Jump to content

Web Site Hosting

CaeSaR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες ελληνικές εταιρίες που να προσφέρουν hosting! Και να μου προτείνετε ποιά να προτιμίσω, καθώς είμαι ολίγον τι άσχετος!

Αυτό που με ενδιαφέρει περίπου είναι να μην είναι πάνω από 10Ευρώ το μήνα και να γίνεται να πληρώνω με κατάθεση στην τράπεζα(όχι πιστωτικές και τέτοια)!

Ευχαριστώ! :)

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Μια συμβουλή:

ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

Ψάξε το θέμα με κάποια αμερικάνικη, το internet δεν έχει σύνορα και είναι πολύ φτηνότερο εκεί.

Αν θες κάποια βοήθεια, PM (μην κάνουμε και διαφήμιση) ;)

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR ( 1 Απρ. 2004 , 08:09)

Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες ελληνικές εταιρίες που να προσφέρουν hosting! Και να μου προτείνετε ποιά να προτιμίσω, καθώς είμαι ολίγον τι άσχετος!

Αυτό που με ενδιαφέρει περίπου είναι να μην είναι πάνω από 10Ευρώ το μήνα και να γίνεται να πληρώνω με κατάθεση στην τράπεζα(όχι πιστωτικές και τέτοια)!

Στείλε μου σε PM όνομα και κινητό να σε πάρω τηλέφωνο να σου πω.

Όλα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR ( 1 Απρ. 2004 , 08:09)

http://www.yoursite.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR ( 1 Απρ. 2004 , 06:09)

...και να γίνεται να πληρώνω με κατάθεση στην τράπεζα(όχι πιστωτικές και τέτοια)!

den nomizw oti 8a breis kapoia etaireia pou na thn plhrwneis me kata8esh xrhmatwn se trapeziko logariasmo. gia na kaneis kati tetoio prepei na er8eis se epafh me thn etaireia kai na sou to epitrepsoun (duskolo gia thn douleia pou 8a to 8es esy, mallon oxi epaggelmatika).

Υπαρχουν μερικες εταιρειες που δεχονται πληρωμη μεσω καταθεσης σε τραπεζικο λογαριασμο. Η πιστωτικη καρτα δεν ειναι κατι που εχουν ολοι οι Ελληνες και συνεπως μια εταιρεια που εχει μονο αυτον τον τροπο πληρωμης νομιζω πως θα επρεπε να το ξανασκεφτει.

Αν θελεις μπορεις να μας πεις τις απαιτησεις σου οσο αναφορα το web site και αναλογως να σου προτεινουμε μαζι με επιχειρηματα και οχι απλες αναφορες. Για παραδειγμα μπορει να ειναι το web site σου φτιαγμενο σε .asp οποτε πολλοι server να μην μπορουν να κανουν αυτοι την φιλοξενεια.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"