Leolipop Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Δεν ξερω ποση δυναμη εχει.Παντως τα εχω βαλει και με typhoon 125 ενος φιλου μου οπου μεχρι τα 70 περιπου πηγαιναμε μαζι και μετα ανοιγα λιγο λιγο. Εχουμε ακομα πραμα να μπει επανω οπως εξατμιση malossi, ριντοθηκη ,γραναζια σασμαν και ηλεκτρονικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Den exo klisei ta 18 kai etsi to diploma einai gia 50cc.den katalaba ti enoeis mo th lo_bou.stin arxh ifela na to kano 72 malossi alla afou uparxei auth h eukairia leo na to kano etsi h douleia ginetai poli kala kai allazoun polla ego omos fa pliroso poli loga sxedon tipota gia tin alagi ti les tora?auto pou me endiaferi einai oi mpatsoi kai oxi h allagi sti mixanaki giati kai antalaktika mporo na bro xoris idietero problima.thanks. Μα το μηχανακι δεν θα κανει "μπαμ" μονο στο ματι..αλλα και στον ηχο.οπως και να χει το μοτερ απο 125/180αρι δεν μπαινει σε 50ρι μηχανακι,αλλες βασεις κινητηρα εχει το ενα αλλο το αλλο,ασε που το 18αρι εχει βαση για ενα αμορτισερ πισω ενω ολα τα 5αρια εχουν 2 αμορτισερ.καλυτερα πειραξε'το με κιτακι και ασε τα "κολπα" γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια και αμα κατσει μια στραβη...την εκατσες.:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Μα το μηχανακι δεν θα κανει "μπαμ" μονο στο ματι..αλλα και στον ηχο.οπως και να χει το μοτερ απο 125/180αρι δεν μπαινει σε 50ρι μηχανακι,αλλες βασεις κινητηρα εχει το ενα αλλο το αλλο,ασε που το 18αρι εχει βαση για ενα αμορτισερ πισω ενω ολα τα 5αρια εχουν 2 αμορτισερ.καλυτερα πειραξε'το με κιτακι και ασε τα "κολπα" γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια και αμα κατσει μια στραβη...την εκατσες.:ninja: egw exw 50 ari kai exei 1 amortiser :blink: mipws ennoeis to anti8eto? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfray87 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 O RAVER δεν ξερει πολλες φορες τι λεει....Τα παλια runner ειχαν ενα αμορτισερ. Τα τελευταια ειχαν δυο......αλλα πεταγετε πολλες φορες και λεει βλακειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 O RAVER δεν ξερει πολλες φορες τι λεει....Τα παλια runner ειχαν ενα αμορτισερ. Τα τελευταια ειχαν δυο......αλλα πεταγετε πολλες φορες και λεει βλακειες Εσυ λες ανακριβειες γιατι απλουστατα δεν ξερεις.ο φιλος παραπανω θα βαλει μοτερ σε διχρονο μηχανακι..το μοτερ δεν μπαινει σε 50ρι για τους λογους που ανεφερα παραπανω.τωρα αν το καινουργιο το 50ρι βγαινει με ενα αμορτισερ δεν σημαινει οτι μπαινει και σε αυτο.εγω εχω σκουτερακια απο εποχη τυφωνα του 96 με κοστος 900χιλιαδες δραχμες.εχουν περασει ολα τα gilera απο τα χερια μου και στην κατοχη εκτος το νεο nexus.ειδικα αυτη τη στιγμη εχω ενα gilera sp fxr 180 του 2000 (κοκκινο-ασημι) και ενα vxr 200 toy 2004(ανθρακι).Ασε λοιπν αν ξερω η οχι,κι εγω περασα απο αυτες τις μετεροπες...τυγχαιο ειναι που ολα τα 50ρια μετατρεπονται σε 69/72 κυβικα αναλογα και το πειραγμα και με κοστος κοντα στα 900 ευρο(πληρης μετατροπη) και δεν την ψαχνουν με μοτερ που κοστιζει πιο φθηνα και πιο οικονομικα σε χρηση και αποδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Πρωτα απο ολα εγω πως θα βαλω το μοτερ του 125 χωρις προβλημα στις βάσεις? ΤΑ ΔΙΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΜΠΡΑΤΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ και το καινουργιο 50αρι μονομπραστο ειναι... Το θέμα ειναι αμα δούν κωδικούς τους ιδιους με τις άδειας τοτε δεν εχεις πρόβλημα....Μπορει ο μαστορας μου να μου το εχει κανει τούμπανο... Αλλα ας μην αναφερουμαι τετοια εδω μέσα για κυκλοφορουν κ μπατσοι-ρουφίανοι.....!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 και ποιος σου ειπε οτι θα το βαλεις χωρις κανενα προβλημα.εδω θα μας τρελανεται τελειως..η τα μαστορια που θας κανουν τις πιθανες μετατροπες λογαριαζουν χωρις τον ξενοδοχο :ninja: οπως και να χει τα παιδια εδω εχουν κανει μια φυλοτιμη προσπαθεια να τα λενε για τα μηχανακια τους και τωρα τελευταια εχει πεσει πολυ spam με ανακριβειες και πραγματα που δεν πρεπει να λεγονται εδω μεσα.καλυτερα να αποχωρησω και οποιος θελει την βοηθεια μου να στειλει ενα προσωπικο μηνυμα και θα του απαντησω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 και μως γινεται 180 μαλοσι σε καρότσα 50 αριου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfray87 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Γιατι δεν πας να παρεις ενα 180 κατευθειαν ρε ανθρωπε? Ετοιμο ωραιο χωρις πειραγματα και χαζομαρες...Αντι να πας να καταστρεψεις το 50αρι. Βρισκεις και με 1000-1500 ευρω και σε καλη κατασταση...Αφηστε τις χαζομαρες 50->180.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 και μως γινεται 180 μαλοσι σε καρότσα 50 αριου???? Αυτο δεν γινεται..Μονο απο 125αρι γινεται..και αν καποιος εχει φτιαξει 50ρι οπως λεςς πρεπει να εχει πεσει πολυ πατεντα.εγω ποτε δεν εχω δει κατι τετοιο..ακομα και οταν γινοτανε οι αγωνες με τα gilera κανεις δεν ειχε κανει τετοια μετατροπη. Γιατι δεν πας να παρεις ενα 180 κατευθειαν ρε ανθρωπε? Ετοιμο ωραιο χωρις πειραγματα και χαζομαρες...Αντι να πας να καταστρεψεις το 50αρι. Βρισκεις και με 1000-1500 ευρω και σε καλη κατασταση...Αφηστε τις χαζομαρες 50->180.... και με τι διπλωμα θα το οδηγει :blink: ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfray87 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Σωστα δεν το σκεφτηκα οτι δεν εχει διπλωμα. Νομιζα οτι δεν τον εννοιαζε. Καντο 68-72 κυβικα ρε. Μια χαρα παει κι ετσι και δεν θα καιει και τα μαλλια της κεφαλης σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Geia se olous. Pos ta pame ola kala?Mallon anoiksa megali sizitisi gia tin allagi moter apo 50cc se 180cc.To palikari fa to do pisteuo mes to sabbatokuriako kai fas sas pos kapoia akriveis pragmata giato pos kai ti!Den fimamai kala an exei 1 i 2 anarthseis.Pantos se auto to 50->180 pou exei ola leitourgoun teleia ektos apo auto tou eipa tou megalou carb. poy ftunei poli benzina. An mporeso fa bgalo foto mono tin mixani fisika xoris na fainetai to oipolipo mixanaki gia na to deite!Opos sosta eipe o GIL46 mporei na parakoloufei o BB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Λοιπον να τελειωσει αυτο το θέμα......... Γινετε να μπει μοτερ σε 50αρι 2Τ το 125,2004Τ(το παιδι ειναι φίλος μου) με πατεντα στις αναρτήσεις... Και μπορει να μπει ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ οποιοδηποτε 2Τ....και αν θελετε επισκευθητε το http://www.bikepics.com/gilera/runner να δειτε 50->180, 50-210(4Τ) Malosi.... Και αν δεν μπορουνε τα μαστορια σας να το κανουν αυτο ΕΛΑΤΕ ΚΡΗΤΗ!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 φωτος θελουμε να δειχνουν οτι ειναι 50αρια...ολοι λενε οτι εχουν καποιον γνωστο...κ τι μετατροπες εκαναν κ ποσο κοστισαν.. πουλαω κ το δικο μου..02 μοντελο 750ε οποιος ξερει καποιον π ενδιαφερεται ας στειλει p.m. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Παλι τα ιδια....Εγω δικαβαλο και ενα ασημενιο 125 2τ δικαβαλο επισης διπλα μου σε φαναρι στο village park.Απο το φαναρι εκεινο και μεχρι και το φαναρι της Λ.Αθηνων δεν μπορουσε να με πιασει και μετα τα 80 του ανοιγα. Δηλαδη αν βαλω ακομα εξατμιση malossi ,ριντοθηκη και γραναζια που θελω...πως θα πηγαινει τοτε; :confused: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Παλι τα ιδια....Εγω δικαβαλο και ενα ασημενιο 125 2τ δικαβαλο επισης διπλα μου σε φαναρι στο village park.Απο το φαναρι εκεινο και μεχρι και το φαναρι της Λ.Αθηνων δεν μπορουσε να με πιασει και μετα τα 80 του ανοιγα. Δηλαδη αν βαλω ακομα εξατμιση malossi ,ριντοθηκη και γραναζια που θελω...πως θα πηγαινει τοτε; :confused: :cool: file mou oraio apotelesma...ti foras an mporeis na mou peis gia na 3erw kai gia to diko mou ti na kanw Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Λοιπον εχουμε και λεμε φιλε : Αλουμινενιο κυλινδρο ,πιστονι ,κεφαλη malossi (72cc) Μultivar malossi με μπιλιες 7,0g Delta Clutch malossi Ιμαντα Malossi Καμπανα malossi Dell'orto 21 καρμπ. Ψυγειο Malossi Gianneli Shot. Αυτα αν δεν εχω ξεχασει κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Συνολο ευρώ???? 600αρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Λοιπον εχουμε και λεμε φιλε : Αλουμινενιο κυλινδρο ,πιστονι ,κεφαλη malossi (72cc) Μultivar malossi με μπιλιες 7,0g Delta Clutch malossi Ιμαντα Malossi Καμπανα malossi Dell'orto 21 καρμπ. Ψυγειο malossi Gianneli Shot. Αυτα αν δεν εχω ξεχασει κατι.... 250+ 70+ 110+ 30+ 40+ 120+ 270+ 120+ =.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 =ΠΟΛΛΑ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 @gil46 απαντα για τις μετατροπες των φιλων σ ή εστω δειξε μας μετατροπες στο ινετ... @λεολιπον. αυτη την gianelli ti την ηθελες...εριξες π εριξες τοσα λεφτα παρε κατι της προκοπης κ σιγουρα ηλεκτρονικη για να αποδωσουν τα παραπανω π χεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 @λεολιπον. αυτη την gianelli ti την ηθελες...εριξες π εριξες τοσα λεφτα παρε κατι της προκοπης κ σιγουρα ηλεκτρονικη για να αποδωσουν τα παραπανω π χεις Φιλε αυτην την ειχε ηδη πανω το μηχανακι οταν το πηρα οποτε ειπα να μην αλλαξω...Ολα θα δρομολογηθουν αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 ρε συ γιατι δεν πας να παρεις καμια μηχανη κ να αφησεις το σκουτερακι? Εκτος αν ειναι οικονομικο το θεμα τοτε αλλαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 paidia oi siagwnes ti einai?to delta clutch? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 ρε συ γιατι δεν πας να παρεις καμια μηχανη κ να αφησεις το σκουτερακι? Εκτος αν ειναι οικονομικο το θεμα τοτε αλλαζει... οικονομικο ειναι απο την αποψη οτι θελω λεφτα για διπλωμα και επισης ποιος ακουει τους δικους του μετα...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts