arjim Δημοσιεύτηκε April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2004 Μάλλον θα καταλήξω στο να πάω στην Q. Απο ποιότητα δικτύου δεν νομίζω να έχω πρόβλημα (για την ποιότητα στα αλλα δίκτυα τι ξέρετε? Ψιλοφοβάμαι το λιγότερο γνωστα)Εσείς τι μου προτείνετε? Με ενδιαφέρουν οι αστικές κλήσεις και οι κλήσεις απο σταθερό σε κινητό. Οι εναλλακτικοί πάροχοι έχουν την υπηρεσία της αναγνώρισης κλήσεως? Χμ χμ και κάτι τελευταίο... Άκουσα για μια κίνηση του ΟΤΕ για να χτυπήσει την αγορά. Δεν το πολυπιστεύω και μου φαίνεται δύσκολο να κατεβάσει τόσο πολύ τις τιμές του. Έχετε ακούσει τίποτα? Ευχαριστω. Παράθεση http://spark.snn.gr/kenny2.gif Oh my god they killed kenny! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arjim ( 1 Απρ. 2004 , 04:59) Μάλλον θα καταλήξω στο να πάω στην Q. Απο ποιότητα δικτύου δεν νομίζω να έχω πρόβλημα (για την ποιότητα στα αλλα δίκτυα τι ξέρετε? Ψιλοφοβάμαι το λιγότερο γνωστα)Εσείς τι μου προτείνετε? Με ενδιαφέρουν οι αστικές κλήσεις και οι κλήσεις απο σταθερό σε κινητό. Οι εναλλακτικοί πάροχοι έχουν την υπηρεσία της αναγνώρισης κλήσεως? Χμ χμ και κάτι τελευταίο... Άκουσα για μια κίνηση του ΟΤΕ για να χτυπήσει την αγορά. Δεν το πολυπιστεύω και μου φαίνεται δύσκολο να κατεβάσει τόσο πολύ τις τιμές του. Έχετε ακούσει τίποτα? Ευχαριστω. Όσον αφορά την ποιότητα η Q είναι από τις κορυφαίες. Από οικονομική άποψη, αν κάνεις κλήσεις προς κινητά Q σε συμφέρει πάρα πολύ, αν όχι οι τιμές της είναι κάπου στη μέση. Λέγοντας αναγνώριση κλήσεως τι εννοείς; Να φαίνεται στο τηλέφωνό σου ποιός σε καλεί; Αυτό στο δίνει ο ΟΤΕ και δεν επηρεάζεται από τη χρήση εναλλακτικού. Να βλέπουν αυτοί που καλείς ποιός είσαι; Αυτό δίνεται από κάποιες εταιρίες, μια από τις οποίες είναι η Q. Για το τελευταίο που λες... μακάρι!!! (αλλά δεν το πιστεύω) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arjim ( 1 Απρ. 2004 , 04:59) Μάλλον θα καταλήξω στο να πάω στην Q. Απο ποιότητα δικτύου δεν νομίζω να έχω πρόβλημα (για την ποιότητα στα αλλα δίκτυα τι ξέρετε? Ψιλοφοβάμαι το λιγότερο γνωστα)Εσείς τι μου προτείνετε? Με ενδιαφέρουν οι αστικές κλήσεις και οι κλήσεις απο σταθερό σε κινητό. Οι εναλλακτικοί πάροχοι έχουν την υπηρεσία της αναγνώρισης κλήσεως? Εγώ έχω βάλει Teledome, και στην προτείνω ανεπιφύλακτα. ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΤΑ: 0,1940/λεπτό ΠΡΟΣ ΟΛΑ τα κινητά. ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ: 0,0240/λεπτό. Ελάχιστη διάρκεια κλήσης 1' & μετά χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Αν μάλιστα έχεις θέσει την προεπιλογή φορέα της Teledome, σου δίνουν και αριθμό διαφυγής ... μήπως και χρειαστείς κάποια στιγμή να καλέσεις μέσω δικτύου ΟΤΕ. :!: Όλες οι ψηφιακές υπηρεσίες του ΟΤΕ: ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ από την επιλογή εναλλακτικού τηλ/κού παρόχου :!: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Έχω Q και την προτείνω αν σε ενδιαφέρει πάνω από όλα η ποιότητα στις κλήσεις, ενώ και οι τιμές της είναι αρκετά καλές. Τeledome έχει ένας θείος μου και όποτε με παίρνει στο κινητό (Q έχω) δε μιλάμε πολύ καθαρά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Τι ειναι αυτος ο αριθμος διαφυγης supernet δεν το καταλαβα,αφου ανα πασα στιγμη μπορεις να καλεσεις μεσω οτε με τον δικο του τετραψηφιο κωδικο..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. April 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2004 Nooooooope. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Φίλε μου δεν ξέρω αν καταστάλλαξες σε κάποια εταιρία αλλα ας σου πώ κι εγώ για την Q που σε ενδιαφέρει μιας και έχω κι εγώ Q. Απο ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή! Απο ότι ξέρω χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΟΤΕ για να μπορείς να μιλάς οπότε καταλαβαίνεις... ;) Και προσωπικά αμφιβάλλω αν κανένας άλλος τηλεπικοινωνιακός φορέας θα σκάψει όλη την Ελλάδα(δεν ξέρω αν επιτρέπεται κιόλας :rolleyes: ) για να βάλει γραμμές... Σε άλλες εταιρίες για να περάσει η γραμμή μιλάς μέσω Ιταλίας ή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο... Για τις τιμές τώρα... Επειδή τυγχαίνει να κοιτάω το λογαριασμό κάθε φορά που έρχεται σπίτι,και επίσης τυχαίνει η αδερφή μου να κάνει συνέχεια τις πιο πολλές κλήσεις(κλείνει κάτι 20λεπτα,μισάωρα :blink: ), έρχεται αρκετά φτηνά (σταθερά γύρω στα 12Ευρώ εδώ και 5 μήνες). Αυτά είχα να σου πώ από προσωπική εμπειρία... Πρόβλημα δεν μας έχει τύχει και μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος. :) ;) Οι 50άρες και 60άρες που δίναμε στον ΟΤΕ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. :whistle: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Tellas = Telia piotita ixou! Den exo kala logia gia tis alles apo filous mou!! Ego exo tellas kai exei poli kali piotita se opiodipote kateuthinsi! Episis einai kali kai stis data ipiresies. . . .! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (26 Απρ. 2004 , 17:33) (σταθερά γύρω στα 12Ευρώ εδώ και 5 μήνες). .... Οι 50άρες και 60άρες που δίναμε στον ΟΤΕ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. :whistle: Είναι η Q κατά μέσο όρο 80% φθηνότερη από τον ΟΤΕ; :big-bubble: Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 ari8mos diafyghs OTE = 1777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 ( 7 Μάι. 2004 , 22:10) ari8mos diafyghs OTE = 1777 Και ισχύει για κάθε χρήστη προεπιλογής φορέα, δεν είναι αποκλειστικότητα της Τeledome. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siakabetis Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 ego pistevo kalitera telepassport ke kani sinehos kani anavathmisis diktiu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 φιλε πανε telepassport ειμαι συνδρομιτης και καλο δυκτιο εχει και καλες τιμες 0,19 προς ΚΙΝΗΤΟ ! και ουτε χρεωση λογαριασμου εξοδα αποστολης και ΔΩΡΕΑΝ προεπιλογη φορεα αν βγάλεις και visa ΤΠΗ-ΑΤΕ εξτρα εκπτωση εως 7% το 1777 το εχουν ολοι οι παροχοι ακομα και τωρα αν σηκωσης το ακουστικο σου και καλεσεις 1777..69999999 θα καλεσεις μεσω πΟΤΕ !! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts