Jump to content

Κοινοποίηση

Recommended Posts

γινεται να μην ερχεται το μηνυμα/απαντηση της vodafone και να χτυπαει λες και εχουμε μηνυμα αλλα απλα να ενημερωνεται η εφαρμογη? και επισης θελουμε και widget

μήπως χρησιμοποιείς handcent sms?

αν ναι τοτε βγάλτο (μπορεις να βάλεις άλλο αντι αυτού) και δεν θα σου έρχεται η ειδοποίηση για το νεο sms.. αλλιως η εφαρμογή έτσι έχει φτιαχτεί, αν δεν εχεις το handcent sms και σου χτυπα ειδοποίηση τότε ίσως στην συσκευή σου θέλει κανα κόλπο.. τι συσκευη έχεις?

Παιδια η εφαρμογή είναι αντιγραφή εκείνης που έχω φτιάξει για Cosmote, την βελιώναμε μέρα με τη μέρα εδώ και 1+ μήνα που ξεκίνησε. Υπάρχει και το widget και απ όλα, απλα επειδή της Cosmote έρχονται πιο όμορφα τα sms είναι όμορφο και αυτό που βγαίνει στο widget, δείτε ας πούμε την φωτό που πόσταρα πιο πάνω! τι απ όλα να προτοχωρέσει στο widget σε αυτή την περίπτωση?

Edited by icecbr

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..

http://nikolocogr.blogspot.com

• Απαντήσεις 133
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δουλέυει ΟΚ και εδώ, thanks :)

Είμαι σε νέο unlimited.

PS1: Πατώντας ανανέωση δεν μου έρχεται sms και στο handcent,μόνο στο app.

PS2: Υποθέτω η πιο συχνά συναντώμενη μορφή απάντησης του 1284 περιλαμβάνει το α) υπόλοιπο κλησεων προς κινητά β) υπόλοιπo SMS γ) μέχρι πότε ισχύουν δ)τελευταία ενημέρωση, οπότε στο widget θα μπορούσες να βάλεις μόνο αυτά για αρχή,ή να επιλέγει ο χρήστης τι πληροφορία φιλτράρεται :)

Edited by IVIetaCreatoR
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Σχόλια για το ps1, παιδια το σωστό είναι να μην έρχεται το SMS στα εισερχόμενα, παρα να εμφανίζεται μόνο στην εφαρμογή! (για λιγότερο πρήξιμο..)

Σχόλια για το ps2, πρεπει να σχεδιαστεί μια καθολική μορφή, δεν γίνεται να δουλεύει για κάποιους.. και το πρόβλημα είναι οπως είπα πριν το τέρας sms...

Στο widget πιστεύω τουλάχιστον πρέπει να βάλεις μόνο το χρόνο που ισχύει για τα υπόλοιπα κινητά και το υπόλοιπο των SMS, είναι οι 2 πρώτες πληροφορίες στο τεράστιο SMS, καθώς και η πληροφορία που παίρνει η πλειοψηφία των χρηστών με τα προγράμματα unlimited όπως φαίνεται στα screenshot των φίλων IVIetaCreatoR και demolition22 Edited by vassar
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δουλέυει ΟΚ και εδώ, thanks :)

Είμαι σε νέο unlimited.

PS1: Πατώντας ανανέωση δεν μου έρχεται sms και στο handcent,μόνο στο app.

PS2: Υποθέτω η πιο συχνά συναντώμενη μορφή απάντησης του 1284 περιλαμβάνει το α) υπόλοιπο κλησεων προς κινητά β) υπόλοιπo SMS γ) μέχρι πότε ισχύουν δ)τελευταία ενημέρωση, οπότε στο widget θα μπορούσες να βάλεις μόνο αυτά για αρχή,ή να επιλέγει ο χρήστης τι πληροφορία φιλτράρεται :)

εμενα ερχεται δυστυχως στο handcent:(δεν μπορει να γινει κατι?

εμενα ερχεται δυστυχως στο handcent:(δεν μπορει να γινει κατι?

Οταν πρωτοέφτιαξα το Cosmote Info, με το handcent δεν υπήρχε πρόβλημα, εδω κ 2-3 βδομάδες που καποια στιγμή το έκαναν update, απο τοτε ξεκίνησε να μην τα αγνοεί! κατι χοντρό κανανε, μετα απο πολύ ψάξιμο δεν κατάφερα να βρω λύση!

Θα σου πρότεινα να βγάλεις το handcent και να δοκιμάσεις το gosms, εμενα μου φάνηκε πολύ καλύτερο!!! :)

KREPI, απ το μήνυμά που διάβασες + κατέβασες την εφαρμογή τί κατάλαβες ακριβώς για το widget?

Edited by icecbr

vassar δεν γίνεται χωρις widget :P παιδια θέλει λίγο φτιάξιμο.. του cosmote info είναι πολύ πιο απλό! αυτο έχει καποιες ιδιαιτερότητες κ αρκετές αλλαγές... υπομονή λίγο...

να ναι καλο να μπει κ στο μαρκετ..

Χωρίς να είμαι σχετικός με programming, ίσως ήταν χρήσιμο να υλοποιήσεις κάτι τέτοιο, όπως το αντίστοιχο widget του f2go.

[ATTACH]20575[/ATTACH]

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Edited by IVIetaCreatoR
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Φιλε Nondaz αυτο το sms δεν ξεκινα με το: VODAFONE: ????????

καλα καταλάβατε έχω βάλει μπρος...

Ναι ακριβώς έτσι είναι. Αλλά αυτό είναι για τα πακέτα unlimited OLD, για όσους δεν έχουν περάσει στα καινούργια.

Εγώ τελικά το άλλαξα πέρασα στο καινούργιο unlimited, δουλεέυει η εφαρμογή, απλά με το πρώτο sms για τα εξτρά μηνύματα το εμφανίζει για λίγο στην αρχή, χάνεται, και εμφανίζει κανόνικα το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας.

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Ναι ακριβώς έτσι είναι. Αλλά αυτό είναι για τα πακέτα unlimited OLD, για όσους δεν έχουν περάσει στα καινούργια.

Εγώ τελικά το άλλαξα πέρασα στο καινούργιο unlimited, δουλεέυει η εφαρμογή, απλά με το πρώτο sms για τα εξτρά μηνύματα το εμφανίζει για λίγο στην αρχή, χάνεται, και εμφανίζει κανόνικα το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας.

Καλως τον, γράψε μου πάλι τα νεα σου sms...

Καλως τον, γράψε μου πάλι τα νεα σου sms...

Για τον χρόνο ομιλίας:

VODAFONE: TO YΠOΛOIΠO XPONOY ΓIA EΘNIKEΣ KΛHΣEIΣ ΠPOΣ AΛΛA KINHTA EINAI: 136'52'' AΠO TA 190' KAI 60 SMS AΠO TA 100 TOY ΠPOΓP/TOΣ ΣAΣ EΩΣ KAI 11/06. TEΛ.ENHM: 23/05, 16:01

Για το πακέτο SMS:

VODAFONE: YΠOΛOIΠO EΩΣ KAI 11/06.

AΠO TO ΠAKETO SMS 150: 133

TEΛ.ENHM: 18/05, 16:01

Τα κάνω copy-paste, ετσι ακριβώς εμφανίζονται. Και οταν στέλνω κενό μήνυμα στο 1284, πρώτα μου έρχεται το μήνημα με τα SMS, και στο καπάκι έρχεται και το δευτερο μήνυμα για τον χρόνο ομιλίας.

Να σημειώσω οτι για τα πακέτα sms ο συνδρομήτής μπορεί να να ενεργοποιήσει και τα 2 πακέτα: των 150 και των 70 sms. Σε αυτή την περίπτωση έρχεται το μηνυμα:

VODAFONE: YΠOΛOIΠO EΩΣ KAI 11/05.

AΠO TO ΠAKETO SMS 70: 0

AΠO TO ΠAKETO SMS 150: 0

TEΛ.ENHM: 10/05, 16:02

Μαλιστα, κ σου λεει οτι δεν υποστηρίζει το sms με το έχτρα πακετο sms? εμενα αυτο μου λεει..

οποτε θελουμε 2ο πεδιο για το εχτρα προγραμμα sms... σωστα?

Μαλιστα, κ σου λεει οτι δεν υποστηρίζει το sms με το έχτρα πακετο sms? εμενα αυτο μου λεει..

οποτε θελουμε 2ο πεδιο για το εχτρα προγραμμα sms... σωστα?

Ακριβώς αυτό. το βγάζει πολύ γρήγορα αυτό το μήνυμα και μετά εμφανίζει κανονικά το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας

Σε Vodafone 845(Huawei U8120) με 2.1(Εclair) δουλεύει άψογα. Στο handcent 3.9 δεν εμφανίζεται καμία ειδοποιήση ή μήνυμα.

Μπράβο στον icecbr για το χρόνο του!!!

Σήμερα παρατήρησα μία ατέλεια ενώ στην εφαρμογη μου λεει οτι έχω 25 λεπτά ακόμα απο τα 50 που έχω στο πρόγραμμα μου ενώ σε κάποια άλλη εφαρμογη που έχω μου λεει 5 λεπτά ! Στην εφαρμογή υποστηρίζει οτι η ελάχιστη διάρκει κλήσης είναι τα 45 δευτερόλεπτα γιατί στην άλλη εφαρμογή που έχω το κάνει αυτό !

Σήμερα παρατήρησα μία ατέλεια ενώ στην εφαρμογη μου λεει οτι έχω 25 λεπτά ακόμα απο τα 50 που έχω στο πρόγραμμα μου ενώ σε κάποια άλλη εφαρμογη που έχω μου λεει 5 λεπτά ! Στην εφαρμογή υποστηρίζει οτι η ελάχιστη διάρκει κλήσης είναι τα 45 δευτερόλεπτα γιατί στην άλλη εφαρμογή που έχω το κάνει αυτό !

Δεν υπάρχει καμία ατέλεια στο πρόγραμμα αυτό σου λέει ακριβώς το χρόνο που έχεις διαθέσιμο πραγματικά και είναι ο χρόνος που σου λέει η VODAFONE στέλνοντας μήνυμα στο 1284. Η μόνη ατέλεια είναι το κάθε πότε ανανεώνει η VODAFONE τα συγκεκριμένα δεδομένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε icecbr,

Σχετκά με το πινακάκι που αναφέρεις ποια sms υπολογίζονται:

α) το 4 και το 6 είναι ακριβώς τα ίδια sms.

β)Δεν αναφέρεις πουθενά το sms αν ενεργοποιήσει καποιος και τα 2 επιπρόσθετα πακέτα των SMS προς άλλα δίκτυα (το είχα ενερηοποιήσει τον προηγούμενο μήνα είχα παραθέσει το sms)

Σχετικα με την εφαρμογή.

Με το που έβαλα την νέα εκδοση, το πρώτο που μου εμφάνισε είναι "το sms δεν υποστιρίζεται επικοινωνήστε με τον developer"

και μετά η εφαρμογή μου εμφανίζει τα παρακάτω:

Vodafone: ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ 500 ΜΒ ΟΓΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 500 ΜΒ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 30/6

10 ΑΠΟ 100

11/06

31/5, 10:02

δεν ξέρω γιατί ξαφνικά εμφανίστηκαν mb.... Σβήνω την εφαρμογή, να στείλω με τον παραδοσιακό τρόπο να δώ τι μήνυματα θα μου έρθουν ΜΗΠΩΣ και άλλαξαν τίποτα προστέντοντας mb και θα τα παραθέσω:

Λοιπόν με κενό μήνυμα έρχεται πρώτα αυτό το sms:

VODAFONE: YΠOΛOIΠO EΩΣ KAI 11/06.

AΠO TO ΠAKETO SMS 150: 133

TEΛ.ENHM: 31/05, 10:02

και στην συνέχεια έρχεται αυτό:

VODAFONE: TO YΠOΛOIΠO XPONOY ΓIA EΘNIKEΣ KΛHΣEIΣ ΠPOΣ AΛΛA KINHTA EINAI: 77'59'' AΠO TA 190' KAI 10 SMS AΠO TA 100 TOY ΠPOΓP/TOΣ ΣAΣ EΩΣ KAI 11/06. TEΛ.ENHM: 31/05, 10:02

και τρίτο sms έρχεται αυτο:

VODAFONE: ΣAΣ YΠOΛEIΠONTAI 500 MB OΓKOY ΔEΔOMENΩN AΠO TO ΣYNOΛO TΩN 500 MB ΓIA XPHΣH INTERNET ΣTO KINHTO ΣAΣ EΩΣ KAI 30/6

Οπότε πρόσθεσαν και τρίτο SMS!!

ξαναυπενθυμίζω οτι οι απαντήσεις αυτές είναι για το νέο πρόγραμμα unlimited και με την ενεργοποιήση ενός επιπρόσθετου πακέτου (απο τα 2 διαθέσιμα) επιπλέον sms.

Edited by nondaz
προσθήκη τρίτου sms

Δεν υπάρχει καμία ατέλεια στο πρόγραμμα αυτό σου λέει ακριβώς το χρόνο που έχεις διαθέσιμο πραγματικά και είναι ο χρόνος που σου λέει η VODAFONE στέλνοντας μήνυμα στο 1284. Η μόνη ατέλεια είναι το κάθε πότε ανανεώνει η VODAFONE τα συγκεκριμένα δεδομένα.

Οκ φίλε το ξέρω οτι γράφει οτι σου στέλνει η Vodafone αλλα εσύ πως το εξηγείς οτι μου λέει 25 λεπτά ενώ έχω μόνο 5 ?

@edit : Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εφαρμογή γιατί μου λεει οτι το σμσ δεν υποστηρίζεται , επικοινωνήστε με τον developer !

@edit : Ενημερωθήκατε για αυτό ?

Edited by kokos_nikos

(όπως γράφει κ ο άνω μου στο 2ο edit.. )

Στης κοπελιάς μου το πρόγραμμα, ενω μέχρι πριν λίγες μέρες ΔΕΝ υπήρχε ενημέρωση για το υπολοιπο χρησης Internet, εμφανίστηκε ξαφνικα!

ηδού το sms:

ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ 350 MB ΟΓΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 350 MB ΓΙΑ ΧΡΉΣΗ INTERNET ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 30/6

για ρίχτε μια ματιά.. και γράφτε αν υπάρχουν κιαλλα.. απο βδομάδα θα ασχοληθώ να την τελειώσω να ανέβει και στο μαρκετ..

(όπως γράφει κ ο άνω μου στο 2ο edit.. )

Στης κοπελιάς μου το πρόγραμμα, ενω μέχρι πριν λίγες μέρες ΔΕΝ υπήρχε ενημέρωση για το υπολοιπο χρησης Internet, εμφανίστηκε ξαφνικα!

ηδού το sms:

ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ 350 MB ΟΓΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 350 MB ΓΙΑ ΧΡΉΣΗ INTERNET ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 30/6

για ρίχτε μια ματιά.. και γράφτε αν υπάρχουν κιαλλα.. απο βδομάδα θα ασχοληθώ να την τελειώσω να ανέβει και στο μαρκετ..

Έτσι ακριβώς έρχεται και σε μένα, όχι όμως ενσωματωμένο με το μήνυμα για το χρόνο ομιλίας αλλά ξεχωριστό μήνυμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξεμπερδεύω με την εξεταστική και θα το φτιάξω... :) !!!