Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο υμάντας Malossi είναι καλύτερος απο αυτόν που φοράει απο την μάνα του?

ειναι σιγουρα πιο ανθεκτικος απο τον μαμισιο και θα αντεξει περισσοτερα χιλιομετρα.Στο μηχανακι μου ομως που το ειχα βαλει δεν τσουλαγε...καλυτερα πηγαινε με αυτον της μανας του.Δεν θυμαμαι αν μου εχει βγαλει την ροδελα (ο μηχανικος) αναμεσα στα βαριατορ γιατι αν βγει μεγαλωνει η διαδρομη που κανει το λουρι αρα αυξανεται και η πιεση που ασκειται σε αυτο.Με τον malossi πιθανον να παιρνεις περισσοτερη δυναμη αλλα εγω δεν ειδα κατι το καλυτερο και το εβγαλα και εβαλα παλι ενα μαμισιο

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πόσο τελική έχετε πάει με το runner σας???

υπο κανονικες συνθηκες δρόμου το δικο μου βγάζει 105-110 στο κοντέρ πάντα (ανάλογα με τη θερμοκρασια της μηχανης και του ιμάντα).πληροφοριακα φοραω καρμπ dellorto 17.5, multivar+μπίλιες mallosi 6.7γρ.,εξάτμιση technigas 50άρα.

σε μεγαλη και αποτομη κατηφορα,οταν το ειχα ακομα μανίσιο όλο,ειχα δει και 120 αλλα για λιγο γιατι το έκοψα γιατι εκανε τοσο θόρυβο και τόσο βουητο που νομιζα οτι το πιστονι θα πεταχτει απο τον κυλινδρο και θα καρφωθεί στον κ0λ0 μου:lol: :lol:

μονο αν το εχεις τουμπανο πρεπει να αλλαξεις ιμαντα διοτι δεχεται μεγαλες πιεσης και μπορει να κοψει....

Ο εργοστασιακος για καποιες χιλιαδες χλμ ειναι οκ

βασικα τα πράγματα ειναι περιπου ετσι. για να κοψει ιμάντα το runner αποκλείεται. αυτο το προβλημα το ειχαν τα 80άρια arc-beta(οπου μαλιστα συνεβενε το εξης τρελο: τους ιμαντες τους μαλοσι τους εκοβε μεσα σε 500χμ και οι μανισιοι κρατουσαν πανω απο 3000!!!) .στο ράνερ απλα αν ειναι 80άρι φουλ το μηχανάκι,ο μανίσιος πατινάρει και χανει ροπες η μηχανη ενω ο μαλοσι 'κολάει' πανο στο μουλτιβαρ.

Σίγουρα δεν τον κόβει της Malossi τον υμάντα που έχω βάλει?Μήπως δεν έπρεπε να τον αλλάξω και έπρεπε να αφήσω της μάνα του?Μπορεί να βγάλει κανα πρόβλημα?

Λεώ εσύ έχεις αλλάξει τον υμάντα?Λέσ να μην έπρεπε να τον αλλάξω?

Ρε φιλαράκι το μηχανάκι μου ξέρεις τι φοράει!Λές να έκανα μ..... που έβαλα της Malossi τον υμάντα?Να βάλω πάλι τον μαμά?

Τι λες ρε συ!?Εγω ειδα τεραστια διαφορα με τον ιμαντα της Malossi.Αν ξερεις τι διαφορα κανει ο ιμαντας το παρατηρεις πολυ ευκολα.Κρατα αυτον που εχεις.Εμενα μου αλλαξαν ιμαντα οταν το αγορασα.Τον Μαιο που εβαλα τον malossi τον ρωτησα πως ηταν ο αλλος και μου ειπε πως ειχε αρκετα σημαδια φθορας...

Μην κανεις καμια πατατα!!

Ακουστε ενα περίεργο!Έβαλα πίσω τα ελατήρια τα μικρα στον συμπλέκτη τα alossi και το μεγάλο το ελατηριο με το βαγιατορ το 80 top performance να χέσω την εταιρεια και αντι για να πηγαινει το μηχανακι γονατισε με την μια.Μετα εβγαλα αυτο και εβαλα της μανας του και αντι να γονατισει ανοιγε σαν τρελο.τι λέτε?τωρα μεν έχει της μανας του τις μπίλιες που είναι λίγο πιο βαριές απο αυτες του top.και η ερώτηση είναι η εξής.Αφου με το βαγιατορ της μάνας του πηγαινει καλυτερα αν του βαλω και τις μπίλιες απο το top που είναι πιο ελαφριες λίγο θα γ.....!Πείτε μου σε αυτο το πρόβλημα!

Ακουστε ενα περίεργο!Έβαλα πίσω τα ελατήρια τα μικρα στον συμπλέκτη τα alossi και το μεγάλο το ελατηριο με το βαγιατορ το 80 top performance να χέσω την εταιρεια και αντι για να πηγαινει το μηχανακι γονατισε με την μια.Μετα εβγαλα αυτο και εβαλα της μανας του και αντι να γονατισει ανοιγε σαν τρελο.τι λέτε?τωρα μεν έχει της μανας του τις μπίλιες που είναι λίγο πιο βαριές απο αυτες του top.και η ερώτηση είναι η εξής.Αφου με το βαγιατορ της μάνας του πηγαινει καλυτερα αν του βαλω και τις μπίλιες απο το top που είναι πιο ελαφριες λίγο θα γ.....!Πείτε μου σε αυτο το πρόβλημα!

Για πες τα αυτα σε αυτον που στο φτιαχνει, να δουμε τι απαντηση θα εχεις...

thelw na mou peite th karbyrater=filtroxoanh na balw se ena SYM 50 dixrono ti hlektroniki kai ti kylindropistono gia na to kanw 80cc ti variator,mpilakia,imanta mexri twra foraw mia eksatmisi tecnogas

βασικα εχεις ρωτησει πανω απο 5 φορές. για να μην παιρνεις απαντηση λογικα δεν ξερει καποιος να σου πει. τελος,εισαι σε λαθος τοπικ. αν θες ανοιξε ενα καινουργιο;)

αν θες να βρεις πληροφοριες μπες στο http://www.malossi.com ή στο http://www.polini.com που ειναι τα σαιτ των 2 κορυφαιων βελτιωτικων εταιριων για δίχρονους κινητηρες.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ gilera(50) ΚΑΡΜΠ ΑΠΟ 180...ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ Η ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....

.ψεματα σου ειπε και αν το εβαλε θα το εκανε μονο για μουρη.απλουστατα το μηχανακι θα μπουκωνε και δεν θα προχωραγε καθολου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

350 μμμμμ...

φυγοκεντρικα, ιμαντα, βγαζεις κοφτη μια καλη εξατμιση που ειναι το Α και το Ω στα διχρονα και χαλαρα μια 100 αρα την εχεις ευκολα

NICK2004 tha valeis mia gianelli shot (150euro peripou isos kai ligotera),ena Multivar 2000 MHR tis malossi (90euro),ena carb dellorto 21 me eisaogi (kamia 150euro kai ta dio)kai an exeis kati parapano na diatheseis kai reed tis malossi :)..afta ..

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

NICK2004 tha valeis mia gianelli shot (150euro peripou isos kai ligotera),ena Multivar 2000 MHR tis malossi (90euro),ena carb dellorto 21 me eisaogi (kamia 150euro kai ta dio)kai an exeis kati parapano na diatheseis kai reed tis malossi :)..afta ..

ti einai to reed?...ti peiragma pernoun ta figokentrika?kai ti einai to multivar 20000 mhr?

το multivar ειναι μια καινουργεια καινοτομεια της mallossi στον χωρο τον φυγοκεντρικον...

και τι ακριβως κανει?μηπως το κανει να δουλευει λιγο πιο ψιλα(στροφες)?

καλυτερες ροπες...(μπαμ)

εχω κανει 1000 χιλιομετρα και θα το παω για το πρωτο σερβισ και σκεφτομαι να του βαλω ηλεκτρονικη μαλλοσι και σκεφτομουν και κατι σε σχεση με τα φυγοκεντρικα αυτο καλο ακουγεται...ηλεκτρονικη κανει 100 η 150 ε?ξερεις τι ειναι το reed?

εχω κανει 1000 χιλιομετρα και θα το παω για το πρωτο σερβισ και σκεφτομαι να του βαλω ηλεκτρονικη μαλλοσι και σκεφτομουν και κατι σε σχεση με τα φυγοκεντρικα αυτο καλο ακουγεται...ηλεκτρονικη κανει 100 η 150 ε?ξερεις τι ειναι το reed?

reed ειναι οι βαλβιδες του διχρονου κινητηρα.παντως αλλαζοντας την ηλεκτρονικη με αλλη χανεται αυτοματως η εγγυηση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μην βάλεις φυγοκεντρικα και υμαντα malossi στο καινουργιο το runner γιατι δεν θα πηγαινει μια.αυτο έχω και στο λεω επειδη τα δοκιμασα.το μονο που θα αλλαξεις ειναι καρμυλατερ 21 και εισαγωγη malossi,και κυλινδροπιστονι και κεφαλι.ακομα βγαλε τουσ κοφτες και μια εξατμιση.ετσι το εκανα εγω τελικα και πηγαινει πολυ καλυτερα απο τις μαλακιες malossi μπιλιες και υμαντες.ασε που ο υμαντας ειναι μεγαλος και πατιναρει γιατι δεν κανει για το δικο μας.αυτον τον υμαντα που εχουμε ειναι πολυ καλος και σφικτος και ανθεκτικος.προσεχε μην την πατησεισ και εσυ.

Τα 21 τα del'orto υπαρχουν παντου...λιγο δυσκολο να μην το βρισκεις τωρα και να περιμανεις μεχρι τα χριστουγεννα...

Για τα ρευματα μπορεις να αυξησεις την προπορια σου ωστε να χρονιστει στην δευτερη σφηνα και με μια ροδελα απο πανω θα εχεις πολυ ρευμα στο μοτερ και τρελα μπαμ...

Προσεχε ομως το πιστονι σου μην τρυπησει...

Εγω το εχω ετσι και φοραω και την ηλεκτρονικη την malossi και αλλαζω πιστονι καθε 6 μηνες...

Και κατι αλλο

Μια οικονομικη λυση για Racing εξατμιση ειναι η KUNDO...

Αν θελει καποιος πουλαω μια 100ευρω...Εχω και malossi που ειναι πολυ καλυτερη αλλα δεν την δινω...Οποιος εχει φραγκα να παρει την malossi παντως...

το εξηγεις λιγο καλυτερα για τα ρευματα?

μπορουν να το κανουν ολοι οι μαστορες?