Jump to content

Mozilla vs Opera

seeker
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 2 Απρ. 2004 , 21:57)

Στον Μοzilla Firefox γιατί δεν απεικονίζονται σωστά οι γραμματοσειρές?

Για παράδειγμα στο myphone οι υπογραφές των μελών φαίνονται με πολύ μικρά γράμματα!!!!

Σε άλλα sites τα ίδια...any help?

Oχι τίποτα άλλο μου αρέσει γιατί είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ!

Πήγαινε στο μενού 'view' (προβολή) μετά πήγαινε στο μενού 'Increase Text Size' (Αύξηση μεγέθους γραμματοσειρών)

Και μπορείς να μεγαλώσεις όσο θέλεις τα γράμματα.

• Απαντήσεις 95
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 3 Απρ. 2004 , 00:12)

ρε παιδια! τον χρησιμοποιησα λιγο τωρα και δεν εμεινα ικανοποιημενος. σοβαρο προβλημα με τα tabs. ενεργοποιουνται αμεσως . δεν υπαρχουν skins. αργει. τα παραθυρα δεν κλεινουν με ctrl+F4 και για αυτο μεχρι να μου απαντησετε θα ξαναχρησιμοποιησω opera.

Υπάρχουν skins, δες αυτό

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 2 Απρ. 2004 , 23:50)

Kαλυτερος ειναι ο mozilla ή ο mozilla firefox? και ποια εκδοση του mozilla firefox εχετε?

Απο ότι έχω ακούσει ο Mozilla 1.7a είναι πιό γρήγορος. Eγώ χρησιμοποιώ τον Firefox στο Linux και τον Firebird στα Windows XP.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 3 Απρ. 2004 , 15:38)

ε ενταξει. εγω εννοω ενσωματωμενα...

Θα έκανε πιο μεγάλο το download... :p

Και έπειτα είναι καλύτερο να μπορείς να διαλέγεις εσύ τα skins που θέλεις... :)

υπαρχει προβλημα με τα tabs. ενεργοποιουνται αμεσως . τα παραθυρα δεν κλεινουν με ctrl+F4 . προτεινετε κατι? με τον mozilla υπαρχουν ρυθμισεις? ειπαμε ο firefox ειναι πιο λιτος αλλα το παρακανανε... κατ' αλλα τωρα που τον βλεπω ειναι πιο γρηγορος απο τον opera, αλλα αυτο με τα tabs θα με κανει να μην το ξαναχρησιμοποιησω εαν δεν βρεθει καποια λυση. επισης οταν θελω να αλλαξω γλωσσα και πατησω αντι για shift+ctrl , ctrl+shift δεν αλλαζει γλωσσα αμεσως.

Εκεινο με τα tabs μολις το εκανα. αλλα το κλεισιμο τους με συντομεσεις δεν μπορω να βρω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 3 Απρ. 2004 , 20:45)

υπαρχει προβλημα με τα tabs. ενεργοποιουνται αμεσως . τα παραθυρα δεν κλεινουν με ctrl+F4 . προτεινετε κατι? με τον mozilla υπαρχουν ρυθμισεις? ειπαμε ο firefox ειναι πιο λιτος αλλα το παρακανανε... κατ' αλλα τωρα που τον βλεπω ειναι πιο γρηγορος απο τον opera, αλλα αυτο με τα tabs θα με κανει να μην το ξαναχρησιμοποιησω εαν δεν βρεθει καποια λυση. επισης οταν θελω να αλλαξω γλωσσα και πατησω αντι για shift+ctrl , ctrl+shift δεν αλλαζει γλωσσα αμεσως.

Εκεινο με τα tabs μολις το εκανα. αλλα το κλεισιμο τους με συντομεσεις δεν μπορω να βρω...

οκ. βρηκα εκεινο και με το κλεισιμο. φαινεται εχθες κατι δεν πηγαινε καλα. ωραιος τελικα...

:p

ασ το σβησει καποιος Mod το δευτερο post. δεν ξερω τι εγινε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 3 Απρ. 2004 , 01:10)

μα και ο αλλος δωρεαν θα ειναι. τεσπα opera rulez. pav na sbhsc ton mozilla.

Από πότε ο opera είναι δωρεάν; :confused: Αν είναι unregistered εμφανίζει ad banners, και για register θέλει 34 euro (τουλάχιστον αυτό λέει στο http://www.opera.com).

Wirelessly posted (Siemens SX1: Nokia6310i/1.0 (4.80) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Opera makran o kaliteros apo apopsi esthitikis, taxititas kai euxristias.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 3 Απρ. 2004 , 20:45)

Πηγαινε στα extensions και θα βρεις καθε λογης tabs managers και οτι αλλο δε μπορεις να φανταστεις......

:tease:

Mozill! Εξυπνο Pop-up blocking και ταχύτατος!

Δεν ξερω γιατί να προτιμσεις τον Opera αφου τα προσφερει oλα ο Mozilla και χωρίς διαφημισεις... :p

"When you have nothing to lose, you have everything to fight for."

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 4 Απρ. 2004 , 15:16)

ε οχι και καθε λογης.. μην τρελαθουμε κιολας... σε σχεση με τους αλλους broswer ο mozilla εχει λιγοτερες επιλογες.

Αν το "οχι καθε λογης" πηγαινε για το tab browsing χρησιμοποιησε το TabbrowserExtensions και πηγαινε στις επιλογες του.......Πιστεψε με μονο το extension αυτο εχει τοσες επιλογες που θα βαρεθεις μεχρι να τις δεις ολες.......Δοκιμασε το..... ;)

φιλε εγω εχω το firefox. δεν βλεπω καμμια τετοια επιλογη. εαν μπορεις βοηθησε με λιγο. επισης για ενα bug που ειχα αναφερει με τα emoticons και καποιος ειπε οτι φταιει η javascript. στις επιλογες υπαρχει επιλογη για απενεργοποιηση της javascript. να την επιλεξω ή οχι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 4 Απρ. 2004 , 23:46)

φιλε εγω εχω το firefox. δεν βλεπω καμμια τετοια επιλογη. εαν μπορεις βοηθησε με λιγο. επισης για ενα bug που ειχα αναφερει με τα emoticons και καποιος ειπε οτι φταιει η javascript. στις επιλογες υπαρχει επιλογη για απενεργοποιηση της javascript. να την επιλεξω ή οχι?

Για τη javascript εγω την εχω ΟΝ και δεν εχω προβλημα με τα emoticons.....

Οσο για τα tabs πηγαινε στις επιλογες του firefox και στην επιλογη extensions κατω αριστερα εχει επιλογη να κατεβασεις νεα extensions!!!!Εναλλακτικα πηγαινε ΕΔΩ και κανε εγκατασταση το Tabbrowser Extensions.......Μετα απο το μενου extensions επιλεγοντας το συγκεκριμενο και options (καιε ειδικα τα expert options) κανεις οτι θες κυριολεκτικα με τα tabs!!!!

Προτεινω να κατεβασεις και το adblock και οτι αλλο κανει τη δουλεια που θες.......

Κατ εμε αυτο ειναι το βασικο πλεονεκτημα του firefox...Ειναι λιτος και ο καθενας βαζει επιπλεον οτι του χρησιμευει.... :)

• 10 months later...

Εχθές έκανα την πρώτη μου γνωριμία με τον OPERA..ωραίος browser,ταχύτατος,με πολλές ρυθμίσεις ασφαλείας..Αλλά πραγματικά δεν βρήκα έναν λόγο ουσίας για να αλλάξω τον FIREFOX.

Οι ασυμβατότητες παραμένουν ίδιες Και η παραμετροποίηση είναι πολύ μεγαλύτερη στον FIREFOX.

Και παραμένω εκεί :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Μία από τα ίδια.Μόλις δοκίμασα τον Οpera 7.54u2 και με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου bel παρέμεινα σε αυτόν!

Είναι γρηγορότερος και το ίδιο παραμετροποιήσιμος.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μία από τα ίδια.Μόλις δοκίμασα τον Οpera 7.54u2 και με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου bel παρέμεινα σε αυτόν!

Είναι γρηγορότερος και το ίδιο παραμετροποιήσιμος.

Το ίδιο παραμετροποιήσημος ; Μπορείς να μου πείς άν υπάρχει extension σαν το auto copy του Firefox ;Γιατί το θεωρώ από τα σημαντικότερα και με διευκολύνει πολύ.

Το ίδιο παραμετροποιήσημος ; Μπορείς να μου πείς άν υπάρχει extension σαν το auto copy του Firefox ;Γιατί το θεωρώ από τα σημαντικότερα και με διευκολύνει πολύ.

Mπορείς να μου πεις τi είναι το Auto-Copy ή τι κάνει ακριβώς ?

Xekinisa apo firefox dokimasa opera emina se ayton kai sto Linux opera chrisimopoio.Ti na po aplos o kaliteros(Opera) kai choris diafimistiko.

Etsi koubenta na kanome na perna i ora mas :rolleyes:

Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών»

http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png

Ολα καλα ειναι εκτος ΙΕ! Εχω opera και δεν βρισκω κανεναν λογο να το αλλαξω με κανενα αλλο!
Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X

Mπορείς να μου πεις τi είναι το Auto-Copy ή τι κάνει ακριβώς ?

Δες

Εδώ ;)

Αν και δεν ξέρω τι είναι το clipboard μήπως είναι αντίστοιχο με το Copy to note του Opera ?

ΥΓ Είμαι Opera happy-user !

Αν και δεν ξέρω τι είναι το clipboard μήπως είναι αντίστοιχο με το Copy to note του Opera ?

ΥΓ Είμαι Opera happy-user !

Απλά δεν χρειάζεται να κάνεις copy-paste ένα κείμενο.Το copy γίνεται αυτόματα μαυρίζοντας απλώς το κείμενο.Κάνεις μόνο το paste.

Το copy to note του Opera τι είναι ;

Εχθές τον έβαλα και δεν ξέρω την τύφλα μου.