Jump to content

Blackberry Bold Touch 9900

egoeimai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλ οι sim εχουν ημερομηνια ληξης;

πρωτη φορα το ακουω αυτο

Μέχρι πρότινος που είχα περασμένη την 7.0 δούλευαν κανονικά οι αναφορές.

Με την 7.1 λειτούργησαν με τη φρέσκια SIM.

Eίχα ξηλώσει και ξαναπεράσει το OS 7.1 αρκετές φορές και με την καθαρή μέθοδο.

"There's a story still unread"

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ότι αφορά το mobile hotspot, δε βρέθηκε λύση. Η κοπέλα μου είπε ότι ο τεχνικό0ς το δοκίμασε στο δικό του Blackberry και δούλεψε κανονικά. Η συσκευή του ήταν κάποια άλλη και όχι το 9900.

Πιθανόν μου είπε να δημιουργεί πρόβλημα λόγω συγκεκριμένης συσκευής. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούνε να κάνουνε δυστυχώς :(

Πήρα και εγώ cosmote και περιμένω να δω. Ελπίζω σε καλλίτερη απάντηση!!!

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Το θέμα με τη sim και τις αναφορές παράδοσης εμφανίζεται συχνά, προσωπικά το έχω πετύχει παλαιότερα σε ένα Nokia S40 καθώς και σε ένα SE ενός έτους περίπου και είχε εμφανιστεί μετά από αναβάθμιση. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι κόλλημα τρώνε.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Πήρα και εγώ cosmote και περιμένω να δω. Ελπίζω σε καλλίτερη απάντηση!!!

Τελικά μου είπαν ότι η λειτουργία "Hotspot" απαιτεί σύνδεση ασύρματου internet και δεν περνάει μέσω BIS/BES και ότι αυτό επιβάλλεται απο τη RIM! Είναι δυνατόν ή με δουλεύουν;

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Τελικά μου είπαν ότι η λειτουργία "Hotspot" απαιτεί σύνδεση ασύρματου internet και δεν περνάει μέσω BIS/BES και ότι αυτό επιβάλλεται απο τη RIM! Είναι δυνατόν ή με δουλεύουν;

Απο την εκδοση 6 του λειτουργικου, δηλαδη με την εμφανιση του torch 9800 τον αυγουστο του 2010, το WIFI σε συνδεει κατευθειαν στο ιντερνετ χωρις να περναει απο τους servers της. Αφου το hotspot παιζει με wifi τοτε σωστα σου τα ειπαν

Απο την εκδοση 6 του λειτουργικου, δηλαδη με την εμφανιση του torch 9800 τον αυγουστο του 2010, το WIFI σε συνδεει κατευθειαν στο ιντερνετ χωρις να περναει απο τους servers της. Αφου το hotspot παιζει με wifi τοτε σωστα σου τα ειπαν

Τότε απαιτείται και σύνδεση δεδομένων για να δουλέψει.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Τότε απαιτείται και σύνδεση δεδομένων για να δουλέψει.

Αυτα που γνωριζω για το mobile hotspot ειναι

1)Χρειαζεται και συνδεση δεδομενων και φυσικα wifi.

2)Πρεπει να σου επιτρεπει ο provider να κανεις hotspot, δηλαδη να σου εχει στειλει τα καταλληλα service books

3)Με τη Vodafone και το 9900 αν πατησεις να ανοιξει το hotspot, σου ανοιγει αυτοματα το wifi, κοιταει αν εχεις συνδεση δεδομενων (αν δεν εχεις σου βγαζει μηνυμα λαθους) και μετα σου ζηταει user name και password. Στο username βαζεις το internet.vodafone.gr και αφηνεις το password κενο. Μετα συνδεεται κανονικα

Η Cosmote δε γνωριζω αν σου επιτρεπει να κανεις hotspot

3)Με τη Vodafone και το 9900 αν πατησεις να ανοιξει το hotspot, σου ανοιγει αυτοματα το wifi, κοιταει αν εχεις συνδεση δεδομενων (αν δεν εχεις σου βγαζει μηνυμα λαθους) και μετα σου ζηταει user name και password. Στο username βαζεις το internet.vodafone.gr και αφηνεις το password κενο. Μετα συνδεεται κανονικα

αυτο γινεται μετα απο συνεννοηση μαζι τους; ή απλα βαζουμε το username που γραφεις;

Αυτα που γνωριζω για το mobile hotspot ειναι

1)Χρειαζεται και συνδεση δεδομενων και φυσικα wifi.

2)Πρεπει να σου επιτρεπει ο provider να κανεις hotspot, δηλαδη να σου εχει στειλει τα καταλληλα service books

Η Cosmote δε γνωριζω αν σου επιτρεπει να κανεις hotspot

εγω γι αυτο που λες στο 3 εχω γραψει κατι οτι να ναι και μπαινει κανονικα , οπως και στο password εχω βαλει οτι να ναι , δεν εχω χρησιμοποιησει το internet.vodafone.gr , τωρα δεν ξερω αν εχει καμια σημασια , αλλα μπαινει κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

Εχεις βαλει κατι αλλο και να προσπαθησεις να δεις αν μπαινει ?

εγω γι αυτο που λες στο 3 εχω γραψει κατι οτι να ναι και μπαινει κανονικα , οπως και στο password εχω βαλει οτι να ναι , δεν εχω χρησιμοποιησει το internet.vodafone.gr , τωρα δεν ξερω αν εχει καμια σημασια , αλλα μπαινει κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

Εχεις βαλει κατι αλλο και να προσπαθησεις να δεις αν μπαινει ?

Εχω πολυ καιρο να χρησιμοποισω hotspot και τωρα που λογω της συζητησης το δοκιμαζω ειδα πως ακομα και κενό να αφησεις το username και password συνδεεται κανονικα. Αρα παιζει γενικως ειτε βαλεις κατι ειτε οχι. Αυτο που θυμαμαι βεβαια ειναι πως οταν ειχα παει να το πρωτοδοκιμασω δεν επαιζε αν το αφηνες κενό. Μαλλον το αφησαν ελευθερο διοτι φερνει λεφτά

• 2 weeks later...

καλησπερα , δεν ξερω αν το εχει προσεξει κανεις ή και αν το χρησιμοποιει αυτο το sort cut , αλλα στο 9900 το δικο μου με περασμενο το 7.1.0.342 το sortcut με το alt+U που εκανε το status τον μαιλ απο read σε unread και τουμπαλιν δεν δουλευει πια , και ηταν πολυ βολικο ρε γμτ.

Το εχει προσεξει και κανενας αλλος ?

Παιδιά χαιρετώ την παρέα σας. Ψήνομαι πολύ για το κινητάκι εδώ και καιρό και ήθελα να ρωτήσω κάτι. Αν δεν ενεργοποιήσεις τις υπηρεσίες επικοινωνίας της blackberry, νομίζονται λέγονται bis, δεν μπορείς να έχεις email από yahoo, gmail ή κάτι άλλο, όπως υπάρχει σε iphone και android; Ή για παράδειγμα facebook και twitter. Ευχαριστώ πολύ.

καλησπερα , δεν ξερω αν το εχει προσεξει κανεις ή και αν το χρησιμοποιει αυτο το sort cut , αλλα στο 9900 το δικο μου με περασμενο το 7.1.0.342 το sortcut με το alt+U που εκανε το status τον μαιλ απο read σε unread και τουμπαλιν δεν δουλευει πια , και ηταν πολυ βολικο ρε γμτ.

Το εχει προσεξει και κανενας αλλος ?

Έχω την ίδια έκδοση λειτουργικού και η συντόμευση δουλεύει!

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Παιδιά χαιρετώ την παρέα σας. Ψήνομαι πολύ για το κινητάκι εδώ και καιρό και ήθελα να ρωτήσω κάτι. Αν δεν ενεργοποιήσεις τις υπηρεσίες επικοινωνίας της blackberry, νομίζονται λέγονται bis, δεν μπορείς να έχεις email από yahoo, gmail ή κάτι άλλο, όπως υπάρχει σε iphone και android; Ή για παράδειγμα facebook και twitter. Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά καμμιά ιδέα κανείς; Σορρυ που ρωτάω, αλλά είναι το μόνο λειτουργικό που δεν έχω δουλέψει και είμαι τελείως newbie.

αν δεν εχεις bis δεν εχεις τιποτα απο αυτα , το bis ειναι η εννοια του blackberry , χωρις αυτο ειναι ενα απλο τηλ qwerty.

Καπου σε καποιο νημα εχω διαβασει για καποιους που θελουν να το παρουν χωρις bis και να εχουν αυτες τις υπηρεσιες ( το εμαιλ σιγουρα οχι ) κοιτα λιγο στα νηματα και θα βρεις την απαντηση σου

Push mail σίγουρα δεν θα παίξει. Το facebook πλέον λειτουργεί με σκέτο wifi, ακόμα κι αν δεν έχεις BIS.

Th|eF

Push mail σίγουρα δεν θα παίξει. Το facebook πλέον λειτουργεί με σκέτο wifi, ακόμα κι αν δεν έχεις BIS.

Κατάλαβα. Τζίφος η δουλειά δηλαδή. Δεν μπορείς να σετάρεις λογαριασμούς mail google ή yahoo, έτσι απλά όπως στο android ή στο iphone. Θα έπρεπε να σου δίνει την επιλογή και εκτός bis. Εγώ δηλαδή που έχω 100mb το μήνα στο πρόγραμμά μου, τι θα τα κάνω; Αλλά τι να κάνουμε, blackberry είναι αυτό.

παιδες καλησπερα.

κατεβασα την 7.1 απο κινα που προτεινει ο καπαμαρου στη σελιδα 39.

για θυμιστε μου ομως,πρεπει να βαλω και το πακετακι ελληνικων,παρολο που λεει ολες οι γλωσσες?

και μιας και ξεχασαμε και τα βασικα τα των μπλακμπερυ,χρειαζομαι το desktop software να τρεχει και κατευθειαν τρεχω το exe ετσι? δεν χρειαζεται κατι αλλο ?

ευχαριστωωω:):)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Αν είναι all language, τότε περιέχει ελληνικά.

Χρειάζεσαι εγκατεστημένο το Desktop Software και αφού εγκαταστήσεις και τη ζητούμενη έκδοση λογισμικού, διαγράφεις το vendor.exe και τρέχεις το loader.

Th|eF

Αν είναι all language, τότε περιέχει ελληνικά.

Χρειάζεσαι εγκατεστημένο το Desktop Software και αφού εγκαταστήσεις και τη ζητούμενη έκδοση λογισμικού, διαγράφεις το vendor.exe και τρέχεις το loader.

αχα ευχαριστω thief,παω να το προχωρησω:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!