FREAK_OF_NATURE Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 πολυ ανωριμο ως αστειο..:mad: ελπιζω βεβαια να μην χρειαστει ποτε να σκεφτει "οτι κοροιδευα,το λουστηκα" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 πολυ ανωριμο ως αστειο..:mad: ελπιζω βεβαια να μην χρειαστει ποτε να σκεφτει "οτι κοροιδευα,το λουστηκα" Σεφερλής mode on: Τουλάχιστον άμα τα λούζεται δε θα μείνει ποτε έγκυος /Σεφερλής mode off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Πριν 2 ώρες με τηλ και μου είπαν ότι αμάξι που παρήγγειλα θα αργήσει 3 μήνες.Το θέμα είναι ότ ελπίζω να είναι φάρσα:O Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Καλό μήνα σε όλους παιδιά! Καμία καλή ιδέα για πλακίτσα σημέρα; κάνα καλό ψεματάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminosn82 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Εγώ σκεφτόμαι να κάνω κάτι πολύ πρώτο.:D Θα παραγγείλω από ένα σουβλατζίδικο και όταν τα φέρει το παιδί θα του πώ ότι δεν παράγγειλα τίποτα και μάλλον μου έκαναν πλάκα. Αλλά όταν πάει να φύγει το παιδί θα του πώ Πρωταπριλία και θα τα πάρω.:D;) Παράθεση Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Εγώ σκεφτόμαι να κάνω κάτι πολύ πρώτο.:D Θα παραγγείλω από ένα σουβλατζίδικο και όταν τα φέρει το παιδί θα του πώ ότι δεν παράγγειλα τίποτα και μάλλον μου έκαναν πλάκα. Αλλά όταν πάει να φύγει το παιδί θα του πώ Πρωταπριλία και θα τα πάρω.:D;) και φαντασου ν'ανοιξεις την πορτα κι αντι για σουβλακια να σου χουν φερει 200 πιτσες! :lol: (απο φαρσα αλλουνου) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 αυτό το θέαμα και αν θα ήθελα να το δω!άκουσε 200 πίτσες!btw για πείτε τις καλύτερες φάρσες που έχετε κάνει τη πρωταπριλιά.εμένα κλασική ανάμνηση στο σχολείο που πηγαίναμε σε άλλες αίθουσες, αντάλλασαμε ονόματα γενικά στο σχολείο μου κάθε χρόνια τέτοια μέρα αναστεναζανε οι καθηγητές/τριες... χιχιχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μερικές φορές καλύτερα να μην κάνεις απολύτως καμία πλάκα αν σκοπεύεις η πλάκα να είναι ξενέρωτη! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 απο το πρωι παιρνει ενας τηλεφωνο,καθε φορα με διαφορετικο ονομα και κλεινει ραντεβου... μεχρι στιγμης εχει κλεισει ολη την ερχομενη τριτη..οπ!!νατος παλι,μισο!.... και τωρα εκλεισε και ενα για το σαββατο-το επομενο- σκεφτομαι να τον ξενερωσω ή θα του το χαλασω πολυ?:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ρεμος - Πηλαδακης αγορασαν την ΑΕΚ Lol Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ρεμος - Πηλαδακης αγορασαν την ΑΕΚ Lol αστειο η αληθινο? κι εμενα με χαλανε τα ξενερωτα αστεια,καποτε μου χαν κανει ενα πολυ ανοστο αστειο που ειχε σοβαρο ρολο ομως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 αστειο η αληθινο? κι εμενα με χαλανε τα ξενερωτα αστεια,καποτε μου χαν κανει ενα πολυ ανοστο αστειο που ειχε σοβαρο ρολο ομως. Ευτυχώς αστείο! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Εννοειται αστειο!Θέλετε να πάθω καμιά ζημια???? Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Εννοειται αστειο!Θέλετε να πάθω καμιά ζημια???? α,ok βρε παιδια:lol: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 μεχρι τωρα εχω δεχτει δυο φαρσες η πρωτη απο τα ηχεια του pc οπου συνδεω τα ακουστικα και βγαζει ενα σπαστικο θορυβο σαν mpazzzz μαζι με τον ηχο και η δευτερη απο το youtube!!!πολυ αστεια!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Τι εννοεις με το πρωτο? Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Εγώ πήρα πρωί πρωί φίλους τηλ και τους έλεγα, ''έλα ρε ακυρώθηκε το μάθημα,θα πάει σε συνέδριο κτλ'' Όλοι ψάρωσαν :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 με το πρωτο εννοω οτι μεχρι χθες δεν εκανε βουητο και ξαφνικα σημερα βρηκε να το κανει:ρ @jog πες μου οτι τους ενημέρωσες εγκαιρα οτι εκανες φαρσα:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 με το πρωτο εννοω οτι μεχρι χθες δεν εκανε βουητο και ξαφνικα σημερα βρηκε να το κανει:ρ @jog πες μου οτι τους ενημέρωσες εγκαιρα οτι εκανες φαρσα:what: Ναι αφού είχαν χαρεί με το όλο σκηνικό έλεγα με σοβαρό ύφος, άντε ξύπνα και ντύσου γιατί δεν χάνουμε μάθημα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Αν και αργά κάνατε τίποτα φέτος ;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αν και αργά κάνατε τίποτα φέτος ;; Nαι αμε δουλευαμε απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ... τρελη πλακα μας εκαναν. :X Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts