dalton114 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 δοκιμασε να το εχεις σε δικτυο 2G και πιστευω θα δεις διαφορα και επισης βγαζε το data την νυχτα.εχω ξυπνησει πολλες φορες χωρις μπαταρια το πρωι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Eυχαριστω dalton .2-3 που βρηκα μεσω skroutz μου ειπα οτι ειναι εισαγωγη απο Γερμανια.Δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο&σε οποια αναβαθμιση θα χασω τα ελληνικα!Ισχυει?Που αλλου να ψαξω για ελληνικο?Α εχω microsim εγω...θα παιζει στο 9900? Edited December 21, 2011 by praitorian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Eυχαριστω dalton .2-3 που βρηκα μεσω skroutz μου ειπα οτι ειναι εισαγωγη απο Γερμανια.Δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο&σε οποια αναβαθμιση θα χασω τα ελληνικα!Ισχυει?Που αλλου να ψαξω για ελληνικο?Α εχω microsim εγω...θα παιζει στο 9900? οχι θα κατεβαζεις multilanguage updates δεν χανεις ελληνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 πληκτρολογιο ειναι qwerty?(αγγλικο?) ή γερμανικο?καλα το πλητρολογιο δεν ειναι τιποτα αλλαζει με 15euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 αγγλικο απο οτι μου ειπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Καλησπερα σε ολους, πρωτη φορα γραφω στο forum. Ειμαι κατοχος android, συγκεκριμενα του lg p500, αλλα σκεφτομαι εδω και καιρο να το γυρισω σε bb. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι χρηση internet - email και sms (εχω ακουσει οτι τα bb δεν ειναι τοσο ευχρηστα σε αποστολη sms, ισχυει; ) . Απο ο,τι καταλαβαινω θα ηταν καλυτερα να μην ξεκινησω με το 9900 αλλα πχ με το 9700. Υπαρχει καποιο topic οπως λεει παραπανω για νεους χρηστες bb; Δεν ειχα ποτε και πολλα που θεωρουνται μαλλον τετριμμενα μου ειναι παντελως αγνωστα. Τελος, πώς θα συγκρινατε τη χρηση internet μεταξυ lg και bb; Για προβολη ιστοσελιδων ρωταω, οχι βιντεακια κλπ Ευχαριστω και συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπερα σε ολους, πρωτη φορα γραφω στο forum. Ειμαι κατοχος android, συγκεκριμενα του lg p500, αλλα σκεφτομαι εδω και καιρο να το γυρισω σε bb. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι χρηση internet - email και sms (εχω ακουσει οτι τα bb δεν ειναι τοσο ευχρηστα σε αποστολη sms, ισχυει; ) . Απο ο,τι καταλαβαινω θα ηταν καλυτερα να μην ξεκινησω με το 9900 αλλα πχ με το 9700. Υπαρχει καποιο topic οπως λεει παραπανω για νεους χρηστες bb; Δεν ειχα ποτε και πολλα που θεωρουνται μαλλον τετριμμενα μου ειναι παντελως αγνωστα. Τελος, πώς θα συγκρινατε τη χρηση internet μεταξυ lg και bb; Για προβολη ιστοσελιδων ρωταω, οχι βιντεακια κλπ Ευχαριστω και συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα! Προσωπικα τα SMS στα blackberry μου φαινονται πολυ ευχρηστα. Δε θα εχεις θεμα εκει. Το 9700 αν του περασεις το τελευταιο επισημο λογισμικο εχει και αρκετα καλο browsing (ειδικα για απλες ιστοσελιδες) αλλα δεν ειναι touchscreen με ο,τι συνεπαγεται αυτο. Αν παρεις το 9900 εχει σχεδον κορυφαιο browsing. Αν ειναι να παρεις το 9700 κοιτα μηπως στην ιδια τιμη περιπου βρεις το 9780 Μια συμβουλη αν παρεις το 9700 ή το 9780. Να μπεις στα Options του browser και να απενεργοποιησεις το java script. Θα πηγαινει σφαιρα. Αν μπεις σε καποια πιο συνθετη σελιδα που εχει java script το ενεργοποιεις κατα βουληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 επειδη πριν το bb ειχα το samsung galaxy s το bb ηταν ακομα πιο ευκολο και απο ενα android touchphone.τα sms και τα email ειναι παιχνιδακι να τα στειλεις το πληκτρολογογιο ειναι παρα πολυ βολικο.εχουν βγει και bb τελειως touch πχ bb9380 πλεον εχεις επιλογες touch πληκτρολογιο ή και τα 2 μαζι.εδω ειμαστε για βοηθεια. παντως δεν περναει μερα που καποιος θα ρωτησει να αλλαξει σε blackberry και ειδικα σε 9900.κατι καλο θα εκανε η rim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agadooo Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ερώτηση το data πώς απενεργοποιείται; και κάτι ακόμα οσο και αν προσπάθησα να αγοράσω εφαρμογές απο το app world οτάν φτάνει η ωρά της πληρωμής βγάζει σφάλμα δοκίμασα και με paypal και με πιστωτική, σε εσάς δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 options/networks and connections/mobile network/data services/off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Nα ρωτησω&εγω κατι?Εχω microsim στο τωρινο κιν(galaxy s2) τοποθετημενη σε ανταπτορα...Για το 9900 θελω νεα καρτα sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 με τον ανταπτορα κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Περιεχει το κουτι του 9900 μεσα?γτ το gs 2 ειχε στο κουτακι του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 εχω το 9900 περιπου 2 εβδομάδες, το πηρα καλη τιμη απο Ο2 Αγγλία και εχω την .540. Ερχομαι απο 9000 και 9700, sgs2 και αλλα. Απλά δεν υπάρχει το τηλεφωνο! περιμένω την επίσημη 7.1 για να εχω και hotspot και είμαι κομπλέ! υ.γ δεν εχει ανταπτορα μέσα στο κουτί. με 1.5 -2 ευρώ αγοράζεις παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 εχω το 9900 περιπου 2 εβδομάδες, το πηρα καλη τιμη απο Ο2 Αγγλία και εχω την .540. Ερχομαι απο 9000 και 9700, sgs2 και αλλα. Απλά δεν υπάρχει το τηλεφωνο! περιμένω την επίσημη 7.1 για να εχω και hotspot και είμαι κομπλέ! υ.γ δεν εχει ανταπτορα μέσα στο κουτί. με 1.5 -2 ευρώ αγοράζεις παντού. Χαιρομαι που ακουω τετοια για το κιν.Ποσο το πηρες?Ο ανταπτορας απο το κουτι του galaxy θα κανει η ζηταω συγκεκριμενα για bb 9900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 420 σε ευρώ. οι αντάπτορες ειναι ολοι ιδιοι και κανουν την ιδια δουλεια, δεν θα εχεις προβλημα με αυτον που εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 420 σε ευρώ. οι αντάπτορες ειναι ολοι ιδιοι και κανουν την ιδια δουλεια, δεν θα εχεις προβλημα με αυτον που εχεις. Σκετη συσκευη?Στελνουν Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 οχι. ημουν εκει για δουλεια και το τσιμπησα! Ελλάδα το εχουν 480 περιπου. δες στο skroutz. απλά μην παρεις με qwertz πληκτρολογιο για να μην παιδευτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 οχι. ημουν εκει για δουλεια και το τσιμπησα! Ελλάδα το εχουν 480 περιπου. δες στο skroutz. απλά μην παρεις με qwertz πληκτρολογιο για να μην παιδευτείς. A ok!Tοτε τι πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 qwerty, qwerty, qwerty! η διαφορα στα qwertz και azerty πληκτρολογια ειναι οτι τα γραμματα ειναι αλλου και αμα εχεις συνηθισει σε παιδευει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 qwerty, qwerty, qwerty! η διαφορα στα qwertz και azerty πληκτρολογια ειναι οτι τα γραμματα ειναι αλλου και αμα εχεις συνηθισει σε παιδευει λιγο. Εγινε!Για Ελληνικη συσκευη παω οπτε μαλλον qwerty θα εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Προτιμω αγγλικο πληκτρολογιο γιατι το ελληνικο βαζει τα κιτρινα ελλινικα γραμματα πανω από τα αγγλικα και ειναι ασχημο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Δεν το ηξερα καθολου αυτο,.Θα το κοιταξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 OK ευχαριστω !Aπο Καναδα θα παιζει στα δικα μας δικτυα?(Μιλαμε για ξεκλειδωτο...).Αξιζει η αγορα απο ebay η μενουμε στο μαυρο για εντος Ελλαδος.Ξερει καποιος απο τους ηδη εχοντες...Ελληνικο απο που μπορυμε να αγορασουμε?Εκτος vodafone... Το έχουν Vodafone και Cosmote-Γερμανός στα 599 Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) qwerty, qwerty, qwerty! η διαφορα στα qwertz και azerty πληκτρολογια ειναι οτι τα γραμματα ειναι αλλου και αμα εχεις συνηθισει σε παιδευει λιγο. Oι συσκευες τις vodafone εχουν qwerty πληκτρολογιο & το NFC ? Ξερει καποιος...? Edited December 23, 2011 by praitorian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts