παραδώθηκε και το πότε ο συνομιλητής πληκτρολογεί κάτι.

Ναι ετσι δουλευει...Αν εχεις συνδεση data απο παροχο και κλειστη να ειναι ερχονατι μυν.

Αυτο ειναι το καλο της και το οτι τρεχει και στα 3 λειτουργικά

"app highlights" ... Nokia’s first app shows up in Marketplace

- Δεν εμφανίζεται όμως στο marketplace!!! .... γιατί; :confused:

Μερικές φορες το συγκεκριμενο σαιτ βιαζεται να δωσει καποια εφαρμογή οτι υπαρχει στο μαρκετ...

Ισως αργοτερα η αυριο να ειναι στη λιστα

Edited by colossus_r

Οχι δεν θελουμε τον χαμο των εφαρμογών του iPhone τωρα ...

Τετοιου ειδους εφαρμογες θελουμε τωρα...

Βγήκε το WhatsApp ...Δωρεάν στο marketplace...Βαλτε το ειναι πολυ καλό

Αν καταφερουμε σε 2-3 μηνες και υπάρχουν οι βασικες 25-30 εφαρμογες που ολοι θελουμε τοτε θα ειμαστε αψογοι

Ο σωρος ας ερθει αργοτερα

Ναι, να έχει όμως έχει και επιλογές. Δηλαδή όντως το κυριότερο είναι για 20-30 εφαρμογές, με καλή υλοποίηση, που γενικά την έχουμε, και νομίζω δεν θα αργήσουν να βγουν.

Αλλά στο ios είδα κάτι εφαρμογές calculators και cas που τα έσπαγαν κανονικά.

Whatsapp δεν χρησιμοποιούν γνωστοί μου οπότε δεν μου πολυχρειάζεται.

Χρρειάζεται όμως για την προώθηση του marketplace, αυτό είναι καλό.

Η νεα εκδοση της εφαρμογης ειναι πιο ενδιαφερουσα αφου εχει και restore...

Αφου βεβαιωθηκα (με Reverse Eng) οτι κανει αυτο που λεει αφου ειναι μια wrapper-εφαρμογη που απλως ξεκιναει

το προγραμματακι της MS updatewp.exe gia to update...

Tο δοκιμασα και εγω και αλλος ενας χρηστης. Το προγραμμα δουλευει καλα και κανει αυτο που λεει ...

Πληρες Backup (rom ρυθμισεις εφαρμογες sms κλπ τα παντα) Ενα πληρες image του τηλεφωνου.

Τα αρχεια που χρειαζονται ειναι στο πιο πανω ποστ στο XDA και δινω τα λινκ και εδω

Η εφαρμογη : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=613758&d=1306988144

Το αρχειο update : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=524211&d=1298366668

Αν δεν εχετε βαλει το Windows Phone Support Tools ειναι εδω

http://download.microsoft.com/download/1/5/4/15427EAF-AD42-4E4A-8179-9A3C5483E366/WPSupportTool-amd64.msi

H διαδικασια ειναι σαν να κανει update (reboot κλπ) και αργει λίγο (20λεπτα). ..

To μεγεθος ειναι οσο και η χρησιμοποιημενη μνημη στο τηλεφωνο ,,,, στην δικη μου περιπτωση 5,8GB ..φροντιστε να εχετε ελευθερο χωρο.

Τρεξτε το προγραμμα Windows Phone 7 Zune Backup.exe (x86 h 64bit) και πατηστε browse για να του πειτε που εχετε το δευτερο αρχειο

που κατεβασατε το A0CE706D-12B7-45AC-A5FC-AD04DFCA6E86.100.pks και μετα πατηστε backup Phone και υπομονη

Τα αρχεια του backup αποθηκευονται εδω C:\Users\Το UserName σας\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update

Μετα το backup μπορειτε και απο το ιδιο προγραμμα αλλα και απο το Zune (Settings/Phone/Update) να κανετε restore κανονικα

Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να κάνω backup το κινητό μου? Από την στιγμή που έβαλα το zune 4.8 δεν γίνετε! Έχω την έκδοση v1.2(Windows Phone 7 BackupV1.2)

Είναι πολύ πίσω η εδοσή. Δες στο xda νομίζω ότι θέλει από 1.6 και πανω

From my Mango Trophy

Παιδιά το Advanced Config Tool 1.4 μου βγάζει μήνυμα όταν το ξεκινάω Win32Εxception.

Τι μπορεί να είναι;

Ευχαριστώ.

Και σε εμένα μου το βγάζει, νομίζω σε όλους όσους έχουν νέα OEM version (40600).

Βγάλει τέτοια μηνύματα σφάλματος και όταν προσθέτεις custom tile colour, αλλά εν τέλει δουλεύει παρότι δείχνει να κολλάει. Θα το διορθώσουν στην επόμενη έκδοση λογικά.

Δεν νομιζω να έχει κλειδώσει το κινητό. Μέσα από το xapinstaller μπορώ να περάσω τις δύο εφαρμογές που έχεις φτιάξει εσύ. Απλά από έναν φάκελο με καμιά 20αριά εφαρμογές, οι μόνες που μου γίνονται Install είναι οι δύο δικές σου και άλλη μία με την F1. Όλες οι άλλες αρνούνται. Επίσης το provxml δεν το έχω πειράξει από εκεί που ήταν.

Το touchxplorer δεν βγάζει κάποιο μήνυμα. Απλά κρασάρει η εφαρμογή και δεν ανοίγει.

διαβασα πωε ειναι θεμα προδτασιας της ΜΣ, μερικες εφαρμογες που χρησημοποιουν native code πλεον δεν μπορουν να περαστουν και πρεπει να βγει αλλο hack! στο xda υπαρχει ενα thread με τετια προσπαθεια

Καλησπέρα. Έχοντας το πρώτο μου WP7 τηλέφωνο εδω και δυο μέρες και έχοντας ξεπεράσει το αρχικό "ξενερωμα" με τη βοήθεια και αυτού του φόρουμ, θα ήθελα απο κάποιον πιο "έμπειρο" να μου λύσει κάποιες απορίες που μου έχουν μείνει. Παμε:

1. Πως στο καλό βλέπω να αρχεία της κάρτας? Έβαλα το usbenabler, το ειδε το pc αλλα μονο τις φωτογραφίες βλεπει και υποθέτω οτι κάνει συγχρονισμό απο το zune. Τους χαρτες π.χ. του Navigon που θα τους βρω? Εν τω μεταξύ έβαλα μεσα δυο αρχεία χύμα μέσω pc, τα όποια δεν τα βλέπω απο τον touchexplorer. Γιατι? Δεν γίνεται?

2. Explorer αλλον δεν εχουμε??? Με αυτον θα πεθανουμε? Flash player δεν παιζει πουθενα? Τροπος να κατεβαζουμε ολα τα αρχεια και οχι μονο οτι γουσταρει αυτο υπαρχει?

3. Το marketplace αυτό ειναι όλο ή λόγω περιοχής βλέπουμε λιγες εφαρμογές? Κι αν ναι πως το βλέπουμε όλο?

4. Το ΙΜ+ (δεν βρήκα καλύτερη) οταν το κλεινω τρεχει στο background? Γενικώς push notifications παίζουνε? στο gmail έρχονται αλλά οταν τα βλέπω απο αλλού δεν τα εμφανίζει σαν αναγνωσμενα.

5. Το tom xap installer δεν μου περνάει τίποτα, βγάζει το γνωστό σφάλμα (connect phone κλπ,κλπ). Με το windows application deployment τις περνάει αλλά οχι όλες και οχι με την πρώτη. Είναι θέμα ρομ? 7720 εχω της DFT

6. Για αποστολή αρχείου με bluetooth να μην το συζητάω ε? Ούτε με χακερια?

7. Τροπος να βαλουμε στο κουμπι search το google σαν default γινεται?

Αυτά για αρχη. Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος απο τους "γκουρου" του φορουμ.:)

Edited by bill79

Καλησπέρα. Έχοντας το πρώτο μου WP7 τηλέφωνο εδω και δυο μέρες και έχοντας ξεπεράσει το αρχικό "ξενερωμα" με τη βοήθεια και αυτού του φόρουμ, θα ήθελα απο κάποιον πιο "έμπειρο" να μου λύσει κάποιες απορίες που μου έχουν μείνει. Παμε:

1. Πως στο καλό βλέπω να αρχεία της κάρτας? Έβαλα το usbenabler, το ειδε το pc αλλα μονο τις φωτογραφίες βλεπει και υποθέτω οτι κάνει συγχρονισμό απο το zune. Τους χαρτες π.χ. του Navigon που θα τους βρω? Εν τω μεταξύ έβαλα μεσα δυο αρχεία χύμα μέσω pc, τα όποια δεν τα βλέπω απο τον touchexplorer. Γιατι? Δεν γίνεται?

2. Explorer αλλον δεν εχουμε??? Με αυτον θα πεθανουμε? Flash player δεν παιζει πουθενα? Τροπος να κατεβαζουμε ολα τα αρχεια και οχι μονο οτι γουσταρει αυτο υπαρχει?

3. Το marketplace αυτό ειναι όλο ή λόγω περιοχής βλέπουμε λιγες εφαρμογές? Κι αν ναι πως το βλέπουμε όλο?

4. Το ΙΜ+ (δεν βρήκα καλύτερη) οταν το κλεινω τρεχει στο background? Γενικώς push notifications παίζουνε? στο gmail έρχονται αλλά οταν τα βλέπω απο αλλού δεν τα εμφανίζει σαν αναγνωσμενα.

5. Το tom xap installer δεν μου περνάει τίποτα, βγάζει το γνωστό σφάλμα (connect phone κλπ,κλπ). Με το windows application deployment τις περνάει αλλά οχι όλες και οχι με την πρώτη. Είναι θέμα ρομ? 7720 εχω της DFT

6. Για αποστολή αρχείου με bluetooth να μην το συζητάω ε? Ούτε με χακερια?

7. Τροπος να βαλουμε στο κουμπι search το google σαν default γινεται?

Αυτά για αρχη. Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος απο τους "γκουρου" του φορουμ.:)

1. Περίμενε για νέα έκδοση wpdm (windows phone device management).

2. Δες και τον surfcube, αλλά έχει ίδιο renderer engine. Flash χλωμό να δούμε σε νεότερες εκδόσεις, προσωπικά είχα flash στο android και εδώ δεν μου λείπει καθόλου.

3. Γιατί σου φαίνονται λίγες; Πάντως ναι, βλέπουμε λιγότερες εφαρμογές. Πρέπει να γυρίσεις σε uk (hotmail και xbox live λογαριασμό). Ότι εφαρμογή σου λείπει, μπορείς να τη βρεις και απο αλλού αν δεν την έχουμε ακόμα στο δικό μας market. Λόγου χάριν shazam.

4. Δεν ξέρω, γενικά οι εφαρμογές πρέπει να γίνουν mango-optimized, και το IM+ δεν ξέρω αν έχει αναβαθμιστεί. Ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο δεν ξέρω. Πάντως το messaging υποστηρίζει chat, windows live και facebook σίγουρα. Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα γενικά, καλύτερα να σου πει κι άλλος.

5. Μόνο με το xapdeployx κάνω εγώ και βγαίνει πάντα. Μακράν το καλύτερο. Αν μια εφαρμογή δεν μπαίνει δεν είναι σωστά "πακεταρισμένη", αν με πιάνεις.

6. Όχι ακόμα.

7. Με το adv config tool θεωρητικά γίνεται, σε εμένα δεν πέτυχε.

Τους περισσότερους περιορισμούς θα τους ξεπεράσουμε τους επόμενους 1-2 μήνες, με εργαλεία homebrew ή με custom rom με παραπάνω δυνατότητες.

Πάντως το wpdm που είναι ωραίο εργαλείο δεν αργεί πολύ.

Αν έκανα κάπου λάθος να με διορθώσει κάποιος.

........

4. Δεν ξέρω, γενικά οι εφαρμογές πρέπει να γίνουν mango-optimized, και το IM+ δεν ξέρω αν έχει αναβαθμιστεί. Ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο δεν ξέρω. Πάντως το messaging υποστηρίζει chat, windows live και facebook σίγουρα. Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα γενικά, καλύτερα να σου πει κι άλλος.

.......

Σε γενικες γραμμες σωστος ...

Για το ΙΜ+ σταματησα να το χρησιμοποιω μετα το Mango....

To messaging του λειτουργικου μπορει να κανει chat με Facebook Twitter Windows Live Messa...

Σαν δευτερη επιλογη εχω το νεο whatsApp που κατα την γνωμη μου εχει περισσοτερο κοσμο απο τα αλλα και παιρνει και μηνυματα οταν ειναι κλειστο

Σε γενικες γραμμες σωστος ...

Για το ΙΜ+ σταματησα να το χρησιμοποιω μετα το Mango....

To messaging του λειτουργικου μπορει να κανει chat με Facebook Twitter Windows Live Messa...

Σαν δευτερη επιλογη εχω το νεο whatsApp που κατα την γνωμη μου εχει περισσοτερο κοσμο απο τα αλλα και παιρνει και μηνυματα οταν ειναι κλειστο

λυση για gtalk εχεις? Ερχομαι απο android ξερεις...:rolleyes:

λυση για gtalk εχεις? Ερχομαι απο android ξερεις...:rolleyes:

http://www.wpcentral.com/gchat-google-talk-client-mango-phones-now-available

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Ψάχνω να βρω αν υπάρχει μία εφαρμογή η οποία να κάνει ότι και το Connected Media της ΗΤC αλλά να επεκτείνεται και σε άλλα σημεία του κινητού, όπως τις φώτο και τα βίντεο.

edit:

Γράψτε άκυρο...δεν ειχα δει τις αλλες σελιδες της εφαρμογής...τα κάνει όλα τελικά...

Edited by stewe

Νεα εκδοση της εφαρμογής WindowsMarketPlace 2.0 που δουλευει σε mango.

Για να κατεβαζεται απο το pc ολες τις δωρεαν εφαρμογες του marketplace

http://ried.cl/mobile/files/wp7desktopmarketplace-2_0a/screen001.png

Κατεβαστε την απο το XDA

Σας παραθέτω και εγώ μια εφαρμογή που έφτιαξα για προσωπική μου χρήση ώστε να μετράει τις μέρες μέχρι την απόλυση από το στρατό. Νομίζω ότι θα φανεί χρήσιμη και σε πολλούς άλλους κατόχους windows phone ειδικά τώρα που όλοι μπαίνουν στρατό για να γλυτώσουν την κρίση.

Δείτε την εδώ

Σας παραθέτω και εγώ μια εφαρμογή που έφτιαξα για προσωπική μου χρήση ώστε να μετράει τις μέρες μέχρι την απόλυση από το στρατό. Νομίζω ότι θα φανεί χρήσιμη και σε πολλούς άλλους κατόχους windows phone ειδικά τώρα που όλοι μπαίνουν στρατό για να γλυτώσουν την κρίση.

Δείτε την εδώ

Ωραίος ..Ειδικα το live tile ειναι ολα τα λεφτά

http://f6-preview.agilityhoster.com/lelemetro.gr/images/preview3.png

Πλέον όχι. Το είχα κατεβάσει όταν ήμουν σε "αγγλικό". Αλλά δεν χάνεις και τίποτα. Ακόμα η υπηρεσία είναι σε δοκιμαστικό στάδιο ή δεν δουλεύει καλά επειδή είμαστε Ελλαδα. Σε μένα βγάζει μόνο 8 περσυνές ταινίες χωρίς τα trailer.