Jump to content

Blackberry Bold Touch 9900

egoeimai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thief την εχεις βαλει ? εχεις δει καποια καλη διαφορα απο την προηγουμενη στην μπαταρια ? ή καποιες αλλες βελτιωσεις που να αξιζει τον κοπο για να την βαλουμε και εμεις στα τηλεφωνα μας ..

υπάρχει η δυνατότητα όταν κλείνω και ανοίγω το κινητό να ζητάει κωδικό ασφαλείας και όταν χρησιμοποιηθεί άλλh κάρτα sim? Edited by gsserv10

thief την εχεις βαλει ? εχεις δει καποια καλη διαφορα απο την προηγουμενη στην μπαταρια ? ή καποιες αλλες βελτιωσεις που να αξιζει τον κοπο για να την βαλουμε και εμεις στα τηλεφωνα μας ..

Την είχα δοκιμάσει, δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια διαφορά...

υπάρχει η δυνατότητα όταν κλείνω και ανοίγω το κινητό να ζητάει κωδικό ασφαλείας και όταν χρησιμοποιηθεί άλλh κάρτα sim?

Τι ακριβώς εννοείς; Αν ενεργοποιήσεις τον κωδικό ασφαλείας, τον ζητάει στην εκκίνηση ανεξάρτητα από τη SIM (και χωρίς SIM, πάλι τον ζητάει).

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Την είχα δοκιμάσει, δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια διαφορά...

Τι ακριβώς εννοείς; Αν ενεργοποιήσεις τον κωδικό ασφαλείας, τον ζητάει στην εκκίνηση ανεξάρτητα από τη SIM (και χωρίς SIM, πάλι τον ζητάει).

αν το ενεργοποιήσω όμως έχει κλείδωμα μετά μετά 30 λεπτά ή το χρόνο που θέλεις, έτσι γίνεται?

Edited by gsserv10

Ναι. Εσύ θες να κλειδώνει μόνο μετά το boot;

να ζητά κωδικό μόνο όταν το κλείνω και το ανοίγω και σε αλλαγή κάρτας σιμ και όχι να κλειδώνει μετά από χρόνο

Παιδιά, δώστε μου τα φώτα σας, γιατί από τα νεύρα μου θα το σπάσω.....

Όλες τις υπόλοιπες φορές, συγχρόνιζα τις επαφές μου με το gmail μου και όλα καλά..

Τώρα δεν ξέρω τι στο καλό κάνω λάθος και ενώ ρυθμίζω τον λογαριασμό μου του gmail και στις επιλογές συγχρονισμού, δεν μπορώ να τσεκάρω τις επαφές, γιατί μου λέει να ενεργοποιήσω πρώτα τον ασύρματο συγχρονισμό..

Από που τον ενεργοποιώ αυτόν;

Κάπου διάβασα πως πηγαίνω στις επαφές και πατάω το κουμπί με τα μούρα, αμέσως μετά επιλογές και στις λίστες επαφών, μου βγάζει μόνο μια διεύθυνση e-mail μου (όχι το gmail) και αν πατήσω πάνω της, οι επαφές που γράφει ότι είναι αποθηκευμένες στον συγκεκριμένο λογαριασμό mail είναι λιγότερες από αυτές που έχει τώρα η συσκευή μου..

Οι περισσότερες από τις επαφές της συσκευής μου είναι στην λίστα επαφών "unknown"

Ζητάω κάτι πολύ απλό..

Με ποιον τρόπο, μπορώ να μεταφέρω τις επαφές που έχει τώρα η συσκευή μου, στον λογαριασμό μου gmail..

Δώστε τα φώτα σας, γιατί πραγματικά έχω τρελαθεί, έτσι που κόλλησα και δεν βλέπω φως, σε κάτι τόσο απλό..

Κατέβασε από το Application world την εφαρμογή gContactsSync και τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα
Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...

ενα γενικο σχολιο για το θεμα του αντωνη(katath) και gmail.απο οσο εχω διαβασει η google σταματαει ή εχει σταματησει την υποστηριξη gmail σε blackberry.αν ξερει κατι παραπανω καποιος φιλος ας το γραψει.

ενα γενικο σχολιο για το θεμα του αντωνη(katath) και gmail.απο οσο εχω διαβασει η google σταματαει ή εχει σταματησει την υποστηριξη gmail σε blackberry.αν ξερει κατι παραπανω καποιος φιλος ας το γραψει.

Η google εχει σταματησει την υποστηριξη του προγραμματος google synch στα Blackberry. Μεχρι τον Ιουνιο μπορουσες να κατεβασεις αυτο το προγραμμα στο κινητο και να συγχρονισεις mail contacts calendar κ.τ.λ

Φυσικα το gmail συνεχιζει να δουλευει και τωρα σε blackberry αλλα πρεπει να το περασεις σαν BIS mail. Βεβαια εμενα μου εχει κανει ενα προβλημα. Οταν εχω τα contacts στο gmail τα φερνει μια χαρα στο κινητο, οταν ομως σε ενα αλλο blackberry εiχα τα contacts στο κινητο δε μου τα συγχρονιζε στο gmail. Επρεπε να τα μεταφερω manual με αλλους τροπους

Καταρχήν θα πρότεινα να μας ενημερώσει (αν ασχολήθηκε) ο ίδιος, και να μας πει αν λύθηκε το πρόβλημά του.

Την εφαρμογή gContactsSync την κατέβασα σε τηλέφωνο από συνάδελφο (ΒΒ9360) πριν 5 μέρες και δουλεύει μια χαρά!:D

Οι φήμες περί Google κλπ δίνουν και παίρνουν εδώ και καιρό... :shifty:

Παρόλα αυτά, τον τελευταίο 1,5 χρόνο που το χρησιμοποιώ στο ΒΒ9780, δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τα μεηλ, ούτε με τις επαφές, ούτε με το ημερολόγιο.

Καλημέρα

Edited by nikospir
Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...

Καλησπέρα, έχω κάνει export τις επαφές μου απο το 9700 blod στο pc. Τώρα τις έχω σε ένα αρχείο "BlackBerry Bold 9700 (11-07-2012).bbb" Πώς μπορώ αυτές να τις μεταφέρω στο 9900 bold? Έχω ψάξει παντού με το google αλλα δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη πως τις περνάω στο τηλέφωνο. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη!

(update) έχω και ένα θέμα με το google maps, δεν ξέρω γιατί λειτουργεί μονο μεσω 3G και με το WiFi δεν δουλεύει. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει παρακαλώ.

Edited by minarokeftes

Δοκίμασε στο Desktop Software να πας device -> restore και να επιλέξεις εκεί το αρχείο bbb που αναφέρεις.

Θα σε παρακαλέσω τις ερωτήσεις σου να τις κάνεις σε ένα μόνο θέμα και όχι σε περισσότερα.

Th|eF

θα μπορουσες απλα μεσω του desktop manage να κανεις switch device και να μεταφερθουν τα παντα μεσα σε λιγα λεπτα στην αλλη συσκευη.

θα μπορουσες απλα μεσω του desktop manage να κανεις switch device και να μεταφερθουν τα παντα μεσα σε λιγα λεπτα στην αλλη συσκευη.

Φίλε μου ευχαριστώ πολύ ήταν τόσο απλό και είχα σπάσει το κεφάλι μου.

• 3 weeks later...

παιδια σημερα πηρα το 9900 για δευτερο κινητο και εχω ενα θεματακι..

δεν μπορω να βρω την εφαρμογη viber .. δεν υπαρχει για αυτο το μοντελο ? (το εχω με την τελευταια εκδοση λογισμικου)

.

viber εχει απο το app world , αλλα αν δεν εχεις blackaberry data δεν θα παιξει νομιζω , επίσης δεν ειναι ενεργοποιημενη ακομη η υπηρεσια της φωνης , μονο μηνύματα μπορείς να στείλεις..

παιδια σημερα πηρα το 9900 για δευτερο κινητο και εχω ενα θεματακι..

δεν μπορω να βρω την εφαρμογη viber .. δεν υπαρχει για αυτο το μοντελο ? (το εχω με την τελευταια εκδοση λογισμικου)

υπάρχει σαν εφαρμογή αλλά μόνο σε μνμ...δεν έχει βγει ακόμη το update για voice call σε blackberry

Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

στο 9900 δεν έχω ενεργοποιήσει το bis , μπορώ με το δωρεάν χρόνο ιντερνετ που μου έχει δωσει η εταιρεία wind f2g να χρησιμοποιήσω το gps κατεβάζοντας κάποιο πρόγραμμα?

edit:

με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με wind, μου είπαν πως τα δωρεάν mbs που δίνουν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για blackberry συσκευές.Ισχύει κάτι τέτοιο?

Edited by thief

με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με wind, μου είπαν πως τα δωρεάν mbs που δίνουν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για blackberry συσκευές.Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες blackberry, ρυθμίζοντας όμως το apn μπορείς να χρησιμοποιείς τις

υπηρεσίες δικτύου. Δεν ξέρω αν μπορείς να χρησιμοποιείς τον browser όμως.

στο 9900 δεν έχω ενεργοποιήσει το bis , μπορώ με το δωρεάν χρόνο ιντερνετ που μου έχει δωσει η εταιρεία wind f2g να χρησιμοποιήσω το gps κατεβάζοντας κάποιο πρόγραμμα?

edit:

Λογικά με την αλλαγή ΑΡΝ θα παίξει και το google maps. Το επίσημο BB maps το ξεχνάς, δεν παίζει χωρίς BIS.

Th|eF

Ναι μπορει και να παίζει , αλλα θα κατεβάζει τα ΜΒ σαν τρελό , θέλει λίγο προσοχή με τα APN