Jump to content

Sense HD rom's.

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτό πως γίνεται? τρέχεις το Dalvik-Cache to /data script ή υπάρχεi εξαρχής? χθές που την έβαλα στο πρώτο Boot μου έβγαλε 105 free internal

• Απαντήσεις 812
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτό πως γίνεται? τρέχεις το Dalvik-Cache to /data script ή υπάρχεi εξαρχής? χθές που την έβαλα στο πρώτο Boot μου έβγαλε 105 free internal

Οχι. Δεν κάνεις τίποτα. Απλα την βάζεις και έχεις τοσο. Μιλάμε για την ++ εκδοση παντα. S-off και CM7-R2 Hboot.

HTC Desire Root User

Έκανα σήμερα το update σε v6a και το πόσο smooth είναι το Sense (σε σχέση με την v5 που είχα) δεν λέγεται. Μάλλον βοήθησαν πάρα πολύ τα RAM/SPEED Tweaks του Juwe11 (αν δε κάνω λάθος είναι cooker για το Galaxy S). Έτρεξα και το Dalvik.Cache.To.SD-EXT script και στο 1ο boot το 235Mb free internal. Στα συν, το σωστό πλέον μέγεθος των εφαρμογών και widget στα home screens (παρόλαυτα ο μαμά image viewer δεν έχει γίνει ακόμη resized και οι εικόνες στο grid βγαίνουν εκτός οθόνης, όπως επίσης είναι κάπως μεγάλοι οι αριθμοί μέσα στα buttons, στο Calculator. Ίσως να υπάρχουν και άλλα, αλλά όσα δοκίμασα ήταν εντάξει).

Ps. Πριν από λίγο εμφανίστηκε στον server του Coolexe μία test rom, ονόματι Virtuous

Unity. :shifty:;

Την πήραν είδηση κάποιοι χρήστες και την πέρασαν πριν καν την ανακοινώσει ο cooker. Παρόλο που είναι σε test μορφή ακόμη, όλοι μιλούν για το πόσο ποιο γρήγορη έχει γίνει το feeling του UI...

Mάλλον πρόκειται για port μίας από τις καλύτερες rom για Desiςre HD.

Αυτη η ρομ,ειναι σταθερη;απο μπαταρια πως παει;Η καμερα τραβαει κανονικα χωρις κολληματα;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Έχω περασμένη την RCmix 2.0. Έχω συνδεσει τις επαφές με το facebook και το facebook for htc sense. Αλλά απο τότε που έγινε η σύνδεση με το δευτερο, έχω παρατηρήσει οτι δεν ανανεώνονται οι φωτογραφίες απο το fb. Έκανα μια δοκιμή να αποσύνδεσω μια επαφή απο fb for htc sense, ανανεώθηκε η φωτό αλλά βγήκε πολύ πιξελιασμένη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι να ανανεώνονται κατευθείαν και να είναι οι κανονικές στο fb for htc sense;

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Αυτη η ρομ,ειναι σταθερη;απο μπαταρια πως παει;Η καμερα τραβαει κανονικα χωρις κολληματα;

Είναι το ίδιο σταθερή με την RCmix S που είχα για μήνες. Από μπαταρία τα ίδια, αν χρησιμοποιήσω internet το φορτίζω κάθε βράδυ, αλλιώς μέρα παρά μέρα, την κάμερα δεν την έχω χρησιμοποιήσει (μόνο κάποιες φωτό τραβάω που και που), αλλά δεν έχει αναφερθεί κάτι, οπότε πιστεύω ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Έχω περασμένη την RCmix 2.0. Έχω συνδεσει τις επαφές με το facebook και το facebook for htc sense. Αλλά απο τότε που έγινε η σύνδεση με το δευτερο, έχω παρατηρήσει οτι δεν ανανεώνονται οι φωτογραφίες απο το fb. Έκανα μια δοκιμή να αποσύνδεσω μια επαφή απο fb for htc sense, ανανεώθηκε η φωτό αλλά βγήκε πολύ πιξελιασμένη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι να ανανεώνονται κατευθείαν και να είναι οι κανονικές στο fb for htc sense;

Δεν φταίνε οι δύο εφαρμογές που αναφέρεις. Εγώ χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ το Facebook for HTC Sense, μόνο και μόνο για τις φωτό και την κατάσταση του κάθε φίλου, στην επαφή τους. Τον τελευταίο καιρό που ήμουν με την RCmix S 2.0 δεν μου ανανέωνε την φωτό ΕΝΟΣ μόνο φίλου μου και αναγκαζόμουν να κάνω clear data στο Facebook for HTC Sense και έτσι στο πρώτο update μπορούσε και περνούσε τη σωστή φωτό. Την επόμενη φορά που άλλαζε τη φωτό του, πάλι τα ίδια...

Προχτές που μπήκα στο thread για να διαβάσω κανά νέο, μιας και επειδή έλειπε ο Robocik έχει καιρό να βγάλει update, είδα αρκετά posts που αναφέρουν το πρόβλημα με τα updates και ζητούν να διορθωθεί στην νέα rom. Eπειδή εγώ με τη rom που έχω πλέον, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, φοβάμαι ότι κάτι παίζει με τη rom, αν και δεν το κάνει σε όλους...

Υπομονή μέχρι το επόμενο update, που πιθανολογώ ότι θα είναι αρχές του Αυγούστου απ' όλους τους cookers, μιας και θα έχει βγει και η επίσημη GingerBread.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

παω να κανω restore απο το recovery κ μου κολλαει στην alpha rev οθονη.... καμια ιδεα πριν ξανα φλασαρω κ τα χασω ολα??? εννοειται με wipe all k dalvik...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

παω να κανω restore απο το recovery κ μου κολλαει στην alpha rev οθονη.... καμια ιδεα πριν ξανα φλασαρω κ τα χασω ολα??? εννοειται με wipe all k dalvik...

Ξαναπέρνα το recovery.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την LeeDrOiD HD V3.3.1-Port-R3 ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170633 ); μπορείτε να πείτε εντυπώσεις; είναι stable; ευχαριστώ! Edited by magichoom

παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την LeeDrOiD V3.0.8.2 GB ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1038195 ); μπορείτε να πείτε εντυπώσεις; είναι stable; ευχαριστώ!

Απο τις πλεον σταθερες rom. Αν και φαν των aosp, ηταν η μονη που με εκανε να αλλαξω τη cyanogenmod και να την κρατησω για κανα μηνα (οταν ας πουμε οποια αλλη με sense την κραταγα max για 4-5 μερες :p). Go for it αν ψαχνεσαι.

παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την LeeDrOiD HD V3.3.1-Port-R3 ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170633 ); μπορείτε να πείτε εντυπώσεις; είναι stable; ευχαριστώ!

Ειναι σουπερ. Την εχω λίγες μέρες και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.

HTC Desire Root User

παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την LeeDrOiD HD V3.3.1-Port-R3 ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170633 ); μπορείτε να πείτε εντυπώσεις; είναι stable; ευχαριστώ!

την εχω εδω και 5-6 μερες και νομιζω οτι θα την αλλαξω πολυ δυσκολα

ημουν 3-4 μηνες με rcmix 2.0 και μπορω να πω οτι ειναι η πιο σταθερη sense που εχω δοκιμασει(εχω βαλει τουλαχιστον 10 rom)

LG OPTIMUS 4x HD

ημουν 3-4 μηνες με rcmix 2.0 και μπορω να πω οτι ειναι η πιο σταθερη sense που εχω δοκιμασει(εχω βαλει τουλαχιστον 10 rom)

Σε περιβάλλον είναι ίδια με την RCmix S?

Δηλαδή έχει Sense 2.1 + 3.0(lockscreen,weahter κτλ....)??

Από ότι είδα έχει και το HTC Trace για να γράφεις μήνυμα....?

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Κ έχει κ έκδοση για cm7 hboot..? Γιατί δεν είδα κάτι τέτοιο.. κ το script για την μνήμη πως το κανείς που πάνε όλα στην dalvik..?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

έχει και έκδοση για cm7 r2, η davlik πάει κατευθειάν στο ext όπως λέει εδώ "User apps, System apps & dalvik-cache moved to sd-ext in both builds", και αν θές φλασάρεις και το Trace και είσαι κομπλέ...δεν την έχω βάλει ακόμα, είμαι με rcmix 2.01 και προς το παρόν μου αρέσει (και απο μπαταρία πολύ καλή).

Να κάνω ένα μινι review της Cool Sensation v6a και εγώ ..

3 μέρες είμαστε μαζί για την ώρα, και σαν πρώτη ρομ που δοκιμάζω ever μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις .

Smooth κίνηση στο sense, ωραία εφέ και κατανάλωση μπαταρίας μου φαίνεται ίδια με πριν ..2ήμερο δηλαδη ..

Ολα λειτουργούν άψογα (η μάλλον σχεδόν όλα ..)

Τι ''προβλήματα'' βρήκα εγώ ..

-Ένα μικρό σκάλωμα στο upper bar με τις γρήγορες ρυθμίσεις ..με τις ώρες του κατεβαίνει ενώ το δάχτυλο έχει ήδη φτάσει στο τλος της οθόνης.

-Αυτό το δαχτυλίδι στο ξεκλείδωμα ..προσωπική άποψη, πολύ μούφα ..το κινητό ξεκλειδώνει πανεύκολα και είναι επιτακτική η ανάγκη για screen lock.

-Πλέον το wallpaper έχει την ανάλυση της οθόνη 480 x 800 και δεν ''μετακινήται'' κατά την αλλαγή των screens (δεν ειναι απαραίτητα κακό αυτο, απλά το αναφέρω)

-Στους xda αναφέρει ότι υπάρχουν και τα διάφορα effects όταν κλειδώνουμε το κινητό (crt effect) το οποίο και δεν βρήκα πουθενά ..:(

Σε γενικές γραμμές όμως μιλάμε για μια ταχύτατη ρομ που θεωρώ ότι με την αναβάθμιση της htc για τους developers θα εξελιχθεί κι άλλο..

Αυτά έχω παρατηρήσει για την ώρα από την μικ΄ρη συμβίωση με την εν λόγω ρομ ..

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει σημασία ,αλλά χρησιμοποιώ Transcend 8gb class10 ..

Να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον χρήστη tsiftsism ..Πραγματικά η υπομονή που έδειξε με την περίπτωσή μου ήταν τεράστια !

Device: HTC Desire, s-on

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8

Kernel Version : 2.6.35.10

Rom: ΜΙUΙ 1.8.19

αποφασισα να δοκιμασω και εγω αλλη ρομ..παω για leedroid.. :):)

Device: HTC Desire

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

-Ένα μικρό σκάλωμα στο upper bar με τις γρήγορες ρυθμίσεις ..με τις ώρες του κατεβαίνει ενώ το δάχτυλο έχει ήδη φτάσει στο τλος της οθόνης.

-Αυτό το δαχτυλίδι στο ξεκλείδωμα ..προσωπική άποψη, πολύ μούφα ..το κινητό ξεκλειδώνει πανεύκολα και είναι επιτακτική η ανάγκη για screen lock.

-Πλέον το wallpaper έχει την ανάλυση της οθόνη 480 x 800 και δεν ''μετακινήται'' κατά την αλλαγή των screens (δεν ειναι απαραίτητα κακό αυτο, απλά το αναφέρω)

-Στους xda αναφέρει ότι υπάρχουν και τα διάφορα effects όταν κλειδώνουμε το κινητό (crt effect) το οποίο και δεν βρήκα πουθενά ..:(

- Το πρόβλημα με το σκάλωμα της notification bar το είχα σε όλες τις rom που έχω χρησιμοποιήσει, οπότε ζω μ' αυτό και δεν μου φαίνεται ως πρόβλημα πλέον.

- Πώς σου ξεκλειδώνει τόσο εύκολα το κινητό; Και με το δαχτυλίδι αλλά και με το κλασικό κλείδωμα της HTC (μισοφέγγαρο) δεν είχα τέτοια προβλήματα. Μήπως ξεκλειδώνει από το trackpad (πατιέται 2 φορές) και δεν το έχεις καταλάβει και νομίζεις ότι φταίει η lockscreen; Αν φταίει αυτό, διορθώνεται εύκολα (πες το μου).

- Το crt animation δούλευε στην v6, αλλά όχι στην v6a. Θα είδες μάλλον posts από εκείνο το διάστημα. Περιμένουμε την νέα Virtuous Unity rom για να δούμε αν εκεί θα μπορέσουμε να κάνουμε push το αρχείο και δουλέψει. ;)

Swyped from my Sense 3.0 HTC Desire using Tapatalk

-Tο σκάλωμα του taskbar βελτιώθηκε κατά πολύ κάνοντας ξανά εγκατάσταση της ρομ και αυτή τη φόρα έκανα επιλεκτικό restore απο το Titanium ..

-έχω αυτή την εντύπωση με το δαχτυλιδάκι ..βέβαια είναι και σημάδι άψογης λειτουργίας της rom ;)

-Θελω crt animation !!!!! :PP

ps: είσαι σίγουρος ότι θέλεις να σου ξαναστείλω πμ ? χαχαχαχαχα

Device: HTC Desire, s-on

HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8

Kernel Version : 2.6.35.10

Rom: ΜΙUΙ 1.8.19

-Tο σκάλωμα του taskbar βελτιώθηκε κατά πολύ κάνοντας ξανά εγκατάσταση της ρομ και αυτή τη φόρα έκανα επιλεκτικό restore απο το Titanium ..

-έχω αυτή την εντύπωση με το δαχτυλιδάκι ..βέβαια είναι και σημάδι άψογης λειτουργίας της rom ;)

-Θελω crt animation !!!!! :PP

ps: είσαι σίγουρος ότι θέλεις να σου ξαναστείλω πμ ? χαχαχαχαχα

χαχαχαχ...!!! ελα αν θες νομιζω το εχω κ εγω αυτο που θα σου δωσει...!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570&page=545

εδω πρεπει αν ειναι... αναλογα με την εκδοση που εχεις κατεβαζεις..!

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Παιδιά διαδασα οτι η RCMix μας τελείωσε απο αναβαθμίσεις.... Ισχύει? ΚΑι αν ναι, ποια είναι η επόμενη που προτείνετε? incertcoin?

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Παιδιά διαδασα οτι η RCMix μας τελείωσε απο αναβαθμίσεις.... Ισχύει? ΚΑι αν ναι, ποια είναι η επόμενη που προτείνετε? incertcoin?

Ναι, απ' ότι φαίνεται το έκλεισε το μαγαζάκι (αν και δε βρήκα πουθενά το post του που να το αναφέρει). ;)

Θα φτιάχνει πλέον rom για το Sensation.

EDIT: Ok, διάβασα μήνυμά του. Λόγω μετακόμισης κτλ. δεν θα δώσει για κάποιο καιρό (ίσως 2 βδομάδες) update.

Προτείνω να δοκιμάσετε αυτή της υπογραφής μου. Πρόκειται για Sense 3.0 και (μιλάω πάντα για τη δική μου περίπτωση) η RCMix S μπροστά της ήταν πάρα πολύ laggy. Υπάρχουν βέβαια και αναφορές από χρήστες, ότι όντως είναι η ποιο γρήγορη rom με Sense 3.0, αλλά σε καμία περίπτωση ποιο γρήγορη από οποιοδήποτε με 2.1 κ.ο.κ. (εγώ πάντως δε συμφωνώ :p).

EDIT2: Αυτή τη στιγμή μπορούν να τη δοκιμάσουν ΜΟΝΟ όσοι είναι s-off και έχουν CM7 hboot. Αύριο θα δοθεί η rom για το stock hboot.

Αξίζουν αναφοράς:

- Τα sites που χρησιμοποιούν Flash 10.3 τρέχουν με stock Explorer και Dolphin Browser HD, που έχω δοκιμάσει.

Στο 1o boot θα εμφανιστούν 2 fc του ereader. Απλά προσπεράστε τα, ο Reader θα δουλεύει.

- Υπάρχει μία εφαρμογή Virtuous Overclock. Όποτε και αν χρειαστεί να την τρέξετε, θα παίρνετε fc. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις είτε θα πρέπει να βάλτε άλλη εφαρμογή (πχ. Setcpu) ή να κάνετε edit τα governors και cpu max/min από το /system/etc/virtuos_oc folder, με το Root Explorer edit.

Αυτά. Εσείς ίσως να βρείτε και κάτι άλλο, αν δοκιμάσετε εφαρμογές που εγώ δε χρησιμοποιώ.

Edited by tsiftsism

η Cool3D Sense 3.0 λέγεται και Virtuous Unity v1.31.0? την είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή αλλά τράβαγε κάτι κολλήματα και την έβγαλα, όπως και του leedroid την τελευταία ομοίως κολήματα και συχνά κράσαρε ο sense.

η Cool3D Sense 3.0 λέγεται και Virtuous Unity v1.31.0? την είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή αλλά τράβαγε κάτι κολλήματα και την έβγαλα, όπως και του leedroid την τελευταία ομοίως κολήματα και συχνά κράσαρε ο sense.

Είναι διαφορετικές. Λογικά μόλις κάνει τις αλλαγές στο thread ο Coolexe, θα αλλάξει την ονομασία του από Cool Sensation σε Virtuous Unity.

Αν είσαι με sdcard class 2 ή 4 ίσως να φταίει αυτό για τα κολλήματα που είχες.

Με την 6άρα δεν είχα προβλήματα με την CS, πόσο μάλλον με την VU που είναι μακράν πιο smooth...

Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk

Είναι διαφορετικές. Λογικά μόλις κάνει τις αλλαγές στο thread ο Coolexe, θα αλλάξει την ονομασία του από Cool Sensation σε Virtuous Unity.

Αν είσαι με sdcard class 2 ή 4 ίσως να φταίει αυτό για τα κολλήματα που είχες.

Με την 6άρα δεν είχα προβλήματα με την CS, πόσο μάλλον με την VU που είναι μακράν πιο smooth...

Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk

την περασα μολις.. εχω την εντυπωση οτι πριν αυτο που τα στελνει στην dalvik ηταν πολυ γρηγορη... αλλα δεν την ειχα φορτωσει με τιποτα κιολας... τωρα ακομα κανω restore αλλα αυτο με το ereader μου το εβγαλε παραπανω απο 2 φορες....

παντως ελπιζω να κατσει καλα αυτη την φορα..! αντε γιατι θελω κ εγω sense 3.0

Phone 6s

HTC Sensation S-Off