Γιάννης Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλημερα..Τι λειτουργικο εχει το κινητο ? Android ή samsung ? Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλημερα..Τι λειτουργικο εχει το κινητο ? Android ή samsung ? Ευχαριστω Samsung, Γιαννη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Samsung, Γιαννη Ευχαριστω.Το εχει μια φιλη και ελεγε να βαλει το Viber αλλα δεν γινεται. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 τιποτα δε γινεται να βαλειs 6 μηνεs παιδευομαι...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas78 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Εγω το έχω 2 μήνες και το έχω βολευτεί μια χαρά! Πριν είχα πάλι Samsung με δύο κάρτες, το D880, ήταν σούπερ! Έχω κατεβάσει και διαφορετικά θέματα, δεν μου άρεσε το default καθόλου, επίσης κατέβασα και το fb και είναι οκ και στο google ολα καλά (δεν είναι και το Galaxy S, αλλά για τα χρήματα του, μια χαρά!):shifty: Το μόνο θέμα που μου παρουσιάζεται, είναι όταν έχω τα widgets (google, accuweather και ημερολόγιο) ανοιχτά, μου κολλάει στα μηνύματα, δεν με αφήνει να δώ ολόκληρες τις συζητήσεις και μου γράφει "Ανεπαρκείς πόροι, παρακαλώ διαγράψτε κάποιες εφαρμογές" και με πηγαίνει στην σελίδα των Widgets, τα ΄"κατεβάζω" απο την οθόνη και τότε τα μηνύματα λειτουργούν οκ. :blink: Μετέφερα τις επαφές στην sim, τις pics στην κάρτα μνήμης, και πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 τι να τα κανω τα θεματα κ τα fb 3 διαφορετικα εχω κατεβασει + το δικο του 4 fb...μιλαμε για καμια εφαρμογη τηs προκοπηs κανενα ιντερνετικο ραδιοφωνο κτλ. οσο για το ανεπαρκειs ποροι θα κραταs πατημενο το μεσαιο πληκτρο κ μετα τερματισμοs oλων κ εισαι οκ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Δε θα βρεις πολλες εφαρμογες λογω κλειστου λειτουργικου. Μονο σε java(jar) αν βρεις κατι Μπες getjar.com και ριξε ενα βλεφαρο Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 να'σαι καλα μπηκα αλλα δε βρηκα κατι...σε java εχω κατεβασει ενα internet radio τηs συμφοραs...VRadio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Την ποσοτητα και την ποιοτητα των μαρκετ των ανοιχτων os, δυστυχως δε θα τις βρεις :( Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzoulaik Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Καλησπέρα. Μήπως έχει βρει κανείς θήκη για το κινητό; Σιλικόνης 'η πλαστική. Δεν θέλω να πάρω καλτσάκι ή κάτι παρόμοιο γιατί σίγουρα δεν θα το έχω συνέχεια μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzoulaik Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Κανείς δεν έχει βρει κάποια θήκη; έστω κάποια που να μπορεί αν εφαρμοστεί στο κινητό. Θήκη σιλικόνης όμως...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Πριν λίγες ημέρες που έψαχνα στο ebay δε βρήκα κάτι σε θήκη σιλικόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzoulaik Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Υπάρχει σίγουρα θήκη σιλικόνης. Την έχω βρει σε ξένο site αλλά δεν μπορώ να την παραγγείλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvlar Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Αγαπητοι φιλοι μολις εγινα κατοχος ενος C6712, για να δουλευοθν κ οι δυο καρτεσ ταυτοχροναπηγαινεται ρυθμισεις--> διαχειριση καρτων--> κ μετα διπλα απο καθε καρτα εχει μια τελεια πατηστε την να γινει πρασινη!! Οταν μιλατε στη μια γραμμη οταν σασ παιρνουν χτυπαει και η αλλη κανονικα. μονο αν δεν μιλατε δειχνει οτι ειναι κλειστη!! Ελπιζω να βοηθησα!! καλησπέρα.μετά την διαχείρηση καρτών ποιά επιλογή από τις 4 του υπομενού επιλέγω;(δίκτυο,αυτόματη μετάβαση σιμ,εγγραφή κάρτας,βοήθεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 επιλεγειs δικτυο κ τικαρειs τιs sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 πως μπορώ να ρυθμίσω το e-mail να ανανεώνεται άμεσα και όχι κάθε 15 λεπτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 δεν υπαρχει καποια ρυθμιση ανανεωνεται αμεσα εφοσον εισαι συνεχωs συνδεδεμενοs στο ιντερνετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingpad Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Καλησπερα σε ολους.εχω μια απορια.προσπαθω να κατεβασω στο κινητο μου το my market και μου βγαζει σφαλμα.επισης δοκιμασα να κατεβασω και το drag racing και δεν μπορω.καποιος να μου δωσει καποια λυση??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 το τηλ εχει κλειστο λειτουργικο κ παιρνει εφαρμογεs java σε μορφη jar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianfranco Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 (edited) Kαλησπερα εχω ενα κινητο samsung GT6712 και προσπαθω να ρυθμισω το email της HOL αλλα δεν δουλευει. οι ρυθμισεις που βρηκα στο site της HOL ειναι οι εξης: διακομιστης SMTP: smtp.live.com θυρα SMTP: 25 ασφαλης συνδεση: SSL διακομιστης ΡΟΡ3: pop3.live.com θυρα ΡΟΡ3: 995 ασφαλης συνδεση:SSL Με αυτες τις ρυθμισεις μπορω να λαβω email αλλα δεν μπορω να στειλω ξερει κανεις τι παει στραβα? ευχαριστω :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την αδικαιολόγητη μορφοποίηση κειμένων. Edited June 9, 2012 by Superuser Μορφοποίηση Κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakontio Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καλημερα, απο που μπορω να κατεβασω θεματα για το c 6712? Παράθεση όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 θα παs στο getjar.com... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crystalelpi Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Hellooo, εγώ είμαι νέα σε τέτοια site αλλά έχω ένα πρόβλημα, ξαφνικά το κινητό δε μ΄αφήνει να πάρω τηλ απ τη κοσμοτέ. Την έχω σαν πρώτη sim. Μ λέει δεν επιτρέπεται η λειτουργία και μ βγάζει ένα λευκό 2 στην οθόνη αριστερά. Δεν είναι το 2 της sim, είναι άκυρο 2, που εμφανίζεται μετά το εικονίδιο του σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 αλλαξε θεση τιs sim βαλε την 1 στη 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλησπερα παιδες....μπορειτε να μου πειτε τι firmware εκδοση φοραει??γιατι κολησε το δικο μου κ θελω να το φλασαρω κ δεν ξερω την εκδοση...!!!ας κανει καποιος τον κοπο να παει στις ρυθμισεις να δει την εκδοση που εχει....!!! η εκδοση πρεπει να ειναι της μορφης C6712****** αν δεν κανω λαθος...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts