skwstada Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΜΕΣ.ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ 700 ΕΥΡΩ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΒΆΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΥΜΑΝΤΑ MALOSSI ΚΑΙ ΜΠΙΛΙΕΣ 4,7 MALOSSSI.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΖΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΝΕΝΟΣ ΡΕ LEOLIPOP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 παιδία είδα χθές στο site τής gilera ότι το runneraki(125) είναι 57mm αλλα παρότι τόσα χιλιοστά δέν πάει τόσο καλά σάν ένα παπάκι 57... Μπορείτε να μου πείτε τι παίζει μήπως επείδη είναι scooter??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 παιδία είδα χθές στο site τής gilera ότι το runneraki(125) είναι 57mm αλλα παρότι τόσα χιλιοστά δέν πάει τόσο καλά σάν ένα παπάκι 57... Μπορείτε να μου πείτε τι παίζει μήπως επείδη είναι scooter??? ποιος σου ειπε οτι δεν παει καλα.120χμ χαλαρα και με ασφαλεια.το παπακι για να παει ετσι πρεπει να εχεις και την παναγια μαζι σου.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 η αλήθεια να λέγετε... χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΝΕΝΟΣ ΡΕ LEOLIPOP? Παρακολουθω την συζητηση σιωπηλα ,δεν χαθηκα.:) Απλα δεν εχω να αναφερω κατι σε αυτα που συζητατε. ΑΑ!Τις προαλες την στιγμη που ανοιγα το μηχανακι στο περιστερι και ειχα πισω μου ενα διχρονο 125 ξαφνικα βλεπω ενα ντελιβερα με τετραχρονο παπι να με περναει πολυ ευκολα!!:!: :hypno: :eek: Πηγα την επομενη μερα και ρωτησα για αγωνιστηκη εξατμιση, αφου το εψαξα λιγο στο Net ειδα οτι κυμαινεται 330-350 ευρω.Ρωτησα αυτον που μου το φτιαχνει και μου την αφηνει 270:happy: ;) . Τωρα δινω περισσοτερο βαση στην εμφανιση του σκουτερ μου.Μερικα πλαστικα που ηταν βαμενα εχουν ξεφτισει αλλα ειναι σπασμενα κλπ.Τις γιορτες θα παραγγειλω το μαυρο bodykit μαζι με κοκκινες λαμπες νεον και τωρα σιγα σιγα φερνω τα υπολοιπα πλαστικα μαζι με inox πατακια.Κατα Γεναρη μερια ισως παρω και την εξατμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΙ ΛΕΕΙ?ΕΧΕΙ ΞΕΒΑΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedVirus_gilera Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Τι εκανες με την εξατμιση τελικα ρε skwstada??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow This Dream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 To kit tis Top Racing pou foras file mou (kylindrokefali+pistoni) einai aksiopisto?ena filaraki mou giati evale se Aerox Shark kai to mixanaki se 2 mines epese kai den mporei na parei ta podia tou pleon..paizei kati paromio gia Top? Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΙ ΛΕΕΙ?ΕΧΕΙ ΞΕΒΑΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? Η εξατμιση δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα ουτε με νερο ουτε με θερμοκρασια.Σκεψου οτιεβαλα σπρει μεχρι 670 ,μπορεις ευκολα να βρεις σπρει με αντοχη μεχρι 800+ αν φοβασαι και με αυτο. Αν μπορεις μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 670 ειναι βαθμοί κελσίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Ναι, το οριο αντοχης του χρωματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Όπως πήγαινε πάει και ακόμα καλύτερα.Σήμερα όμως το έβαλα μέσα και το απόγευμα το παίρνω με υμάντα Malossi,ελατήριο άσπρο πίσω Malossi,και αλλάζω και τις μπίλιες ακόμα πιο ελαφριές και βάζω 4,7 Malossi.Οπότε καταλαβαίνεις πώς θα πηγαίνει.Δεν νομίζω οτι κατα κύριο λόγο να παιζει και 100% το πιστονι και ο κύλινδρος στο μηχανακι του φίλου σου.Μπόρει να το έσκιζε όλη την ώρα.Εμένα εδώ και 5 μήνες δεν έχει τίποτα.Σήμερα το απόγευμα θα σου πώ τι άλλαξε.Το σύνολο μου πήγε μαζί με την δουλειά 109 Ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 ρε συ έχω πάρει νίκελ σπρέι αλλα δεν ξέρω αν αντέχει την θερμοκρασία.ξέρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 RedVirus σήμερα έβαλα το ελατήριο πίσω και του άλλαξα υμάντα Malossi και μπίλιες 4.7 Malossi. Τι λές έκανα καλά?Θα δώ διαφόρά?Υπάρχει πρόβλημα να μου κρεμάσει το πιστόνι απο τα γκάζια?Τι λές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 an mporousame na vroume mia timi apo to Top Racing kit tou filou mas tha me voithouse :O Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Δεν είπα Top Racing αλλα Top Performance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 esto :) ...to psaxno gia thema kylindropistono...exo vrei apo scooter-center.com ena tis polini 140euro kai ena tis malossi (seira sport) episeis 140..leo na xtypiso ena apo ta dyo ta xristougenna...ti protinete? Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Malossi φυσικά!Δεν νομίζω να παίζει ρόλο το κυλινδροπίστονο μόνο για να δείς διαφορα.Στο λέω για να ξέρεις.πρεπει να αλλάξεις και άλλα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 ναι,ενοειται.πρεπει να βαλεις 80αρα εξατμηση. επειτα,να ξερεις οτι: οτι πληρωνεις παιρνεις.δηλαδη καλυτερα να μαζεψεις λιγα παραπανω λεφτα και να παρεις το αλουμινιου το malossi παρα αυτο το top performance. διαφορα μερα με τη νυχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Και εγω παιδια απο τα 140 ευρω malossi που ακουσα λεω η μαλ**** ειμαι που εδωσα 230 η προκειται για σιδερενια εξαρτηματα. Συνιστω αλουμινιο ,καλυτερη απαγωγη θερμοτητας ,πιο ελαφρυ και ανθεκτικο κλπ. οπως ειπε και o jimarass οτι πληρωνεις παιρνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedVirus_gilera Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 an mporousame na vroume mia timi apo to Top Racing kit tou filou mas tha me voithouse :O Ειναι Full Racing με 51mm πιστονι και για να αγορασω τα πραγματα για ολο το μοτερ ειχα δωσει 1200ευρω αν θυμαμαι καλα αλλα τα περνω πιο φθηνα... Παρε το 47,2mm πιστονι και να ειναι αλουμινιου... ειναι πολυ καλυτερο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow This Dream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Παρε το 47,2mm πιστονι και να ειναι αλουμινιου... ειναι πολυ καλυτερο... ναι συμφωνω.βασικα το ''evolution'' της mallosi στα 51 χιλιοστα με μονό ελατηριο ειναι πολυ 'ευέσθητο' και αν δεν φορας πλήρες αγωνιστικο σετ απο καρμπ και εξατμιση μεχρι βαρελακια και βιδες ειναι θεμα αν θα σου κρατησει 1000χμ.ασε που ξεφευγει και στην τιμη (300+).47,2 ειναι 'best value for money' πιστευω για τα εξαρτηματα που φορας πάνω. βασικα απο που θα παρεις τα ανταλακτικα? λογικα απο mexxis ε? RedVirus_gilera ---> ξαναβαλε το μπροστα φτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstada Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 RedVirus το μηχανακι μου το ξέρεις.Και ξέρεις τι φοράει.Κύλινδρο,Πιστόνι,Κεφαλή,Μπίλιες και Βαγιατόρ Top Performance,Υμάντα Malossi,Ελατήριο πίσω μεγάλο και τα μικρά Malossi,Εξάτμιση Gianelli,Καρμυλατέρ Malossi,Εισαγωγή Malossi και Ζιγκλέρ 102.Όλα αυτά που έχω βάλει πώς τα βλέπεις?Εαν δεν το σκίζω και το πηγαίνω ρελαντι αντε και καμια φορα σε κανα φαναρι να το ανοιξω για να ξεμπουκώσει λίγο τι πιθανότητες έχω να μην μου κολλήσει και να μου αντέξει?Και πόσο αντέχουν περίπου τα δίχρονα ελαφρώς πειραγμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Λοιπον Σταυρο, 1) Το μηχανακι σου μονο ελεφρως πειραγμενο δεν, εχεις αλλαξει σχεδον τα παντα... :) 2) Αν φοβασαι να κολλησει βαλε καλυτερο κυλινδροπιστονο...και κανε ολσ αυτα που λεει σε ενα μεγαλο μυνημα σε προηγουμενες σελιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts