Jump to content

[Επίσημο] Nokia E6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

OK καταλαβα ειναι το ιδιο με παλιοτερα, ουτως συ αλλως δεν θα με εμποδισει αυτο απο το να παρω ενα απο τα δυο, αφου θελω πληκτρολογιο και οι προτασεις ειναι ελαχιστες...
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα σεταρεις το mail for exchange του E6 με το gmail account και θα τα εισαγει μονο του. Και καθε αλλαγη που κανεις συγχρονιζεται

http://support.google.com/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=147951

ευχαριστω

το ειχα δοκιμασει και αυτο αλλα δεν εχει τετοιο μενου στο Ε6

το πετυχα τελικα με τον 2ο τροπο που περιγραφετε εδώ.

τι ειναι qwerty και τι qwertz?ειμε λιγο ασχετος...!

δες το πληκτρολόγιό σου πάνω αριστερά προς δεξιά

καλησπέρα σας

Έχω τη θήκη σιλικόνης της Nokia για το E6 και μου έχει κάνει μια μαυρίλα -σαν μουτζούρα /θάμπωμα πάνω στο γυαλιστερό αλουμίνιο στο περίγραμμα της συσκευής . Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο ?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

κι εγω την ιδια εχω αλλα δεν μου χει κανει τιποτα

τιποτα που να μην καθαριζεται με πανακι εννοω.

εχω ενα αλλο προβλημα με τη μπαταρια συγκεκριμένα

το κινητο το χω 7 μηνες, αντε να μου χει κλεισει μια δυο φορες απο μπαταρια

αλλα η αποδοση της εχει πεσει αισθητά.

εχτες το πηρα φορτισμένο το πρωι και απενεργοποιησα την εξοικονομηση ενεργειας το πρωι

και λειτουργησε ολη μερα με 2 ωρες κλησης καθολου browsing skype ανοιχτο ολη μερα σε wifi με 1 ωρα κλησεις και αποτι καταλαβαινω 3g καθολου

γιατι τοχω να δουλευει σε gsm εκτος κι αν με την απενεργοποιηση της εξ. ενεργειας μπηκε σε 3g αυτοματα

και το βραδυ το κινητο μου ηθελε φορτιση παρολιγο να κλείσει.

πριν αγορασω καμια μπαταρια υπαρχει κανας τροπος να τονωσω την ηδη υπαρχουσα;

κι εγω την ιδια εχω αλλα δεν μου χει κανει τιποτα

τιποτα που να μην καθαριζεται με πανακι εννοω.

εχω ενα αλλο προβλημα με τη μπαταρια συγκεκριμένα

το κινητο το χω 7 μηνες, αντε να μου χει κλεισει μια δυο φορες απο μπαταρια

αλλα η αποδοση της εχει πεσει αισθητά.

εχτες το πηρα φορτισμένο το πρωι και απενεργοποιησα την εξοικονομηση ενεργειας το πρωι

και λειτουργησε ολη μερα με 2 ωρες κλησης καθολου browsing skype ανοιχτο ολη μερα σε wifi με 1 ωρα κλησεις και αποτι καταλαβαινω 3g καθολου

γιατι τοχω να δουλευει σε gsm εκτος κι αν με την απενεργοποιηση της εξ. ενεργειας μπηκε σε 3g αυτοματα

και το βραδυ το κινητο μου ηθελε φορτιση παρολιγο να κλείσει.

πριν αγορασω καμια μπαταρια υπαρχει κανας τροπος να τονωσω την ηδη υπαρχουσα;

με τέτοια χρήση καλά κρατάει

παλαιοτερα με τετοια χρηση (με εξοικονομηση ενεργειας ενεργοποιημενη ομως) κραταγε 4 μερες

θα παρω αλλη μπαταρια και θα σας πω

Πριν βιαστείς να αγοράσεις άλλη μπαταρία,καλύτερα να πας φορτισμένη αυτή που έχει τώρα η συσκευή για να την μετρήσουν.Δεν γνωρίζω αν χρεώνουν κάτι,αλλά μπορείς να πεις ότι αν δείξει πρόβλημα θα αγοράσεις άλλη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

παλαιοτερα με τετοια χρηση (με εξοικονομηση ενεργειας ενεργοποιημενη ομως) κραταγε 4 μερες

θα παρω αλλη μπαταρια και θα σας πω

με τον καιρο η διαρκεια της μπαταριας πεφτει. τωρα μεσα σε 7 μηνες απο 4 μερες να πηγιανεις στη μια, ειναι ενα θεμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατεβασε το app stop απο ovi δωρεαν...κλεινει ολες τις εφαρμογερς που τρεχουν backround...εγω το κατεβασα και με gmail καθε 30 λεπτα 3 μερουλες ανετα(το βραδυ με εξοικονομηση ενεργειας)απο 1-1,5 μερα

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

κατεβασε το app stop απο ovi δωρεαν...κλεινει ολες τις εφαρμογερς που τρεχουν backround...εγω το κατεβασα και με gmail καθε 30 λεπτα 3 μερουλες ανετα(το βραδυ με εξοικονομηση ενεργειας)απο 1-1,5 μερα

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

πως λεγεται;

ηταν αργά εκεινη την ωρα και η γκαβομαρα επεφτε συννεφο :p

το κατεβασα αλλα και παλι δεν ετρεχε τιποτα στο background που να μην γνωρίζω.

αληθεια εσας ποσο κραταει η μπαταρια και μετα απο ποσο καιρό χρήσης.

θα αγορασω σημερα καποια αλλη ειναι και φτηνες 12€ εχουν.

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΛΕΣ!!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by stendor

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΛΕΣ!!!!

να μην κλείσει τίποτα. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κλείνεις τις εφαρμογές που ειναι ανοιχτες απ το σύστημα. δεν κερδίζεις τίποτα, μόνο κακό μπορεί να κάνει, και στη μπαταρία.

να μην κλείσει τίποτα. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κλείνεις τις εφαρμογές που ειναι ανοιχτες απ το σύστημα. δεν κερδίζεις τίποτα, μόνο κακό μπορεί να κάνει, και στη μπαταρία.

φιλε την εχεις δοκιμασει;αν ναι τοτε θα δεις ποιες ειναι του σηστηματος και ποιες οχι...εμενα ανοιγαν το vlingo,αναζητηση,και κατι widget...μονο το qtappboostewr ειναι του συστηματος σε εμενα οποιο το αφηνω.του συστηματος εχει εικονιδια και καταλαβαινεις ποια ειναι....

φιλε την εχεις δοκιμασει;αν ναι τοτε θα δεις ποιες ειναι του σηστηματος και ποιες οχι...εμενα ανοιγαν το vlingo,αναζητηση,και κατι widget...μονο το qtappboostewr ειναι του συστηματος σε εμενα οποιο το αφηνω.του συστηματος εχει εικονιδια και καταλαβαινεις ποια ειναι....

δεν ξέρω τι κλείνεις εσύ, αλλά τα μηνύματα, επαφές, μητρώο κλπ κι άλλες εφαρμογές του συστήματος δεν πρέπει να τις κλείνεις. τα υπόλοιπα (vlingo) είναι εφαρμογές που χεις βάλει εσυ, άρα απλά τις βγάζεις. οπότε δεν υπαρχει λόγος να σκοτώνεις εφαρμογές εσυ.

Παρακαλώ κάποιος που έχει το κινητό, να δοκιμάσει και να μου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ότι υπάρχει η δυνατότητα να ομαδοποιώ τους καταχωρημένους αριθμούς στον κατάλογο (πχ. ΟΜΑΔΑ 1-ΦΙΛΟΙ, ΟΜΑΔΑ 2-ΔΟΥΛΕΙΑ κλπ) και να μπορώ να στέλνω ΜΑΖΙΚΑ sms στα Ελληνικά σε ΟΛΑ τα μέλη μιας Ομαδας... π.χ. "ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ 9.00 ΠΜ" σε όλους της Ομάδας "ΔΟΥΛΕΙΑ".

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στο κόπο να μου απαντήσει...

Παρακαλώ κάποιος που έχει το κινητό, να δοκιμάσει και να μου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ότι υπάρχει η δυνατότητα να ομαδοποιώ τους καταχωρημένους αριθμούς στον κατάλογο (πχ. ΟΜΑΔΑ 1-ΦΙΛΟΙ, ΟΜΑΔΑ 2-ΔΟΥΛΕΙΑ κλπ) και να μπορώ να στέλνω ΜΑΖΙΚΑ sms στα Ελληνικά σε ΟΛΑ τα μέλη μιας Ομαδας... π.χ. "ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ 9.00 ΠΜ" σε όλους της Ομάδας "ΔΟΥΛΕΙΑ".

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στο κόπο να μου απαντήσει...

ναι γινεται

δεν ξερω μονο το οριο των επαφων που μπορεις να εισαγεις.

εβαλα 10 προχειρα και πηγε σε ολους παντως.

ναι γινεται

δεν ξερω μονο το οριο των επαφων που μπορεις να εισαγεις.

εβαλα 10 προχειρα και πηγε σε ολους παντως.

δεν υπάρχει όριο.