Jump to content

Sense HD rom's.

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.....

Λοιπον μετα απο καμποσες μερες εβαλα RevolutioN.xMas.Edition.v3.0.Data++-signed

Αυτη τη στιγμη εχω σοβαρο θεμα με το ημερολογιο.Καθε φορα ποθ ανοιγω μια μερα τοτε παιρνω το παρακατω λαθος: "Sorry! The application HTC Sense (process com.htc.launcher) has stopped unexpectedly. Please try again"

Το εχει δει κανενας αλλος? Ποσταρα στο xda στα QA γιατι δε μπορω ακομη στο dev τμημα (λιγα ποστς)

Επισης,μιας και καποιοι την εχουν εγκαταστησει, μπορειτε να χρησιμοποιησετε αλλους ηχους για ειδοποιησεις (notifications) περα απο τους προεγκατεστημενους?

> InsertCoin 5.4.0 @ HTC Sensation XE

^ RevolutioN v3.0 Data++ @ HTC Desire

^ Symbian S60 5th edition @ Nokia 5800 XpressMusic

• Απαντήσεις 812
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.....

Λοιπον μετα απο καμποσες μερες εβαλα RevolutioN.xMas.Edition.v3.0.Data++-signed

Αυτη τη στιγμη εχω σοβαρο θεμα με το ημερολογιο.Καθε φορα ποθ ανοιγω μια μερα τοτε παιρνω το παρακατω λαθος: "Sorry! The application HTC Sense (process com.htc.launcher) has stopped unexpectedly. Please try again"

Το εχει δει κανενας αλλος? Ποσταρα στο xda στα QA γιατι δε μπορω ακομη στο dev τμημα (λιγα ποστς)

Επισης,μιας και καποιοι την εχουν εγκαταστησει, μπορειτε να χρησιμοποιησετε αλλους ηχους για ειδοποιησεις (notifications) περα απο τους προεγκατεστημενους?

Το ότι σού κάνει fc ο launcher δεν είναι καλό νέο. Διαβάζοντας στο internet, όσοι το έχουν αντιμετωπίσει, το έλυσαν με flashάρισμα ξανά της rom. Αν δε σου απαντήσει κάποιος που είχε ακριβώς το ίδιο fc, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα clear στο Sense:

Menu -> Settings -> Applications -> Manage applications -> HTC Sense -> Clear cache.

Ps. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσεις τα shortcuts και τα widgets που είχες στις homescreens σου. ;)

Τους ήχους σου τους έχεις κάπου χύμα στην sdcard ή σε συγκεκριμένους φακέλους;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

To Clear cache ειναι grayed out (δεν εχω τετοια επιλογη)

Μολις την εγκατεστησα τη ROM

Για τους ήχους : ενα εβαλα χύμα στην sdcard και μπορεσα να το ορισω για ringtone (υπαρχει τετοιο option) αλλα στα notifications οχι (μονο τα προεγκατεστημενα και HTC Hub)

Edited by ablithik

Για τους ήχους : ενα εβαλα χύμα στην sdcard και μπορεσα να το ορισω για ringtone (υπαρχει τετοιο option) αλλα στα notifications οχι (μονο τα προεγκατεστημενα και HTC Hub)

εχω την ίδια από τοτε που βγήκε, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

εγκατέστησε ξανά και αν σου κάνει τα ίδια πας για άλλα..δεν κάθονται όλες οι ρόμ σε όλους το ίδιο δυστυχώς.

Είναι η μόνη sense rom που έχω κρατήσει παραπάνω από 3 μέρες καθότι aosp-akias :p

Είναι ανενεργά και τα Clear Data και Clear Defaults;

Για τους ήχους:

δεν πρέπει να τους έχεις χύμα στην sdcard, αλλά σε συγκεκριμένους φακέλους για να τους διαβάσει το σύστημα:

sdcard

.....|_media

...........|_audio

...........|_Alarms

...........|_Notifications

...........|_Ringtones

Είναι ανενεργά και τα Clear Data και Clear Defaults;

Οχι-Ναι

Μπορω να επιλεξω Clear Data (Data 20ΚΒ) αλλα δεν μπορω Clear Defaults (No defaults set) Καταφερα βεβαια να το ξεπερασω (οχι να το λυσω).Αντικατεστησα το Sense clock widget με αλλο widget και τωρα οταν χρησιμοποιω το calendar δε πεταει error.

Για τους ήχους:

δεν πρέπει να τους έχεις χύμα στην sdcard, αλλά σε συγκεκριμένους φακέλους για να τους διαβάσει το σύστημα:

sdcard

.....|_media

...........|_audio

...........|_Alarms

...........|_Notifications

...........|_Ringtones

To δοκιμασα αλλα τζιφος: και χυμα και διαφορα path αλλα δεν εμφανιζονται ηχοι μου για Notifications, ουτε καν copy στο dir με τα default notifiactions δε μπορεσα.

Κατι πρεπει να εχει ξεφυγει γιατι αυτη η επιλογη λειπει μονο απο τα notifications και οχι απο ringtones και alarms.

Notifications @ RevolutioN v3.0

Βασικα το επιβεβαιωσα και σε ενα αλλο Desire με την ιδια ρομ (A2SD+ version).

Λειπει η επιλογη να βαλεις τους δικους σου ηχους για notifications.

Μετα απο διαφορες ανεπιτυχείς ιδέες κατάφερα με to zedge να βαλω ενα ασχετο ήχο.

Μετα στο directory του zedge για notifications (/sdcard/zedge/notifications) πηγα και προσθεσα τους ηχους μου οι οποιοι πλεον εμφανιστηκαν στη λιστα για να τους ορισω.

Υποθετω το zedge προσθεσε και αυτο το dir στη ρομ για ηχους το οποιο δεν ηταν read-only....:p:p:p

Φαντάζομαι ότι περνώντας τους ήχους στο /system/media/notifications θα γίνεται η ίδια δουλειά ;)
Τhe end of an era...

Αν σας ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα με τους ήχους κλήσεις κ.ο.κ., για να μην ψάχνετε τί φταίει, πού πρέπει να βάλετε τους ήχους κτλ., κατεβάστε το free app από το Market Tone Picker και κάνετε τη δουλειά σας μέσα από εκεί. ;)

Φαντάζομαι ότι περνώντας τους ήχους στο /system/media/notifications θα γίνεται η ίδια δουλειά ;)

Το πρωτο πραγμα που προσπαθησα αυτο ηταν αλλα τζιφος, οπως εγραψα πιο πανω :O:p

Δοκιμασα με το με το ES File Explorer που ειχε η ρομ αλλα συνεχως εκανε fail to copy

Λογικα ηθελε root access αλλα δε το εψαξα πιο πολυ

Με το zedge εφτιαξε ενα dir οπου τα system settings το διαβαζανε πλεον.:D:D

Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει, στο Desire μεχρι τι class καρτα microSD μπορει να λειτουργήσει??? Έχουμε class4 μπορούμε να πάμε σε class10???

Λένε ότι το κινητό μας με class 6 δουλεύει καλύτερα κ αυτό θα συστήνουν όλοι... Εγώ εχω class 10 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι πρόβλημα αυτό.

Send from my HTC with Sense 3.0

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Εφόσον το δικό σου λειτουργει απροβληματιστα με class10 με ενδιαφερει που μπορει να την διαβάζει και να μην έχει σφάλματα κλπ, τα οποία βεβαια δεν υπαρχει και λογος λογικα να εμφανιζονται... Ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση φιλε μου...

Παιδιά για Sense 3.5 ποιές έχετε δοκιμάσει; Είναι καμιά σταθερή και γρήγορη ακόμα; Είδα λίγο την Cool3D RunnyMede v6 τοθ Coolexe (που είναι πολύ αξιόπιστος), την έχει βάλει κανένας; Επίσης με τις καθαρές Sense 3.0 έχει κανένας καμία σταθερή να προτείνει. Το λέω γιατί εγώ όταν τις δοκίμαζα, τις έβγαζα μετά γιατί είχαν προβληματάκια και εδώ και καιρό έχω βολευτεί (για ρομ σταθερή άμα βαριέσαι να πειραματίζεσαι) με την SGBS ... :P
One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Παιδιά για Sense 3.5 ποιές έχετε δοκιμάσει; Είναι καμιά σταθερή και γρήγορη ακόμα; Είδα λίγο την Cool3D RunnyMede v6 τοθ Coolexe (που είναι πολύ αξιόπιστος), την έχει βάλει κανένας; Επίσης με τις καθαρές Sense 3.0 έχει κανένας καμία σταθερή να προτείνει. Το λέω γιατί εγώ όταν τις δοκίμαζα, τις έβγαζα μετά γιατί είχαν προβληματάκια και εδώ και καιρό έχω βολευτεί (για ρομ σταθερή άμα βαριέσαι να πειραματίζεσαι) με την SGBS ... :P

Ήμουν για αρκετούς μήνες με Sense 3.0 rom του Coolexe (Cool3D AceS) και παρόλο που είχα και το Dalvik.Cache To SD-EXT script η rom έτρεχε μια χαρά στο κινητό μου. Δοκίμασα για λίγες ημέρες και την Cool3D RunnyMede (Σενσε 3.5), πριν 'φύγω' σε ICS rom και φαινόταν το ίδιο καλή.

Δείτε οπωσδήποτε τη Runnymede. Απίστευτα γρήγορη και lagfree, πολλή διαθέσιμη μνήμη, touch recovery. Έχει μεγάλη βοήθεια από SNQ και Droidzone και έχει κάνει φοβερή rom!

Runnymede AIO V5.0.4 Special Edition Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η ROM!!! απλά μου εβγαλε την πίστη λίγο στην αρχή γιατι έπρεπε να γινει flash σε 4ext κι εγω έπαιζα σε 3....Το μόνο πρόβλημα μου ειναι οτι δεν μπορώ να κάνω απο τα κουμπιά recovery 4ext και το κάνω πλέον απο το rom manager .....:confused:
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Runnymede AIO V5.0.4 Special Edition Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η ROM!!! απλά μου εβγαλε την πίστη λίγο στην αρχή γιατι έπρεπε να γινει flash σε 4ext κι εγω έπαιζα σε 3....Το μόνο πρόβλημα μου ειναι οτι δεν μπορώ να κάνω απο τα κουμπιά recovery 4ext και το κάνω πλέον απο το rom manager .....:confused:

δοκιμασε κ το sygic τωρα να με πεις!!!!

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σ' αυτή τη rom;

Μπορείς να την περάσεις στο κινητό είτε είσαι με stock hboot είτε με cm7/r2.

Aν είσαι με stock και θέλεις να παραμείνεις έτσι κάνεις τα εξής:

1) full wipe

2) flash Alignment_Cool.zip convert your ext3 partition to ext4

3) flash Cool3D AceS v3

4) flash Stock_Hboot.zip

5) flash Kernel Update

6) flash Weather Pack

7) flash Dalvik.Cache To SD-EXT (για να έχεις επιπλέον ελεύθερο χώρο (το τρέχεις μόνο αν έχεις γρήγορη sdcard) =>class 6)

8) boot

Αν θέλεις να αλλάξεις το hboot, εγώ την 1η φορά είχα ακολουθήσει αυτόν τον οδηγό.

Αφού τελειώσεις, για να περάσεις την rom ακολουθείς τα παραπάνω βήματα, χωρίς να εκτελέσεις το Νο #4

Ps. Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα όταν κάνεις boot το κινητό σου να έχει bootloops (να κολλάει στην αρχική HTC οθόνη).

Αν σου το κάνει, τότε δυστυχώς θα ξανακάνεις τα βήματα από την αρχή με τη διαφορά ότι από το βήμα #6 θα πας στο #8, δεν θα βάλεις email και ότι άλλο σου ζητήσει και θα κάνεις ένα reboot για να τρέξεις το βήμα #7. Μετά reboot και είσαι έτοιμος.

(credits για το Ps στον sakis697) ;)

Edit:

Καινούριο services.jar για το CRT animation στην Cool3D AceS.

link

μπορεις να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα πως γινεται ολο αυτο?/ :p οταν λεω αναλυτικα βασικα εννος απο την αρχη τι προγραμματα θα χρειαστω στο pc και τι πρεπει να κατεβασω :)

μπορεις να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα πως γινεται ολο αυτο?/ :p οταν λεω αναλυτικα βασικα εννος απο την αρχη τι προγραμματα θα χρειαστω στο pc και τι πρεπει να κατεβασω :)

Στο pc σου δεν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο αρχείο.

Χρειάζεται να κατεβάσεις τα αρχεία από τα links που έχω δώσει και να τα περάσεις στην sdcard σου για να τα flashάρεις από το CWM recovery.

Ps. Αν είσαι με stock hboot τότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου με το βήμα #4, ενώ το βήμα #7 το ακολουθείς ΜΟΝΟ αν θέλεις ή έχεις γρήγορη sdcard.

Ps1. Tο link από το βήμα #2 βλέπω ότι είναι ανενεργό και δυστυχώς δεν έχω το αρχείο να σου το στείλω με κάποιο τρόπο (αν έχεις πάντως ext4 partition στην sdcard σου, δεν χρειάζεται καθόλου)

Ps2. Δεν κατεβάζεις το αρχείο που βρίσκεται στο βήμα #3 γιατί είναι παλιά έκδοση, κατεβάζεις την τελευταία (v.6) από εδώ.

Στο pc σου δεν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο αρχείο.

Χρειάζεται να κατεβάσεις τα αρχεία από τα links που έχω δώσει και να τα περάσεις στην sdcard σου για να τα flashάρεις από το CWM recovery.

Ps. Αν είσαι με stock hboot τότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου με το βήμα #4, ενώ το βήμα #7 το ακολουθείς ΜΟΝΟ αν θέλεις ή έχεις γρήγορη sdcard.

Ps1. Tο link από το βήμα #2 βλέπω ότι είναι ανενεργό και δυστυχώς δεν έχω το αρχείο να σου το στείλω με κάποιο τρόπο (αν έχεις πάντως ext4 partition στην sdcard σου, δεν χρειάζεται καθόλου)

Ps2. Δεν κατεβάζεις το αρχείο που βρίσκεται στο βήμα #3 γιατί είναι παλιά έκδοση, κατεβάζεις την τελευταία (v.6) από εδώ.

να σαι καλα!!! τωρα μια ερωτηση αλλα μη γελασεις πολυ... πως flashαρω?? :p

επισης πως κανω backup?

οταν λες full wipe τι εννοεις?

πως κραταω την τωρινη ρομ αν κατι παει λαθος και θελω να γυρισω σε αυτη??

τωρα εχω την επισημη 2.2 δεν εχω πειραξει τιποτα! καρτα εψω μια 8ara

Edited by strange_thomas

να σαι καλα!!! τωρα μια ερωτηση αλλα μη γελασεις πολυ... πως flashαρω?? :p

επισης πως κανω backup?

οταν λες full wipe τι εννοεις?

πως κραταω την τωρινη ρομ αν κατι παει λαθος και θελω να γυρισω σε αυτη??

τωρα εχω την επισημη 2.2 δεν εχω πειραξει τιποτα! καρτα εψω μια 8ara

Είσαι με επίσημη. Root είσαι;

Αν όχι, τότε πρέπει να κάνεις root τη συσκευή σου (διάβασε στο γενικό thread του Desire εδώ στο myphone τα κατά και τα υπέρ) με έναν από τους δύο τρόπους unrevoked ή revolutionary (δεν είμαι ο ειδικός για να σου πω το τί και πώς, έχει περάσει περισσότερο από 1.5 χρόνος που έκανα to δικό μου :p).

Αφού κάνεις root το κινητό, θα περαστεί στη συσκευή και το CWM recovery. Για να μπεις σ' αυτό, ενώ έχεις κλειστή τη συσκευή πατάς ταυτόχρονα τα volume down & power button. Από εκεί πηγαίνεις στην επιλογή boot recovery με το volume button και το επιλέγεις με το trackpad.

Είσαι πλέον στο CWM recovery. Εκεί θα βρεις τα μενού για wipe, backup και flash που σου ανέφερα νωρίτερα. ;)

• 4 weeks later...

παντως με την cool3D δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος.... πολλα κολληματα στο ακυρο... πχ παω να σηκωσω το τηλεφωνο να απαντησω και κολλαει, το αφηνω σε ηρεμια και μπορει να το βρω κλειστο και διαφορα τετοια κουλα. εβαλα και class6 καρτα αλλα τπτ. μολις γυρησω πισω γιατι ειμαι φανταρος, θα ξαναβαλω oxygen! μπορει να μην ειχε τοσα εφε αλλα ηταν πιο σταθερη!

εχει αλλος διαφορα τετοια προβληματα ?

παντως με την cool3D δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος.... πολλα κολληματα στο ακυρο... πχ παω να σηκωσω το τηλεφωνο να απαντησω και κολλαει, το αφηνω σε ηρεμια και μπορει να το βρω κλειστο και διαφορα τετοια κουλα. εβαλα και class6 καρτα αλλα τπτ. μολις γυρησω πισω γιατι ειμαι φανταρος, θα ξαναβαλω oxygen! μπορει να μην ειχε τοσα εφε αλλα ηταν πιο σταθερη!

εχει αλλος διαφορα τετοια προβληματα ?

Από τη στιγμή που σταμάτησε να ασχολείται ο robocik με την RCMix και μέχρι να βάλω ICS, ήμουν με Cool3d. Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Aν δε περνούσα σε Android 4.0, σίγουρα θα είχα μείνει με τη rom του Coolexe. ;)

Αυτό που γράφεις με την αποδοχή των κλήσεων το είχα με μία συγκεκριμένη RCMix, την ώρα που άλλοι δεν το είχαν. Μόλις είχε βγει καινούρια version και τη δοκίμασα, το πρόβλημα διορθώθηκε, οπότε κατάλαβα ότι για κάποιο λόγο δεν 'καθόταν' η συσκριμένη version στο κινητό μου.

Μάλλον κάτι πραόμοιο συμβαίνει και σ' εσένα. Μπορεί δηλαδή, να περάσεις την αμέσως ποιο παλιά version και να μην έχεις ούτε ένα πρόβλημα από αυτά που αναφέρεις.

Ps. Αν τελικά αλλάξεις rom και επειδή εμπιστεύομαι τον Coolexe, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και την καινούρια του Sense rom με ICS theme, Cool IceCream Sense. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά.....

Η εγκατασταση ειναι η ιδια με αυτη που χω τωρα? Με την πρωτη ευκαιρια θα την δοκιμασω! Ισως να μην "καθετε" καλα οπως λες,γτ δεν εξηγητε αλλιως,την εχουν κ αλλα ατομα και παιζει κανονικα!

Για να δουμε πως θα παει!πιστευω να δουλεψει :)