RAZR2 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Πανάκριβα το έχει ο Κωτσόβολος! Καλύτερα από Expansys που το διαθέτει στα 444,99 Ευρώ.;) Πάντως η συσκευή είναι πολύ καλή με άψογη ποιότητα κατασκευής. Επίσημα πάντως δεν έχει εισαχθεί ακόμα μάλλον γιατί κανένα κατάστημα, ούτε και εταιρέια κινητής δεν το έχει οπότε του Κωτσόβολου μάλλον παραεισαγωγή είναι, κάτι που το συνηθίζει τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Blackberry Torch 9860 @ myphone.gr: Hands on παρουσίαση Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Το είχα για λίγο στα χέρια μου και θα συμφωνήσω ότι έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής σε όλα εκτός απο την οθόνη.Είναι απο πλαστικό με ότι αυτο συνεπάγεται στη αίσθηση που αφήνει η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritos1 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Αν εχει καποιος το κινητο εχει βρει θηκη σε καταστημα (εκτος απο ηλεκτρονικα καταστηματα)??και αν ναι που?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Το είχα για λίγο στα χέρια μου και θα συμφωνήσω ότι έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής σε όλα εκτός απο την οθόνη.Είναι απο πλαστικό με ότι αυτο συνεπάγεται στη αίσθηση που αφήνει η συσκευη. Ολες οι συσκευες απο πλαστικο ειναι εκτος απο το αι φον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Φίλε μου θα διαφωνησω μαζί σου.Δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποια άλλη σημερινή συσκευη(350+ €) που να έχει πλαστικο στη οθόνη. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 και το 9900 εχει αλλα ουτε καν που το καταλαβαινεις,λογικα εβαλαν πλαστικο για λογους γραντζουνιων σπασιματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Το απέκτησα σήμερα με αγορά από ebay. Αρκετά εντυπωσιακό μπορώ να πω. Με μια ματιά βλάπω ότι υπάρχει πρόβλημα με Gmail (δεν υπάρχει ανάλογη εφαρμογή), δεν υπάρχει επίσης file manager. Σίγουρα χρειάζεται μεγάλο ψάξιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 file manager υπαρχει.Θα πας εφαρμογες-αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορείς να αλλάξεις θέμα; κατέβασα ένα αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Ενω εισαι στην αρxικη οθονη για πατα blackberry key-options Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Που υπάρχει στην αρχική οθόνη αυτή η επιλογή; δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορείς να αλλάξεις θέμα; κατέβασα ένα αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω. Είτε μέσα από το μενού, είτε από την drop down list (πατάς πάνω στο ρολόι), επιλέγεις options. Μετά display- screen display και ενεργοποιείς το θέμα που θες. Σου δίνω τις οδηγίες βάσει OS 6 άρα μπορεί να υπάρχει κάποια μικρή διαφορά. ΥΓ: Αν το θέμα δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σου, δεν θα εμφανίζεται Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 υπαρχει οντως προβλημα με το gmail? labels κτλ δεν μπορω να βλεπω δλδ; δεν εχω ιδεα απο bb και σκεφτομαι για 9860 ή 9900. το 9860 το βρισκω σε καλες τιμες στην ελλαδα, αλλα αναφερουν την συσκευη ως qwertz και οχι qwerty. εφοσον μιλαμε για εικονικο πληκτρολογιο υπαρχει προβλημα; πρεπει να προσεξω κατι ; Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 υπαρχει οντως προβλημα με το gmail? labels κτλ δεν μπορω να βλεπω δλδ; δεν εχω ιδεα απο bb και σκεφτομαι για 9860 ή 9900. το 9860 το βρισκω σε καλες τιμες στην ελλαδα, αλλα αναφερουν την συσκευη ως qwertz και οχι qwerty. εφοσον μιλαμε για εικονικο πληκτρολογιο υπαρχει προβλημα; πρεπει να προσεξω κατι ; Καλησπέρα! Μιας και σκέφτομαι και εγω την αγορα του 9860 (εναντι του 9900, λογω μεγεθους οθονης), εχω και εγω την ίδια απορία: γίνεται να αλλάξει το keyboard layout απο qwertz σε qwerty με ένα software update? Θα ήταν μεγάλη βοήθεια εαν κάποιος με εμπειρία επι του θέματος μας απαντούσε σχετικά.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/38346/Change_keyboard_layout_70_1658394_11.jsp μαλλον ειναι κατι τοσο απλο Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Σωστά... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Παιδια σκεφτομαι και εγω την αγορα του συγκεκριμενου κινητου.Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει ελληνικο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Ναι, κανονικά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Ναι, κανονικά.Ευχαριστω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Καλησπερα.Μπορει καποιος να με βοηθησει, να μου προτεινει απο ποιο μαγαζι μπορω να αγορασω το BlackBerry Torch 9860 που να εχει πληκτρολογιο qwerty αν ξερει καποιος, γιατι οπου και να εψαξα το βρισκω με qwertz.Αν τελικα αποφασισω να το παρω με πληκτρολογιο qwertz θα εχω προβλημα με τις αναβαθμισεις του λειτουργικου. Edited March 23, 2012 by chris1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 qwerty....νομιζω ειναι το στυλ που ειναι τοποθετημενα τα κουμπια software η hardware,το qwertz μαλλον για τυπογραφικο λαθος το κοβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ba04091 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Ρε παιδιά πήρα ένα 9860 από Γερμανία αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Δεν πιάνει η συσκευή 3G με τίποτε. Η κάρτα μου έιναι κομπλέ και εννοώ πώς σε άλλες συσκευές πιάνει κανονικά. Στο BB τπτ. Έκανα κάποιες αλλαγές μίλησα με Vodafone αλλά τπτ. Αυτό που είδα είναι ότι η RIM που φοράει είναι Vodafone UK. Παίζει η Vodafone στην Ελλαδα να μην το αναγνωρίζει? Μπήκα εδώ https://swdownloads.blackb...E35FB3C4.node1 αλλά δεν έχει για το 9860 τπτ. Την πάτησα? Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη για να δω και εγώ αν θα το κρατησω ή αν θα το πουλήσω γιατι ΒΒ χωρίς 3G δεν νομίζω ότι στέκει. Φιλικά, Βασίλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PYLAND Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Έχω 1 χρόνο τώρα το εν λόγω κινητό, στο οποίο κατέληξα μετά από το Nokia N8, στο οποίο ξέπεσα λόγο 10+ χρόνων με Symbian (Psion palmtop, SonyEricsson P series 3 κινητά), ελπίζοντας σε συμβατότητα. Απογοητευμένος βρήκα λύση στο BB 9860 αφού επιβεβαίωσα πως η λειτουργία search στις επαφές και όχι μόνο λειτουργούσε με το αγορασμένο OldSearch. Όμως μισές δουλειές, αφού βρήκα άλλα εμπόδια. Με ταλαιπώρησε το BBDesktop που δεν πέρναγε σωστά τα Ελληνικά, ευτυχώς τα πάει καλά τώρα. Όμως * χάνει δεδομένα από το ημερολόγιο που έγιναν 2 μήνες πριν. * Έχει υποχρεωτικά 2 γλώσσες Αγγλικές (!!!) GB + USA, έτσι οι εναλλαγές με την επιλογή Options, Language, quick select δεν λειτουργεί παρά τις αναβαθμίσεις... * όταν περνάω τηλέφωνα στις επαφές, εάν είμαι στα Ελληνικά το 0 (μηδέν) εμφανίζεται σαν W, άρα μπρος πίσω για να καταχωρήσω σωστά. * Το ΒΒΜ δεν κατάφερα να το φέρω σε λειτουργία και εγκατέλειψα. * Η μπαταρία είναι θέμα αφού 1 μέρα με ζόρι την βγάζει με απλά τηλεφωνήματα σε 2G. * Η μνήμη δείχνει ανεπαρκής αφού συχνά δυσκολεύεται και βγάζει μηνύματα. Σε γενικές γραμμές όμως μου άρεσε πολύ το λειτουργικό αpλά δεν βελτιώθηκε εκεί που πόναγε (κατ'εμέ). Τώρα σκάφτομαι το Ζ10, αλλά κολλάω στο Search για να ψάχνω κάθε πεδίο στις επαφές μου, όπου κρατάω σημαντικές πληροφορίες στις σημειώσεις. Edited March 4, 2014 by PYLAND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλησπερα.Μπορει καποιος να με βοηθησει, να μου προτεινει απο ποιο μαγαζι μπορω να αγορασω το BlackBerry Torch 9860 που να εχει πληκτρολογιο qwerty αν ξερει καποιος, γιατι οπου και να εψαξα το βρισκω με qwertz.Αν τελικα αποφασισω να το παρω με πληκτρολογιο qwertz θα εχω προβλημα με τις αναβαθμισεις του λειτουργικου. το κινητο με qwertz προοριζεται για την γερμανικη αγορα.το qwerty για τις αγγλοφωνες χωρες.για την γαλλικη ξεκιναει απο a(δεν θυμαμε την συνεχεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts