Jump to content

Intertelecom.gr για δρομολόγηση gsm κλήσεων σε voip

Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατι πωσ μπορω να βαλω αποστολη dtmf οπως ειναι στα νοκια κατα την διαρκεια της κλησης σε συσκευη android ; διοτι με βολευε να καλω εναν αριθμο προσβασης και μετα να παταω αποστολη dtmf και να βρισκω την επαφη και τον αριθμο και να παταω αποστολη και μετα # και να καλω . τωρα με το smartphone που εχω δεν ξερω πως να το κανω. σιγουρα μια αλλη επιλογη ειναι να το αποθυκευσω με τον αριθμο που θελω να καλεσω και να καλω την επαφη του αριθμου προσβασης μαζι με τον αριθμο αποθηκευμενο αλλα με αποστολη dtmf δεν γινεται να το κανω; επισης η εφαρμογη που υπαρχει βολευει; ή φαινεται αποκρυψη στον αριθμο που καλεις;.

Βάλε την εφαρμογή. Λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, στέλνει τα dtmf. Πρόβλημα δε θα έχεις με τον αριθμό.

Panasonic GD93 => Nokia 6610 => Nokia 6230 => Nokia N70 => Nokia N82, HTC Diamond => Apple iPhone 4

• Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βάλε την εφαρμογή. Λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, στέλνει τα dtmf. Πρόβλημα δε θα έχεις με τον αριθμό.

οκ σε ευχαριστώ παρά πολύ μου έλυσεσ τα χέρια από που μπορώ να την κατέβω; επίσης θέλει κάποια ρύθμιση για να την χρησιμοποιήσω;

οκ σε ευχαριστώ παρά πολύ μου έλυσεσ τα χέρια από που μπορώ να την κατέβω; επίσης θέλει κάποια ρύθμιση για να την χρησιμοποιήσω;

στο site της εταιρειας εχει αναλυτικες πληροφοριες.. ψαξε λιγο εκει και θα δεις τι χρειαζεται..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

στο site της εταιρειας εχει αναλυτικες πληροφοριες.. ψαξε λιγο εκει και θα δεις τι χρειαζεται..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

οκ σε ευχαριστω. θα το ψαξω .

Για να δηλώσουμε σταθερό αριθμό από τον οποίο θα καλούμε κινητά με τους αριθμούς πρόσβασης της intertelecom τι κάνουμε;

Επίσης, σε κινητά που έχουν δωρεάν ομιλία σε άλλα κινητά που ανήκουν σε κάποιο δίκτυο vpn μπορεί να γίνει χρήση των αριθμών πρόσβασης της intertelecom;

Για να δηλώσουμε σταθερό αριθμό από τον οποίο θα καλούμε κινητά με τους αριθμούς πρόσβασης της intertelecom τι κάνουμε;

Επίσης, σε κινητά που έχουν δωρεάν ομιλία σε άλλα κινητά που ανήκουν σε κάποιο δίκτυο vpn μπορεί να γίνει χρήση των αριθμών πρόσβασης της intertelecom;

Πρέπει να δηλώσεις τον σταθερό αριθμό στο members area.

Το 2ο ερώτημα δεν το καταλαβαίνω.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Καλημέρα, θα ήθελα μια διευκρίνιση από όσους το κατέχουν το θέμα, πριν πάρω το support για λεπτομέρειες...

Αν έχω καταλάβει καλά, για κλήσεις από κινητό (όπου καλείς συγκεκριμένο κινητο προσβασης της ΙΤ και μετά το νούμερο που θες +#) χρειάζεσαι το Phonecard Express, όμως το ΜΚΤ λέει οτι δεν είνια συμβατό με τη συσκευή μου (ούτε πριν που είχα android 2.1 ούτε τώρα που του έχω βάλει 2.3!)... υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή?

Για κλήσεις VOIP, δηλαδή όταν συνδέω το κινητό με wifi ή mobile data, χρησιμοποιούμε την εφαρμογή linphone. Την εγκατέστησα, πήρα το πρώτο δοκιμαστικό νούμερο και συνδέθηκε άμεσα, στο δεύτερο τεστ (και όλα τα επόμενα!) μου έβγαλε sip client authentication failed.... ποιό username & password χρησιμοποιούμε, αυτό με το οποίο μπαίνουμε και στη σελίδα της intertelecom έτσι? το "επέκταση" που λέει στις ρυθμίσεις VOIP/ συσκευές μου τι είναι?

Ευχαριστώ

Η επέκταση είναι ο εσωτερικός αριθμός σου. Όσοι χρησιμοποιούν το voip από την εταιρία μπορούν να σε καλέσουν σε αυτό τον αριθμό και εσύ αντίστοιχα τους υπόλοιπους στον δικό τους. Τα username και password τα γράφει στις ρυθμίσεις VOIP/ συσκευές μου.
Panasonic GD93 => Nokia 6610 => Nokia 6230 => Nokia N70 => Nokia N82, HTC Diamond => Apple iPhone 4

Η επέκταση είναι ο εσωτερικός αριθμός σου. Όσοι χρησιμοποιούν το voip από την εταιρία μπορούν να σε καλέσουν σε αυτό τον αριθμό και εσύ αντίστοιχα τους υπόλοιπους στον δικό τους. Τα username και password τα γράφει στις ρυθμίσεις VOIP/ συσκευές μου.

ναι φίλε μου έχεις δίκιο, στο σπίτι με wifi δούλεψε κανονικά, η αποτυχία σύνδεσης μάλλον οφειλόταν στο 3g.... σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Το ανδροιδ 2.3 έχει δικό του ενσωματωμένο sip client και οι άλλες εφαρμογές έχουν προβλήματα. Αν έχεις 2.2 ή 2.1 σου προτείνω το csipsimple.

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
παρατηρώ καθυστέρηση (με wind) εδώ και αρκετό καιρό..

συμβαίνει και σε άλλους?

εδώ δεν έχουμε καποιο προβλημα πάντως. δοκίμασε κάποιον άλλο αριθμο πρόσβασης ίσως, έχουν 8 νομίζω

Παιδιά πήρα σήμερα Android κινητό, τι γίνεται με την υπηρεσία και την εφαρμογή;

Η υπηρεσία λειτουργεί και εκτός android, πατώντας πάνω στο δίκτυο gsm. Απλά με το android μπορείς να βάλεις και το πρόγραμμα (phonecardexpress) που βάζει αυτόματα τα προθέματα στους αριθμούς για να μην τα πληκτρολογείς χειροκίνητα όταν χρησιμοποιείς την υπηρεσία. Μιλάω για την υπηρεσία it mobile της intertelecom που είναι και η πιο γαμάτη.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Παιδιά πήρα σήμερα Android κινητό, τι γίνεται με την υπηρεσία και την εφαρμογή;

κατέβασε την εφαρμογή στο σίτε και έχει και οδηγίες για το πως να το χρησιμοποιήσεις. Το κακό είναι ότι βάζεις μόνο έναν αριθμό πρόσβασης, και άμα είναι κατειλημενος πρέπει να το αλλάξεις. Κατά αλλά μια χαρά είναι! Επίσης το άλλο σπαστικό είναι ότι κάθε φορά που θα κανείς κλήση θα σε ρωτάει από που πρέπει να καλέσει; ή από την κανονική γραμμή ή μέσω ιντερτελεκόμ.

Εγώ στο προηγούμενο τηλέφωνο είχα τροποποιήσει την επαφή και έγραφα +3069xxxxxxxP+3069yyyyyyy# και καλούσα την επαφή. Ομως πάντα έδειχνε λάθος επαφή στις τελευταίες κλήσεις και το σταμάτησα. Περιμένω λοιπόν με το Android να δω πώς γίνεται.

Παίδες, πήγα να εγκαταστήσω το Phonecard Express και μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου. Είναι λογικό; Αφού έχω Android.

Αν λέω μπούρδες, συγχωρέστε με, 1η φορά ασχολούμαι με το εν λόγω λειτουργικό.

Εγώ στο προηγούμενο τηλέφωνο είχα τροποποιήσει την επαφή και έγραφα +3069xxxxxxxP+3069yyyyyyy# και καλούσα την επαφή. Ομως πάντα έδειχνε λάθος επαφή στις τελευταίες κλήσεις και το σταμάτησα. Περιμένω λοιπόν με το Android να δω πώς γίνεται.

η εφαρμογή κάνει απλώς αποστολή Dτmf . Πιστεύω ότι βολεύει καλύτερα να καλέσεισ τον αριθμό πρόσβασης και μετά να κανείς αποστολή dtmf τον αριθμό που θέλεις να καλέσεις , αυτό από όσο ξέρω γίνεται στις περισσότερες απλές συσκευές όσο για την android πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή εάν πάλι δεν μπορείς να την περάσεις , ψάξε στο μάρκετ μην πως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει αποστολή dtmf και είσαι καλυμμένος

Δεν με εξυπηρετεί να καλώ τον αριθμό τους και μετά τον άλλο αριθμό.

είναι τρόπος συνήθειας εγώ καλώ τον αριθμό και μετά επιλέγω αποστολή dtmf και επιλέγω στο κατάλογο τον αριθμό βγάζω το +30 βάζω στο τέλος # και πατάω αποστολή και καλεί αμέσως!

τι λετε? η εφαρμογή αυτοματοποιεί εντελώς τη διαδικάσία, απλά καλείς τον αριθμο, σε ρωτάει αν θες μεσω intertelecom ή όχι κ τέλος

τι λετε? η εφαρμογή αυτοματοποιεί εντελώς τη διαδικάσία, απλά καλείς τον αριθμο, σε ρωτάει αν θες μεσω intertelecom ή όχι κ τέλος

Δεν ξέρω αν διάβασες τα προηγούμενα ποστ μου, αλλά εμένα δεν είναι συμβατή η εφαρμογή.

Alcatel OT-890D με Froyo 2.2

Δεν ξέρω αν διάβασες τα προηγούμενα ποστ μου, αλλά εμένα δεν είναι συμβατή η εφαρμογή.

Alcatel OT-890D με Froyo 2.2

παίζει να είναι φιλτράρισμα από το μαρκετ, και εμένα έτσι μου έλεγε για το x10mini όταν πέρασα cm7.1 (του nAa), αλλά τη βρήκα από αλλού και την εγκατέστησ manually και έπαιξε κανονικά και με το νόμο!!!

Δεδομένου οτι είνια free, αν δεν την βρείς κάπου στείλε μου ενα Που Μου....