jimator Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 egw skeftomai na valw psigeio apo 125 ginete?8a kanei tpt? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Ρε παιδια για δοκιμαστε με κατι τετοιο... http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=10689&cPath=4_24_256_3410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfray87 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Τι ακριβως κανει αυτο? NRG 125 δεν υπαρχει και ο χωρος ειναι πολυ περιορισμενος και προβληματιζομαι. Εχω σκεφτει μεχρι και να το δωσω και να παρω Runner.....ΗΕLP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Αυτα μπαινουν στην ροη του νερου προς και απο το ψυγειο.Λεγεται οτι ριχνουν την θερμοκρασια 2-5 βαθμους.Εγω προχθες παιδια αλλαξα παραφλου αλλα δεν εβαλα αυτο το πρασινο,Μου εδωσε ενας γειτονας ενα γαλαζιο. Αυτο το ειχε παρει παχυρευστο απο αντιπροσωπια mercedes.Λεει πως αυτο και της Opel ειναι τα καλυτερα.Βασικα μου ανεφερε "Εισαι σιγουρος ,γιατι μπορει να μην μπορει να ανεβασει θερμοκρασια! Α ετσι, του λεω...ακομα καλυτερα!! Επισης απο τους πλαινους αεραγωγους εκοψα δυο σιτες,να το πω ετσι, οι οποιες δεν αφηναν την ζεστη εξερχομενη απο το ψυγειο να φυγει εξω και επισης να δημιουργησει ισχυρο ρευμα απο την εισερχομενη ροη του αερα. Το αποτελεσμα πιο ειναι;;Χαμηλοτερη θερμοκρασια 10-15 βαθμους!! ΔΕΝ αστειευομαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfray87 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Κοιτα 1-2 βαθμοι που θα πεσουν δεν ειναι και πολυ μπροστα στην συνολικη θερμοκρασια. Σε μια σελιδα ομως διαβασα πως δεν ειναι καλο να ειναι τοσο χαμηλα η θερμοκρασια. Πρεπει να ειναι στην μεση. Εκει ειναι η ιδανικη θερμοκρασια γιατι ο κινητηρας ουτε κρυος μπορει να δουλεψει. Και αντε και το πηρα το σωληνακι για την ροη των υγρων του ψυγειου. Πως θα το βαλω? Πρεπει να ξυλωσω τους σωληνες του ψυγειου. Και που θα το βρω εδω στην ελλαδα? Η σελιδα που μου εδωσες ειναι ξενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Μπορεις να το παραγγελεις.Εγω εχω παρει πολλες φορες απο εκει πραγματα οπως τα πλαστικα... Ρωτησα και εγω αν πειραζει το μηχανακι να δουλευει "κρυο" και μολις το ακουσε ο μηχανικος γελαγε!!Αυτα ειναι μπουρδες, οσο πιο κρυο τοσο πιο καλα.Ετσι μου ειπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Αλήθεια είναι....Οσο ποιό κρύο ειναι τόσο πιο πολύ τραβάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 oxi re an einai krio dn doulevei kala prepei an zesta8ei ligo.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfray87 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Θελω να ρωτησω κατι το οποιο πραγματικα δεν γνωριζω. Εχει καμια σημασια το μεγεθος της φουσκας της εξατμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ρε παιδια δεν ειπαμε να ειναι παγωμενο.Αλλα ενω λειτουργει να ειναι κρυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 oxi re an einai krio dn doulevei kala prepei an zesta8ei ligo.. ta 2t pane pio grigora an einai entelws krya.enw to diko mou as poume 4t (den gnwrizw gia alla) pigainei kalytera afou faei merikes tsites prwta :P Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 simera paragila kilindropistono malossi !:p :D :wink: :rolleyes: mallon deutera me triti topo8etiete kai meta strwsimo.. posa km prepei na kanw peripou? i deuteri kinisi mou 8a einai i i exatmisi tis malossi imultivar 2000+imantas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Εμενα μου ειπαν το λιγοτερο 1.500. Αρκετα αλλα αξιζει για την ζωη του κινητηρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εμενα μου ειπαν το λιγοτερο 1.500. Αρκετα αλλα αξιζει για την ζωη του κινητηρα... nai re ennoeitai min kaneis kammia vlakeia kai to anoixeis pio prin giati meta tha trexeis synexeia kai den tha ftaneis.an itan den tha xreiazotan strosimo stin telikh:happy: :happy: :happy: Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ρε παιδιά μήπως έχει κανείς carb 21 ή 22 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot4ever Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 re paides exw ena peugeot speed fight 72cc kai thelw na to kanw na peigenei komatia...exei kaneis kamia eidea ti mparw na kanw? egw elega gia kanena kinitira 100cc na toy ebaza. ti lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 re paides exw ena peugeot speed fight 72cc kai thelw na to kanw na peigenei komatia...exei kaneis kamia eidea ti mparw na kanw? egw elega gia kanena kinitira 100cc na toy ebaza. ti lete? epeidi otan itan na paro mixanaki arxika tha epairna 50cc kai skeftomoun na valo pano moter 125.alla opoion rotisa mou eipe pos dn tha antexei to 50cc me megalytero moter oute to plaisio oute tipota.patenta mporei na ginei alla ego tha se symvouleya na min to kaneis.kai gia mena ta scooters mexri 72 cc pane oxi parapano(xoris provlimata,den axizei kiolas kata ti gnomi mou). Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Υδροψυκτο ειναι φιλε? Εκτος απο κυλινδρο εχει τιποτα αλλο επανω? Μπορεις να αλλαξεις αρκετα ακομα πολλα πραγματα οπως καρμπυρατερ ,βαριατορ ,συμπλεκτη κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 simera m espase o brosta laspotiras :( poso exei enas kainourgios? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 simera m espase o brosta laspotiras :( poso exei enas kainourgios? Μικρο το κακο..κοντα στα 30 ευρο εχει.φυσικα οχι στο χρωμα,αλλα σε ασπρο το φτερο και μαυρος ο λασπωτηρας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Αν θες σου δινω τον δικο μου 10€.Ειναι μολυβι βαμμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Ρε παιδιά..Εχω φάει τον τόπο..Δεν μπορώ να βρώ πλαγιο-πάταρο για τα καινούρια Nrg-Runner...Επειδή αυτά έχουν το ντεπόζητο απο κάτω,έχουν άλλη βάση απο τα παλιά...Ξέρετε αν έχουν βγεί???Εχει βάλει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 ti einai auto re c? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Στιριχτίρι ρε συ...Πλάγιο ομως όχι διπλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 kai gw 8elw an valw tetio sto diko m to runner ena etos meta ta montela eixan alla to diko m oxi an kai exei ipodoxi ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts