Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλά η δυνατότητες του δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του Titanium... :(

δηλαδη εαν κανω ενα full backup και κανω hard reset δεν θα μου επαναφερει το κινητο ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ?

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δηλαδη εαν κανω ενα full backup και κανω hard reset δεν θα μου επαναφερει το κινητο ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ?

Όχι. Δεν επαναφέρει τις ρυθμίσεις των εφαρμογών...

• Administrators
προγραμμα εναλλαγης χαρτων τυπου flipmap υπαρχει για android igo8?

Όχι (ακόμα).

Αλλά η δυνατότητες του δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του Titanium... :(

Θέλουμε να μην είμαστε root, αλλά θέλουμε και να κάνουμε ότι κάνει και μια rooted συσκευή; Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

Modpic.gif

Ανεβασα στο youtube ενα βιντεακι για να δουν πιθανοι ενδιαφερομενοι τι βιντεο τραβαει το κινητο στα 720p.Η ληψη εγινε πανω σε μηχανακι ,στην Ποσειδωνος για να υπαρχει αρκετη κινηση για τυχον "σπασιματα".πιστευω τραβαει μια χαρα...

αρκετα καλη αναλυση...και γενικα σαν κατοχος ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! χαιρομαι που εκανα την αλλαγη!!! :)

και για να κανουμε λιγο πλακα..

αν μου κατσει το LG oπως θα λεγαν και οι υπολοιποι 1687 (μεχρι στιγμης) χρηστες..θα ειμαι σε δελεαρ ποιο να χρησιμοποιω :P χαχαχα

αρκετα καλη αναλυση...και γενικα σαν κατοχος ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! χαιρομαι που εκανα την αλλαγη!!! :)

και για να κανουμε λιγο πλακα..

αν μου κατσει το LG oπως θα λεγαν και οι υπολοιποι 1687 (μεχρι στιγμης) χρηστες..θα ειμαι σε δελεαρ ποιο να χρησιμοποιω :P χαχαχα

Και πιστεψε με λογω youtube εχει χασει λιγο απο την ποιοτητα.Στην οθονη του κινητου φαινεται πολυ πιο καθαρο!

Αν μου κατσει το LG το χω δωσει σε καποιον σιγουρα!Για μενα πιο σημαντικο στα Android ειναι η μνημη ραμ παρα ο επεξεργαστης,με τοσες εφαρμογες που μενουν ανοιχτες.Παντως λιγο που "επαιξα" μαζι του στο Saturn δε μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις.Σα να ψιλοκολλαγε(και για να μην πει καποιος οτι ειναι λογικο γιατι ειναι βιτρινας στο καπακι "επαιξα" το Desire S της βιτρινας και καμια σχεση),και το UI της LG ειναι για κλαμματα...Ασε που ειναι ασχημουλικο.

+1 σ'αυτο που λετε!!!

τα ειχα δει και τα 2 τηλεφωνα πριν αγορασω το desire...αλλα ηξερα τι διαλεξα ;)

(για να κανω και λιγο χαβαλε το ειπα!! ) :)

εσας τι quadrant το βγαζει??

Edited by volcom

+1 σ'αυτο που λετε!!!

1181 εβγαλα εγω.

+1 σ'αυτο που λετε!!!

1250 εμένα...

Όταν πήγα στο Πλαίσιο για να πάρω το δικό μου, έπιασα στα χέρια μου το LG kai to Desire S... Το desire s με κέρδισε με τη μια... το άλλο απλά είναι σε alpha σταδιο ακόμα.... ούτε καν beta...

• Administrators
Όταν πήγα στο Πλαίσιο για να πάρω το δικό μου, έπιασα στα χέρια μου το LG kai to Desire S... Το desire s με κέρδισε με τη μια... το άλλο απλά είναι σε alpha σταδιο ακόμα.... ούτε καν beta...

Ποιο είναι σε alfa (ούτε καν beta) έκδοση; :wacko:

Επειδή εδώ τέτοια συζήτηση θεωρείται off-topic καλό είναι να σταματήσει αν και θα ήθελα πολύ να μάθω με ποιο κριτήριο έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα! :confused:

Το καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε την κρυφή ανάγκη να δικαιολογούμε τα χρήματα που δώσαμε για μία συσκευή. Αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι όλες οι άλλες είναι για πέταμα!

Ας επανέλθουμε όμως στα του Desire S εδώ.

Modpic.gif

δηλαδη χωρις ρουτ ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε full backup.και αφου το ρουτ ΔΕΝ ειναι επισημη πρακτικη σημαινει οτι για ενα backup πρεπει να "παρανομησουμε"!

• Administrators
δηλαδη χωρις ρουτ ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε full backup.και αφου το ρουτ ΔΕΝ ειναι επισημη πρακτικη σημαινει οτι για ενα backup πρεπει να "παρανομησουμε"!

Από τη στιγμή που το full backup/restore δεν υποστηρίζεται επίσημα από το λειτουργικό, μπορείς να το πεις και έτσι.

Modpic.gif

Ποιο είναι σε alfa (ούτε καν beta) έκδοση; :wacko:

Επειδή εδώ τέτοια συζήτηση θεωρείται off-topic καλό είναι να σταματήσει αν και θα ήθελα πολύ να μάθω με ποιο κριτήριο έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα! :confused:

Το καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε την κρυφή ανάγκη να δικαιολογούμε τα χρήματα που δώσαμε για μία συσκευή. Αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι όλες οι άλλες είναι για πέταμα!

Ας επανέλθουμε όμως στα του Desire S εδώ.

Λέω αυτό και τελειώνω εδώ. Desire S vs LG Optimus 2X. Λέγοντας ότι είναι σε Άλφα στάδιο, εννοώ ότι το LG δεν είναι ώριμο κινητό κατά την γνώμη μου. Στη μισή ώρα που πέρασα μαζί του είδα πως είναι ασταθές, κολλάει, οι εφαρμογές δεν είναι 100% κατάλληλες για να το εκμεταλευτούν και είναι πλαστικούρα. Το desire είναι πιο ώριμο από άποψη λειτουργικού, πάει σφαίρα, πιο όμορφο και η htc έχει δείξει καλύτερα σημάδια υποστήριξης απ ότι η LG.(προσωπική εμπειρία)

Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να φαινονται στη homescreen μας χωρις να ξεκλειδωσουμε το κινητο μας βασικες πληροφοριες οπως αναπαντητες κλησεις,μηνυματα,email,ημερολογιο και αλλα...

Ρωταω γιατι την ειδα σημερα σε iphone και ηταν πολυ καλη!!! Απο ενα search που εκανα στο Market βρηκα την slidescreen αλλα αυτη που λεω την εβλεπες κ χωρις να ξεκλειδωσεις το κινητο!!! Καμια συμβουλη λοιπον???

Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να φαινονται στη homescreen μας χωρις να ξεκλειδωσουμε το κινητο μας βασικες πληροφοριες οπως αναπαντητες κλησεις,μηνυματα,email,ημερολογιο και αλλα...

Ρωταω γιατι την ειδα σημερα σε iphone και ηταν πολυ καλη!!! Απο ενα search που εκανα στο Market βρηκα την slidescreen αλλα αυτη που λεω την εβλεπες κ χωρις να ξεκλειδωσεις το κινητο!!! Καμια συμβουλη λοιπον???

Μηπως εννοεις αυτη; https://market.android.com/details?id=com.kanokgems.smswidget&feature=search_result

Ποιον launcher χρησιμοποιειτε εσεις;Εγω εχω βολευτει πολυ με τον Launcher pro.

Υγ.Αμα τρεξεις 200 φορες το quadrant θα σου βγαλει 200 διαφορετικους αριθμους....οτι να ναι!Απο 1073 μεχρι 1247 μου εδειξε εμενα.

Edited by panosfx

Μηπως εννοεις αυτη; https://market.android.com/details?id=com.kanokgems.smswidget&feature=search_result

Ποιον launcher χρησιμοποιειτε εσεις;Εγω εχω βολευτει πολυ με τον Launcher pro.

Υγ.Αμα τρεξεις 200 φορες το quadrant θα σου βγαλει 200 διαφορετικους αριθμους....οτι να ναι!Απο 1073 μεχρι 1247 μου εδειξε εμενα.

Αυτη που εννοω ειναι αυτη ακριβως η εφαρμογη που φαινεται στη photo...

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://sam.brown.tc/images/123.jpg&imgrefurl=http://sam.brown.tc/category/Photo/&usg=__n9b2luFC5dG5Drbd5LOy6QQCqDI=&h=480&w=320&sz=39&hl=el&start=0&sig2=GMvB6W8hWmj-jLoHEdrktg&zoom=1&tbnid=ktGylCjfyGHB-M:&tbnh=137&tbnw=90&ei=eA2_TZb7CoaYOrGO2M8G&prev=/search%3Fq%3Dhome%2Bscreen%2Biphone%2Bapps%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D1qK%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26biw%3D1440%26bih%3D740%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=rc&dur=366&page=1&ndsp=40&ved=1t:429,r:27,s:0&tx=65&ty=73

Αυτη που εννοω ειναι αυτη ακριβως η εφαρμογη που φαινεται στη photo...

Δε νομιζω να υπαρχει για την ωρα κατι αναλογο στα Android ή τουλαχιστον δεν το εχω δει εγω.Οτι εγραψες εδω ,ποσταρε το καλυτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 ή εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271010 (το δευτερο θα σε4 βοηθησει να παρεις ιδεες για να στησεις την homescreen σου) μαζι με την φωτο που μου δειξες καθως αυτο δεν ειναι εφαρμογη του desire S αλλα γενικα του Android.

Δε νομιζω να υπαρχει για την ωρα κατι αναλογο στα Android ή τουλαχιστον δεν το εχω δει εγω.Οτι εγραψες εδω ,ποσταρε το καλυτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 ή εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271010 (το δευτερο θα σε4 βοηθησει να παρεις ιδεες για να στησεις την homescreen σου) μαζι με την φωτο που μου δειξες καθως αυτο δεν ειναι εφαρμογη του desire S αλλα γενικα του Android.

Βρηκα αυτη....δεν ειναι ακριβως οτι θελω...αλλα πλησιαζει πολυ!!!

Executive Assistant (adware)

Βρηκα αυτη....δεν ειναι ακριβως οτι θελω...αλλα πλησιαζει πολυ!!!

Executive Assistant (adware)

Ωραιος!Δεν την ειχα δει,Και μπαινει και στην lockscreen.

Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι...βλέπω στο skroutz.gr ότι κάποια μαγαζιά ξεκινάνε από 429€ ενώ σε πιο επίσημα 499€. Είναι αξιόπιστη η αγορά από κει? το έχει πάρει κάποιος από κει για να μας πει τι παίζει?
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

καλημερα, παιδεια επιδη με καιει το θεμα, σε σας κανει αυτη την διαροη φωτισμου στις κατω γωνιες της ιοθονης οταν ειναι σκοτεινα ?

καλημερα, παιδεια επιδη με καιει το θεμα, σε σας κανει αυτη την διαροη φωτισμου στις κατω γωνιες της ιοθονης οταν ειναι σκοτεινα ?

Λιγες σελιδες πιο πισω εχει συζητηθει αυτο.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι...βλέπω στο skroutz.gr ότι κάποια μαγαζιά ξεκινάνε από 429€ ενώ σε πιο επίσημα 499€. Είναι αξιόπιστη η αγορά από κει? το έχει πάρει κάποιος από κει για να μας πει τι παίζει?

Κανε τη δουλεια σου οσο πιο οικονομικα γινετε...στα επωνυμα καταστηματα πληρωνεις το προσωπικο τους,τις διαφημισεις τους,την αναγκη τους για μεγαλυτερο κερδος κτλπ.

2i6fhs-5.png