panos23 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ηello Εχω ενα runner 03 injection Λογω καιρου κυκλοφορουσα με το αυτοκινητο με αποτελεσμα να μεινει σε ακινησια για 1 εβδομαδα Δυστηχως παω να το βαλω μπρος κ δεν παιρνει μπροστα πλεον.Επειδη ηταν σχετικα κατω η βελονα βενζινης του συμπληρωσα επιπλεον αλλα τπτ.Τι στο καλο επαθε γμτ.Το λαμπακι τουυ κινητηρα αναβοσβηνει... Λετε κανα μπουζι ή καμια αντλια βενζινης?? (ο θορυβος της αντλιας πλεον δεν ειναι εντονος οταν τραβαει βενζινη οταν γυρναω την μιζα αλλα αργοσυρτος κ ασθενικος) Κ ειναι κ κλειστα τωρα γμτ τα service απλα ρωταω μηπως ξερει κανεις για να μου φυγει η περιεργια Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Αλλαξε κανα μπουζι και καθαρισε και το φιλιτρο αερος αν δεν παρει βλεπουμε:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 αργοσυρτος κ ασθενικος) Εισαι σιγουρος οτι η μπαταρία είναι εντάξυ και οτι έχει δύναμη να γυρισει το μοτέρ? Το κρύο είναι ο εχθρός της μπαταρίας...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Χρονια πολλα Λετε να ειναι η μπαταρια??Αφου γυρνωντας το κλειδι αναβουν τα φωτα στο καντραν μια χαρα.Ή μηπως δεν εχει σχεση?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ηello Εχω ενα runner 03 injection Λογω καιρου κυκλοφορουσα με το αυτοκινητο με αποτελεσμα να μεινει σε ακινησια για 1 εβδομαδα Δυστηχως παω να το βαλω μπρος κ δεν παιρνει μπροστα πλεον.Επειδη ηταν σχετικα κατω η βελονα βενζινης του συμπληρωσα επιπλεον αλλα τπτ.Τι στο καλο επαθε γμτ.Το λαμπακι τουυ κινητηρα αναβοσβηνει... Λετε κανα μπουζι ή καμια αντλια βενζινης?? (ο θορυβος της αντλιας πλεον δεν ειναι εντονος οταν τραβαει βενζινη οταν γυρναω την μιζα αλλα αργοσυρτος κ ασθενικος) Κ ειναι κ κλειστα τωρα γμτ τα service απλα ρωταω μηπως ξερει κανεις για να μου φυγει η περιεργια επεσε η μπαταρια απο το κρυο! μην πατας μιζα συνεχεια γιατι θα δημιουργησεις μεγαλυτερο προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Μανιβέλα rulezzz :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Εβαλα υγρα στην μπαταρια,το φιλτρο αερος ηταν μια χαρα και το μπουζι οκ.κατι αλλο ειναι ****το.θα παει για ενα βαρβατο service και μετα θα το πουλησω.Αμαν πια με την gilera :mad: Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Εβαλα υγρα στην μπαταρια,το φιλτρο αερος ηταν μια χαρα και το μπουζι οκ.κατι αλλο ειναι ****το.θα παει για ενα βαρβατο service και μετα θα το πουλησω.Αμαν πια με την gilera :mad: δεν σου φταιει η gilera γι'αυτο :whistle: οποιο σκουτερ να ειχες και το αφηνες τοσο καιρο και με τοσο κρυο στασιμο τα ιδια θα παθαινε. αυτο θα το παθεις αμα εχεις κανει κακη συντηρηση στην μπαταρια.δεν ειναι ζημια..ειναι φυσιολογικη φθορα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 οποιο σκουτερ να ειχες και το αφηνες τοσο καιρο και με τοσο κρυο στασιμο τα ιδια θα παθαινε. Δεν μιλας σοβαρα.νομιζω πλακα κανεις...Αν ειναι για 5 μερες που δεν θα το χρησιμοποιω να βγαινω κ να το βαζω μπρος καθε μερα για να μην μου μεινει τοτε ... (να ηταν για κανα μηνα να πω) Οπως και να ναι εμενα μου εχει βγαλει την πιστη το runner οσο διαστημα το εχω οποτε αυτη τη φορα θα παω σε κατι ΜΗ ιταλικο μηπως και δω φως (μη θυμηθω και ενα aprillia που ειχα και πιο παλια) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Δεν μιλας σοβαρα.νομιζω πλακα κανεις...Αν ειναι για 5 μερες που δεν θα το χρησιμοποιω να βγαινω κ να το βαζω μπρος καθε μερα για να μην μου μεινει τοτε ... (να ηταν για κανα μηνα να πω) Οπως και να ναι εμενα μου εχει βγαλει την πιστη το runner οσο διαστημα το εχω οποτε αυτη τη φορα θα παω σε κατι ΜΗ ιταλικο μηπως και δω φως (μη θυμηθω και ενα aprillia που ειχα και πιο παλια) οχι δεν σου κανω καθολου πλακα.αυτη ειναι η αληθεια..και σε οποιο σκουτερ να πας...μετα απο πολυχρησια και μετα απο 2 χρονια θα θελει αλλαγμα η μπαταρια.αυτο μπορει να σου ξυνιζει..αλλα ετσι δουλευουν τα σκουτερ.η μπαταριες δεν κρατανε για παντα! ποσο καιρο ειχες να δεις τα υγρα της??? εχεις αλλαξει ποτε?? εγω εχω αλλαξει καμια 10ρια μοτοσυκλετες εως τωρα..και σε ολες μετα απο 2-3 χρονια αλλαζα μπαταρια..ειδικα στα σκουτερ ηταν πιο συχνη η αλλαγη. επισης για να "σωσεις" την μπαταρια..δεν θα βαλεις υγρα αλλα θα την πας σε ηλεκτρολογειο να σου βαλει ηλεκτρολυτη μεσα..να την φορτισε κιολας..και να κανεις την δουλεια σου,υπαρχει περιπτωση να δουλεψει οπως πριν..και να μην χρειαστει να αγορασεις καινουργια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 ok ευχαριστω Παντως πριν απο λιγο ηρθε ενας φιλος μου εδωσε ρευμα απο μπαταρια αυτοκινητου με καλωδια κ πηρε μπρος Το εκανα κ μια βολτα κανα 15λεπτο κ ολα δειχνουν ΟΚ Την λυση με τον ηλεκτρολυτη θα την σκεφτω αν ξαναστραβωσουν τα πραγματα Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 O ηλεκτρολυτης μπαινει μονο σε μπαταριες με υγρα οταν ειναι ολοκαινουργια και ΜΟΝΟ , για να φορτισει.Αν συμπληρωσεις οποιαδηποτε αλλη φορα με ηλεκτρολυτη θα την καψει.Μονο με απιονισμενο νερο η υγρα μπαταριας συμπληρωνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Οταν μια μπαταρια εχει χασει ολα τα υγρα της,και δεν εχι ρευμα..για να την "σωσεις" συμπληρωνεις ηλεκτρολυτη με υγρα και την φορτιζεις! αν βαλεις σκετο νερο σε μπαταρια χωρις φορτιο...δεν θα πετυχεις τιποτα.(αυτο σαν λυση,για να πας μετα και να την αλλαξεις.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Αν την εχει αφησει χροοοονια πανω να τα χασει ολα το καταλαβαινω, για τετοια περιπτωση μιλαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Παλι σημερα δεν παιρνει μπρος παρολα τα υγρα που εβαλα χθες.Οποτε παω για αλλαγη μπαταριας τελικα.... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Παλι σημερα δεν παιρνει μπρος παρολα τα υγρα που εβαλα χθες.Οποτε παω για αλλαγη μπαταριας τελικα.... Ακριβως! ;) αληθεια ποσο καιρο την εχεις την μπαταρια?? και ποσα χλμ εχεις κανει?? επισης μην τσιγκουνευτεις την μπαταρια..και βαλε μια καλη και θα με θυμηθεις ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Βαλε μια χωρις υγρα.εμενα λιγες μερες τωρα δεν εδινε σχεδον καθολου μιζα.Μετα που την εβγαλα ειδα οτι ηθελε να συμπληρωσω....τελικα εβαλα μια ξηρη και ησυχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Βαλε μια χωρις υγρα.εμενα λιγες μερες τωρα δεν εδινε σχεδον καθολου μιζα.Μετα που την εβγαλα ειδα οτι ηθελε να συμπληρωσω....τελικα εβαλα μια ξηρη και ησυχασα. +1000000 αυτή που έχω εγώ την έχω απο το 2002!!!(όταν το πήγα για σερβις τώρα τελευταία ο μάστορας δεν με πίστευε...:lol:) και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Τώρα το χειμώνα είναι κάποιες φορές κάπως υποτονική αλλα με το που ζεσταίνει ο καιρός παίρνει τα πάνω της και πάλι... Ίσως να παίζει ρόλο και το οτι προτιμώ τις περισσότερες φορές να το βάζω μπρός με τη μανιβέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Μαλιστα Οποτε (μιας κ ειμαι ασχετος) ζηταω μια ξηρη μπαταρια αυριο στον εμπορο κ ξενιασα ε?? Αα και την μπαταρια την εχω απο το ιουλιο 07.Απλα εκανα το λαθος κ δεν ειχα κοιταξει ποτε τα υγρα της τοσο καιρο Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Μαλιστα Οποτε (μιας κ ειμαι ασχετος) ζηταω μια ξηρη μπαταρια αυριο στον εμπορο κ ξενιασα ε?? Αα και την μπαταρια την εχω απο το ιουλιο 07.Απλα εκανα το λαθος κ δεν ειχα κοιταξει ποτε τα υγρα της τοσο καιρο και μετα σου φταιει η gilera..:whistle: :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 και μετα σου φταιει η gilera..:whistle: :rolleyes: Αν ηξερες τι εχω τραβηξει με το μηχανακι :mad: Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 ρε παιδια το ρανερ ενως φιλου μου μας εχει τρελανει τελειως.οτι μπιλακια και να του βαλουμε δεν ανεβαζει πανω απο 9 χιλιαδες στροφες.....απο τι μπορει να το κανει αυτο?βαλαμε 7,2 9 χιλιαδες....βαλαμε 6,5 παλι 9 χιλιαδες!!!!!!!βαλαμε 5,5 τα ιδια!!!!!θα μας τρελανει.....εντομεταξυ φοραει μαλοσσι κιλινδρα εκσατμισι και βαριατορ μαλοσι Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Mεχι στις 9000 ανεβαζει κανονικα; Τι καρπιλατερ φοραει;:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsas Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 παιδια ενα κιτ της mallosi 72 mhr ποσο κοστιζει? Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Aν λες το mhr replica εχει 200-220ε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts