costasf Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Στα πιο πολλα blackberry με trackpad που ειχα συνεβαινε αυτο Τελικά δεν είναι ιδέα μου. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα διάψευση! Επόμενο ερώτημα αν ξέρει κανείς. Όταν κάνω reset το τηλέφωνο επανέρχεται στο profile silent. Μπορώ να το αλλάξω αυτό να είναι στο normal profile. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Στο πρόγραμμα im +lite kai συγκεκριμένα στο im+setup account σαν login τι βάζουμε? Επέλεξε το account που θες (πχ messenger) και κάνεις login με τα στοιχεία σου... Δεν καταλαβαίνω τι login εννοείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifra Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Μη γελάσετε με αυτό που θα ρωτήσω αλλά εχει κανείς την ίδια αίσθηση με μένα οτι το trackpad δεν ειναι κεντραρισμενο σωστά και γέρνει λίγο προς τα αριστερά; Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Ισχύει και σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Μη γελάσετε με αυτό που θα ρωτήσω αλλά εχει κανείς την ίδια αίσθηση με μένα οτι το trackpad δεν ειναι κεντραρισμενο σωστά και γέρνει λίγο προς τα αριστερά; Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk και σε εμενα , παλι τα κανανε στην RIM τα μαγικα τους και εχουν βγαλει τηλεφωνο με στραβο trackpad , και τρωω σχεδον καθημερινα κολληματα και το κοιταω και ελεγα οτι εμενα μου φαινεται στραβο...χαχα , δεν εχει παρει και κανενας φιλος μεχρι τωρα για να εβλεπα αν ηταν μονο το δικο μου ...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Άλλος με στραβό trackpad! Οταν το ρώτησα ποτέ δεν περίμενα οτι θα ακούσω καταφατική απάντηση. Άλλος; Ή μάλλον υπάρχει κανείς με ίσιο trackpad; Χαχαχαχα. Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Τελικά δεν είναι ιδέα μου. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα διάψευση! Επόμενο ερώτημα αν ξέρει κανείς. Όταν κάνω reset το τηλέφωνο επανέρχεται στο profile silent. Μπορώ να το αλλάξω αυτό να είναι στο normal profile. Δεν υπαρχει δυνατοτητα να οριζεις εσυ default καποιο profile στο ανοιγμα. Θα σου ανοιξει με το profile που ειχε την ωρα που του εκανες restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Δεν υπαρχει δυνατοτητα να οριζεις εσυ default καποιο profile στο ανοιγμα. Θα σου ανοιξει με το profile που ειχε την ωρα που του εκανες restart. Όποτε κάνω restrart είναι στο normal και όταν τελειώνει το restrart βρίσκεται στο silent! Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Όποτε κάνω restrart είναι στο normal και όταν τελειώνει το restrart βρίσκεται στο silent! Δκιμασε ενα restart με βγαλσιμο τηε μπαταριας ενω ειναι ανοιχτο το κινητο. Αν και παλι δε φτιαχνει πρεπει να ξαναπερασεις το λειτουργικο ή να βαλεις πιο νεα εκδοση. Πρωτη φορα ακουω τετοιο bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Δκιμασε ενα restart με βγαλσιμο τηε μπαταριας ενω ειναι ανοιχτο το κινητο. Αν και παλι δε φτιαχνει πρεπει να ξαναπερασεις το λειτουργικο ή να βαλεις πιο νεα εκδοση. Πρωτη φορα ακουω τετοιο bug Αυτό ακριβώς κάνω. Έχω την έκδοση 7.0.0 Bundle 1465. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Ξέρει κανείς αν η οθόνη του 9900 έχει κάποιες αντιχαρακτικές ιδιότητες; Δεν έχω καταφέρει να βρώ τίποτε σχετικό και θεωρώ ότι είναι εύλογο για ένα τηλέφωνο αξίας 600 Ευρώ να έχει κάποια προστασία στην οθόνη και όχι ένα απλό γυαλί. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Μπα και μάλιστα νομίζω η οθόνη είναι πλαστική... EDIT: Άκυρο η οθόνη είναι από γυαλί 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Μπα και μάλιστα νομίζω η οθόνη είναι πλαστική... EDIT: Άκυρο η οθόνη είναι από γυαλί 100% Βρήκα το παρακάτω στο review του *****berry για το 9900: "RIM tells us the display is made of "extra hardened glass," so there's no plastic here". Επίσης μέσα στο forum του *****berry πολλοί ισχυρίζονται ότι η οθόνη είναι πολύ ανθεκτική και δεν χαράζει με τίποτε, σε αντίθεση με το κάλλυμμα της μπαταρίας το οποίο πρέπει να είναι αρκετά ευαίσθητο. Η αλήθεια πάντως είναι ότι και στα 9700-9800 που είχα δεν είχα βάλει μεβράνη προστασίας και δεν είχαν καμία γρατζουνιά. Έχει κανείς κανένα σχόλιο απο τη δική του εμπειρία με το 9900 σχετικά με την ευαισθησία της οθόνης σε γρατζουνιές; Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) για να ειμαι ειλικρινης εγω δεν ειχα βαλει σε κανενα απο τα ΒΒ μεμβρανη αλλα σε αυτο εβαλα , ο λογος ηταν μια μεγαλη γρατζουνια που ειχα αποκτησει με το 9780 που καθε φορα οταν εβλεπα τα κινητο την θυμομουν και μου εσπαγε τα νευρα , δεν ειναι ακριβες οι μεμβρανες , ειδικα για αυτα που προσφερουν ειναι τσαμπα.μετα απο 1 εβδομαδα με μεμβρανη μπορω να πω οτι εχω ηρεμησει λιγο οσο αφορα το αγχος με τις γρατζουνιες που τις ειχα αποκτησει μετα την ζημια με το 9780. Edited March 10, 2012 by alexasso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 για να ειμαι ειλικρινης εγω δεν ειχα βαλει σε κανενα απο τα ΒΒ μεμβρανη αλλα σε αυτο εβαλα , ο λογος ηταν μια μεγαλη γρατζουνια που ειχα αποκτησει με το 9780 που καθε φορα οταν εβλεπα τα κινητο την θυμομουν και μου εσπαγε τα νευρα , δεν ειναι ακριβες οι μεμβρανες , ειδικα για αυτα που προσφερουν ειναι τσαμπα.μετα απο 1 εβδομαδα με μεμβρανη μπορω να πω οτι εχω ηρεμησει λιγο οσο αφορα το αγχος με τις γρατζουνιες που τις ειχα αποκτησει μετα την ζημια με το 9780. Πάντως για να είμα ειλικτρινής παίζει ρόλο και το γεγονός ότι δεν βρίσκεις σε κανένα φυσικό μαγαζί μεβράνες για ββ. Πρέπει να παραγγείλεις σε ηλεκτορνικά καταστήματα που για κάτι τόσο μικρής αξίας δε συμφέρει. Εκτός αν ξέρεις καταστήματα που έχουν τέτοια αξεσουάρ στην Αθήνα. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 όταν κάνεις μία κλήση, εκτός τον ήχο του παρόχου ακούγεται και ένας επιπλέον ήχος μπορούμε να τον βγάλουμε αυτόν τον επιπλέον ήχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 όταν κάνεις μία κλήση, εκτός τον ήχο του παρόχου ακούγεται και ένας επιπλέον ήχος μπορούμε να τον βγάλουμε αυτόν τον επιπλέον ήχο? Τι εννοείς; Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Τι εννοείς; όταν καλείς έναν αριθμό ακούγεται ένας επαναλαμβανόμενος ήχος εκτός του κανονικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Πάντως για να είμα ειλικτρινής παίζει ρόλο και το γεγονός ότι δεν βρίσκεις σε κανένα φυσικό μαγαζί μεβράνες για ββ. Πρέπει να παραγγείλεις σε ηλεκτορνικά καταστήματα που για κάτι τόσο μικρής αξίας δε συμφέρει. Εκτός αν ξέρεις καταστήματα που έχουν τέτοια αξεσουάρ στην Αθήνα. Δεν ειναι μεγαλη η αξια , εστω και ηλεκτρονικα , εγω πηρα νομιζω με 7 λιρες ή κατι τετοιο καμια 12αρια μεμβρανες , κρατησα 2 για μενα και τις υπολοιπες τις εδωσα σε φιλους μου με BB .. όταν καλείς έναν αριθμό ακούγεται ένας επαναλαμβανόμενος ήχος εκτός του κανονικού Σε vodafone εισαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Σε κατάστημα Vodafone αγόρασα προστατευτικό οθόνης με 3,5€. Δεν το λες και φθηνό το 1 κομμάτι αλλά πάντως κυκλοφορύν και εκτός internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 όταν καλείς έναν αριθμό ακούγεται ένας επαναλαμβανόμενος ήχος εκτός του κανονικού Συνδρομητής Wind με 9810. Έχω παρατηρήσει πως όταν καλώ Wind αριθμούς ή σταθερά δεν ακούγεται. Αντίθετα όταν καλώ Vodafone ή Cosmote ακούγεται ο ήχος αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Συνδρομητής Wind με 9810. Έχω παρατηρήσει πως όταν καλώ Wind αριθμούς ή σταθερά δεν ακούγεται. Αντίθετα όταν καλώ Vodafone ή Cosmote ακούγεται ο ήχος αυτός. σωστά, έχεις δίκιο μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό? (και εγώ wind έχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Δεν ειναι μεγαλη η αξια , εστω και ηλεκτρονικα , εγω πηρα νομιζω με 7 λιρες ή κατι τετοιο καμια 12αρια μεμβρανες , κρατησα 2 για μενα και τις υπολοιπες τις εδωσα σε φιλους μου με BB .. Σε vodafone εισαι ? όχι στην wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Σε κατάστημα Vodafone αγόρασα προστατευτικό οθόνης με 3,5€. Δεν το λες και φθηνό το 1 κομμάτι αλλά πάντως κυκλοφορύν και εκτός internet Ποιό κατάστημα της Vodafone; Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 σωστά, έχεις δίκιο μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό? (και εγώ wind έχω) Να σου πω την αλήθεια με βολεύει και δεν το έχω ψάξει γιατί έτσι ξέρω ποιες κλήσεις χρεώνονται και ποιες όχι με βάση το πρόγραμμα μου γιατί με τους αριθμούς λόγω φορητότητας άντε βγάλε άκρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Και εγώ wind έχω κάποιες φορές βγαίνει ο ήχος ότι δεν θα συνδεθεί η γραμμή και μετά συνδέεται αν αυτό εννοείτε αλλά όχι πάντα. Φίλε αφόυ την βρήκα σε ένα κατάστημα Vodafone στην Θεσσαλονίκη θα είναι σε όλα. Δεν είναι της vodafone είναι μιας εταιρείας που βγάζει για όλες τις συσκευές. Ευτυχώς κάνα 2μηνο έχω το προστατευτικό καλά διατηρείτε δεν είναι και για να δίνεις συνέχεια λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts