Jump to content

Blackberry Bold Touch 9900

egoeimai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα πιο πολλα blackberry με trackpad που ειχα συνεβαινε αυτο

Τελικά δεν είναι ιδέα μου. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα διάψευση!

Επόμενο ερώτημα αν ξέρει κανείς. Όταν κάνω reset το τηλέφωνο επανέρχεται στο profile silent. Μπορώ να το αλλάξω αυτό να είναι στο normal profile.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο πρόγραμμα im +lite kai συγκεκριμένα στο im+setup account σαν login τι βάζουμε?

Επέλεξε το account που θες (πχ messenger) και κάνεις login με τα στοιχεία σου... Δεν καταλαβαίνω τι login εννοείς...

Μη γελάσετε με αυτό που θα ρωτήσω αλλά εχει κανείς την ίδια αίσθηση με μένα οτι το trackpad δεν ειναι κεντραρισμενο σωστά και γέρνει λίγο προς τα αριστερά;

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Ισχύει και σε εμένα

Μη γελάσετε με αυτό που θα ρωτήσω αλλά εχει κανείς την ίδια αίσθηση με μένα οτι το trackpad δεν ειναι κεντραρισμενο σωστά και γέρνει λίγο προς τα αριστερά;

και σε εμενα , παλι τα κανανε στην RIM τα μαγικα τους και εχουν βγαλει τηλεφωνο με στραβο trackpad , και τρωω σχεδον καθημερινα κολληματα και το κοιταω και ελεγα οτι εμενα μου φαινεται στραβο...χαχα , δεν εχει παρει και κανενας φιλος μεχρι τωρα για να εβλεπα αν ηταν μονο το δικο μου ...:lol:

Άλλος με στραβό trackpad! Οταν το ρώτησα ποτέ δεν περίμενα οτι θα ακούσω καταφατική απάντηση. Άλλος; Ή μάλλον υπάρχει κανείς με ίσιο trackpad; Χαχαχαχα.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Τελικά δεν είναι ιδέα μου. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα διάψευση!

Επόμενο ερώτημα αν ξέρει κανείς. Όταν κάνω reset το τηλέφωνο επανέρχεται στο profile silent. Μπορώ να το αλλάξω αυτό να είναι στο normal profile.

Δεν υπαρχει δυνατοτητα να οριζεις εσυ default καποιο profile στο ανοιγμα. Θα σου ανοιξει με το profile που ειχε την ωρα που του εκανες restart.

Δεν υπαρχει δυνατοτητα να οριζεις εσυ default καποιο profile στο ανοιγμα. Θα σου ανοιξει με το profile που ειχε την ωρα που του εκανες restart.

Όποτε κάνω restrart είναι στο normal και όταν τελειώνει το restrart βρίσκεται στο silent!

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Όποτε κάνω restrart είναι στο normal και όταν τελειώνει το restrart βρίσκεται στο silent!

Δκιμασε ενα restart με βγαλσιμο τηε μπαταριας ενω ειναι ανοιχτο το κινητο. Αν και παλι δε φτιαχνει πρεπει να ξαναπερασεις το λειτουργικο ή να βαλεις πιο νεα εκδοση. Πρωτη φορα ακουω τετοιο bug

Δκιμασε ενα restart με βγαλσιμο τηε μπαταριας ενω ειναι ανοιχτο το κινητο. Αν και παλι δε φτιαχνει πρεπει να ξαναπερασεις το λειτουργικο ή να βαλεις πιο νεα εκδοση. Πρωτη φορα ακουω τετοιο bug

Αυτό ακριβώς κάνω. Έχω την έκδοση 7.0.0 Bundle 1465.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Ξέρει κανείς αν η οθόνη του 9900 έχει κάποιες αντιχαρακτικές ιδιότητες; Δεν έχω καταφέρει να βρώ τίποτε σχετικό και θεωρώ ότι είναι εύλογο για ένα τηλέφωνο αξίας 600 Ευρώ να έχει κάποια προστασία στην οθόνη και όχι ένα απλό γυαλί.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Μπα και μάλιστα νομίζω η οθόνη είναι πλαστική...

EDIT: Άκυρο η οθόνη είναι από γυαλί 100%

Βρήκα το παρακάτω στο review του *****berry για το 9900:

"RIM tells us the display is made of "extra hardened glass," so there's no plastic here".

Επίσης μέσα στο forum του *****berry πολλοί ισχυρίζονται ότι η οθόνη είναι πολύ ανθεκτική και δεν χαράζει με τίποτε, σε αντίθεση με το κάλλυμμα της μπαταρίας το οποίο πρέπει να είναι αρκετά ευαίσθητο. Η αλήθεια πάντως είναι ότι και στα 9700-9800 που είχα δεν είχα βάλει μεβράνη προστασίας και δεν είχαν καμία γρατζουνιά.

Έχει κανείς κανένα σχόλιο απο τη δική του εμπειρία με το 9900 σχετικά με την ευαισθησία της οθόνης σε γρατζουνιές;

iphone 6 64GB

iPad Air 2

για να ειμαι ειλικρινης εγω δεν ειχα βαλει σε κανενα απο τα ΒΒ μεμβρανη αλλα σε αυτο εβαλα , ο λογος ηταν μια μεγαλη γρατζουνια που ειχα αποκτησει με το 9780 που καθε φορα οταν εβλεπα τα κινητο την θυμομουν και μου εσπαγε τα νευρα , δεν ειναι ακριβες οι μεμβρανες , ειδικα για αυτα που προσφερουν ειναι τσαμπα.μετα απο 1 εβδομαδα με μεμβρανη μπορω να πω οτι εχω ηρεμησει λιγο οσο αφορα το αγχος με τις γρατζουνιες που τις ειχα αποκτησει μετα την ζημια με το 9780. Edited by alexasso

για να ειμαι ειλικρινης εγω δεν ειχα βαλει σε κανενα απο τα ΒΒ μεμβρανη αλλα σε αυτο εβαλα , ο λογος ηταν μια μεγαλη γρατζουνια που ειχα αποκτησει με το 9780 που καθε φορα οταν εβλεπα τα κινητο την θυμομουν και μου εσπαγε τα νευρα , δεν ειναι ακριβες οι μεμβρανες , ειδικα για αυτα που προσφερουν ειναι τσαμπα.μετα απο 1 εβδομαδα με μεμβρανη μπορω να πω οτι εχω ηρεμησει λιγο οσο αφορα το αγχος με τις γρατζουνιες που τις ειχα αποκτησει μετα την ζημια με το 9780.

Πάντως για να είμα ειλικτρινής παίζει ρόλο και το γεγονός ότι δεν βρίσκεις σε κανένα φυσικό μαγαζί μεβράνες για ββ. Πρέπει να παραγγείλεις σε ηλεκτορνικά καταστήματα που για κάτι τόσο μικρής αξίας δε συμφέρει. Εκτός αν ξέρεις καταστήματα που έχουν τέτοια αξεσουάρ στην Αθήνα.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

όταν κάνεις μία κλήση, εκτός τον ήχο του παρόχου ακούγεται και ένας επιπλέον ήχος μπορούμε να τον βγάλουμε αυτόν τον επιπλέον ήχο?

όταν κάνεις μία κλήση, εκτός τον ήχο του παρόχου ακούγεται και ένας επιπλέον ήχος μπορούμε να τον βγάλουμε αυτόν τον επιπλέον ήχο?

Τι εννοείς;

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Πάντως για να είμα ειλικτρινής παίζει ρόλο και το γεγονός ότι δεν βρίσκεις σε κανένα φυσικό μαγαζί μεβράνες για ββ. Πρέπει να παραγγείλεις σε ηλεκτορνικά καταστήματα που για κάτι τόσο μικρής αξίας δε συμφέρει. Εκτός αν ξέρεις καταστήματα που έχουν τέτοια αξεσουάρ στην Αθήνα.

Δεν ειναι μεγαλη η αξια , εστω και ηλεκτρονικα , εγω πηρα νομιζω με 7 λιρες ή κατι τετοιο καμια 12αρια μεμβρανες , κρατησα 2 για μενα και τις υπολοιπες τις εδωσα σε φιλους μου με BB ..

όταν καλείς έναν αριθμό ακούγεται ένας επαναλαμβανόμενος ήχος εκτός του κανονικού

Σε vodafone εισαι ?

Σε κατάστημα Vodafone αγόρασα προστατευτικό οθόνης με 3,5€. Δεν το λες και φθηνό το 1 κομμάτι αλλά πάντως κυκλοφορύν και εκτός internet

όταν καλείς έναν αριθμό ακούγεται ένας επαναλαμβανόμενος ήχος εκτός του κανονικού

Συνδρομητής Wind με 9810. Έχω παρατηρήσει πως όταν καλώ Wind αριθμούς ή σταθερά δεν ακούγεται. Αντίθετα όταν καλώ Vodafone ή Cosmote ακούγεται ο ήχος αυτός.

Συνδρομητής Wind με 9810. Έχω παρατηρήσει πως όταν καλώ Wind αριθμούς ή σταθερά δεν ακούγεται. Αντίθετα όταν καλώ Vodafone ή Cosmote ακούγεται ο ήχος αυτός.

σωστά, έχεις δίκιο μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό? (και εγώ wind έχω)

Δεν ειναι μεγαλη η αξια , εστω και ηλεκτρονικα , εγω πηρα νομιζω με 7 λιρες ή κατι τετοιο καμια 12αρια μεμβρανες , κρατησα 2 για μενα και τις υπολοιπες τις εδωσα σε φιλους μου με BB ..

Σε vodafone εισαι ?

όχι στην wind

Σε κατάστημα Vodafone αγόρασα προστατευτικό οθόνης με 3,5€. Δεν το λες και φθηνό το 1 κομμάτι αλλά πάντως κυκλοφορύν και εκτός internet

Ποιό κατάστημα της Vodafone;

iphone 6 64GB

iPad Air 2

σωστά, έχεις δίκιο μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό? (και εγώ wind έχω)

Να σου πω την αλήθεια με βολεύει και δεν το έχω ψάξει γιατί έτσι ξέρω ποιες κλήσεις χρεώνονται και ποιες όχι με βάση το πρόγραμμα μου γιατί με τους αριθμούς λόγω φορητότητας άντε βγάλε άκρη..

Και εγώ wind έχω κάποιες φορές βγαίνει ο ήχος ότι δεν θα συνδεθεί η γραμμή και μετά συνδέεται αν αυτό εννοείτε αλλά όχι πάντα. Φίλε αφόυ την βρήκα σε ένα κατάστημα Vodafone στην Θεσσαλονίκη θα είναι σε όλα. Δεν είναι της vodafone είναι μιας εταιρείας που βγάζει για όλες τις συσκευές. Ευτυχώς κάνα 2μηνο έχω το προστατευτικό καλά διατηρείτε δεν είναι και για να δίνεις συνέχεια λεφτά