Jump to content

Blackberry Bold Touch 9900

egoeimai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις. Δεν έχω χρόνο να την μεταφράσω. Απλά δεν υπάρχει ένα vendor file.

(Optional) Uninstall any previous OS from PC.

Download OS to PC. Use Internet Explorer, not Firefox or Chrome. (For leaked versions, browser is irrelevant.)

*If 100% certain you previously used FF or Chrome on same PC to DL an OS successfully, feel free to use FF or Chrome again.

Following successful DL, run OS file to install OS on PC.

On BB, go to BBM Options, scroll down to Backup section. Ensure Remote Backup is enabled AND also conduct a Local Backup to media card.

Go through any 3rd party apps with option to save settings to media card. Conduct Backup to media card within each of these apps. (Examples: Bellshare apps like BerryBuzz & BerryWeather; QuickLaunch; Shao's apps like Wallpaper Changer & SixTools; etc).

Connect BB to PC. Open DM and backup device. Close DM.

(Optional) Use desktop app like BBSAK or BBMCP to backup 3rd party apps.

On PC, delete Vendor file located here:

64-bit: Computer/C:/Program Files (x86)/Common Files/Research In Motion/AppLoader

32-bit: Computer/C:/Program Files/Common Files/Research In Motion/AppLoader

(Optional/Recommended) Run BBH Tool (formerly Shrink-A-OS) or BB Boss v2.2 (not as updated as BBHT).

In same AppLoader file where you deleted Vendor, double-click Loader to load OS to BB. Follow onscreen instructions.

After loading OS, perform several physical battery pulls over first 1-2 days for OS to "settle in." Perform first batt pull very soon after OS is loaded.

**TROUBLESHOOTING**

How to Fix OS not Appearing as Available

There are 2 common reasons:

A. HIDDEN VENDOR FILE

Consider trying this new desktop app to remove Vendor from several common locations:

http://forums.crackberry.com/blackbe...-files-709738/

If manually deleting Vendor, always hold down SHIFT and press DELETE to permanently delete.

Check here first:

64-bit: Computer\C:\Users\{USER NAME}\AppData\Roaming\Research In Motion\BlackBerry\Loader XML

32-bit: Computer\C:\Documents and Settings\{USER NAME}\Application Data\Research In Motion\BlackBerry\Loader XML

If Loader still doesn't make new OS available, search PC for "Vendor".

If Vendor is not found anywhere, see below to delete contents of AppLoader folder. (Folder where you found Loader & Vendor.)

B. APPLOADER FOLDER ITEMS

Uninstall the OS: Control Panel\Programs and Features, highlight this BlackBerry Device Software, click Uninstall at top.

Delete AppLoader folder contents: Highlight any item, CTRL+A to select all, SHIFT+DELETE to permanently delete.

64-bit: Computer/C:/Program Files (x86)/Common Files/Research In Motion/AppLoader

32-bit: Computer/C:/Program Files/Common Files/Research In Motion/AppLoader

Restart PC.

Re-install OS on PC: Go to your browser's downloads section, double-click OS to start InstallShield Wizard.

Delete Vendor: Return to AppLoader folder, highlight Vendor, SHIFT+DELETE.

Load OS to BB: Attach BB to PC, double-click Loader (in AppLoader folder, where you deleted Vendor).

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα, σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. λοιπον εσβησα το desktop manager που το ειχα με την Ελληνικη γλωσσα, το εκανα ξανα download και εγκατασταση στην αγγλικη γλωσσα αυτην την φορα και ........ δουλεψε, ολα ρολοι......:rolleyes: τι να πω.

ευχαριστω για τον χρονο σου.

παιδια καλησπερα!σημερα μου ηρθε ενα 9900 απο εναν πωλητη απο αλλο φορουμ και τελικα το κινητο ειναι hardlocked!!!εχει ιδεα κανεις πως να το ξεκλειδωσω η να το πεταξω;;;;

αν ξέρεις καλό σημάδι, πέτα το να τον βρεις στ'αυτί να τον αφήσεις σέκο... τον :angry::angry:

δεν γινεται τιποτα δηλαδη;πως το κανουν ρε π......:X:X:X δεν τους νοιαζει για τιποτα;

δεν γινεται τιποτα δηλαδη;πως το κανουν ρε π......:X:X:X δεν τους νοιαζει για τιποτα;

Συνήθως οι πιο πολλοί την πατάνε έτσι και μετά έχουν τη λογική αφού μου το έκανε αυτός, γιατί να μην το κάνω και εγώ. οπότε αλλάζει συνέχεια χέρια.. Δεν έλεγε στην αγγελία ότι είναι κλειδωμένο;

.

παιδια καλησπερα!σημερα μου ηρθε ενα 9900 απο εναν πωλητη απο αλλο φορουμ και τελικα το κινητο ειναι hardlocked!!!εχει ιδεα κανεις πως να το ξεκλειδωσω η να το πεταξω;;;;

Στο φόρουμ αυτό δεν μπορείς να τον καταγγείλεις ή να ενημερώσεις ώστε να μην την πατήσει και άλλος..? Δεν ξέρω...ρωτάω!

Έπαθα το ίδιο τον Αύγουστο του 2012 με ένα BB 9900 από το eBay και τον τσάκισα τον αλήτη, μου έκανε (το eBay) full refund και μου έμεινε και η συσκευή. Βρες σε ποια εταιρία είναι κλειδωμένο και βάλε αγγελία αναφέροντας φυσικά την κατάσταση του τηλεφώνου. Εγώ θα το στείλω στον αδερφό μου στο Λονδίνο να το πουλήσει σε κανέναν εκεί, είναι hard locked σε T-Mobile UK. Δυστυχώς όταν το είχα ψάξει δεν υπήρχε ακόμα κάποιος ανα τον κόσμο που να μπορούσε να το ξεκλειδώσει, μόνο παλιότερες συσκευές...

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

Συνήθως οι πιο πολλοί την πατάνε έτσι και μετά έχουν τη λογική αφού μου το έκανε αυτός, γιατί να μην το κάνω και εγώ. οπότε αλλάζει συνέχεια χέρια.. Δεν έλεγε στην αγγελία ότι είναι κλειδωμένο;

ελεγε οτι ειναι κλειδωμενο σε δικτυο!ΟΧΙ HARDLOCED....και εγω φιλε τα ιδια δεν κανω το πεταω αλλα δεν το δινω σε αλλον....

αυτα ειναι για οταν ειναι κλειδωμενο σε καποιο δικτυο για να το ξεκλειδωσεις...το δικο μου ειναι hardlocked δηλαδη mep 0.

ευχαριστω πολυ παντως για τα site που εστειλες...

Edited by thief
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, ίσως μόνο με πολύ ακριβές μεθόδους και αποστολή στο εξωτερικό, αλλά θα πλησιάσεις την τιμή άλλου μεταχειρισμένου.

Κυνήγα το όσο μπορείς, μήπως καταφέρεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω από τον πωλητή.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

• 2 months later...
Καλησπερα. ΒΒ 9900 απο Γερμανια μεταχειρισμενο παιζει με BIS Vodafone Greece?

Ειναι sim free? Ειναι unlocked? Αν είναι καθαρό, θα παίξει. Θα καλέσεις στη voda, να σου ενργοποιήσουν το BIS.

BlackBerry Passport and a Playbook

• 3 weeks later...

αντιμετωπίζω τις τελευταιές ημέρες το εξής πρόβλημα... όταν μου έρχεται μνμ στο whatsapp δεν έχω ηχητική ειδοποίηση ενώ είναι ενεργοί όλοι οι ήχοι του κινητού? ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

το blackberry messenger λειτουργεί μόνο με bis ή και με πακέτο δεδομένων?

Ανοίγω την εφαρμογή μετά την εγκατάστασο που και το μόνο που μου εμφανίζει είναι μία μπλε οθόνη

Edited by thief
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα
Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

το blackberry messenger λειτουργεί μόνο με bis ή και με πακέτο δεδομένων?

Ανοίγω την εφαρμογή μετά την εγκατάστασο που και το μόνο που μου εμφανίζει είναι μία μπλε οθόνη

Εχω την εντύπωση οτι μεχρι και την 7 ηθελε bis στην 10 οχι

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

αντιμετωπίζω τις τελευταιές ημέρες το εξής πρόβλημα... όταν μου έρχεται μνμ στο whatsapp δεν έχω ηχητική ειδοποίηση ενώ είναι ενεργοί όλοι οι ήχοι του κινητού? ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

για το παραπάνω έχει κανείς απάντηση?

μήπως να έκανα ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή?

Edited by thief

δοκιμασε οπως λες την εγκατασταση ξανα της εφαρμογης , αν και πρωτη φορα ακουω για τετοιο προβλημα , αν ειναι οντως προβλημα πιστευω οτι με την εγκατασταση θα λυθει , απο εκει και μετα αν δεν βρεις ακρη σιγουρα ειναι κατι στα settings ..

Δοκιμασε να βγαλεις μπαταρια και να το ξανανοιξεις αν δεις αν συνεχιζει , αν οχι προχωρα στην εγκατασταση

δοκιμασε οπως λες την εγκατασταση ξανα της εφαρμογης , αν και πρωτη φορα ακουω για τετοιο προβλημα , αν ειναι οντως προβλημα πιστευω οτι με την εγκατασταση θα λυθει , απο εκει και μετα αν δεν βρεις ακρη σιγουρα ειναι κατι στα settings ..

Δοκιμασε να βγαλεις μπαταρια και να το ξανανοιξεις αν δεις αν συνεχιζει , αν οχι προχωρα στην εγκατασταση

Μάλλον είχε κάποιο κόλλημα η εφαρμογή...μετά την εγκατάσταση όλα έφτιαξαν...

Ούτε να την περάσω εγώ δεν μπορώ; Δεν έχω BB Απλά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω μ´αρεσει πολύ το 9900 αλλα επειδή δεν έχω bis γίαυτο ρωτάω!δηλαδη μόνο q10 ή z10?

Ούτε να την περάσω εγώ δεν μπορώ; Δεν έχω BB Απλά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω μ´αρεσει πολύ το 9900 αλλα επειδή δεν έχω bis γίαυτο ρωτάω!δηλαδη μόνο q10 ή z10?

Κάποιες εφαρμογές ''τρέχουν'' χωρίς bis...¨οπως whatsapp, viber, youtube

χωρίς bis δεν ''τρέχει'' το fb (θα πρέπει να μπαίνεις από τον browser)

Κάποιες εφαρμογές ''τρέχουν'' χωρίς bis...¨οπως whatsapp, viber, youtube

χωρίς bis δεν ''τρέχει'' το fb (θα πρέπει να μπαίνεις από τον browser)

Το fb δεν με νοιάζει αλλα ποιο πολυ για push mail!!οπως και να έχει ευχαριστω

Το fb δεν με νοιάζει αλλα ποιο πολυ για push mail!!οπως και να έχει ευχαριστω

για Push email, αναγκαστικά, πρέπει να ενεργοποιήσεις το bis

τα συγκεκριμένα hands free http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.014362 τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Edited by thief