filippos Δημοσιεύτηκε April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2004 Έχω ένα DLink 900+ rev_B με έκδοση firmware 2,51 (δεν ειμαι σίγουρος) και παρατηρώ πως όταν το πηγαίνω 2 δωμάτια μακριά απο το pc μου (έχω DLink 520+) δεν γίνεται ζεύξη. Απο την άλλη, το ασύρματο τηλεφωνο (Ericsson) έχει εμβέλεια ακόμα κι οταν πάω 1 τετράγωνο μακριά απο το σπίτι μου.Και τα δυο δουλεύουν στην ίδια συχνότητα. Γιατί έτσι; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν : 1) Το ασύρματο τηλέφωνο εκπέμπει πολύ παραπάνω από όσο πρέπει (10db το όριο για τα ασύρματα αντί για 20db για τα wifi). 2) To ασύρματο τηλέφωνο καθότι χρειάζετε πολύ λιγότερο bandwidth για να δουλέψει, έχει πολύ καλύτερη ευαισθησία (πχ το 900+ έχει από -79 εώς -86db, το ασύρματο μπορεί να έχει και -98 άρα 4χ απόσταση. 3) Έχεις θόρυβο στο κανάλι που είναι το 900+ οπότε μόλις πας λίγο πιο μακριά, ο θόρυβος καλύπτει το σήμα και δεν παίζει. Δοκίμασε άλλο κανάλι, το ασύρματο πρέπει να έχει frequency hopping οπότε αλλάζει κανάλια συνέχεια μόνο του. Είσαι σύγουρος ότι είναι στους 2.4 το ασύρματο ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Kai εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το εν λόγω μοντέλο αλλά revision c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Καλά εσύ με το RevC δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.... Ισχύουν και για σένα τα παραπάνω :) Πάντως τα 900+revB στο AWMN μπορεί κανείς να τα πουλήσει ίσως και πιο ακριβά από ότι κάνουν καινούργια τώρα τα 900+revC..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts