ladybirda Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Η χρέωση όταν καλούμε από σταθερό σε κινητό με την intertelecom είναι 0.10/λεπτό ή 0.12/λεπτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 0.10 σύμφωνα με τον κατάλογο που έχει μέσα στο site. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Πριν απο δέκα λεπτά περίπου πήρα ένα τηλέφωνο με call back χρησιμοποιώντας το call back τις ιντερτελεκομ και κανω αναπάντητη να με πάρει πίσω το σύστημα και δεν βλέπω τον αριθμό μου αλλά έναν αριθμό του εξωτερικού και κανω κλήση και φαίνεται ο αριθμός του εξωτερικού στην οθονη του άλλου για αυτό; άλλαξε ; και δεν φαίνεται ο αριθμός του κινητού μας πια; . Αν ισχύει αυτό σταμάταω το call back και την ιντερτελεκομ τελειώς , δεν μπορώ να μπέρδευω τους φίλους μου όταν τους καλώ !. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Πριν απο δέκα λεπτά περίπου πήρα ένα τηλέφωνο με call back χρησιμοποιώντας το call back τις ιντερτελεκομ και κανω αναπάντητη να με πάρει πίσω το σύστημα και δεν βλέπω τον αριθμό μου αλλά έναν αριθμό του εξωτερικού και κανω κλήση και φαίνεται ο αριθμός του εξωτερικού στην οθονη του άλλου για αυτό; άλλαξε ; και δεν φαίνεται ο αριθμός του κινητού μας πια; . Αν ισχύει αυτό σταμάταω το call back και την ιντερτελεκομ τελειώς , δεν μπορώ να μπέρδευω τους φίλους μου όταν τους καλώ !. κάποιο λάθος έχεις κάνει στις ρυθμίσεις. ζήτα βοήθεια απ την online εξυπηρέτηση και θα στο φτιάξουν άμεσα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Έχεις κάνει επιβεβαίωση του αριθμού σου στο σύστημα της Intertelecom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Έχεις κάνει επιβεβαίωση του αριθμού σου στο σύστημα της Intertelecom; τελικά μάλλον ήτανε προβλημa του συστήματος μόνο σε δυο κλήσεις μου έγινε αυτό να μου βγάζει αριθμό εξωτερικού ενώ καλώ. Μετά την ίδια μέρα έφτιαξε και λειτούργησε κανονικά. Αλλά σκέφτομαι να ορισω έναν αριθμό vodafone πρόσβασης ως ένα λεπτο το λεπτο δηλαδή να αλλάξω το πρόγραμμα μου απο ελτα σε καρτοκινητο vodafone. Αλλά δεν ξέρω ποιον αριθμό πρόσβασης να βάλω για να μην εχω το προβλημa να είναι κατειλλημενος ο αριθμός και μετά δεν μπορώ να καλέσω κάτι το οποίο μου έχει τύχει αρκετές φορές . Αλλά το άλλο ανχος είναι εάν θα βγάζει τον αριθμό μου πάντα και δεν βγάζει έναν αριθμό του εξωτερικού .ενώ στο call back το βλέπω αυτό αφού με καλεί πίσω και βλέπω τον αριθμό που φαίνεται στην οθονη μου ενώ με τον άλλον τρόπο δεν θα μπορώ να το ξέρω!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Αυτό με το καρτοκινητο και το 0.01 το λεπτό το κάναμε τον προηγούμενο μήνα χωρίς να δοκιμάσουμε τους αριθμούς πρόσβασης πρώτα.. και ήταν εφιάλτης γιατί δηλώσαμε τον βασικό vodafone που δεν δουλεύει καθόλου καλά με αποτέλεσμα να περιμένουμε ένα μήνα Τώρα το έκανα cu για να δοκιμάσουμε όλους τους voda της intertelecom Γενικότερα ο συνδυασμός 0.01και intertelecom είναι η καλύτερη φάση για πολλούς Αρκεί να δουλεύει καλά ο αριθμός πρόσβασης όπως με τον κοτε Edited May 10, 2012 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Έχω το samsung galaxy Y και όταν πάω στο μάρκετ να βάλω το phonecard μου λέει δεν είναι συμβατό ! Τι άλλο μπορώ πρόγραμμα μπορώ να βάλω για να ρυθμίσω το intertelecom ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Έχω το samsung galaxy Y και όταν πάω στο μάρκετ να βάλω το phonecard μου λέει δεν είναι συμβατό ! Τι άλλο μπορώ πρόγραμμα μπορώ να βάλω για να ρυθμίσω το intertelecom ? Ευχαριστώ στο site της intertelecom λέει «Αν δεν εμφανίζεται η εφαρμογή Phonecard Express by oszhaoxin στο Market πατήστε εδώ» Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Έχω το samsung galaxy Y και όταν πάω στο μάρκετ να βάλω το phonecard μου λέει δεν είναι συμβατό ! Τι άλλο μπορώ πρόγραμμα μπορώ να βάλω για να ρυθμίσω το intertelecom ? Ευχαριστώ εγώ το ξήλωσα το phonecard και χρησιμοποιώ το smartDial σε Neo V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 δεν δουλευει η ιντερτελεκομ; εκανα καταθεση 2 ευρω στην πειραιως εδω και καμποσες εβομαδες και δεν μπηκαν εστειλα και μαιλ και δεν μου απαντησαν. απο οτι ειδα αλλαξαν τα τηλεφωνα εξυπηρετησης ,αντιμετωπιζει κανενας καποιο προβλημα; ουτε στο τμημα εξυπηρετησης δεν απαντανε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 δεν δουλευει η ιντερτελεκομ; εκανα καταθεση 2 ευρω στην πειραιως εδω και καμποσες εβομαδες και δεν μπηκαν εστειλα και μαιλ και δεν μου απαντησαν. απο οτι ειδα αλλαξαν τα τηλεφωνα εξυπηρετησης ,αντιμετωπιζει κανενας καποιο προβλημα; ουτε στο τμημα εξυπηρετησης δεν απαντανε . εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα πάντως, αλλά πληρώνω με paypal Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα πάντως, αλλά πληρώνω με paypal οκ εγω το paypal δεν το χρησιμοποιω το χρησιμοποιουσα παλια αλλα επειδη τρωει λεφτα για γεμισμα της καρτας αλλα και για να βαλεις την καρτα στο pay pall απλα δεν το χρησιμοποιω. εχεις δοκιμασει να επικοινωνησεις με την εξυπηρετηση πελατων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 οκ εγω το paypal δεν το χρησιμοποιω το χρησιμοποιουσα παλια αλλα επειδη τρωει λεφτα για γεμισμα της καρτας αλλα και για να βαλεις την καρτα στο pay pall απλα δεν το χρησιμοποιω. εχεις δοκιμασει να επικοινωνησεις με την εξυπηρετηση πελατων; paypal-πιστωτική/χρεωστική και δεν έχεις καμιά χρέωση επιπλέον.. όχι, θα στείλω email να δω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 paypal-πιστωτική/χρεωστική και δεν έχεις καμιά χρέωση επιπλέον.. όχι, θα στείλω email να δω τελικα επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων και μου ειπανε οτι πρεπει να τους ενημερωνω οταν κανω καταθεση χρηματων!! διοτι αργουνε να ενημερωθουνε. τελοσ παντων μου ειχανε βαλει τα ευρω. ενα αλλο τελειο με την καρτα σημ τις ιντερτελεκομ εινα οτι μπορεις να την παρεις και να εχεισ παντα ενα σταθερο μαζι σου πολυ καλο αυτο αλλα χρεωνεσαι την κληση που λαμβανεις με 0,03ευρω/λεπτο και παλι συμφερει να εχεις ενα σταθερο παντα μαζι σου . Μου ειπανε οτι μολις παρεις την σημ επιλεγεις να φαινεται ειτε ενα σταθερο νουμερο της ελλαδας ειτε ενα βρετανικο νουμερο, οποτε επιλέγεις να φαινεται το σταθερο και εχεις παντα ενα σταθερο μαζι σου!! πολυ καλο!! μπορεις να χρεωνεσαι 0,03ευρω ανα εισερχομενη κληση αλλα και παλι σε συμφερει!! Επισης το τελειο ειναι οτι επιλεγεις εσυ πιο δικτυο της ελλαδας θελεις οποτε και να μην εχει εκει σημα ενα αλλο δικτυο επιλεγεις το αλλο πολυ καλο!! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 JOHN αυτός ο σταθερός αριθμός που έχεις στην sim της intertelecom λειτουργεί ως GSM ή ως VOIP; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 JOHN αυτός ο σταθερός αριθμός που έχεις στην sim της intertelecom λειτουργεί ως GSM ή ως VOIP; δεν την εχω παρει μεχρι στιγμης την συγκεκριμενη σιμ, λειτουργει με call back και υποστηριζεται και απο τα 3 δικτυα της ελλαδος, απο οτι ειπανε ειναι καλυτερη η ποιοτητα μεσω της σημ απο οτι με το mobile voip που εχουμε τωρα με τους αριθμους προσβασης . νομιζω οτι λειτουργει με gsm αλλα ως voip μετα τι να πω δεν το εχω δοκιμασει αλλα για να μου λεει οτι εχει καλυτερη ποιοτητα κατι αλλαζει και ακριβως δεν το ξερω.. παντως βολευει πολυ να εχεις ενα σταθερο νουμερο σε ενα κινητο και να μπορεις να το παιρνεις παντα μαζι σου και να υποστηριζεται και απο ολα τα δικτυα και οπου δεν εχει σημα το δικτυο που θελεις να βαζεις το αλλο ειναι πολυ τελειο!! παντως εχει 0,10 ευρω το λεπτο χρεωση προς σταθερο και 0,10ευρω χρεωση προς κινητο το λεπτο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Voip ειναι, μέσω GSM, όπως και αυτό με τους αριθμούς πρόσβασης, αλλά καλύτερο γιατι δρομολογείται άμεσα στο δίκτυο της intertelecom αντι να περνάει ως κλήση απ τους άλλους Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. June 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Με ενοχλεί η χρέωση στις εισερχόμενες κλήσεις να σας πω την αλήθεια. Γιατί την έχουν αυτή τη χρέωση; Λειτουργεί με roaming μήπως; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Με ενοχλεί η χρέωση στις εισερχόμενες κλήσεις να σας πω την αλήθεια. Γιατί την έχουν αυτή τη χρέωση; Λειτουργεί με roaming μήπως; θα σταματησει αυτο απο οτι μου ειπανε σε λιγο χρονικο διαστημα και θα ειναι δωρεαν ακομα για το ποτε θα γινει δεν το ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. June 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 θα σταματησει αυτο απο οτι μου ειπανε σε λιγο χρονικο διαστημα και θα ειναι δωρεαν ακομα για το ποτε θα γινει δεν το ξέρω.. Αν γίνει αυτό θα είναι πολύ καλό. Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία john Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 ενα αλλο καλο που παρατηρησα ειναι οταν κανω καταθεση χρηματων απο την τραπεζα πειραιως μεσω winbank και μετα μπαινω στο σιτε τις ιντερτελεκομ και κανω ενημερωση οτι καταθεσα τα χρηματα περνανε αμεσως !! τελειο!! το εχει δοκιμασει κανενας ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Απο σήμερα το απόγευμα δεν μου δουλεύει η Intertelecom. Συγκεκριμένα δεν ανοίγει η σελίδα της, δεν μπορώ να καλέσω τον αριθμό πρόσβασης από το κινητό μου και δεν κάνει register στους servers της το voipοτηλέφωνο. Με λίγα λόγια πλήρες σκοτάδι. Λέτε να μας τελείωσε; Την έχω τόσα χρόνια και είμαι ευχαριστημένος. Και χτές έκανα ανανέωση 20€ μετά από 3 μήνες :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 ωχ τα ιδια και σε εμενα.... :( Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 και εδώ τα ίδια το voip δεν κάνει register Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts