Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΗΦΟΡΑ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ Η ΑΝΗΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΙΤΑ ΓΚΑΖΙ ΔΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΝΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕ ΣΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? ΜΟΝΟ 2000ΚΜ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για οικονομικη λυση ειναι μια χαρα παντως η giannelli.

Τα παιδια που θα εδιναν 300-400ε να παρουν malossi η polini ειναι ελαχιστα γι'αυτο προτεινα την giannelli.;)

με αυτη τη λογικη ναι οκ.συμφωνω. απλα εγω παντα ημουν της λογικης να βαζω κατι καλο-ακριβο μαζευοντας σιγα σιγα λεφτα και φτιαχνοντας το μηχανακι βημα βημα, παρα να κανω προχειροδουλιες και να συμβιβαζομαι οπως π.χ. καποιους που βαζετε 21 και 25 καρμπυρατερ και τιποτα αλλο με 50αρι κυλινδρο και λετε 'τρομερη διαφορα'.... Το μονο που καταφερνετε ειναι να πλουτιζετε τον βενζινοπωλη σας και να καταστρεφετε τη μηχανη σας! Και πιστεψτε με, σ αυτα τα πραγματα ισχυει απολυτα το 'οτι πληρωνεις παιρνεις'!

Αργησατε αλλα με καταλαβατε τη εννοουσα.;)
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Na sou apantiso ego gia afton :)...manisio strofalo kai mpiela foraei...exei ena set tis malossi aplo...pou einai konta sta 150euro an den apatomai..pare afto..

Paidia kserete poso mporei na anoiksei se rektifie enas gnisios kilindros gia runner?kai yparxoun pistonia diplou i monou elatiriou gia xilista apo 40-47?

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

ΡΕ ΣΙ LEOLIPOP ΤΗ ΣΤΡΟΦΑΛΟΜΠΙΕΛΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΤΑΝΣΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ:!:

Αυτα που εχω φιλε πραγματι ειναι τα δικα του.Δεν τα εχω αλλαξει και ουτε προκειται γιατι απο οτι μου εχουν πει ειναι τα πιο στιβαρα.Το πολυ πολυ να αλλαξω τα ρουλεμαν του στροφαλου και να βαλω κατι malossi που ειναι πιο ενισχυμενα.

ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ρε παιδια ολα στραβα μου πανε............

Πηρα το Runner 3:00 και 6:00 τρακαρα

αποτελεσμα 1500 ευρω ζημια στο κολαμαξο και πλαστικα δεξιας πλευρας σπασμενα στο Runner..

Θα πουλησουμε το Grand και το Runner..........(λογο φοβου της μανας μου και του πατερα μου)

αποτελεσμα 1500 ευρω ζημια στο κολαμαξο και πλαστικα δεξιας πλευρας σπασμενα στο Runner..

Θα πουλησουμε το Grand και το Runner..........(λογο φοβου της μανας μου και του πατερα μου)

Περαστικα σου φιλε,εσυ να εισαι καλα.

Κρανος φορουσες?η ασφαλεια σου δεν πληρωνει τιποτα?

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

pw re file pikra......pw mhn symbei kai se mena tpt tetoio molis to parw gt......

ti na sou pw twra..perastika kai kaly tuxh

.

ΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

800 ΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααα.......???

Καλύτερα χωρις αυτα........

Της δεξιας πλευράς μπορειτε να μου πειτε γιατι μονο αυτα εσπασαν απ'το τρακαρισμα....????

Αν θες φιλε κοιτα στο http://www.scooter-center.com και υπολογισε...

Θα σου προτεινα να τα παρεις απο εκει

ΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

800 ΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααα.......???

Καλύτερα χωρις αυτα........

Της δεξιας πλευράς μπορειτε να μου πειτε γιατι μονο αυτα εσπασαν απ'το τρακαρισμα....????

asta file mou se paromoia katastasi me sena imoun prin 2 xronia .

eixa trakarei me megali zimia sti mia pleura tou runner ( distixos tin aristeri,pou perilamvanei zimia se eksatmisi k.a.) k meta kati alles mikroleptomereies.

ola mazi 1300 euro

( asxeta pou ego telika xrisimopoiisa 850 euro tis asfaleias k ta ipoloipa ta kratisa)

Πατήστε στο παρακάτω link για να κατεβάσετε τον τελευταίο τιμοκατάλογο ανταλλακτικών και αξεσουάρ για όλα τα οχήματα Piaggio, Vespa και Gilera που είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσα από το επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων

Accessories & Spare Parts price list 2006.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εβγαλα νοημα απο τον καταλογο, τα λεει ολα μαζεμενα................

Θα ρωτήσω τον μαστορα μου αυριο ο οποιος εχει φτίαξει παρα πολλα Runner εδω........

Οταν βάλω το μοτερ του 125 θα χρειαστω και ανάρτηση?

Θα αγοράσω μοτερ, πίσω τροχο με δισκόφρενο(!!! πατέντα!!!),ψυγείο,πλεξούδα, ηλεκτρονικη και εξάτμιση την εργοστασιακη του 125 2Τ και απόδειξη αγορας του μοτέρ σε περήπτωση ελεγχου απο μπάτσους.....Αλλα δεν μου δίνει καρμυρατερ...

Τι καρμυρατερ φοράει το 125 2Τ??

Εχετε να μου πουλήσετε κανένα?

Δεν εβγαλα νοημα απο τον καταλογο, τα λεει ολα μαζεμενα................

Θα ρωτήσω τον μαστορα μου αυριο ο οποιος εχει φτίαξει παρα πολλα Runner εδω........

Οταν βάλω το μοτερ του 125 θα χρειαστω και ανάρτηση?

Θα αγοράσω μοτερ, πίσω τροχο με δισκόφρενο(!!! πατέντα!!!),ψυγείο,πλεξούδα, ηλεκτρονικη και εξάτμιση την εργοστασιακη του 125 2Τ και απόδειξη αγορας του μοτέρ σε περήπτωση ελεγχου απο μπάτσους.....Αλλα δεν μου δίνει καρμυρατερ...

Τι καρμυρατερ φοράει το 125 2Τ??

Εχετε να μου πουλήσετε κανένα?

vale re file kana 25 delorto

.

GIL46 το οτι δεν θα εχεις ομως διπλωμα για 125 αυτο το σκεφτεσαι ??? + οτι δεν θα σε καλυπτει η ασφαλεια.Γιατι σε περιπτωση που ο αστυνομικος ελεγξει τον αριθμο του κινητηρα και δει οτι δεν ειναι ιδιος με αυτον που αναγραφεται στην αδεια κυκλοφοριας μπορει εσυ να του δειξεις οτι εχεις αποδειξη αγορας και αρα οτι δεν ειναι κλεμμενο αλλα θα σε γραψει για διπλωμα.Εχω πεσει σε ελεγχο που κοιταξανε τον αριθμο του κινητηρα για αυτο στο λεω.

καμια σχεση..το ψαλιδι ειναι πιο μεγαλο οπως και η βασεις κινητηρα.δεν γινεται αυτο που λετε..:blink:
[sIGPIC][/sIGPIC]