Jump to content

Blackberry Bold Touch 9900

egoeimai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7.1 υπαρχει 7.1.0.205 αν θες κανε γκουγκλ σερτς και κατεβασε την,αυτο που λες με τα εικονιδια δεν ξερω δεν μου εχει συμβει

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά τι γίνεται; στο επίσημο site λέει για 7.1, ενώ δεν έχουν ανεβάσει την ρομ...επίσης εμένα μετά από καθε upgrade εφαρμογής, τα εικονίδια μου στην αρχική οθόνη γίνονται άλλαντάλλων... και αναγκάζομαι μετά να ψάχνω τι παέι που και να σβήνω άσχετους φακέλους που δημιουργούνται...τι παίζει με αυτό;;;

Οντως με τα εικονιδια μου το εχει κανει και εμενα σε διαφορα τηλεφωνα , αλλα οχι ολες τις φορες , οποτε κατι παιζει με αυτο.. και σε 9000 και σε 9780 και σε αλλα bb που ειχα κατα καιρους...εχω διαβασει σε αρκετα site αλα δεν το εχει αναφερει κανεις , ισως να μην ειναι κατι σπουδαιο γ αυτους και να μην αξιζει ο λογος να αναφερθει..παντως και εμενα μου σπαει τα νευρα αυτο , γιατι εχω σεταρει τα εικονιδια στα γουστα μου και οποτε μου τα αλλαζει χανω τον μπουσουλα..

Οντως με τα εικονιδια μου το εχει κανει και εμενα σε διαφορα τηλεφωνα , αλλα οχι ολες τις φορες , οποτε κατι παιζει με αυτο.. και σε 9000 και σε 9780 και σε αλλα bb που ειχα κατα καιρους...εχω διαβασει σε αρκετα site αλα δεν το εχει αναφερει κανεις , ισως να μην ειναι κατι σπουδαιο γ αυτους και να μην αξιζει ο λογος να αναφερθει..παντως και εμενα μου σπαει τα νευρα αυτο , γιατι εχω σεταρει τα εικονιδια στα γουστα μου και οποτε μου τα αλλαζει χανω τον μπουσουλα..

Και σε μένα το ίδιο έγινε όσες φορές έκανα εγκατάσταση νέου λογισμικού και στα τρία bb που πέρασαν απο τα χέρια μου.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Και σε μένα το ίδιο έγινε όσες φορές έκανα εγκατάσταση νέου λογισμικού και στα τρία bb που πέρασαν απο τα χέρια μου.

Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος.... :rolleyes:

Και επίσης αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το windows live messenger? ότι στέλνω από το κινητό, πηγαίνει στον παραλήπτη, αλλά ότι μου στέλνουν δεν το λαμβάνω....

Και επίσης αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το windows live messenger? ότι στέλνω από το κινητό, πηγαίνει στον παραλήπτη, αλλά ότι μου στέλνουν δεν το λαμβάνω....

Στη θεση σου θα εκανα ενα ξεγυρισμενο wipe kai θα περναγα τη τελευταια εκδοση που υπαρχει...7.1.0.267

http://jumbofiles.com/wk2v62m4xxyv

Πανω αριστερα πας στο download και μετα αφου κλεισεις κατι διαφημιστικα πατας download στη μεση της σελιδας. Εννοειται οτι μετα περνας ολα τα προγραμματα απο την αρχη. Δεν φερνεις κατι απο backup

Ισως βρεις την υγειά σου

Στη θεση σου θα εκανα ενα ξεγυρισμενο wipe kai θα περναγα τη τελευταια εκδοση που υπαρχει...7.1.0.267

http://jumbofiles.com/wk2v62m4xxyv

Πανω αριστερα πας στο download και μετα αφου κλεισεις κατι διαφημιστικα πατας download στη μεση της σελιδας. Εννοειται οτι μετα περνας ολα τα προγραμματα απο την αρχη. Δεν φερνεις κατι απο backup

Ισως βρεις την υγειά σου

Την κατέβασα και την πέρασα! Τώρα περιμένω να δω πως θα συμπεριφέρεται , κυρίως η μπαταρία. Τα προγράμματά μου, έμειναν εκεί, χωρίς να κάνω backup :wacko:

Επιβεβαιώνω άψογη λειτουργία μέχρι στγμής για την 7.1. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση, πέρασα την 7.1 χωρίς backup και τα προγράμματα, ακόμα και οι επαφές μου, υπήρχαν όπως ήταν πριν!!!!

Σημειώνω πως στο wιndows live messenger, σχεδόν όλοι ΔΕΝ μπορούν να λάβουν, αλλά μπορούν να στείλουν μηνύματα... μάλλον φταίει η έκδοσή του που βγήκε τώρα πρόσφατα...

Edited by KonKart

Αγαπητε KonKart πες μας και για την μπαταρια , συμπεριφορα της? ειναι καλυτερη σε θεμα χρονου αποφορτισης ?

Αγαπητε KonKart πες μας και για την μπαταρια , συμπεριφορα της? ειναι καλυτερη σε θεμα χρονου αποφορτισης ?

Με σύνολο 40-45 λεπτά τη μέρα σε 3g και wi-fi για τσεκάρισμα mail, άντε και κανα κοίταγμα σε facebook, και όλη την υπόλοιπη μέρα σε 2g μόνο, το κινητό αντέχει μια μέρα . αντε και 2-3 ωρίτσες παραπάνω...όπως και πριν για εμένα, δεν παρατήρησα καμμία διαφορά!

Ρε παιδιά τι κακό είναι αυτό με το windows live messenger; το χρειάζομαι επειγόντως στο κιν μου...υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να κατεβάσω;

Εχω την εντυπωση πως όχι. Δεν το εχω δουλεψει ποτε αυτο που εχεις. Στο whatsapp βγαινουν ολες οι επαφες που εχουν την ιδια εφαρμογη. Βεβαιως θα πρεπει να μπορει να την εγκαταστησει και ο αλλος χρηστης με τον οποιο θα ανταλλασεις τα μηνυματα.

Sent from my BlackBerry 9900

Εχω την εντυπωση πως όχι. Δεν το εχω δουλεψει ποτε αυτο που εχεις. Στο whatsapp βγαινουν ολες οι επαφες που εχουν την ιδια εφαρμογη. Βεβαιως θα πρεπει να μπορει να την εγκαταστησει και ο αλλος χρηστης με τον οποιο θα ανταλλασεις τα μηνυματα.

Sent from my BlackBerry 9900

Δυστυχώς χρειάζομαι ένα πρόγραμμα να μπορώ να συνομιλήσω με τις επαφές του μσν.... όπως πχ το Parlingo στο android.. γιατί το μσν ΔΕΝ δουλεύει στο 9900... μάλλον θα "αγοράσω" το ΙΜ+... αυτό έχει τα πάντα

καλησπέρα

πως μπορώ να ρυθμίσω το κινητό όταν γράφω μήνυμα να τονίζω της λέξεις΄?

και τέλος ενώ προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή μέσω blackberry desktop μου ζητάει κωδικό συσκευής που μπορώ να δω ποιος είναι?

ευχαριστώ

Edited by gsserv10

Η επιλογη στο αγγλικου μενου ειναι options-typing and language-typing, εκει μεσα στο style πατας predictive και απο κατω στο advanced style options μπαινεις και μαρκαρεις τις επιλογες

Αυτο δε σου τονιζει αυτοματα τις λεξεις αλλα οταν γραφεις μια λεξη καταλαβαινει ποια λεξη θες να γραψεις και στην εμφανιζει. Αν την πατησεις στη συμπληρωνει αυτοματα τονισμενη

Ο κωδικος που σου ζηταει το desktop manager ειναι το Password Που εχεις βαλει στη συσκευη σου. Ειτε το εχεις βαλει εσυ, ειτε εχει μπει απο καποιον BES server στον οποιο το κινητο ειναι ή ηταν συνδεδεμενο

Μη γελάσετε με αυτό που θα ρωτήσω αλλά εχει κανείς την ίδια αίσθηση με μένα οτι το trackpad δεν ειναι κεντραρισμενο σωστά και γέρνει λίγο προς τα αριστερά;

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Μη γελάσετε με αυτό που θα ρωτήσω αλλά εχει κανείς την ίδια αίσθηση με μένα οτι το trackpad δεν ειναι κεντραρισμενο σωστά και γέρνει λίγο προς τα αριστερά;

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Στα πιο πολλα blackberry με trackpad που ειχα συνεβαινε αυτο