Jump to content

antreasgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About antreasgr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

antreasgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εκανα τα παντα και με τον ενα και με τον αλλο τροπο.τελικα το κινητο μετα απο 2-3 μερες παλι εχασε τον ήχο του. Έκανα enable το volume locker,τιποτα. Εκανα απενεργοποίηση quiet ring,τιποτα. υπαρχει κάτι άλλο να κάνω;
  2. Έβαλα το volume locker όπως είπες και άφησα το Quiet ring on pickup ενεργό.Εξακολουθεί να κάνει το ίδιο πράγμα.θα το δοκιμάσω και χωρίς το Quiet ring on pickup και θα δούμε.Ας ελπίσουμε οτι δεν θα βγάλει πάλι πρόβλημα.
  3. Γειά σας φίλοι,έχω ένα πρόβλημα με την Leedoid 2.5 FINAL.Συχνά το κινητό μου μπαινει στην αθόρυβη λειτουργία από μόνο του και για να λύσω το πρόβλημα αναγκάζομαι να του κάνω επανεκκίνηση.υπάρχει κάποια λύση; Επίσης,ξέρει κάποιος να μου πεί τι σημαίνει αυτό: MD5# 86abba0365faac2c7502ff87cacd55c4 MD5 Checksum file --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  4. χαίρεται.χθες εβαλα την leedroid 2.5 final και αντιμετωπιζω ενα προβλημα.ενω κανει εγκατασταση κανονικα και το τηλεφωνο ξεκιναει με την καινουρια rom,μετα απο καποιες ωρες το τηλεφωνο ( htc desire) μπαινει απο μονο του στην αθορυβη λειτουργια. για να αποκατασταθει η βλαβη θα πρεπει να του κανω reboot . εχετε καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο? .
  5. χαίρεται.χθες εβαλα την leedroid 2.5 final και αντιμετωπιζω ενα προβλημα.ενω κανει εγκατασταση κανονικα και το τηλεφωνο ξεκιναει με την καινουρια rom,μετα απο καποιες ωρες το τηλεφωνο ( htc desire) μπαινει απο μονο του στην αθορυβη λειτουργια. για να αποκατασταθει η βλαβη θα πρεπει να του κανω reboot . εχετε καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο?
  6. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος
  7. Γειά σας.Είναι το δεύτερο post που κάνω μιας και το πρώτο μου το έγραψα σε λάθος μεριά. Έχω στα χέρια μου μια micro sd η οποία έχει μεσα το MLS Destinator Android Phone Edition.Θέλω να αντιγράψω τα αρχεία που έχει μέσα στην sd του htc desire και μου βγάζει μια αναφορά οτι ενα αρχείο δεν μπορεί να αντιγραφεί.Έχει κάποιος καμία ιδέα γιατί γίνεται αυτό;Και πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα?
×
×
  • Create New...