cilos Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Παιδια τι ελαστικα φορατε στα μηχανακια σας? Εγω φοραω τα μαμα τωρα αλλα λεω να τα αλλαξω και κλεινω προς goodyear:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 παίδες έχω 35 χλμ στο runner μου & ήδη βαρέθηκα να πηγαίνω σαν χελώνα...να βγάλω τον κόφτη νωρίτερα ή να κάνω υπομονη; Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Kai gw 8elw na balw lastixa.. Lew gia michelin pilot lene oti einai apo ta kalitera.Kai ta pireli prepei na einai kala.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cilos Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 pirelli diablo scooter :respect: αλλα θελουν 14αρες ζαντες:( Για τα μισελεν σε αλλο forum για scooter διαβασα τα χειροτερα:blink: Κοστος υπολογιζω περι τα 150 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Micheli Pilot εχω εγω. Τι τα χειρότερα ρε παιδιά? Τι χαζομάρες είναι αυτές? Είναι το 4ο πίσω λάστιχο που βάζω και απλα...δεν παιζεται! Τα εργοστασιακά μου ήταν KENDA. Μέτριο λάστιχο. Τα 2 δεν θυμαμαι. Τα 3α ήταν MAXXIS. Καλό σε στεγνό αλλα σε βροχή...καλύτερα με τα πόδια... Και τώρα το michelin. Σε στεγνό νομίζεις οτι τα λάστιχα έχουν κόλλα... και σε βρεγμένο είναι όπως είναι τα άλλα σε στεγνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Kαι εγω εχω το μηχανακι στο μαστορα για ρυθμισμα καρμπυρατερ γιατι καιει πολυ βενζινη και πολυ λιγο λαδι , τοποθετηση ριντιερας (επιτελους!!), και λαστιχα.Δεν με νoιαζει η μαρκα...Ολα τα ιδια μου φαινονται. Αλλωστε και λιγο πλαι να κανουν δεν με χαλανε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 παίδες έχω 35 χλμ στο runner μου & ήδη βαρέθηκα να πηγαίνω σαν χελώνα...να βγάλω τον κόφτη νωρίτερα ή να κάνω υπομονη; κανεις; :( Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Μην πας σα χελωνα, ετσι νομιζα και εγω πως πρεπει να παω αλλα ο μαστορας μου ηταν κατηγορηματικος.Δεν πειραζει καθολου να το ανοιγεις που και που απλα να μην το εχεις για πολυ ωρα ανοιχτο το γκαζι πανω απο τη μεση... Χαλαρωσε ;) Ετσι οπως εγραψες το τελευταιο μηνυμα ειναι σαν να απαντησες στον εαυτος σου...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 τηνχ Leolipop η αλήθεια είναι οτι το γκάζι το δίνω σχεδόν όλο...δεν δίνει το μηχανάκι ... Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cilos Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 λογικα θα πρεπει ο κοφτης να μπαινει στα 50 χλμ/ω. Αν δεν σε ικανοποιει αυτη η ταχυτητα περιμενε να κανεις τα 500 χλμ τουλαχιστον και μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 σε κατηφορίτσα είδα και 60 με 9000rpm...το στροφόμετρο έχει πολύ πλάκα. στα 500 χλμ λες να βγάλω τον κόφτη cilos? στη piagio/gilera μου είπε στα 1000... Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cilos Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Σου ειπαν στα 1000(οπως και μενα) γιατι κανεις το πρωτο σερβις και τους βγαζουν εκει. Βεβαια αν εχεις ακοπο να βαλεις και καποιο κιτ μπορεις να τους βγαλεις να του πιεις το αιμα:kill: και μετα βαζεις το κιτ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 τι κιτ εννοείς; Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Bgale olou tous koftes kai na pas to mixanaki mexri 7xiliades strofes.Auto einai swsto. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 σε κατηφορίτσα είδα και 60 με 9000rpm...το στροφόμετρο έχει πολύ πλάκα. στα 500 χλμ λες να βγάλω τον κόφτη cilos? στη piagio/gilera μου είπε στα 1000... Το εκαψες το μηχανακι...αστο ειναι καινουργιο ακομη. 9000!!! στροφες με 50κυβικα μηχανακι.εισαι ηρωας!!!! :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ravendim1743 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 εχει βγαλει κανενας το τελικο απο την εξατμιση? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Το εκαψες το μηχανακι...αστο ειναι καινουργιο ακομη. 9000!!! στροφες με 50κυβικα μηχανακι.εισαι ηρωας!!!! :ninja: dhladh to dilo m peiragmeno 50ari p varaei 11250 prepei na exei ekragei? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 dhladh to dilo m peiragmeno 50ari p varaei 11250 prepei na exei ekragei? Εσυ τι λες!! πολλες στροφες και για "πειραγμενο" μηχανακι..πηγαινε'το λιγο πιο χαλαρα γιατι θα σου καψει ελατηρια(πιστονι).τωρα αν πας μια στις τοσσες το μηχανακι σε αυτες τις στροφες καλο ειναι (ξεμπουκωνει) αλλα αμα το εχεις συνεχεια στην τσιτα..δεν κανεις καλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Εσυ τι λες!! πολλες στροφες και για "πειραγμενο" μηχανακι..πηγαινε'το λιγο πιο χαλαρα γιατι θα σου καψει ελατηρια(πιστονι).τωρα αν πας μια στις τοσσες το μηχανακι σε αυτες τις στροφες καλο ειναι (ξεμπουκωνει) αλλα αμα το εχεις συνεχεια στην τσιτα..δεν κανεις καλα. re tis poio polles fores 10000+ douleuei afou poly apla ropiazei meta tis 8500... eimai kai k@ulwmenos e ti na kanw eimai ligo kauths :lol::p Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 re tis poio polles fores 10000+ douleuei afou poly apla ropiazei meta tis 8500... eimai kai k@ulwmenos e ti na kanw eimai ligo kauths :lol::p φροντιζε να βαζεις και καλο λαδι.ακριβο για να μην σου κολλησει.αφου εισια τοσο πορωμενος με το μοτερ σου..βαλτου και καλο 100% συνθετικο λαδακι(motul) και θα εισαι μια χαρα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 re tis poio polles fores 10000+ douleuei afou poly apla ropiazei meta tis 8500... eimai kai k@ulwmenos e ti na kanw eimai ligo kauths :lol::p Οσο αφορα τα νουμερα δεν ειναι ετσι.Η μεγιστη ροπη επιτυγχανεται στις 7.250 στροφες ενω η μεγιστη ιπποδυναμη στις 8.500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Diladi egw twra pou 8a valw kai strofalo kai ilektoniki stis poses strofes 8a girnaei?15.000?!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Το εκαψες το μηχανακι...αστο ειναι καινουργιο ακομη. 9000!!! στροφες με 50κυβικα μηχανακι.εισαι ηρωας!!!! :ninja: λέτε το στροφόμετρο να με δουλεύει; στο ρελαντί είναι 4-5000... Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Diladi egw twra pou 8a valw kai strofalo kai ilektoniki stis poses strofes 8a girnaei?15.000?!!! kamia 13 mporei kai na varaei pantws..alla kai pali 8a se pataw :lol: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Mporei kiolas na exei prob to strofometro.Se alla tetia mixanakia(gilera-piaggio)me auto to konter exw dei probliamta.Px RUnner VXR 200 na anigeis to gazi sto diplo stant kai enw akougenete na anevazei strofes na menw sto ido kai na tremopezei !!Kai klevoun episis se km opws ola ta scooter.To fisiologiko relanti einai 1500 ante 2000. BdawG katse ena mina na bgalw to diploma na er8w na me pareis :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts