tsapogd Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 η αλλαγη ιμαντα σε τι βοηθαει και αλλαγη ελατηριου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 του ιμαντα βοηθαει στο οτι ο μανισιος γλυστραει και φθηρεται ποιο ευκολα σε πειραγμενο μηχανακι ενω ο malossi ειναι πολυ δυνατοτερος. σε μανισιο μηχανακι δεν υπαρχει λογος αλαγης. το ελατηριο δουλευει κι αυτο καπως σαν τα βαρελακια.να στο πω χοντρικα,σκληρο ελατηριο-αποτομη εκινηση,μαλακο ελατηριο-ομαλη εκινηση.σε πειραγμενο μηχανακι παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsapogd Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 ΤΑ ΖΙΓΚΕΡ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ...ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΖΙΓΚΕΡ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ?ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΖΙΓΚΕΡ 102 ΚΑΙ ΚΑΡΜΠ ΜΑΛΟΣΙ...ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ?ΤΑ ΖΙΓΚΕΡ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΙΜΟ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 To karbilater trofodotei ton kinitira me venzini...ta zigler vriskonte mesa sto karmpilater kai mas epitrepoun (analoga me to ti noumero zigler topothetisoume)na elenxoume tin roi tis venzinis...diladi me ta zigler mporoume na rithmisoume to karmpilater...poooolllyyy xondrika kapos etsi einai ta pragmata Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsapogd Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΜΠΥΛΑΤΕΡ ΚΑΙ ΖΙΓΚΕΡ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 to kathe karb dinei mia A posotita venzinis..me to zigler orizeis tin roi aftis tis A posotitas...diladi den mporeis na exeis me ena megalo zigler se ena mikro karb to apotelesma enos megalou carb Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedVirus_gilera Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 RedVirus το μηχανακι μου το ξέρεις.Και ξέρεις τι φοράει.Κύλινδρο,Πιστόνι,Κεφαλή,Μπίλιες και Βαγιατόρ Top Performance,Υμάντα Malossi,Ελατήριο πίσω μεγάλο και τα μικρά Malossi,Εξάτμιση Gianelli,Καρμυλατέρ Malossi,Εισαγωγή Malossi και Ζιγκλέρ 102.Όλα αυτά που έχω βάλει πώς τα βλέπεις?Εαν δεν το σκίζω και το πηγαίνω ρελαντι αντε και καμια φορα σε κανα φαναρι να το ανοιξω για να ξεμπουκώσει λίγο τι πιθανότητες έχω να μην μου κολλήσει και να μου αντέξει?Και πόσο αντέχουν περίπου τα δίχρονα ελαφρώς πειραγμένα? Ετσι οπως το εχεις το μηχανακι σου ειναι δυσκολο να κολλησει...εκτος και αν εχει κανει ******* ο μαστορας σου... Ειναι καλο να το ανοιγεις συχνα το μηχανακι...ιδιαιτερα το διχρονο... Απλως κοιτα να αλλαζεις συχνα ελατηρια πιστονιου για να μην σου πεφτει η αποδοση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow This Dream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsapogd Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Α! ΟΚ ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΖΙΓΚΛΕΡ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ?ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΞΩ ΦΙΛΤΡΟ,ΖΙΓΚΛΕΡ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ,ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟ 180 ΕΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ.ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΛΟΣΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Κάθε πότε να αλλάζω περίπου τα ελατήρια πιστονιού και πόσο έχουν περίπου αυτά?Ίσως να βάλω κυλινδροπίστονο Malossi για να μην έχω ποτέ κανένα πρόβλημα.Επειδή είναι αλουμηνένιο.Τι λές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Και κάτι ακόμα!Με ηλεκτρονική και ρεύματα τι παίζει?Λές να κάνω τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Και κάτι ακόμα!Με ηλεκτρονική και ρεύματα τι παίζει?Λές να κάνω τίποτα? να μην κανεις τιποτα γιατι αυτη η τεχνικη θελει πολλες γνωσεις και πολυ χρημα.πειραξε'το μηχανικα και ασε τα ηλεκτρονικα απειραχτα..αν θελεις για να εχεις μηχανακι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Σταυρο και εγω το Δεκεμβρη που θα βαλω μαλλον καρμπυρατερ 21 ,αν οχι νωριτερα θα του πω να μου αλλαξει ελατηρια και να μου βαλει βαρυτερες μπιλιες ,στα 8,4 λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedVirus_gilera Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Τα ρευματα για μενα ειναι το παν...Εγω τα εχω πειραγμενα... Το ζιγκλερ θελει πολλες δοκιμες για να δεις πιο ειναι το καλυτερο και μπορει ενα μικρο carb να θελει μεγαλο ζιγκλερ... Ελατηρια εγω ελλαζω καθε 3 μηνες.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow This Dream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Η εξάτμηση που έχω ειναι η Gianelli αλλα όχι η αγωνιστική αλλα η sport.Αν βάλω καμια πιο αγωνιστικη λές να δώ κι αλλη διαφορά?Εχεις κατι άλλο να μου προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Σκεψου πως η gianneli η sport κοστιζει γυρω στα 120 ευρω και η malossi racing 320 ΠΡΕΠΕΙ να εχει διαφορα.Αν σκεφτεις οτι η εξατμιση ειναι που δινει την μεγαλυτερη ιπποδυναμη σε σχεση με τα αλλα εξαρτηματα και τελικη ,οταν παρω δωρο χριστουγεννων θα την αγορασω.Μεχρι τοτε θα εχω βαλει και καρμπ 21. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 γιατι βγαζεις το 25αρι ρε συ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 γιατι βγαζεις το 25αρι ρε συ? Για να μην καιει ασκοπα βενζινη,αλλωστε στην συντηρηση θα παιζει το μηχανακι εως τα χριστουγεννα και μετα θα το κανει πυραυλο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΣ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 οτι μεχρι τα Χριστουγεννα το μηχανακι θα ειναι ετσι οπως ειναι, αλλα μετα θα αποκτησει ΠΟΛΛΑ αλογα............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 απο 21 σε 25?εισαι σιγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 giati allazeis to 25 me to 21? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 File Redvirus to mixanaki mou mpainei sto sinergio tin paraskevi gia Malossi kylindrokefali 72cc...den exo omos karmpilater :(..kai to 21 Dellorto pou thelo tha erthei pithanotata ta xristougenna :cry: ...me to 17,5 mou kai megalitero zigler tha kano douleia?na perpataei toulaxiston...a.kai kati allo...mporoume emeis pou exoume manisies ilektronikes na kanoume kamia patenta me ta revmata?exo akousei kati gia avantaz an den kano lathos..help us plz...an elafroso to bolan mou me to na afaireso ekeini tin plaka apo pano tha kano douleia?to exo dei se Z ..thanks in advance Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedVirus_gilera Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 File Redvirus to mixanaki mou mpainei sto sinergio tin paraskevi gia Malossi kylindrokefali 72cc...den exo omos karmpilater :(..kai to 21 Dellorto pou thelo tha erthei pithanotata ta xristougenna :cry: ...me to 17,5 mou kai megalitero zigler tha kano douleia?na perpataei toulaxiston...a.kai kati allo...mporoume emeis pou exoume manisies ilektronikes na kanoume kamia patenta me ta revmata?exo akousei kati gia avantaz an den kano lathos..help us plz...an elafroso to bolan mou me to na afaireso ekeini tin plaka apo pano tha kano douleia?to exo dei se Z ..thanks in advance Τα 21 τα del'orto υπαρχουν παντου...λιγο δυσκολο να μην το βρισκεις τωρα και να περιμανεις μεχρι τα χριστουγεννα... Για τα ρευματα μπορεις να αυξησεις την προπορια σου ωστε να χρονιστει στην δευτερη σφηνα και με μια ροδελα απο πανω θα εχεις πολυ ρευμα στο μοτερ και τρελα μπαμ... Προσεχε ομως το πιστονι σου μην τρυπησει... Εγω το εχω ετσι και φοραω και την ηλεκτρονικη την malossi και αλλαζω πιστονι καθε 6 μηνες... Και κατι αλλο Μια οικονομικη λυση για Racing εξατμιση ειναι η KUNDO... Αν θελει καποιος πουλαω μια 100ευρω...Εχω και malossi που ειναι πολυ καλυτερη αλλα δεν την δινω...Οποιος εχει φραγκα να παρει την malossi παντως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow This Dream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 malossi ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Αν μπορείς να εξηγήσεις λίγο περισσοτερο αυτό με τα ρεύματα θα το εκτιμούσα :O Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts