kollatos Δημοσιεύτηκε May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 1, 2011 Εδώ μπορείτε να συζητάτε για όλες τις Sense-based rom's όπως και για τις επίσημες rom της HTC. Παρακαλώ πολύ να μένετε on topic για να διευκολύνεστε και εσείς αλλά και εμείς. Η ομάδα διαχείρισης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velos06 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) Καλό μήνα και με γεια η νέα δομή του forum. Και για να το "εγκαινιάσω" μια ερώτηση. Έχω περάσει την starBurst 1.3.3.1 (με data2sd) από την οποία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θα προχωρούσα σε αναβάθμιση μόνο εάν υπήρχε κάποια ρομ που να μου έδινε σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία στην μπαταρία. Υπάρχει κάποια, χωρίς όμως να χάσω την αξιοπιστία της starBurst? Edited May 1, 2011 by velos06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Έχετε δοκιμάσει καμιά sense-based gingerbread από αυτές που κυκλοφορούνε? Δεν έχω ξαναβάλει ποτέ custom ROM (σήμερα μόλις έκανα root, είμαι τελειώς rookie) και καλοκοιτάζω την Leedroid 3.0.7. Δεν έχω καταλάβει αν έχουν μέσα περίπου ότι και η επίσημη froyo ή η αντίστοιχη επίσημη 2.3.3 του desire S. Θέλω να είμαι όσο πιο κοντά γίνετε στο stock και στο "υποθετικό" ΟΤΑ update για gingerbread που θα βγεί για τα desire μας κάποτε ... :P. Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Έχετε δοκιμάσει καμιά sense-based gingerbread από αυτές που κυκλοφορούνε? Δεν έχω ξαναβάλει ποτέ custom ROM (σήμερα μόλις έκανα root, είμαι τελειώς rookie) και καλοκοιτάζω την Leedroid 3.0.7. Δεν έχω καταλάβει αν έχουν μέσα περίπου ότι και η επίσημη froyo ή η αντίστοιχη επίσημη 2.3.3 του desire S. Θέλω να είμαι όσο πιο κοντά γίνετε στο stock και στο "υποθετικό" ΟΤΑ update για gingerbread που θα βγεί για τα desire μας κάποτε ... :P. OTA update με rom Και root το ξεχνάς, θα πρέπει να το επαναφέρεις για να το κάνεις. το πλησιέστερο στο stock ειναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045824 δεν την έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 OTA update με rom Και root το ξεχνάς, θα πρέπει να το επαναφέρεις για να το κάνεις. το πλησιέστερο στο stock ειναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045824 δεν την έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Σε ευχαριστώ. Έβαλα Leedroid 3.0.7 τελικά. Περίπου ίδια με αυτή που μου πρότεινες είναι και σαν ROM είναι πρακτικά Gingerbread με το Sense του Froyο, ελάχιστες διαφορές από την stock, αλλά αρκετά πιο γρήγορη. Μόνο αυτές τις ρυθμίσεις με την συχνότητα του επεξεργαστή δεν ξέρω αν υπσοτηρίζει (powersave, interactive κτλ) αλλά για να είμαι και ειλικρινής δεν την έχω ψάξει ακόμα και πολύ και ούτε ξέρω καν τι είναι ... :P. Απλά έπεσε το μάτι μου στην φωτό της Supernova :D Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Όσοι έχετε βάλει τη supernova, πώς θα χωρίζατε μια 8GB sdcard? (σε τί μεγέθη fat/ext) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Όσοι έχετε βάλει τη supernova, πώς θα χωρίζατε μια 8GB sdcard? (σε τί μεγέθη fat/ext) Alex λόγω ότι η συγκεκριμένη βασίζεται στο a2sd+ πιστεύω ότι 1gb είναι υπεραρκετό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasgr Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 χαίρεται.χθες εβαλα την leedroid 2.5 final και αντιμετωπιζω ενα προβλημα.ενω κανει εγκατασταση κανονικα και το τηλεφωνο ξεκιναει με την καινουρια rom,μετα απο καποιες ωρες το τηλεφωνο ( htc desire) μπαινει απο μονο του στην αθορυβη λειτουργια. για να αποκατασταθει η βλαβη θα πρεπει να του κανω reboot . εχετε καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts