Jump to content

Blackberry Bold Touch 9900

egoeimai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά με την αλλαγή ΑΡΝ θα παίξει και το google maps. Το επίσημο BB maps το ξεχνάς, δεν παίζει χωρίς BIS.

αλλαγή APN πως γίνεται? απλά το ενεργοποιώ και χρησιμοποιεί τα δωρεάν mbs της wind αυτόματα?

Edited by gsserv10

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Options - device - advance settings - TCP/IP και βάζεις : gint.b-online.gr στο APN και αφήνεις κενά στις άλλες επιλογές και είσαι έτοιμος. Θα δουλέψουν τα google maps και κάποιες εφαρμογές που δεν απαιτούν BIS. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να υπάρχει και παλαιά έκδοση facebook ( 1.9 ) που μάλλον θα δουλεύει και αυτή. Native browser δεν θα δουλέψει, δοκίμασε οπερα η κάτι άλλο.

Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls

Unlimited 5G mobile internet

+ 20gb data roaming per month in EU countries

Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις

Options - device - advance settings - TCP/IP και βάζεις : gint.b-online.gr στο APN και αφήνεις κενά στις άλλες επιλογές και είσαι έτοιμος. Θα δουλέψουν τα google maps και κάποιες εφαρμογές που δεν απαιτούν BIS. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να υπάρχει και παλαιά έκδοση facebook ( 1.9 ) που μάλλον θα δουλεύει και αυτή. Native browser δεν θα δουλέψει, δοκίμασε οπερα η κάτι άλλο.

πήγα ρυθμ.συστημ. για προχωρημένους μετά TCP IP , έκανα ενεργοποίηση ρυθμίσεων APN και ελέγχου ταυτότητας apn και έγραψα στο όνομα χρήστη apn, gint.b-online.gr

στον κωδικό πρόσβασης το άφησα κενό αλλά τίποτα, τι κάνω λάθος?

πιστευω οτι ειναι απο τα χειροτερα σε μπαταρια σε σχεση με τα αλλα bb , απο εκει που ειχες blackberry και ξεχναγες τι παει να πει φορτιση με το 9900 πρεπει να εχω το νου μου την μπαταρια για να μην μεινω το βραδυ.. Βεβαια ειναι αναλογη και η χρηση που κανεις , επισης αν το εχει γυρισμενο σε 3G μια μερα θα βγαλεις , μπορει και οχι ολοκληρη.

πήγα ρυθμ.συστημ. για προχωρημένους μετά TCP IP , έκανα ενεργοποίηση ρυθμίσεων APN και ελέγχου ταυτότητας apn και έγραψα στο όνομα χρήστη apn, gint.b-online.gr

στον κωδικό πρόσβασης το άφησα κενό αλλά τίποτα, τι κάνω λάθος?

κάποια βοήθεια?

Βασικά το ψήνω...αλλά δε ξέρω αν αξίζει...εσείς που το έχετε θα το ξαναπαίρνατε?

Όχι: σήμερα χρειάζεσαι όλο και περισσότερο να επικοινωνεις μέσω social media, μέσω viber, tango, Skype, VoIP και φυσικά να έχεις 1 αξιόλογο browser στο κινητο.

Στο 9900 bold έχεις μόνο gsm calls- sms, emails και bbm. Όλα τα υπόλοιπα ή δεν υπάρχουν ή είναι άθλια.

Επίσης, με το BB10 και τα νεα τηλεφωνα (που δεν θα ειναι backwards compatible) να παρουσιάζονται σε περίπου 40 μέρες, νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθείς με 1 πλατφόρμα 3-4 χρόνια πίσω.

Όχι: σήμερα χρειάζεσαι όλο και περισσότερο να επικοινωνεις μέσω social media, μέσω viber, tango, Skype, VoIP και φυσικά να έχεις 1 αξιόλογο browser στο κινητο.

Στο 9900 bold έχεις μόνο gsm calls- sms, emails και bbm. Όλα τα υπόλοιπα ή δεν υπάρχουν ή είναι άθλια.

Επίσης, με το BB10 και τα νεα τηλεφωνα (που δεν θα ειναι backwards compatible) να παρουσιάζονται σε περίπου 40 μέρες, νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθείς με 1 πλατφόρμα 3-4 χρόνια πίσω.

sorry για αυτο που εγραψα πριν....ο φιλος εδω εχει δικιο.απλα πηρα προσφατα bb9930 δηλαδη bb9900 με 4G μεταχειρισμενα στα 200ε και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

λοιπον αν θελεις να παρεις συγκεκριμενα το bb9900 μην το παρεις γιατι θα κλαις τα λεφτα σου.σε λιγο θα βγει το os10 και δεν θα εχει καμια σχεση με το os7 που τρεχει το bb9900.

αν θελεις να παρεις γενικα blackberry παρε μια entry συσκευη μεταχειρισμενη και σε πολυ καλη τιμη για να μπεις στην φιλοσοφια bb.

παντως ειμαι γενικα ικανιποιημενος με viper και whatsapp.το viper ειναι ακομα σε beta version στα blackberry.στα + ειναι η συμπιεση που κανοuν τα blackberry στο data.

Εγώ έχω ένα BlackBerry 9360 και ένα playbook. Με 500mb ίντερνετ με BIS τα οποία είναι άπειρα με την συμπίεση της blackberry, έχω πάντα το 3G ανοιχτό με όλες τις ενημερώσεις να έρχονται σε real time και στο τηλέφωνο αλλά και στο ταμπλετ. Με άλλο κινητό δεν το είχα ζήσει ποτέ αυτό. Θυμάμαι όταν είχα ένα HTC Desire για παράδειγμα που ανοιγοεκλεινα τα data μόνο όταν ήθελα να τσεκάρω κάτι γιατί εκτός του ότι θα μου τελείωνε η μπαταρία, φοβόμουν και τις χρεώσεις! Καθόμουν μετα μανίας και έψαχνα ελεύθερο WIFI. Το ίδιο έκανα και με το Nokia N8 και το ίδιο κάνουν όλοι οι γνωστοί μου που έχουν android συσκευές! Παρόλο λοιπόν που εγώ προσωπικά πλέον την blackberry πλατφόρμα δεν την αλλάζω, η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ δεν θα σου πρότεινα τώρα το 9900 γιατί είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά ενώ σε 6 εβδομάδες ανακοινώνουν το BlackBerry 10!;)

sorry για αυτο που εγραψα πριν....ο φιλος εδω εχει δικιο.απλα πηρα προσφατα bb9930 δηλαδη bb9900 με 4G μεταχειρισμενα στα 200ε και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

λοιπον αν θελεις να παρεις συγκεκριμενα το bb9900 μην το παρεις γιατι θα κλαις τα λεφτα σου.σε λιγο θα βγει το os10 και δεν θα εχει καμια σχεση με το os7 που τρεχει το bb9900.

αν θελεις να παρεις γενικα blackberry παρε μια entry συσκευη μεταχειρισμενη και σε πολυ καλη τιμη για να μπεις στην φιλοσοφια bb.

παντως ειμαι γενικα ικανιποιημενος με viper και whatsapp.το viper ειναι ακομα σε beta version στα blackberry.στα + ειναι η συμπιεση που κανοuν τα blackberry στο data.

συγνωμη για το off topic......το 9930 παιζει κανονικα στην Ελλαδα???? γτ νομιζα οτι ευρωπη γενικα παιζει μονο το 9900 με το 9930 να προοριζεται για της χωρες της αμερικης.

παιζει κανονικα.εχω το bb9930 της sprint:) και το λειτουργω με καρτα vodafone.

.και εγω πιστεuα οτι παιζει μονο αμερικη αλλα εκανα λαθος.παιζει σε 2G-3G-4G συχνοτητες σε ολο τον κοσμο.μιας και ηρθε το 4G στην ελλαδα το πηρα μεταχειρισμενο απο αμερικη σε τιμη χωμα και ειμαι μια χαρα.

επισης και το 9320 ειναι μια χαρα συσκευη για entry blackberry....

Επιβεβαιώνω, εχω ενα 9930 της Verizon το οποιο ενεργοποιηθηκε σημερα και ολα καλ :D

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

narta εχεις μηπως και την εφαρμογη emergency alerts για να ενημερωθοθμε για κανενα τυφωνα?δεν μπορω να την αφαιρεσω ...το βλεπω και περιμενω τυφωνα ή τρομακρατικη επιθεση/:P

Γνωρίζει κανείς αν οι ββ10 συσκευές θα είναι συμβατές με BES που βασίζονται στο OS 7 ή θα πρέπει και η εταιρία να αναβαθμιστεί σε 10 για να μπορούν να παίξουν οι νέες συσκευές;

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Γνωρίζει κανείς αν οι ββ10 συσκευές θα είναι συμβατές με BES που βασίζονται στο OS 7 ή θα πρέπει και η εταιρία να αναβαθμιστεί σε 10 για να μπορούν να παίξουν οι νέες συσκευές;

Οχι δεν θα ειναι συμβατες , θα χρειαστουν το BES 10. To ηλιθιο της υπόθεσης ειναι οτι αν μεσα στην εταιρια υπάρχουν συσκευες με OS7 ΚΑΙ BB10 θα χρειάζεται να συνυπάρχουν και οι δυο εκδόσεις BES ωστε να διαχειρίζεται το ΙΤ το συνολο των συσκευών.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι δεν θα ειναι συμβατες , θα χρειαστουν το BES 10. To ηλιθιο της υπόθεσης ειναι οτι αν μεσα στην εταιρια υπάρχουν συσκευες με OS7 ΚΑΙ BB10 θα χρειάζεται να συνυπάρχουν και οι δυο εκδόσεις BES ωστε να διαχειρίζεται το ΙΤ το συνολο των συσκευών.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

παιζει κανονικα.εχω το bb9930 της sprint:) και το λειτουργω με καρτα vodafone.

.και εγω πιστεuα οτι παιζει μονο αμερικη αλλα εκανα λαθος.παιζει σε 2G-3G-4G συχνοτητες σε ολο τον κοσμο.μιας και ηρθε το 4G στην ελλαδα το πηρα μεταχειρισμενο απο αμερικη σε τιμη χωμα και ειμαι μια χαρα.

επισης και το 9320 ειναι μια χαρα συσκευη για entry blackberry....

θενκς για την απαντηση, γτ το βρισκω και γω φθηνα απο usa αν ειναι να το χτυπησω.

υγ: ωραιο το 9320 οντως, εχω το 9800 εδω και 2 χρονια τωρα οποτε ειμαι η για το 9900/9930 η το bb10.

Επιβεβαιώνω, εχω ενα 9930 της Verizon το οποιο ενεργοποιηθηκε σημερα και ολα καλ :D

θενκς και εδω για την γρηγορη απαντηση ;)

• 4 weeks later...
αν το γυρισεις σε 2g και με κανονικη λογικη χρηση κραταει 2 κατι μερες και επισης κατεβασε το application resource manager που κλεινει αυτοματα προγραμματα που ειναι ανοιχτα στο background.