kampamarou Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Παιδια, αν το αΛλαξω (λεμε ΑΝ) ποιο ΒΒ να παρω ? Εστω και πιο παλιο... το 9700 η το 9780 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 με το 9780 προσεχε μονο μην πετυχεις καμια συσκευη με το προβλημα του διπλου πατηματος των κουμπιων που ειναι παρα πολυ σπαστικο και ειναι και ο λογος που σε λιγο το δικο μου θα φαει κανενα σουτ στο τοιχο και θα το κανω ανταλακτικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 bb9700 η bb9780 ..mallon 9700 για την μπαταρια..σκυλι ειναι το ατιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Σε τι τιμές κυμαίνονται το 9700 και το 9780? Ξέρει κανείς? Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Σε τι τιμές κυμαίνονται το 9700 και το 9780? Ξέρει κανείς? Αν μιλάς για καινούργιες συσκευές το 9700 ξεκινάει απο 300-310 ευρω και το 9780 ξακινάει απο 350-360 ευρώ Για μεταχειρισμένα υπολόγισε κατα μέσο όρο και αναλόγως την κατάσταση μειον 150 ευρώ περίπου. Πάντως επειδή είμαι κάτοχος του 9700 η διάρκεια της μπαταρίας του μετά απο δύο χρόνια στην κατοχή μου είναι άνετα δυο μερες με 3g και 5 email εγκατεστημένα. Σκεφτόμουν να κάνω την κίνηση για το 9900 αλλά δε νομίζω τελικά...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα μας! Το 9900 είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Πέρασα από Iphone 3 και 4, από Νόκια Ε71, Ε72 από HTC & Samsung. Αν εξαιρέσουμε το Ε71 που είναι "ζώον" από μπαταρία (στα υπόλοιπα θέματα όμως πολύ ξεπερασμένο) όλα τα άλλα πάνω κάτω κρατάνε το ίδιο. ασε που για μένα όταν ένα κινητό σε βγάζει 1,5 ή 2,5 μέρες σημαίνει πάντα ότι ουσιαστικά στον χρόνο (-0,5 μέρα) θέλει φόρτιση. άρα τι να το κάνω να λέω για την μισή μέρα?:mad: Κατά τα άλλα, μετά από την σύντομη συμβίωση μαζί του, λέω τα καλύτερα!:) Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Γινεται καπως να ανβοαβηνει το led οταν εχεισς αναπαντητη κληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Υπάρχει αυτό Τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο cent. Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κάτι free Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Υπάρχει αυτό Τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο cent. Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κάτι free Ευχαριστώ, ακριβώς αυτό που ήθελα! Και η free έκδοση κάνει τη δουλειά που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Έχεις δίκιο. Και στην free έκδοση έχεις την ειδοποίηση που λες. Το είδα μετά :) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Kαλημερα&απο εμενα.Λιγο καθυστερημενα ανακαλυψα το 9900 :( &ενω εχω παρει εδω &κανα μηνα το sam galaxy s2.Αλλα με βλεπω να το πουλαω...για το 9900.Το εχει αγορα κανεις να μου πει εντυπωσεις?Ποια η διαφορα 9900 με 9930 ? &αν προτεινετε για αγορα απο που ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Kαλημερα&απο εμενα.Λιγο καθυστερημενα ανακαλυψα το 9900 :( &ενω εχω παρει εδω &κανα μηνα το sam galaxy s2.Αλλα με βλεπω να το πουλαω...για το 9900.Το εχει αγορα κανεις να μου πει εντυπωσεις?Ποια η διαφορα 9900 με 9930 ? &αν προτεινετε για αγορα απο που ? Θετικα 1)Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης - αρκετα λεπτο 2)Πολυ γρηγορο 3)Οργασμικο πληκτρολογιο 4)Καλη οθονη σε χρωματα-φωτισμο-touch interface Αρνητικα 1)Μετρια μπαταρια. Αν αναβαθμισεις το λειτουργικο στα τελευταια που εχουν βγει, βελτιωνεται η κατασταση 2)Δεν εχει autofocus η καμερα, οποτε αν θελεις να παρεις καποια κοντινη φωτογραφια βγαινει σχετικα θολη 3)Ορισμενοι το βρισκουν σχετικα πλατυ Σιγουρα ξερω οτι το πουλαει η Vodafone,αλλα μπορεις να το βρεις και απο το ιντερνετ σε καλυτερες τιμες Το 9930 βγαινει μονο Αμερικη. Μην ασχολεισαι. Ειναι το ιδιο 9900 απλως για CDMA δικτυα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Σε ευχαριστω φιλε.!.Εγω απο iphone 4 πηγα σε sg2 αλλα δεν ξερω.Το 9900 μου κανει κατι....κλικ...:) Απο οτι καταλαβα ειτε το εχεις ειτε τουλαχιστον το εχεις αγγιξει-χειριστει.Το προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Σε ευχαριστω φιλε.!.Εγω απο iphone 4 πηγα σε sg2 αλλα δεν ξερω.Το 9900 μου κανει κατι....κλικ...:) Απο οτι καταλαβα ειτε το εχεις ειτε τουλαχιστον το εχεις αγγιξει-χειριστει.Το προτεινεις? Ειναι πραγματικα πολυ καλυ συσκευη. Και δε μιλαω μονο με blackberry standards. Ειναι πολυ καλη ακομα και αν τη συγκρινεις με κορυφαια μοντελα της αγορας Αν εισαι συνηδειτοποιημενος οτι αγοραζεις blackberry, με ο,τι καλο ή κακο συνεπαγεται αυτο οσο αφορα τη λειτουργικοτητα της πλατφομας, τοτε σου προτεινω να το αγορασεις....χθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ειναι πραγματικα πολυ καλυ συσκευη. Και δε μιλαω μονο με blackberry standards. Ειναι πολυ καλη ακομα και αν τη συγκρινεις με κορυφαια μοντελα της αγορας Αν εισαι συνηδειτοποιημενος οτι αγοραζεις blackberry, με ο,τι καλο ή κακο συνεπαγεται αυτο οσο αφορα τη λειτουργικοτητα της πλατφομας, τοτε σου προτεινω να το αγορασεις....χθες Θα ειναι η πρωτη μου επαφη με blackberry οποτε δεν μπορω να πω οτι ειμαι 100 συνηδειτοποιημενος....:) Θες να ανεφερθεις λιγο σε αυτο...?Θα με βοηθησει πολυ πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Θετικα 1)Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης - αρκετα λεπτο 2)Πολυ γρηγορο 3)Οργασμικο πληκτρολογιο 4)Καλη οθονη σε χρωματα-φωτισμο-touch interface Αρνητικα 1)Μετρια μπαταρια. Αν αναβαθμισεις το λειτουργικο στα τελευταια που εχουν βγει, βελτιωνεται η κατασταση 2)Δεν εχει autofocus η καμερα, οποτε αν θελεις να παρεις καποια κοντινη φωτογραφια βγαινει σχετικα θολη 3)Ορισμενοι το βρισκουν σχετικα πλατυ Σιγουρα ξερω οτι το πουλαει η Vodafone,αλλα μπορεις να το βρεις και απο το ιντερνετ σε καλυτερες τιμες Το 9930 βγαινει μονο Αμερικη. Μην ασχολεισαι. Ειναι το ιδιο 9900 απλως για CDMA δικτυα Συμφωνώ. Το έχω εδώ και λίγες ημέρες και δηλώνω ενθουσιασμένος. + Ταχύτητα, ποιότητα κατασκευής, απίστευτο πληκτρολόγιο (μακράν το καλύτερο της αγοράς) - όχι autofocus στην κάμερα. (χαζομάρα της RIM, το συμπεριέλαβε λίγο μετά στο 9790) ΥΓ. ποια έκδοση προτείνεις για βελτίωση της απόδοσης της μπαταρίας? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Φιλε ringo Θα ειναι η πρωτη μου επαφη με blackberry οποτε δεν μπορω να πω οτι ειμαι 100 συνηδειτοποιημενος.... Θες να ανεφερθεις λιγο σε αυτο...?Θα με βοηθησει πολυ πιστευω .Επισης εχω συνδεση wind με 350mb ιντερνετ.Ειναι αρκετο για bb 9900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 γενικα μην περιμενεις multimedia κινητο οπως ειναι το Iphone ή το sg2.θα βρεις αρκετες απο τις εφαρμογες που εχουν τα αλλα κινητα.το bb δημιουργηθηκε για επικοινωνια με email. για αθτο φτιαχτηκε και αυτο κανει πολυ καλα.το καλο ειναι οτι ακομα και με δικτυο 2G με το data ανοιχτο λειτουργει αψογα και δεν καταναλωνει μπαταρια. σε πολλους που ρωτανε για bb γραφω οτι καλυτερα ειναι να δουλεψουν μια παλαιοτερη συσκευη να την συνηθισουν και μετα ας δωσοuν 500ε για το bb9900.προσωπικα παντως δεν ειχα κανενα προβλημα απο android σε bb.να σκεφτεις εχω βασικη συσκευη bb και δοκιμαζω αλλες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 το οτι για καποιους ειναι πλατυ δεν παει να πει οτι ειναι αρνητικο...ειναι θεμα υποκειμενικο.Για να εχεις υπηρεσιες ΒΒ πρεπει να πεις στον παροχο να σου ενεργοποιηση το blackberry internet service.Εγω εχβ βοντα τα 500mb και με πολυ σερφαρισμα τον προηγουμενο μηνα καταναλωσα τα 330μβ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Να ρωτήσω κάτι παιδιά επειδή και εμένα με ενδιαφέρει η συσκευή Όταν λέτε Vodafone σε ποια Vodafone ήρθε και γιατί ενώ τηλεφώνησα στην υπηρεσία φορητότητας της εταιρείας και ρώτησα και σε 2 καταστήματα μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν πότε θα έρθει η συσκευή και πόσο θα στοιχίζει; Αν μπορεί κάποις να απαντήσει... Επίσης σκέφτομαι την αγορά του σε διαφορετική περίπτωση από ελληνικό κατάστημα του Internet. Υπάρχει άλλη διαφορά αγγλικού μοντέλου παραεισαγωγής με ελληνικού εκτός από τους τυπωμένους ελληνικούς χαρακτήρες που δεν με ενδιαφέρουν; Εννοώ αν υπάρχει πρόβλημα με εγγυήσεις ή κάτι άλλο. 1ο μήνυμα μου αν και διαβάζω πάρα πολύ καιρό myphone. Καλώς σας βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel_cy Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδία καλησπέρα όταν ενεργοποιήσει κάποιος το bis από τον παροχών θα χρειαστή και έξτρα να επιλέξει ΜΒ για το ίντερνετ ή με το bis καλήπτει κάποια ΜΒ???:blink: Δηλαδή εδώ κύπρο η vodafone το μηνιαίο τέλος για να ενεργοποιήσεις το bis είναι 8 ευρώ,θα θέλω να πληρώσο και έξτρα άλλα για ίντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 στην vodafone gr αν εχεις πακετο που περιλαμβανει mb απλα ενεργοποιεις την υπηρεσια με ενα τηλεφωνημα στο cc και καταναλωνει mb απο το πακετο σου.δεν εχει επιπλεον χρεωση για ενεργοπποιηση/χρηση bis.Στην κυπρο πληρωνεις bis+πακετο Internet.το παρακατω ειναι απο το site της cytamobile-vodafone με λινκ αυτο http://www.cytamobile-vodafone.com/default.aspx?id=569 Η μηνιαία συνδρομή των τιμολογιακών σχεδίων Mobile Internet, χρεώνεται επιπλέον οποιασδήποτε άλλης συνδρομής. π.χ. BlackBerry® Internet Service, BlackBerry® Enterprise Service, Windows® Mobile Email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 το οτι για καποιους ειναι πλατυ δεν παει να πει οτι ειναι αρνητικο...ειναι θεμα υποκειμενικο.Για να εχεις υπηρεσιες ΒΒ πρεπει να πεις στον παροχο να σου ενεργοποιηση το blackberry internet service.Εγω εχβ βοντα τα 500mb και με πολυ σερφαρισμα τον προηγουμενο μηνα καταναλωσα τα 330μβ. ειναι οντως υποκειμενικο.δεν νομιζω οτι θα ειχε λογο υπαρξης η οθονη αφης σε μια οθονη οπως του bb97xx.και το 9000 ειναι στο ιδιο πλατος με το 9900 αλλα κανεις δεν εκανα παραπανο για το πλατος.αντιθετα ειχε τα καλυτερα πληκτρολογια.ειναι σχεδον αδυνατο να ξεπερασεις το mb του προγραμματος σου με bb. σορρυ για τα πολλαπλα αλλα δεν ξερω πως να τα ενοποιησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 bb 9900 ελληνικο ξερεις κανεις να πει απο που μπορουμε να αγορασουμε?Ειδα καπου&λευκο χρωμα...ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Φίλε σήμερα το έβγαλε στην σελίδα της η vodafone με 599€. Μόνο σε μαύρο χρώμα. Σε άσπρο κυκλοφορεί στο εξωτερικό σε κάποιους παρόχους. Δεν είναι και η καλύτερη τιμή όταν κυκλοφορεί με τουλάχιστον 100€ φθηνότερα σε online καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts