Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

giati allazeis to 25 me to 21?

1)Καει πολύ βενζινη και λαδι

2)Το υπερβολικο μιγμα το πνιγει στα πολλα χλμ και δεν αποδιδει.

Ασε που οτι φιλτρο και να του βαλω μου το χαλαει απο την σελα.:mad:

Οποιος θελει το καρμπ. που θα αλλαξω ευχαριστω το ανταλλαζω με 40 ευρω:p

Για ενα αλλο παληκαρι που ρωτησε , η αγωνιστικη malossi την εχω βρει 330 ευρω.Εμενα ο μαστορας μου την αφηνει 270.

Α!Εν τω μεταξυ πρεπει να αλλαξω και βολαν.Ξερει κανεις να μου πει τι ειναι αυτο και τι κανει?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσεχε ομως το πιστονι σου μην τρυπησει...

Εγω το εχω ετσι και φοραω και την ηλεκτρονικη την malossi και αλλαζω πιστονι καθε 6 μηνες...

Θυμαμαι και παλιοτερα οτι ειχες πει οτι αλλαζεις πιστονι καθε εξαμηνο αλλα χωρις να εχει τρυπα.Αφου δεν χαλαει γιατι το αλλαζεις και δεν αφηνεις το ιδιο?:confused:

Τα ρευματα για μενα ειναι το παν...Εγω τα εχω πειραγμενα...

Το ζιγκλερ θελει πολλες δοκιμες για να δεις πιο ειναι το καλυτερο και μπορει ενα μικρο carb να θελει μεγαλο ζιγκλερ...

Ελατηρια εγω ελλαζω καθε 3 μηνες....

ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ...ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΖΙΓΚΛΕΡ ΜΑΛΟΣΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΛΟΣΙ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ(ΤΙΜΗ)?

H ilektroniki malossi arxizei apo 100 euro peripou (i 150 den thimamai kala)...ena zigler exei amelitea aksia...an einai gnostos o allos tha to pareis kai tzampa..allios 1 euro max...filtro kanei 25euro to malossi...afta..allakse prota kylindropistono kai karmpilater kai meta ase ta revmata..

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

...filtro kanei 25euro to malossi...

οταν αναφερεσαι για φιλτρο ,εννοεις μονο το φιλτρο που εχει μεσα στο μαυρο κουτι ή την φιλτροχοανη ??

H ilektroniki malossi arxizei apo 100 euro peripou (i 150 den thimamai kala)...ena zigler exei amelitea aksia...an einai gnostos o allos tha to pareis kai tzampa..allios 1 euro max...filtro kanei 25euro to malossi...afta..allakse prota kylindropistono kai karmpilater kai meta ase ta revmata..

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΠΙΣΤΟΝΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΩ,ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΠΟ GILERA 125 Η 180 ΤΟΡΝΑΡΙΣΜΕΝΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΠΤ..?TA MALOSI ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΧΝΟ ΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗ...

οταν αναφερεσαι για φιλτρο ,εννοεις μονο το φιλτρο που εχει μεσα στο μαυρο κουτι ή την φιλτροχοανη ??

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΣΕ ΣΚΟΥΤΕΡ ΤΟΘ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ...

ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΑΝΙΣΙΟ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ??

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 300ε...Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ...ΞΕΡΙΣ ΤΠΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΣΤΡΟΦΙΚΟ(13000-16000 ΣΤΡΟΦΕΣ)

1)Ποιος ειπε οτι τα Malossi θελουν συχνο αλλαγμα?Για ποιο λογο?

2)Αν θες να το κανεις να πηγαινει καλυτερα μην πειραζεις τον κυβισμο.Βαλε μια εξατμιση ενα βαριατορ και ενα 17,5 καρμπυρατερ και ασε τα ρευματα γιατι αν ασχοληθεις με αυτα παιρνεις το μεγαλυτερο ρισκο αξιοπιστιας.

Πώς σου φαίνεται Λεώ το καινούργιο μου look?Με την εξάτμιση βαμένη?Να σου πώ δεν θα έχει πρόβλημα τώρα με το χρώμα να το πετάξεί?Και πόσο πρέπει να την αφήσω να στεγνώσει?

1)Ποιος ειπε οτι τα Malossi θελουν συχνο αλλαγμα?Για ποιο λογο?

2)Αν θες να το κανεις να πηγαινει καλυτερα μην πειραζεις τον κυβισμο.Βαλε μια εξατμιση ενα βαριατορ και ενα 17,5 καρμπυρατερ και ασε τα ρευματα γιατι αν ασχοληθεις με αυτα παιρνεις το μεγαλυτερο ρισκο αξιοπιστιας.

ΟΛΟ ΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ...ΕΝΑ ΚΑΡΜΠ ΜΑΛΟΣΣΙ 21 ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ?

100 Ευρώ έχει αλλα θέλει και εισαγωγή που έχει άλλα 30 Ευρώ.

TI ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ??

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ,ΦΙΛΤΡΟ(ΜΑΛΟΣΣΙ) ΚΑΙ ΖΙΓΚΛΕΡ 102?

Πώς σου φαίνεται Λεώ το καινούργιο μου look?Με την εξάτμιση βαμένη?Να σου πώ δεν θα έχει πρόβλημα τώρα με το χρώμα να το πετάξεί?Και πόσο πρέπει να την αφήσω να στεγνώσει?

Εξαρταται τι χρωμα πηρες αν ειναι αντοχης η οχι και ποσο.

Η εισαγωγη ειναι ο λαστιχενιος λαιμος που συνδεει το καρμπ με το μοτερ.

100 Ευρώ έχει .

100?? με το εξωτερικο το τσοκ εχει μονο τόσο?? που? στο μεξις-θεσσαλονικη που ειχα ρωτησει πριν 3 μηνες μου το 'αφηνε' 190.

100?? με το εξωτερικο το τσοκ εχει μονο τόσο?? που? στο μεξις-θεσσαλονικη που ειχα ρωτησει πριν 3 μηνες μου το 'αφηνε' 190.

λιγο πανω απο 100 ευρω το ειχα παρει και εγω.Θελει αρκετο ψαξιμο στα καταστηματα για τιμες γιατι μπορει να βρεις μεγαλες διαφορες.Οι απατεωνες ειναι πολλοι...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ,ΦΙΛΤΡΟ(ΜΑΛΟΣΣΙ) ΚΑΙ ΖΙΓΚΛΕΡ 102?

την ηλεκτρονικη την απλη την malossi (οχι αυτη με τον διακοπτη) την ειχα παρει 100 ευρω (πριν καποια χρονακια).Οσο για το φιλτρο malossi (οχι για την φιλτροχοανη) να υπολογιζεις γυρω στα 5 ευρω

λιγο πανω απο 100 ευρω το ειχα παρει και εγω.Θελει αρκετο ψαξιμο στα καταστηματα για τιμες γιατι μπορει να βρεις μεγαλες διαφορες.Οι απατεωνες ειναι πολλοι...

την ηλεκτρονικη την απλη την malossi (οχι αυτη με τον διακοπτη) την ειχα παρει 100 ευρω (πριν καποια χρονακια).Οσο για το φιλτρο malossi (οχι για την φιλτροχοανη) να υπολογιζεις γυρω στα 5 ευρω

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ?...Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 330ε ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΟ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΜΠΥΛΑΤΕΡ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΛΑ ΜΑΛΟΣΙ...ΚΑΛΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ?

μονο αν το εχεις τουμπανο πρεπει να αλλαξεις ιμαντα διοτι δεχεται μεγαλες πιεσης και μπορει να κοψει....

Ο εργοστασιακος για καποιες χιλιαδες χλμ ειναι οκ

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ?...Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 330ε ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΟ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΜΠΥΛΑΤΕΡ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΛΑ ΜΑΛΟΣΙ...ΚΑΛΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ?

σε αποδοση δεν πρεπει να εχει καμια διαφορα αυτη με τον διακοπτη.Εχεις το καλο να κατεβαζεις το διακοπτη και να πηγαινει με το ζορι μεχρι 80 KM/H.(χειροτερο σε τελικη και απο απειραχτο)Αυτο ειναι καλο να το κανεις οταν το δινεις το μοτσορι σου σε κανεναν ατζαμη ή οταν το δινεις σε κανενα που θελει να το ανοιξει.Τωρα στα λεφτα που λες ειναι λιγο τσιμπημενα.Εγω τα εχω παρει αρκετα χρονια τωρα και ηταν αλλες τιμες τοτε.Σιγουρα θα εχουν ανεβει και δεν ξερω να σου πω ποσο θα ειναι τωρα.Πριν 5+ χρονια ειχα παρει το 21 καρμπυρατερ del orto (malossi) 30.000 δρχ. και την ηλεκτρονικη malossi (την απλη) αλλα 30.000 δρχ. και το φιλτρο malossi 1000 δρχ. απο piaggio center της Αθηνας.Ειχα παρει αρκετα πραγματα ομως τοτε απο αυτο μαγαζι και μου εκανε καλες τιμες.Δεν πηρα μονο για το μηχανακι μου αλλα και για αλλα 2 runner και ετσι μπορεσε να μου κανει καλυτερες τιμες απ' οτι αν επαιρνα ενα εξαρτημα ξεχωριστα.Τωρα εισαγωγη δεν του ειχα βαλει (ενω ελεγα συνεχεια να παω να αγορασω,τελικα δεν την εχω παρει μεχρι τωρα :rolleyes: ) και προκειται να παω τωρα συντομα (ελπιζω...)