kampamarou Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 7.1 υπαρχει 7.1.0.205 αν θες κανε γκουγκλ σερτς και κατεβασε την,αυτο που λες με τα εικονιδια δεν ξερω δεν μου εχει συμβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Παιδιά τι γίνεται; στο επίσημο site λέει για 7.1, ενώ δεν έχουν ανεβάσει την ρομ...επίσης εμένα μετά από καθε upgrade εφαρμογής, τα εικονίδια μου στην αρχική οθόνη γίνονται άλλαντάλλων... και αναγκάζομαι μετά να ψάχνω τι παέι που και να σβήνω άσχετους φακέλους που δημιουργούνται...τι παίζει με αυτό;;; Οντως με τα εικονιδια μου το εχει κανει και εμενα σε διαφορα τηλεφωνα , αλλα οχι ολες τις φορες , οποτε κατι παιζει με αυτο.. και σε 9000 και σε 9780 και σε αλλα bb που ειχα κατα καιρους...εχω διαβασει σε αρκετα site αλα δεν το εχει αναφερει κανεις , ισως να μην ειναι κατι σπουδαιο γ αυτους και να μην αξιζει ο λογος να αναφερθει..παντως και εμενα μου σπαει τα νευρα αυτο , γιατι εχω σεταρει τα εικονιδια στα γουστα μου και οποτε μου τα αλλαζει χανω τον μπουσουλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Οντως με τα εικονιδια μου το εχει κανει και εμενα σε διαφορα τηλεφωνα , αλλα οχι ολες τις φορες , οποτε κατι παιζει με αυτο.. και σε 9000 και σε 9780 και σε αλλα bb που ειχα κατα καιρους...εχω διαβασει σε αρκετα site αλα δεν το εχει αναφερει κανεις , ισως να μην ειναι κατι σπουδαιο γ αυτους και να μην αξιζει ο λογος να αναφερθει..παντως και εμενα μου σπαει τα νευρα αυτο , γιατι εχω σεταρει τα εικονιδια στα γουστα μου και οποτε μου τα αλλαζει χανω τον μπουσουλα.. Και σε μένα το ίδιο έγινε όσες φορές έκανα εγκατάσταση νέου λογισμικού και στα τρία bb που πέρασαν απο τα χέρια μου. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Και σε μένα το ίδιο έγινε όσες φορές έκανα εγκατάσταση νέου λογισμικού και στα τρία bb που πέρασαν απο τα χέρια μου. Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Και επίσης αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το windows live messenger? ότι στέλνω από το κινητό, πηγαίνει στον παραλήπτη, αλλά ότι μου στέλνουν δεν το λαμβάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Και επίσης αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το windows live messenger? ότι στέλνω από το κινητό, πηγαίνει στον παραλήπτη, αλλά ότι μου στέλνουν δεν το λαμβάνω.... Στη θεση σου θα εκανα ενα ξεγυρισμενο wipe kai θα περναγα τη τελευταια εκδοση που υπαρχει...7.1.0.267 http://jumbofiles.com/wk2v62m4xxyv Πανω αριστερα πας στο download και μετα αφου κλεισεις κατι διαφημιστικα πατας download στη μεση της σελιδας. Εννοειται οτι μετα περνας ολα τα προγραμματα απο την αρχη. Δεν φερνεις κατι απο backup Ισως βρεις την υγειά σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) και εγω αυτην κατεβαζω τωρα :grin: να δουμε τι λεει Edited February 23, 2012 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Στη θεση σου θα εκανα ενα ξεγυρισμενο wipe kai θα περναγα τη τελευταια εκδοση που υπαρχει...7.1.0.267 http://jumbofiles.com/wk2v62m4xxyv Πανω αριστερα πας στο download και μετα αφου κλεισεις κατι διαφημιστικα πατας download στη μεση της σελιδας. Εννοειται οτι μετα περνας ολα τα προγραμματα απο την αρχη. Δεν φερνεις κατι απο backup Ισως βρεις την υγειά σου Την κατέβασα και την πέρασα! Τώρα περιμένω να δω πως θα συμπεριφέρεται , κυρίως η μπαταρία. Τα προγράμματά μου, έμειναν εκεί, χωρίς να κάνω backup :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Είναι επίσημη έκδοση ή leaked; Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 δεν εχουν διαφορα αν εινια λικ ή οφισιαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Επιβεβαιώνω άψογη λειτουργία μέχρι στγμής για την 7.1. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση, πέρασα την 7.1 χωρίς backup και τα προγράμματα, ακόμα και οι επαφές μου, υπήρχαν όπως ήταν πριν!!!! Σημειώνω πως στο wιndows live messenger, σχεδόν όλοι ΔΕΝ μπορούν να λάβουν, αλλά μπορούν να στείλουν μηνύματα... μάλλον φταίει η έκδοσή του που βγήκε τώρα πρόσφατα... Edited February 23, 2012 by KonKart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Αγαπητε KonKart πες μας και για την μπαταρια , συμπεριφορα της? ειναι καλυτερη σε θεμα χρονου αποφορτισης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Αγαπητε KonKart πες μας και για την μπαταρια , συμπεριφορα της? ειναι καλυτερη σε θεμα χρονου αποφορτισης ? Με σύνολο 40-45 λεπτά τη μέρα σε 3g και wi-fi για τσεκάρισμα mail, άντε και κανα κοίταγμα σε facebook, και όλη την υπόλοιπη μέρα σε 2g μόνο, το κινητό αντέχει μια μέρα . αντε και 2-3 ωρίτσες παραπάνω...όπως και πριν για εμένα, δεν παρατήρησα καμμία διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ρε παιδιά τι κακό είναι αυτό με το windows live messenger; το χρειάζομαι επειγόντως στο κιν μου...υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Βαλε το whatsapp Sent from my BlackBerry 9900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Βαλε το whatsapp Sent from my BlackBerry 9900 Υπάρχυν οι επαφές του messenger σε αυτο? όπως στο ΙΜ+ ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Εχω την εντυπωση πως όχι. Δεν το εχω δουλεψει ποτε αυτο που εχεις. Στο whatsapp βγαινουν ολες οι επαφες που εχουν την ιδια εφαρμογη. Βεβαιως θα πρεπει να μπορει να την εγκαταστησει και ο αλλος χρηστης με τον οποιο θα ανταλλασεις τα μηνυματα. Sent from my BlackBerry 9900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Εχω την εντυπωση πως όχι. Δεν το εχω δουλεψει ποτε αυτο που εχεις. Στο whatsapp βγαινουν ολες οι επαφες που εχουν την ιδια εφαρμογη. Βεβαιως θα πρεπει να μπορει να την εγκαταστησει και ο αλλος χρηστης με τον οποιο θα ανταλλασεις τα μηνυματα. Sent from my BlackBerry 9900 Δυστυχώς χρειάζομαι ένα πρόγραμμα να μπορώ να συνομιλήσω με τις επαφές του μσν.... όπως πχ το Parlingo στο android.. γιατί το μσν ΔΕΝ δουλεύει στο 9900... μάλλον θα "αγοράσω" το ΙΜ+... αυτό έχει τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Στα blackberry έχουμε και το ΙΜ+ lite που είναι free. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Στα blackberry έχουμε και το ΙΜ+ lite που είναι free. Αυτό κατέβασα εν τέλει και όλα οκ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) καλησπέρα πως μπορώ να ρυθμίσω το κινητό όταν γράφω μήνυμα να τονίζω της λέξεις΄? και τέλος ενώ προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή μέσω blackberry desktop μου ζητάει κωδικό συσκευής που μπορώ να δω ποιος είναι? ευχαριστώ Edited March 2, 2012 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Η επιλογη στο αγγλικου μενου ειναι options-typing and language-typing, εκει μεσα στο style πατας predictive και απο κατω στο advanced style options μπαινεις και μαρκαρεις τις επιλογες Αυτο δε σου τονιζει αυτοματα τις λεξεις αλλα οταν γραφεις μια λεξη καταλαβαινει ποια λεξη θες να γραψεις και στην εμφανιζει. Αν την πατησεις στη συμπληρωνει αυτοματα τονισμενη Ο κωδικος που σου ζηταει το desktop manager ειναι το Password Που εχεις βαλει στη συσκευη σου. Ειτε το εχεις βαλει εσυ, ειτε εχει μπει απο καποιον BES server στον οποιο το κινητο ειναι ή ηταν συνδεδεμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Μη γελάσετε με αυτό που θα ρωτήσω αλλά εχει κανείς την ίδια αίσθηση με μένα οτι το trackpad δεν ειναι κεντραρισμενο σωστά και γέρνει λίγο προς τα αριστερά; Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Μη γελάσετε με αυτό που θα ρωτήσω αλλά εχει κανείς την ίδια αίσθηση με μένα οτι το trackpad δεν ειναι κεντραρισμενο σωστά και γέρνει λίγο προς τα αριστερά; Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Στα πιο πολλα blackberry με trackpad που ειχα συνεβαινε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Στο πρόγραμμα im +lite kai συγκεκριμένα στο im+setup account σαν login τι βάζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts