Jump to content

Blackberry Bold Touch 9900

egoeimai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελεγα και εγω ..... μπας και μας βγαλει ψευτες η RIM , αλλα συνεχιζει τα γνωστα κολπα της , οτι να ναι ειναι αυτη η εταιρια , το καινουργιο καπου εδω διαβασα οτι θα ερχετε με skype μεσα , α ρε γελια που εχουμε να ριξουμε ...:lol::lol:

Thanks stratous156 για την ενημερωση.

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελεγα και εγω ..... μπας και μας βγαλει ψευτες η RIM , αλλα συνεχιζει τα γνωστα κολπα της , οτι να ναι ειναι αυτη η εταιρια , το καινουργιο καπου εδω διαβασα οτι θα ερχετε με skype μεσα , α ρε γελια που εχουμε να ριξουμε ...:lol::lol:

Thanks stratous156 για την ενημερωση.

μήπως φταίει η vodafone σε αυτό? τι πρόγραμμα έχεις?

Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

με 9930 εκανα κανονικα κληση μεσω beta viper σε iphone μεσω wifι και επισης με εχουν παρει τηλ/εχω παρει απο αγνωστη συσκευη/λειτουργικο ενω ειχα 2G για λογους μπαταριας.

σημ.δικτυο vodafone

μήπως φταίει η vodafone σε αυτό? τι πρόγραμμα έχεις?

λες να φταει η voda ?, απεριοριστα 45 εχω , εχουν κοψει και σε αυτο το voip?

με 9930 εκανα κανονικα κληση μεσω beta viper σε iphone μεσω wifι και επισης με εχουν παρει τηλ/εχω παρει απο αγνωστη συσκευη/λειτουργικο ενω ειχα 2G για λογους μπαταριας.

σημ.δικτυο vodafone

τι μπορεί να φταίει... και στη δική μου περίπτωση δε μπορώ να κάνω κλήση ούτε μέσω wifi?

εχεις δωσει permissions κτλ στην εφαρμογη?κανε απεγκατασταση και με παλι μια εγκατασταση μηπως κατι εχει παει στραβα ποτε δεν ξερεισ.

εχεις δωσει permissions κτλ στην εφαρμογη?κανε απεγκατασταση και με παλι μια εγκατασταση μηπως κατι εχει παει στραβα ποτε δεν ξερεισ.

το έκανα 2-3 φορές και πάλι τπτ...

μου βγάζει το εξής μνμ ¨οταν έχω συνδεθεί μέσω wifi ''an internet connection is required to complete thiw action. Check your connection and try again''

μηπως χανει το σημα απο το wifi?εκει να ειναι το προβλημα?

το σκέφτηκα και αυτό...αλλά θα χάνει το σήμα μόνο τη στιγμή που πάω να κάνω κλήση μέσω viber???

και εάν γινόταν 1-2 φορές θα το θεωρούσα λογικό...αλλά κάθε φορά που πάω να κάνω κλήση το ''χάνει''?

περιέργο δεν είναι...

δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει...

Γεια χαρα , εμεινα χωρις συσκευη και βρηκα ενα 9900 στα 180.Ειχα πριν το 9780 , με ενδιαφερει πολυ το whatsapp , email που ξερω πως τα κανει εξαιρετικα και φυσικα η διαρκεια μπαταριας.Δε ζηταω κατι αλλο καθως εχω iPad και με καλυπτει.Επισης εχει δοκιμασει κανεις το wifi hotspot.?Λειτουργει ικανοποιητικα.?Ευχαριστω

το σκέφτηκα και αυτό...αλλά θα χάνει το σήμα μόνο τη στιγμή που πάω να κάνω κλήση μέσω viber???

και εάν γινόταν 1-2 φορές θα το θεωρούσα λογικό...αλλά κάθε φορά που πάω να κάνω κλήση το ''χάνει''?

περιέργο δεν είναι...

δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει...

πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω...

τι να πω σηκώνω τα χέρια ψηλά...:lol::lol::lol:

θα πάρω και στο τμήμα εξυπρέτησης πελατών της vodafone να ρωτήσω...

''βγήκε'' και σε εσάς η ενήμερωση για το whatsapp? εμένα προν από λίγο...για ένα χρόνο ακόμη δωρεάν και μετά 0.99 δολλάρια το χρόνο...

Edited by thief
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

μου εχει ερθει η ειδοποιηση εδω και 2 μερες νομιζω , ναι το διαβασα και εγω 0,99 μετα , αλλα δεν μας πειραζει αφου θα εχουμε το skype :lol::lol::lol: που θα στελνουμε τσαμπα :lol::lol:

Αλλα ειναι και το viber για οποιον θελει

μου εχει ερθει η ειδοποιηση εδω και 2 μερες νομιζω , ναι το διαβασα και εγω 0,99 μετα , αλλα δεν μας πειραζει αφου θα εχουμε το skype :lol::lol::lol: που θα στελνουμε τσαμπα :lol::lol:

Αλλα ειναι και το viber για οποιον θελει

Τωρα γίνεσαι άδικος. Spype στο 9900 δεν υποσχεθηκαν ποτε.

Παρεπιπτώντος το viber δες σας βολεύει ;

Προχθές μου ήρθε κ η αναβάθμιση, πλεον δεν είναι beta.

BlackBerry Passport and a Playbook

whatsapp μου εβγαλε χτες αναβαθμιση.για viber απο την κυριακη νομιζω εχει βγει. Edited by dalton114

δεν μου εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση για viber !!!

το viber εμενα δεν μου δουλευει , αλλα οπως θα διαβασεται εχω ακομα το beta , για να δουμε οταν θα μου βγει η τελικη αναβαθμιση να δουμε τι ψαρια πιανει

μου ηρθε πριν απο λιγο , την εκανα , φτανει τωρα να τσεκαρω αυριο αν παιζει να κανεις κληση με 3τζι , γιατι μεχρι τωρα δεν εκανε σε εμενα τουλαχιστον

τελικά δούλεψε...μετά από δέκα φορές περίπου που την έσβησα και την ξανά ''κατέβασα'' την εφαρμογή...άβυσσος η ψυχή της RIM :lol::lol:

την τελευταία εβδομάδα που χρησιμοποίησα αρκετά το viber μέσω 3G έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος...

στο τέλος της ζωής αυτού του μοντέλου κάποιες εφαρμογές ίσως εμφανιστούν. Κρίμα γιατί δεν πήρα την συσκευή για αυτό το λόγο ενώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια
Member of Klinns.com - The traveling search engine

τελικά δούλεψε...μετά από δέκα φορές περίπου που την έσβησα και την ξανά ''κατέβασα'' την εφαρμογή...άβυσσος η ψυχή της RIM :lol::lol:

την τελευταία εβδομάδα που χρησιμοποίησα αρκετά το viber μέσω 3G έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος...

τρωνε κατι κολληματα τα bb ωρες ωρες και μετα ολα ειναι οκ....οντως αββυσος

Τελικά απέκτησα σήμερα ένα μεταχειρισμένο 9900 σε εξαιρετική τιμή.Πολύ καλό σαν πρώτη επαφή , κλάσεις καλύτερο από το 9780 που είχα πριν και πολύ γρήγορο.Για τη συνειδητοποιημένη χρήση που το θέλω είναι ό,τι πρέπει.Επίσης επειδή το καπάκι πίσω έχει μια θολούρα αν έχει κάποιος ένα παραπάνω σε ανταλλακτικό θα με ενδιέφερε καθαρά για το αισθητικό του θέματος. Edited by kostass88

Καλημέρα σε όλους.

Αγόρασα ένα καινούργιο bold 9900 από Αγγλία πριν λίγες ημέρες.

Δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να συνδεθεί με blackberry internet service. Παρότι στη οθόνη εμφανίζει 3g και το σήμα της Blackberry δίπλα, στο service status λέει not connected.

Έχω μιλήσει με Cosmote, έχει διαγράψει την παλαιά συσκευή που ήταν συνδεδεμένη στον λογαριασμό και ξαναενεργοποιήσει τον λογαριασμό, κτλ.

Μία συσκευή curve 8310 που έχω από το 2008, μόλις βάλω την SIM μέσα συνδέεται αμέσως.

Ακόμα και με το WiFi συνδεδεμένο, το Internet service δεν συνδέεται.

Το ακόμα ποιο θεικό είναι ότι όταν από το μενού Host Routing Table, πατήσω register now, μου έρχεται μήνυμα ότι έγινε register, αλλά ο cosmote δεν βλέπει κάποια αίτημα στο σύστημα του!!!

Θα ήθελα από κάποιον να μου πει όταν συνδέει τη συσκευή στο Desktop Manager και επιλέξει Device Properties στο radio type τι δείχνει? Εμένα δείχνει UMTS (που λογικά είναι σωστό αφου το κινητό υποστηρίζει 3G bands 2100/1700/900).

Στο internet έχω διαβάσει ότι μπορεί να λείπουν service books, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί αυτό να βοηθήσει.

Μέχρι και αντιγραφή όλως των δεδομένων, εφαρμογών κλτ από το curve στο bold έκανα αλλά δεν δουλεύει.

Επίσης έχω κάνει και upgrade στο τελευταίο firmware της Cosmote.

Έχω τρελαθεί. Καμιά ιδέα?

Τελικά απέκτησα σήμερα ένα μεταχειρισμένο 9900 σε εξαιρετική τιμή.Πολύ καλό σαν πρώτη επαφή , κλάσεις καλύτερο από το 9780 που είχα πριν και πολύ γρήγορο.Για τη συνειδητοποιημένη χρήση που το θέλω είναι ό,τι πρέπει.Επίσης επειδή το καπάκι πίσω έχει μια θολούρα αν έχει κάποιος ένα παραπάνω σε ανταλλακτικό θα με ενδιέφερε καθαρά για το αισθητικό του θέματος.

σε τι τιμή το πήρες?

• 1 month later...
καλησπερα, μου εφεραν ενα 9900 απο usa και δεν εχει Ελληνικα. κατεβασα το update απο cosmote το εκανα install στο pc, εσβησα το vendor.....αλλα οταν στον desktop manager πατας εφαρμογες δεν μου βγαζει το "upgrade" και δεν ξερω πως να κανω την αναβαθμιση για να παρω τα Ελληνικα......ξερει κανεις πως αλλιως μπορω να το κανω, η τι κανω λαθος??????