Tzhmakos Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Eυχαριστω ... το λινκ σου ομως δεν δουλευει .. "Bad request" σε εμένα ανήκει κανονικά :/ Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Eφαρμογη για Backup Επαφων SMS και εφαρμογων (Custom Roms) ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ !!!!! http://colossusr.blogspot.gr/2012/12/e-backup-sms-custom-roms.html Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 για να βρειτε τις αγαπημενες σας εφαρμογες απο αλλες πλατφορμες (android,ios) μπειτε εδω http://xyo.net/lumia/android/hd-widgets-losG5iI/?inclWP8=True&country=US#results και βαλτε την εφαρμογη που θελετε και θα σας βγαλει το qr code για να την κατεβασετε..εχω βρει και παραπλησια του tapatalk που υποστηριζει και το φορουμ..Board Express for Tapatalk λεγεται Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει ποσοστό της μπαταρίας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει ποσοστό της μπαταρίας ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1328730 Aυτη αν εχεις ξεκλειδωτο τηλ !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 καποια αλλη εφαρμογη υπαρχει για την μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Η εφαρμογή Παροιμίες περιέχει παροιμίες με πάνω από 100 διαφορετικές κατηγορίες όπως -Αγάπη & Έρωτας -Αδικία -Αδράνεια & Τεμπελιά -Αίτιο & Αποτέλεσμα -Αλήθεια & Ψέμα -Αλκοόλ -Αλλαγή -Αλληλεπίδραση -Αμαρτίες -Ανάγκη -Αναζήτηση Link και με ξεχασετε να αξιολογησετε την εφαρμογη Edited December 12, 2012 by Tzhmakos Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Η εφαρμογή Παροιμίες περιέχει παροιμίες με πάνω από 100 διαφορετικές κατηγορίες όπως -Αγάπη & Έρωτας -Αδικία -Αδράνεια & Τεμπελιά ............. και με ξεχασετε να αξιολογησετε την εφαρμογη Ωραια σαν σκεψη και καλη πρωτη προσπαθεια φιλε ... Προσπαθησε να δουλεψεις λιγο το user interface ...Την επομενη εκδοση θα στην βαλω στο blog !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 λογικα οπου να ναι ερχετε η 7.8 Ringtone Maker and Bluetooth Share for Windows Phone 7.8 now available Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloss Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπερα παιδιά. Υπαρχει καμοια εφαρμογή για τα δρομολόγια των λεωφορείων εκτός από αυτή της νοκια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Windows phone συφορουμιτες, γραψτε μας εδω καποια ιδεα για εφαρμογη που θα θελατε να δειτε. Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloss Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Λοιπόν θα ήθελα να δω μια καλή εφαρμογή με τα δρομολόγια των λεωφορείων, σε πόση ώρα περνάει το κάθε λεωφορείο και τέτοια. Νομίζω υπαρχει κάτι αντιστοιχο σε android και ios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 πρέπει να υπάρχει και στο windows phone και σίγουρα αν έχεις lumia βγάζει η nokia μια δωρεάν το public transport νομίζω που έχει κανονικά και για Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Mεταφορα αρχειων με Bluetooth και Ringotone maker απο την Νοκια ... Και για οσους εχουν custom roms Eδω Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloss Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 φιλε morp το χρησιμοποιεις το nokia public transport? ειναι απλα σαπιο και κατι παραπανω.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παντως εγω που ειμαι θεσσαλονικη, υποτιθεται οτι υποστηριζεται κανονικα, εχει μονο ενα λεωφορειο. Και μου προτεινει παντα αυτο με συνεπεια η ενναλακτικη διαδρομη με τα ποδια να ειναι ελαχιστα λεπτα μεγαλυτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloss Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Λοιπον και η εφαρμογη που εψαχνα καιρο τωρα επιτελους βρεθηκε. Athenstransport λεγεται, φαινεται πολυ καλη εφαρμογη το θεμα ομως ειναι οτι οταν πατας εμφανιση δρομολογιων σε ενα οποιοδηποτε λεωοφορειο σε πεταει απο την εφαρμογη. Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Εγώ αυτο που θέλω στα windows phone ειναιο μια εφαρμογή σαν το call block του android. ώστε να μην χτυπάνε τηλ. και μνμ από αριθμούς που έχεις στην black list.... πολύυυ χρήσιμο!!! και δεν καρφώνεσαι και αυτός που σε καλεί νομίζει ότι μιλάς η εχεις το τηλ. κλειστό. απορώ που δεν έχει κάποια τέτοια εφαρμογή και έχουν τόσες βλακείες. :P Edited January 21, 2013 by konstantinosid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Δεν το επιτρέπει η Microsoft. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στα 8,σχετικά με αυτό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Mobile Banking επιτέλους και για τους κατόχους wp. Έβγαλε εφαρμογή η Alpha Bank για windows phone Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Mobile Banking επιτέλους και για τους κατόχους wp. Έβγαλε εφαρμογή η Alpha Bank για windows phone Ωραίος...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Οι εφαρμογές ΑΟΘ και ΑΟΔΕ για Windows Phone προσφέρουν στον κάθε υποψήφιο εξάσκηση σε πιθανά θέματα εξετάσεων οπουδήποτε και αν βρίσκεται οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί. • Kάθε εφαρμογή περιέχει πάνω από 45 Quiz με 10 ερωτήσεις το καθένα (6 Σωστό-Λάθος,4 Πολλαπλής επιλογής). • Επαναληπτικά quiz αλλά και quiz ανά κεφάλαιο. • Δυνατότητα ανασκόπησης λαθών μετά από κάθε quiz. • Εμφάνιση σκορ μετά από κάθε quiz. • Δεν απαιτείται σύνδεση στο internet Οι εφαρμογές αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τους οικονομολόγους Νότη Αριστείδη και Άγγελο ιδρυτές των aode.gr και aoth.edu.gr Screenshots των εφαρμογών μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links. ΑΟΘ - ΑΟΔΕ Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Οι εφαρμογές ΑΟΘ και ΑΟΔΕ για Windows Phone προσφέρουν στον κάθε υποψήφιο εξάσκηση σε πιθανά θέματα εξετάσεων οπουδήποτε και αν βρίσκεται οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί. • Kάθε εφαρμογή περιέχει πάνω από 45 Quiz με 10 ερωτήσεις το καθένα (6 Σωστό-Λάθος,4 Πολλαπλής επιλογής). • Επαναληπτικά quiz αλλά και quiz ανά κεφάλαιο. • Δυνατότητα ανασκόπησης λαθών μετά από κάθε quiz. • Εμφάνιση σκορ μετά από κάθε quiz. • Δεν απαιτείται σύνδεση στο internet Οι εφαρμογές αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τους οικονομολόγους Νότη Αριστείδη και Άγγελο ιδρυτές των aode.gr και aoth.edu.gr Screenshots των εφαρμογών μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links. ΑΟΘ - ΑΟΔΕ Μπραβο σε μια αξιολογη Ελληνικη προσπαθεια !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μπραβο σε μια αξιολογη Ελληνικη προσπαθεια !!! Ευχαριστώ πολύ :D Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Οι εφαρμογές ΑΟΘ και ΑΟΔΕ για Windows Phone προσφέρουν στον κάθε υποψήφιο εξάσκηση σε πιθανά θέματα εξετάσεων οπουδήποτε και αν βρίσκεται οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί. • Kάθε εφαρμογή περιέχει πάνω από 45 Quiz με 10 ερωτήσεις το καθένα (6 Σωστό-Λάθος,4 Πολλαπλής επιλογής). • Επαναληπτικά quiz αλλά και quiz ανά κεφάλαιο. • Δυνατότητα ανασκόπησης λαθών μετά από κάθε quiz. • Εμφάνιση σκορ μετά από κάθε quiz. • Δεν απαιτείται σύνδεση στο internet Οι εφαρμογές αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τους οικονομολόγους Νότη Αριστείδη και Άγγελο ιδρυτές των aode.gr και aoth.edu.gr Screenshots των εφαρμογών μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links. ΑΟΘ - ΑΟΔΕ Μπράβο φίλε,αν και οι συγκεκριμένες εφαρμογές αφορούν ειδικό κοινό! Συνέχισε την καλή προσπάθεια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts