thief Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Η τελευταία έκδοση είναι η 7.1.0.714. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 thief την εχεις βαλει ? εχεις δει καποια καλη διαφορα απο την προηγουμενη στην μπαταρια ? ή καποιες αλλες βελτιωσεις που να αξιζει τον κοπο για να την βαλουμε και εμεις στα τηλεφωνα μας .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) υπάρχει η δυνατότητα όταν κλείνω και ανοίγω το κινητό να ζητάει κωδικό ασφαλείας και όταν χρησιμοποιηθεί άλλh κάρτα sim? Edited October 23, 2012 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 thief την εχεις βαλει ? εχεις δει καποια καλη διαφορα απο την προηγουμενη στην μπαταρια ? ή καποιες αλλες βελτιωσεις που να αξιζει τον κοπο για να την βαλουμε και εμεις στα τηλεφωνα μας .. Την είχα δοκιμάσει, δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια διαφορά... υπάρχει η δυνατότητα όταν κλείνω και ανοίγω το κινητό να ζητάει κωδικό ασφαλείας και όταν χρησιμοποιηθεί άλλh κάρτα sim? Τι ακριβώς εννοείς; Αν ενεργοποιήσεις τον κωδικό ασφαλείας, τον ζητάει στην εκκίνηση ανεξάρτητα από τη SIM (και χωρίς SIM, πάλι τον ζητάει). Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Την είχα δοκιμάσει, δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια διαφορά... Τι ακριβώς εννοείς; Αν ενεργοποιήσεις τον κωδικό ασφαλείας, τον ζητάει στην εκκίνηση ανεξάρτητα από τη SIM (και χωρίς SIM, πάλι τον ζητάει). αν το ενεργοποιήσω όμως έχει κλείδωμα μετά μετά 30 λεπτά ή το χρόνο που θέλεις, έτσι γίνεται? Edited October 24, 2012 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ναι. Εσύ θες να κλειδώνει μόνο μετά το boot; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ναι. Εσύ θες να κλειδώνει μόνο μετά το boot; να ζητά κωδικό μόνο όταν το κλείνω και το ανοίγω και σε αλλαγή κάρτας σιμ και όχι να κλειδώνει μετά από χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Παιδιά, δώστε μου τα φώτα σας, γιατί από τα νεύρα μου θα το σπάσω..... Όλες τις υπόλοιπες φορές, συγχρόνιζα τις επαφές μου με το gmail μου και όλα καλά.. Τώρα δεν ξέρω τι στο καλό κάνω λάθος και ενώ ρυθμίζω τον λογαριασμό μου του gmail και στις επιλογές συγχρονισμού, δεν μπορώ να τσεκάρω τις επαφές, γιατί μου λέει να ενεργοποιήσω πρώτα τον ασύρματο συγχρονισμό.. Από που τον ενεργοποιώ αυτόν; Κάπου διάβασα πως πηγαίνω στις επαφές και πατάω το κουμπί με τα μούρα, αμέσως μετά επιλογές και στις λίστες επαφών, μου βγάζει μόνο μια διεύθυνση e-mail μου (όχι το gmail) και αν πατήσω πάνω της, οι επαφές που γράφει ότι είναι αποθηκευμένες στον συγκεκριμένο λογαριασμό mail είναι λιγότερες από αυτές που έχει τώρα η συσκευή μου.. Οι περισσότερες από τις επαφές της συσκευής μου είναι στην λίστα επαφών "unknown" Ζητάω κάτι πολύ απλό.. Με ποιον τρόπο, μπορώ να μεταφέρω τις επαφές που έχει τώρα η συσκευή μου, στον λογαριασμό μου gmail.. Δώστε τα φώτα σας, γιατί πραγματικά έχω τρελαθεί, έτσι που κόλλησα και δεν βλέπω φως, σε κάτι τόσο απλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Κατέβασε από το Application world την εφαρμογή gContactsSync και τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 ενα γενικο σχολιο για το θεμα του αντωνη(katath) και gmail.απο οσο εχω διαβασει η google σταματαει ή εχει σταματησει την υποστηριξη gmail σε blackberry.αν ξερει κατι παραπανω καποιος φιλος ας το γραψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 ενα γενικο σχολιο για το θεμα του αντωνη(katath) και gmail.απο οσο εχω διαβασει η google σταματαει ή εχει σταματησει την υποστηριξη gmail σε blackberry.αν ξερει κατι παραπανω καποιος φιλος ας το γραψει. Η google εχει σταματησει την υποστηριξη του προγραμματος google synch στα Blackberry. Μεχρι τον Ιουνιο μπορουσες να κατεβασεις αυτο το προγραμμα στο κινητο και να συγχρονισεις mail contacts calendar κ.τ.λ Φυσικα το gmail συνεχιζει να δουλευει και τωρα σε blackberry αλλα πρεπει να το περασεις σαν BIS mail. Βεβαια εμενα μου εχει κανει ενα προβλημα. Οταν εχω τα contacts στο gmail τα φερνει μια χαρα στο κινητο, οταν ομως σε ενα αλλο blackberry εiχα τα contacts στο κινητο δε μου τα συγχρονιζε στο gmail. Επρεπε να τα μεταφερω manual με αλλους τροπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Καταρχήν θα πρότεινα να μας ενημερώσει (αν ασχολήθηκε) ο ίδιος, και να μας πει αν λύθηκε το πρόβλημά του. Την εφαρμογή gContactsSync την κατέβασα σε τηλέφωνο από συνάδελφο (ΒΒ9360) πριν 5 μέρες και δουλεύει μια χαρά!:D Οι φήμες περί Google κλπ δίνουν και παίρνουν εδώ και καιρό... :shifty: Παρόλα αυτά, τον τελευταίο 1,5 χρόνο που το χρησιμοποιώ στο ΒΒ9780, δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τα μεηλ, ούτε με τις επαφές, ούτε με το ημερολόγιο. Καλημέρα Edited October 31, 2012 by nikospir Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Καλησπέρα, έχω κάνει export τις επαφές μου απο το 9700 blod στο pc. Τώρα τις έχω σε ένα αρχείο "BlackBerry Bold 9700 (11-07-2012).bbb" Πώς μπορώ αυτές να τις μεταφέρω στο 9900 bold? Έχω ψάξει παντού με το google αλλα δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη πως τις περνάω στο τηλέφωνο. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη! (update) έχω και ένα θέμα με το google maps, δεν ξέρω γιατί λειτουργεί μονο μεσω 3G και με το WiFi δεν δουλεύει. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει παρακαλώ. Edited November 7, 2012 by minarokeftes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δοκίμασε στο Desktop Software να πας device -> restore και να επιλέξεις εκεί το αρχείο bbb που αναφέρεις. Θα σε παρακαλέσω τις ερωτήσεις σου να τις κάνεις σε ένα μόνο θέμα και όχι σε περισσότερα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 θα μπορουσες απλα μεσω του desktop manage να κανεις switch device και να μεταφερθουν τα παντα μεσα σε λιγα λεπτα στην αλλη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 θα μπορουσες απλα μεσω του desktop manage να κανεις switch device και να μεταφερθουν τα παντα μεσα σε λιγα λεπτα στην αλλη συσκευη. Φίλε μου ευχαριστώ πολύ ήταν τόσο απλό και είχα σπάσει το κεφάλι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 H os10 θα είναι διαθέσιμη και για το 9900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Όχι δεν θα είναι! Είναι κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό σε hardware, αλλά και ως προς τον τρόπο λειτουργίας του 9900...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 παιδια σημερα πηρα το 9900 για δευτερο κινητο και εχω ενα θεματακι.. δεν μπορω να βρω την εφαρμογη viber .. δεν υπαρχει για αυτο το μοντελο ? (το εχω με την τελευταια εκδοση λογισμικου) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 viber εχει απο το app world , αλλα αν δεν εχεις blackaberry data δεν θα παιξει νομιζω , επίσης δεν ειναι ενεργοποιημενη ακομη η υπηρεσια της φωνης , μονο μηνύματα μπορείς να στείλεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 παιδια σημερα πηρα το 9900 για δευτερο κινητο και εχω ενα θεματακι.. δεν μπορω να βρω την εφαρμογη viber .. δεν υπαρχει για αυτο το μοντελο ? (το εχω με την τελευταια εκδοση λογισμικου) υπάρχει σαν εφαρμογή αλλά μόνο σε μνμ...δεν έχει βγει ακόμη το update για voice call σε blackberry Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) στο 9900 δεν έχω ενεργοποιήσει το bis , μπορώ με το δωρεάν χρόνο ιντερνετ που μου έχει δωσει η εταιρεία wind f2g να χρησιμοποιήσω το gps κατεβάζοντας κάποιο πρόγραμμα? edit: με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με wind, μου είπαν πως τα δωρεάν mbs που δίνουν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για blackberry συσκευές.Ισχύει κάτι τέτοιο? Edited December 10, 2012 by thief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με wind, μου είπαν πως τα δωρεάν mbs που δίνουν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για blackberry συσκευές.Ισχύει κάτι τέτοιο? Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες blackberry, ρυθμίζοντας όμως το apn μπορείς να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες δικτύου. Δεν ξέρω αν μπορείς να χρησιμοποιείς τον browser όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 στο 9900 δεν έχω ενεργοποιήσει το bis , μπορώ με το δωρεάν χρόνο ιντερνετ που μου έχει δωσει η εταιρεία wind f2g να χρησιμοποιήσω το gps κατεβάζοντας κάποιο πρόγραμμα? edit: με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με wind, μου είπαν πως τα δωρεάν mbs που δίνουν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για blackberry συσκευές.Ισχύει κάτι τέτοιο? Λογικά με την αλλαγή ΑΡΝ θα παίξει και το google maps. Το επίσημο BB maps το ξεχνάς, δεν παίζει χωρίς BIS. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ναι μπορει και να παίζει , αλλα θα κατεβάζει τα ΜΒ σαν τρελό , θέλει λίγο προσοχή με τα APN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts