Jump to content

Blackberry Bold Touch 9900

egoeimai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια το περιμενω αυριο.

Βλεπω να σας ζαλιζω στην αρχη...

αντε , καλως να σου ερθει τυχερεεεεε , να δουμε εμεις οι υπολοιποι ποτε θα το παρουμε ...:mad:την κριση μου μεσα..:mad:

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα... δεν ξέρω τι του έχω κάνει και όλα τα εισερχόμενα sms έχουν ως ώρα λήψης: 03:59 και ως ημερομηνία λήψης τη σημερινή... δλδ ακόμα κι αν το έλαβα εχτές, αυτό φαίνεται σαν να έχει ληφθεί σήμερα...

Τα εξερχόμενα πάλι, λαμβάνουν την πραγματική ημερομηνία και ώρα... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...

Ευχαριστώ!

Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους!

ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός

Πάντα έτσι γίνεται στα ΒΒ.. Εμφανίζουν την ώρα που ήρθε στο τηλέφωνο το SMS και όχι την ώρα που εστάλη..

Καλημέρα... δεν ξέρω τι του έχω κάνει και όλα τα εισερχόμενα sms έχουν ως ώρα λήψης: 03:59 και ως ημερομηνία λήψης τη σημερινή... δλδ ακόμα κι αν το έλαβα εχτές, αυτό φαίνεται σαν να έχει ληφθεί σήμερα...

Τα εξερχόμενα πάλι, λαμβάνουν την πραγματική ημερομηνία και ώρα... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...

Ευχαριστώ!

Έκανες κάποιο backup/restore;

Εάν όχι, η μόνη λύση που λύνει ένα τέτοιο πρόβλημα είναι να κάνεις clear ολόκληρο το database των sms μέσω του desktop software. Προφανώς θα διαγραφούν όλα τα sms.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Έχω πάθει πλάκα από όλες τις απόψεις!

Φαντάζομαι ότι όταν θα το μάθω (για την ώρα έχω χαθεί) θα απο-τρελαθώ! :D

Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...

ένα παράπονο παίδες!

εν έτη 2011 μπορεί να ρίξει μεταξύ άλλων κ μια ματιά στο sar

των κινητών της η rim..

συμφωνείτε?:):)

ξέρω ότι δεν πολυενδιαφέρεται ο κόσμος ,αλλά 2ο χρόνο θα κολλήσω στο στορμ1(έχει 0,57 σαρ)

μου γιάυτό το λόγο..

κάτι 1-1,5 βλέπω εκπέμπει κ το 9900...ενώ το gs2 μου εκπέμπει 0,34

και είναι και υπερδιπλάσια τιμή από των παλιών samsung μου!!

υπερβάλλω?:O

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Δεν υπερβάλλεις και συμφωνώ. Δεν έχω δει από καμία εταιρεία να δίνει βάρος στο sar, αρκεί απλώς να είναι κάτω από το όριο. Μερικές φορές τυχαίνει κάποια μοντέλα να βγουν με πολύ χαμηλό δείκτη. Δυστυχώς είναι λίγα τα άτομα που το κοιτάνε πάντως. Το βάρος πέφτει, όπως φαίνεται, στον σχεδιασμό της συσκευής και την διάταξη τον εξαρτημάτων του και αυτό δεν γίνεται με γνώμωνα το χαμηλό sar.

Th|eF

καλημέρα

πότε έρχεται από vodafone ή wind το 9900?

ggserv10, μην κάνεις συνεχώς την ίδια ερώτηση. Εάν κάποιος γνωρίζει, θα σου απαντήσει.

Άφησα προφανώς μόνο την αρχική.

Th|eF

Λοιπόν, το έχω ήδη 1 μέρα και διανύω την 2η.:)

Οι πρώτες εντυπώσεις/παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:

1. Από μπαταρία δεν έχω παράπονο αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα το BIS/BES οπότε δεν βλέπω μεηλ, άρα ίσως να είναι νωρίς ακόμα.

2. Η οθόνη μου κάνει κάποια κολλήματα (είδα ότι ο έχουν αναφέρει και άλλοι) οπότε περιμένω τις οδηγίες/προτάσεις σας

3. Ο συγχρονισμός κλπ μου φάνηκε πολύ εύκολος (καμία σχέση με Iphone ή Νοκια)

4. Εκτός από το θέμα της οθόνης, άλλα κολλήματα δεν έχω δει (ακόμα...)

5. Τα ακουστικά δεν με ενθουσίασαν. Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο?

6. Με το iphone είχα ένα πακέτο 2GB από την Vodafone. Θα χρειαστεί κάτι άλλο?

Αυτά για αρχή.:D

Ευχαριστώ.

Διάβασα σε άλλο θέμα ότι η μνήμη του κινητού ram (συνήθως 32 ή 64MB) γεμίζει με όση ώρα μένει ανοιχτό.

ουσιαστικά δεν μπορείς κάτι να κάνεις περί αυτού πέρα από το να μην αφήνεις εφαρμογές με μεγάλο memory footprint ανοιχτές (gmaps, opera, docs2go etc).

για να δεις τι τρέχεις πατάς το κουμπί με τα μούρα στο μενού και switch app

Η ερώτηση είναι: πως κλείνεις τις εφαρμογές που τρέχουν?

Edited by thief

Οταν θα εισαι πιο ανετος με το πως λειτουργει το τηλεφωνο κανε την αναβαθμιση με το νεο λειτουργικο. Μπες εδω να το κατεβασεις

http://depositfiles.com/files/1kmppegk2

Θα λυθουν ολα τα θεματα σου με τις μικρες καθυστερησεις και τα κολληματα της οθονης. Μετα την εγκατασταση να κανεις 2-3 φορες reboot βγαζοντας και ξαναβαζοντας τη μπαταρια

Η μνημη ειναι παραναπανω απο αυτη που αναφερεις αλλα δε σε ενδιαφερει και τοσο διοτι ειναι αρκετη. Οι εφαρμογες που τρεχουν φαινονται αν κρατησεις πατημενο το BLACKBERRY KEY. Αν εξαιρεσεις τις 5 βασικες που δε κλεινουν ποτέ μπορεις να πηγαινεις στις υπολοιπες και να τις κλεινεις πατωντας blackberry key + close

Κατ' αρχήν, ευχαριστώ!:D

1) Οι αναβαθμίσεις δεν γίνονται μέσω του BB Desktop Software? Από αλλού τις βρίσκουμε?

2) Ποιο είναι το close? Εννοείς το delete?

3) Γίνεται καποιο shortcut για τα μηνύματα?

1) Γίνονται οι επίσημες. Δεν είναι όμως η βέλτιστη λύση, αφού μπορείς να κατεβάζεις εκδόσεις άλλων παρόχων όπως αυτή που σου δίνει ο ringo και να τις περνάς στη συσκευή σου. Δεν χάνεις εγγυήσεις, δεν αλλάζει τίποτα στη συσκευή ούτε παίζει ρόλο από ποιον πάροχο είναι.

2) Αυτές που κλείνουν, θα έχουν επιλογή "close" ή "exit" στο μενού που εμφανίζεται αν πατήσεις το blackberry key την ώρα που είναι ενεργές. Για παράδειγμα, browser, τηλέφωνο και BBM δεν κλείνουν, ενώ το maps (όταν ενεργοποιηθεί) θα έχει επιλογή close. Επίσης αυτό που διάβασες για τη μνήμη είναι για πολύ παλαιότερες συσκευές (περίπου 3 γενιές πίσω) και πλέον δεν μας απασχολεί, γιατί η μνήμη είναι μακράν περισσότερη.

3) Shortcut; Τι εννοείς; Για σύνταξη;

Δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από το 2GB πακέτο με BIS, είναι ούτως ή άλλως υπερβολικό για blackberry.

Th|eF

Ωραια. Καταλαβα

Λοιπον τα νεα ειναι οτι ενεργοπποηθηκα

Ζηταει κατι bb I'd username k email

Δεν καταλαβαινω

Πρέπει να πας στα email settings που θα βρεις στο κεντρικό μενού για να κάνεις την εγγραφή σου.

Th|eF

ΟΚ ! :D

Τα έκανα όλα και νομίζω ότι πλέον δουλεύει μια χαρά.

Έκανα και κάτι αναβαθμίσεις που είχε και τώρα ζητάει reboot. (Βγάζω μπαταρία ε?)

Δεν βρήκα βέβαια κάτι εφαρμογές που σε Android kai IOS είναι συνηθισμένες όπως Viber, Linkedin κλπ αλλά...:O

Ο χρόνος που κάνει έλεγχο για νεα μεηλς είναι στανταρ ή όντως real time όπότε δεν δέχεται ρυθμιση?

@Thief Για την συντόμευση για τα sms που έγραφα παραπάνω, εννοώ με ένα κουμπί να μπορείς να μπείς στην σύνταξη μηνυμάτων πχ

Υπάρχει το linkedIn, το viber δυστυχώς είναι συνεχώς στο περίμενε.

Για τα email έχει real time delivery αφού λειτουργεί με push, δεν ρυθμίζεται κάτι.

Για τα μηνύματα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός ίσως από το να βάλεις σε κάποιο από τα πλευρικά κουμπιά την συντόμευση "compose". Δεν νομίζω ότι βολεύει όμως.

Th|eF

Ok thanks. Next problem now:

Στο σπιτι εχω vodafone full σημα. Το ΒΒ το εχω σε 2G/3G mode.

Ξαφνικα χανεται. Μηπως να το παω καλυτερα στο σκετο 3G?

Και αν ειμαι καπου που δεν εχει 3G σημαινει οτι δεν θα χω σημα καθολου?

Βάλτο σε σκέτο 3G αλλά αν δεν πιάνει δεν θα έχεις καθόλου σήμα. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που γίνονται "τρελά" με το vodafone full σήμα και τις συσκευές. Δες τι σε βολεύει λοιπόν καλύτερα.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

είμαι στο πεδίο Service status

Mobile voice

Status: Available

Connection: Mobile Network

BIS

BES

Connection: Not connected

Γιατί? Γενικά και στα υπόλοιπα αυτό πρέπει να ΛΕΕΊ ή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα διμερώς η υπηρεσία?

Τελικά με την μπαταρία υπάρχει όντως "πρόβλημα"? Σήμερα πχ που δουλευουν τα μεηλ (και δεν είναι κ πολλά λόγω της ημέρας, αν και υποθέτω ότι δεν έχει σημασία αφου συνεχώς ψάχνει) δεν έχω και πολύ καλά δέιγματα... :-(

Edited by nikospir

λοιπον καλησπερα..

εχω 4 χρονια το iphone και θελω να παρω bb. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα και θελω να μου πειτε τι ειναι αυτο που το κανει πιο 'επαγγελματικο' απο το iphone?

Υπάρχει το linkedIn, το viber δυστυχώς είναι συνεχώς στο περίμενε.

Για τα email έχει real time delivery αφού λειτουργεί με push, δεν ρυθμίζεται κάτι.

Για τα μηνύματα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός ίσως από το να βάλεις σε κάποιο από τα πλευρικά κουμπιά την συντόμευση "compose". Δεν νομίζω ότι βολεύει όμως.

Μπα, χάσαμε. Δεν δουλεύει στο 9900. υπομονή...:(

λοιπον καλησπερα..

εχω 4 χρονια το iphone και θελω να παρω bb. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα και θελω να μου πειτε τι ειναι αυτο που το κανει πιο 'επαγγελματικο' απο το iphone?

Φίλε μου, θα αφήσω να σου κάνει ανάλυση καποιος περισσότερο μυημένος από μένα.

Αυτό που θέλω να δηλώσω όμως, επειδή κι εγώ είχα μέχρι τώρα Iphone, είναι ότι το ΒΒ σου δίνει τα πάντα, με απλό τρόπο και σταθερά.

Χωρίς πολλά εφέ και άχρηστες εφαρμογές.

Δεν είμαι "γενίτσαρος" και προφανώς όσο είχα το μήλο δεν έχω παράπονα αλλά βλέπω σαφή διαφορά προς το καλύτερο με το ΒΒ.

Άλλωστε, στόχος όλων μας πρέπει να είναι το καλύτερο!:happy:

Edited by thief
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Καλησπερα σας, έχουμε ενημέρωση ποτε θα το έχουν οι πάροχοι; Αλλα με ελληνικό πληκτρολόγιο;

είμαι στο πεδίο Service status

Mobile voice

Status: Available

BIS

BES

Connection: Not connected

Γιατί? Γενικά και στα υπόλοιπα αυτό πρέπει να ΛΕΕΊ ή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα διμερώς η υπηρεσία?

Τελικά με την μπαταρία υπάρχει όντως "πρόβλημα"? Σήμερα πχ που δουλευουν τα μεηλ (και δεν είναι κ πολλά λόγω της ημέρας, αν και υποθέτω ότι δεν έχει σημασία αφου συνεχώς ψάχνει) δεν έχω και πολύ καλά δέιγματα... :-(

Στο BES δεν θα δεις connected, είναι το Blackberry Enterprise Server και είναι για επαγγελματική χρήση. Εσένα το BIS μόνο σε ενδιαφέρει, για το οποίο όταν είσαι συνδεδεμένος μέσω wifi θα αναφέρει το όνομα του ασύρματου δικτύου και όχι mobile network (αφού θα δρομολογεί τα δεδομένα μέσω του wifi για να μην καταναλώνει όγκο από το πακέτο σου).

Ok thanks. Next problem now:

Στο σπιτι εχω vodafone full σημα. Το ΒΒ το εχω σε 2G/3G mode.

Ξαφνικα χανεται. Μηπως να το παω καλυτερα στο σκετο 3G?

Και αν ειμαι καπου που δεν εχει 3G σημαινει οτι δεν θα χω σημα καθολου?

Το 3G σου προσφέρει ταχύτητα. Είτε έχεις 3G με το σήμα της blackberry είτε GPRS/EDGE με κεφαλαία, θα λειτουργούν τα πάντα στο τηλέφωνό σου. Κάλυψη δεν έχεις μόνο εάν φύγουν τα μούρα από το 3G ή αν τα άλλα δεν είναι με κεφαλαία (επίσης όταν γράφει GSM).

Th|eF