costasf Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Μου φαινεται πολυ παραξενο! Οταν λες αρκετη χρηση τι εννοεις? ο ειχες και σε 3G mode ή μονο σε 2G? Μακαρι βεβαια να ειναι τοσο καλα οπως περιγραφεις. Εγω σε 3G/2G mode, με 35 λεπτα ομιλιας, 3 applications να "τρεχουν" στο background (εκτος των messenger κτλ), 25 emails, και περιπου 10 λεπτα internet/ face book, απο τις 07:00 μεχρι τις 20:00 εχω περιπου 20% μπαταρια...... ΥΓ : χωρις wifi και bluetooth..... 3G/2G, με λίγο λιγότερη ομιλία, εγκατάσταση πολλών εφαρμογών όπως ανέφερα, περί τα 50 μέιλς, internet, χωρίς wifi αλλά με bluetooth. Τώρα βέβαια που γράφω το μήνυμα, 1 ώρα μετά το προηγούμενο (11.10μμ) και αφού εγκατέστησα επιπλέον 3 εφαρμογές και προσπάθησα επί μία ώρα συνεχώς να το σετάρω όπως θέλω, είναι πλέον στο 25%. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 ....ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο τοσος ντορος για την μπαταρια του 9900..... το δικο μου απο τις 6.00 το πρωι μεχρι τις 23.00 το βραδυ με μονιμο το bluetooth, παρα πολυ ομιλια σε 2g δικτυο , καμια δεκαρια λεπτα internet σε 3g,και αρκετη χρηση σε word-excel, μου πεφτει στο 20%, αρκετα ικανοποητικη δηλαδη...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 ....ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο τοσος ντορος για την μπαταρια του 9900..... το δικο μου απο τις 6.00 το πρωι μεχρι τις 23.00 το βραδυ με μονιμο το bluetooth, παρα πολυ ομιλια σε 2g δικτυο , καμια δεκαρια λεπτα internet σε 3g,και αρκετη χρηση σε word-excel, μου πεφτει στο 20%, αρκετα ικανοποητικη δηλαδη...:) Γιατί πολύ απλά η ΒΒ φημίζεται για συσκευές με ιδιαίτερα καλή διάρκεια μπαταρίας, όπου κυριολεκτικά ξεχνούσες το φορτιστή, όπως τα 9700 και 9780 αλλά και το 9800, όχι όμως το 9000 το οποίο ήθελε φόρτιση κάθε μέρα! Σε κάθε περίπτωση η μπαταρία του 9900 είναι οπισθοδρόμηση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 με λιγα λογια εμπρος..πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Εσείς που πήρατε 9900 είχε μέσα το Pouch (θήκη) του? Εγώ όταν το είχα πάρει είχε ένα το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό και επίσης ήταν και σχετικά στενο, με αποτέλεσμα να βγαίνει με δυσκολία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ναι το είχε και ήταν ποιοτικό αλλά όντως: στενό. Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ναι το είχε και ήταν ποιοτικό αλλά όντως: στενό. Ακριβώς.. Το 9790 δυστυχώς δεν είχε κάποια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Είχε όντως μία μαύρη θήκη, από ένα υλικό το οποίο πρέπει να είναι δερματίνη και ιδιαίτερα στενή. Καθόλου βολική. Πήρα απο τη vodafone Συντάγματος την κανονική θήκη στην οποία μπαίνει αβίαστα. Δεύτερη μέρα από 7πμ έως τώρα 7.30 μμ η μπαταρία είναι στο 65%. Ίδια χρήση με την πρώτη μέρα εκτός απο την εγκατάσταση εφαρμογών αλλά με χρήση απο τις 10πμ-6μμ του wifi της εταρίας. Μια χαρά πάει τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Edited February 16, 2012 by costasf Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδια συγγνωμη αν εχει χιλιοαπαντηθει αυτο που θα ρωτησω, αλλα θελω να ειμαι σιγουρη... Απο οποιο ελληνικο καταστημα, ηλεκτρονικο ή μη, και αν το παρω ειναι το ιδιο; δηλ δεν εχει προβλημα με ξεκλεδωμα ή κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) δεν θα εχεις προβλημα αλλα δεν ξερω τι παιζει με την εγγυηση. παραθετω απο rokko θα το βρεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=221984&page=5 προς το τελος "Εγγύηση στην Ελλάδα για blackberry εκτός Cosmote, Vodafone, Wind δεν υπάρχει. Επίσης επίσημη εγγύηση της RIM δεν υπάρχει και στα "μαγαζάκια" του skroutz αλλά εκεί ισχύει εγγύηση με την απόδειξη του ίδιου του μαγαζιού. Δηλαδή έχουν τεχνικούς δικούς τους που τα φτιάχνουν.¨ Edited February 16, 2012 by dalton114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 νομιζω οτι μπορεις να πας και το κιν σε αυτον που σου δινει BIS...αν το ξερει και καποιος αλλος ας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 σε ερωτηση μου στο cc της handtec.co.uk τι γινεται σχετικα με την εγγυηση αν το δινω στον παροχο μου στην ελλαδα ή τους το στελνω αγγλια η απαντηση ητανε οτι το στελνω στην αγγλια (με εξοδα δικα μου εννοειται).εχω δει σε σαιτ επιδιορθωσεων κινητων οτι τσεκαρουν αν ισχυει η εγγυηση βασει του imei.αν ισχυει τοτε γινεται επιδιορθωση χωρις κοστος.ολα αυτα επειση εχει γινει παρεξηγηση σε αγοροπωλησια bb και ειναι συχνη ερωτηση τι γινεται με την εγγυηση.σορρυ για το offtopic αλλα ρωτησε το μελος τι γινεται με την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας με αυτόhttp://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?assortmentProductId=29999431&shopGroupId=22383083#/assortmentProductId/29999431/shopGroupId/22383083. Εχει κανείς ιδέα; Γενικά μιλώντας, μετά απο μερικές μέρες χρήσης, μπορώ να πω ότι το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό, με κάποια -όχι ασήμαντα- αρνητικά στοιχεία. Σε τίτλους: - Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, σαφώς καλλίτερη απο 9700, 9800 - Ωραία αίσθηση στο χέρι - Ταχύτητα περιήγησης στο διαδίκτυο - Εμφάνιση (έχει να μου αρέσει τηλέφωνο τόσο πολύ απο το Νοκια Ε51, το οποίο ακόμα και τώρα το θεωρώ από τα πιο όμορφα τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν) - Πληκτρολόγιο που δεν παιζεται - Ωραία οθόνη αλλά μικρή - Περιορισμένη διάρκεια μπαταρίας - Μέτρια ποιότητα φωτογραφιών λόγω έλλειψης autofocus Edited February 18, 2012 by costasf Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά!!!Μόλις παρέλαβα και γω το 9900!Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ blackberry! Επειδή μπερδεύτηκα λίγο διαβάζοντας το φόρουμ, θέλω μια μικρή βοήθεια. Μπαίνω με wi-fi σε facebook και twitter, αλλά κατέβασα και το windows live messenger και μου λέει πως η υπηρεσία του δεν έχει ενεργοποιηθεί στο τηλέφωνο. τι χρειάζεται να κάνω; φαντάστηκα πως είτε όλα θα χρειάζονται ενεργοποίηση με Bis είτε θα μπορώ να μπω σε όλα με wi-fi. έκανα εγγραφή στο blackberry service, αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 παρε τηλ. τον παροχο σου και πες να σου ενεργοποιησουν το bis στην γραμμη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 παρε τηλ. τον παροχο σου και πες να σου ενεργοποιησουν το bis στην γραμμη σου. θα το κανω απο δευτέρα, απλά διάβασα πιο πριν ότι όλες οι εφαρμογές θέλουν bis, αλλά εγώ σε facebook και twitter και ιντερνετ μπαίνω κανονικά με wi-fi, σε messenger όμως δεν μπορώ. έχει δοαφορά; είμαι κομμάτι άσχετος απο μπέρυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Οι τελευταίες εκδόσεις κάποιων εφαρμογών όπως αυτές που είπες επιτρέπουν πρόσβαση μέσω wifi, αλλά όχι μέσω δικτύου, όταν δεν έχεις BIS. Το live messenger δεν επιτρέπει παρά μόνο αν ενεργοποιηθεί το BIS. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 φιλε μου ολοι ασχετοι ειμασταν για bb.το καλυτερο ειναι να το εξερευνησεις μονος σου και εμεις εδω ειμαστε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!! έχουν περάσει όλες οι μάρκες από τα χέρια μου και μόνο Blackberry δεν είχα δοκιμάσει!! το ερωτεύθηκα από την πρώτη στιγμή! αναμένω αύριο να τηλεφωνήσω στην κοσμοτέ! Να ρωτήσω κάτι επίσης; Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα για navigation στο 9900, όπως πχ το navigon;; Edited February 20, 2012 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 ubinav αλλα ειναι επι πληρωμη 30ε για αδεια ενος χρονο+χαρτες ελλαδας.αρκετα ευχαριστημενος ειμαι παντως κ αξισαν τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 καλο ειναι , μπορει και καποιος να κατεβασει το trial και να το δοκιμασει και να δει αν τον καλυπτει και αν κανει για τα μετρα του...παντως στην αξιολογηση δεν μπορουμε να ειμαστε και πολυ αντικειμενικοί γιατι δεν υπαρχει και καποιος ανταγωνιστης στα blackberry , ωστε να μπορουμε να πουμε με ανεση οτι ειναι το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει. 1. Αν το wifi ειναι ανοικτό και βρίσκεσαι εκτός ασύρματου δικτύου ξοδεύει περισσότερη μπαταρία; θα πρέπει να το κλείνω; 2. Αριστερά από το led ειδοποίησης μηνυμάτων φαίνεται να υπάρχει κάτι σαν εμπρόσθια κάμερα. Ισχύει αυτό. Το εχει παρατηρήσει κανείς; Ευχαριστώ Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Edited February 20, 2012 by costasf Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 1. Ξοδεύει, ναι. Εννοείται όχι όση και όταν είναι συνδεδεμένο, αλλά σίγουρα κάτι "τρώει", περισσότερο αν το έχεις ρυθμίσει να ψάχνει αυτόματα για νέα δίκτυα. 2. Δεν είναι κάμερα, μάλλον εννοείς τον αισθητήρα φωτός για την αυτόματη ρύθμιση φωτισμού της οθόνης. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Παιδιά τι γίνεται; στο επίσημο site λέει για 7.1, ενώ δεν έχουν ανεβάσει την ρομ...επίσης εμένα μετά από καθε upgrade εφαρμογής, τα εικονίδια μου στην αρχική οθόνη γίνονται άλλαντάλλων... και αναγκάζομαι μετά να ψάχνω τι παέι που και να σβήνω άσχετους φακέλους που δημιουργούνται...τι παίζει με αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts