obelix0000 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Το σημαντικότερο απο αυτά που διάβασα είναι καλύτερη διαχείρηση μνήμης. Απλά χρειάζεται οπωσδήποτε full wipe Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εγινε μετατροπη της Insertcoin GS v41 σε stable 1.0.7. Οποιος την περασε να μας πει εντυπωσεις... Εγω εμεινα στην stable 1.0.5 και λεω να την κρατησω λιγο ακομα αφου δεν μου εβγαλε το παραμικρο προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Παιδιά έβαλε κανείς την RCmix 2.0; έχω την 1.8 και φυσάει. δεν θα την αλλάζα αλλά διάβαζα τον ρομπο οτι έχει διορθώσει πάρα πολλά πραγματάκια. Αξίζει? σε δυο ωρες θα εχω αποψη για να σου πω....!!!! :lol: δεν μπηκε τελικα γτ ειχε κατι που δεν μπορουσα να κανω.. Edited June 2, 2011 by sakis697 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Όπως? Παιδιά οποίος την βάλει ας πει γνώμη γιατί εγώ την 1.8 δεν κατάφερα να την φλασάρω!! Μου κόλλαγε κατά το flash κάνοντας συνέχεια reboot:!: σχεδόν τελείωσα με το στήσιμο. όσο να ναι μετά από full wipe μου πήρε λίγο παραπάνω. δουλεύω με την cm version και όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι. νομίζω το sense είναι πιο smooth από ποτέ από τις rom του robo που έχω δοκιμάσει... επίσης δεν είχα και πρόβλημα στο φλασαρισμα και το αρχικό boot. το s-off μάλλον βοηθάει πολύ σε αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Εγινε μετατροπη της Insertcoin GS v41 σε stable 1.0.7. Οποιος την περασε να μας πει εντυπωσεις... Εγω εμεινα στην stable 1.0.5 και λεω να την κρατησω λιγο ακομα αφου δεν μου εβγαλε το παραμικρο προβλημα.. Την τρέχω από χθες, πολύ καλή και σταθερή! Έκανα και donation στον baadnewz, τόσο κόπο κάνει το παλικάρι και το αξίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Εγινε μετατροπη της Insertcoin GS v41 σε stable 1.0.7. Οποιος την περασε να μας πει εντυπωσεις... Εγω εμεινα στην stable 1.0.5 και λεω να την κρατησω λιγο ακομα αφου δεν μου εβγαλε το παραμικρο προβλημα.. H 1.0.5 ηταν εξαιρετικη, αντιθέτως με κάποιες Nightly που ειχα δοκιμάσει. Εβαλα την 1.0.7 χτες και παει σφαίρα. Σταθερη σαν βράχος! Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Το θεμα του LED στα μηνυμάτα που δεν ανάβει, το λυσε κανεις; Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Το θεμα του LED στα μηνυμάτα που δεν ανάβει, το λυσε κανεις; εγώ όχι πάντως. χτες επίτηδες δεν έκανα restore το handcent, και το κατέβασα από market για να δω μήπως έφταιγε αυτό, αλλά δυστυχώς τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 σχεδόν τελείωσα με το στήσιμο. όσο να ναι μετά από full wipe μου πήρε λίγο παραπάνω. δουλεύω με την cm version και όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι. νομίζω το sense είναι πιο smooth από ποτέ από τις rom του robo που έχω δοκιμάσει... επίσης δεν είχα και πρόβλημα στο φλασαρισμα και το αρχικό boot. το s-off μάλλον βοηθάει πολύ σε αυτό... Ποια έκδοση έβαλες?? Την 1.8 ή την καινούργια 2.00? Απο Wipe τι έκανες? All data & Dalvik? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ποια έκδοση έβαλες?? Την 1.8 ή την καινούργια 2.00? Απο Wipe τι έκανες? All data & Dalvik? είχα την 1.8 και έβαλα την 2.0. από την 1.9 άλλαξε την δομή της rom ο robo και χρειαζόταν full wipe. έκανα ξεχωριστά wipe dalvik και full wipe/factory reset. διάβαζα σήμερα πολλά προβλήματα από κάποιους στο xda αλλά σε μένα δεν έχει κάνει κιχ. πραγματικά πάει πάρα πολύ καλά. νομίζω ότι μόνο με sense 3 rom θα την άλλαζα πλέον... ps:το data2sd script δεν το έχω ενεργοποιήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 κ εγω απο το πρωι με την 2.0 κ παει πολυ καλα χωρις ουτε ενα κολλημα... μονο που δεν μου εβγαλε ολες τις εφαρμογες στο μαρκετ.... κακο αυτο βασικα... καλα το led δεν υπαρχει περιπτωση στο δικο μου να αναψει ποτε.... κ εκανα κ αυτο με το script move 2 dalvik κ παει πολυ σφαιρα....! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) κ εκανα κ αυτο με το script move 2 dalvik κ παει πολυ σφαιρα....! αυτό με το script πως το έκανες? είναι για αύξηση χώρου? έβαλα την 2.0 αλλά οι εντολές από το terminal δεν λειτουργούν πλέον, ούτε με το Data2SDInstaller_X14E_GB.zip αρχείο που είχε δόσει ο robo δουλεύει Edited June 3, 2011 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 αυτό με το script πως το έκανες? είναι για αύξηση χώρου? έβαλα την 2.0 αλλά οι εντολές από το terminal δεν λειτουργούν πλέον, ούτε με το Data2SDInstaller_X14E_GB.zip αρχείο που είχε δόσει ο robo δουλεύει τελικά έκανα μέσα από το mcr script movedalvik2sd αλλά εμφανίζει το μήνυμα mkdir: can't create directory '/system/sd/dalvik-cache': file exists Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) τελικά έκανα μέσα από το mcr script movedalvik2sd αλλά εμφανίζει το μήνυμα mkdir: can't create directory '/system/sd/dalvik-cache': file exists αυτο εκανα κ εγω... αλλα εχω την CM7 μηπως παιζει ρολο...?? απο τα 300mb ειμαι στα 207 με 110 εφαρμογες.. το ext3 ομως απο τα 1,2mb ειναι στα 500 free...! Edited June 3, 2011 by sakis697 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλημέρα, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο έτοιμο θέμα για την RCMix S v2.0 με εικονίδιο μπαταρίας που να δείχνει ποσοστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλημέρα, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο έτοιμο θέμα για την RCMix S v2.0 με εικονίδιο μπαταρίας που να δείχνει ποσοστό; αν χρησιμοποιείς την cm7 version, εδώ θα βρεις ένα απλό θέμα που αλλάζει μόνο το εικονίδιο της μπαταρίας πριν το φλασαρεις χρειάζεται mount το system & sd-ext... για την άλλη version δεν έχω κάτι, αλλά δεν είναι δύσκολο να φτιάξεις ένα. η v2 είναι διαθέσιμη στη λίστα του UOT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 αν χρησιμοποιείς την cm7 version, εδώ θα βρεις ένα απλό θέμα που αλλάζει μόνο το εικονίδιο της μπαταρίας πριν το φλασαρεις χρειάζεται mount το system & sd-ext... για την άλλη version δεν έχω κάτι, αλλά δεν είναι δύσκολο να φτιάξεις ένα. η v2 είναι διαθέσιμη στη λίστα του UOT Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έφτιαξα ένα δικό μου θέμα και ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο καλό αποτέλεσμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 απο τα 300mb ειμαι στα 207 με 110 εφαρμογες.. το ext3 ομως απο τα 1,2mb ειναι στα 500 free...! Να σε ρωτήσω, τα 300ΜΒ απο που προκύπτουν; Με την CM7 insertcoin ξεκινάει απο 200ΜΒ ελευθερα. Με μια cm7 RCMIΧ που δοκίμασα, ξεκίνησε με 160 (μετα απο full wipes). Δεν εχω τρέξει dalvik2sd scripts. Eχω ενα ΕΧΤ 1GB. Ποιο ειναι το δικό σου configuration? Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Μετά από μια μέρα με την RCMIX 2.0μπορώ να πω ότι το μοναδικό πρόβλημα που έιχε η 1.8 όπως και η ν41 του μπααντ που ήταν το battery drain δεν υπάρχει πια .Εξαιρετική ρομ και όλα δουλεύουν τέλεια. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Να σε ρωτήσω, τα 300ΜΒ απο που προκύπτουν; Με την CM7 insertcoin ξεκινάει απο 200ΜΒ ελευθερα. Με μια cm7 RCMIΧ που δοκίμασα, ξεκίνησε με 160 (μετα απο full wipes). Δεν εχω τρέξει dalvik2sd scripts. Eχω ενα ΕΧΤ 1GB. Ποιο ειναι το δικό σου configuration? τα 300 ειναι το θεωρητικο... δλδ η μνημη του κινητου μου λεει 300 mb συνολο κ free 198 τωρα....τρεχοντας παντα το dalvik2sd scripts Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 . . καλα το led δεν υπαρχει περιπτωση στο δικο μου να αναψει ποτε.... Στην τελευταία έκδοση του Handcent sms (3.9.1) γράφουν ότι έλυσαν το πρόβλημα με το led, αλλά σ' εμένα εξακολουθεί να μην ανάβει. Έχεις δοκιμάσει το Go sms Pro; Δεν διάβασα στα info ν' αναφέρεται το led support, αλλά μιας και είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής του Hantcent, ίσως να θεωρείται δεδομένο ότι το υποστηρίζει. Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Για οποιον ενδιαφέρει, η μετάβαση απο insertcoin 1.0.7 CM7 σε 1.0.8, λειτουργει κανονικά χωρις wipes. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Για οποιον δεν δουλευει το LED στα μηνύματα, υπάρχει λύση LED me Know Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Από τότε που πέρασα την rcmix 2.0, αφού συγχρόνισα τις επαφφές με το fb, μου βγάζει τις φωτογραφίες στο προφίλ κάθε επαφής, αρκετά θολές. Έχει τύχει σε κάποιον? Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Από τότε που πέρασα την rcmix 2.0, αφού συγχρόνισα τις επαφφές με το fb, μου βγάζει τις φωτογραφίες στο προφίλ κάθε επαφής, αρκετά θολές. Έχει τύχει σε κάποιον? ναι συμβαίνει αυτό που λες, αλλά το είχα παρατηρήσει και σε προηγούμενες εκδόσεις, δεν θυμάμαι τι γινόταν με την official. αν επιλέξεις πάντως να συγχρονίσεις τις επαφές σου με το facebook for htc sense τότε οι φωτό εμφανίζονται κανονικά. εγώ αυτό κάνω, έχω και τις official εφαρμογές του fb του twitter αλλά και αυτές τις htc. για τις φωτό επιλέγω τις εφαρμογές τις htc αλλά με manual συγχρονισμό, και τις επίσημες να ανανεώνονται αυτόματα για όλα τα άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts