giannis_24 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Mηπως ξερει κανενας καμια καλη μπαταρια για το τηλεφωνο γιατι η mugen τα φτυσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 καλησπέρα στην σελίδα 129 υπάρχει Οδηγός S-OFF και Root για το HTC DESIRE S αλλά η περισσότερη σύνδεσμοι δεν λειτουργούν ξέρει κανείς που θα βρω τον πλήρη οδηγό?? σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Mηπως ξερει κανενας καμια καλη μπαταρια για το τηλεφωνο γιατι η mugen τα φτυσε Πέρσι, τέτοια εποχή περίπου, αγόρασα μια από το e-click. Μέχρι σήμερα άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Πέρσι, τέτοια εποχή περίπου, αγόρασα μια από το e-click. Μέχρι σήμερα άψογη. Πριν μια εβδομαδα πηρα αυτη http://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4230&virtuemart_category_id=330&Itemid=474&ref αλλα δεν βγαζει ουτε 2 ωρες οθονη. Παιζει να μην ειναι αυθεντικη? Ηταν οπως ακριβως φαινεται στο λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Πριν μια εβδομαδα πηρα αυτη http://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4230&virtuemart_category_id=330&Itemid=474&ref αλλα δεν βγαζει ουτε 2 ωρες οθονη. Παιζει να μην ειναι αυθεντικη? Ηταν οπως ακριβως φαινεται στο λινκ. Δες την ημερομηνία παραγωγής (ή λήξης), μήπως είναι πολύ παλιά. Αν την έχεις μια βδομάδα και δεν έχει στρώσει προσπάθησε να την επιστρέψεις για αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Δες την ημερομηνία παραγωγής (ή λήξης), μήπως είναι πολύ παλιά. Αν την έχεις μια βδομάδα και δεν έχει στρώσει προσπάθησε να την επιστρέψεις για αλλαγή. aggmanos απο που θα το δω αυτο? δεν πιστευω να δεχτουν να μου κανουν αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Εγώ είχα αγοράσει 2 απο το ebay σαν καινούγιες αλλά και οι 2 δεν κρατάγανε παραπάνω από 2 ημέρες. Εχω την αίσθηση πως το κινητό, το δικό μου τουλάχιστον, μετά απο 4 χρόνια χρήσης τρώει πολύ γρήγορα τις μπαταρίες Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 aggmanos απο που θα το δω αυτο? δεν πιστευω να δεχτουν να μου κανουν αλλαγη Πάνω στην μπαταρία κάπου γράφει ημερομηνία (παραγωγής ή λήξης δεν θυμάμαι ακριβώς). Το αν θα στην αλλάξουν είναι βέβαια θέμα πολιτικής καταστήματος, αλλά δεν χάνεις κάτι να το ζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πάνω στην μπαταρία κάπου γράφει ημερομηνία (παραγωγής ή λήξης δεν θυμάμαι ακριβώς). Το αν θα στην αλλάξουν είναι βέβαια θέμα πολιτικής καταστήματος, αλλά δεν χάνεις κάτι να το ζητήσεις. εχει καποια νουμερα πισω η μπαταρια αλλα δεν νομιζω να ειναι ημερομηνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 εχει καποια νουμερα πισω η μπαταρια αλλα δεν νομιζω να ειναι ημερομηνια Εχεις δίκιο, δεν θυμόμουνα καλά. Η ημερομηνία παραγωγής ήταν πάνω στη συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Εχεις δίκιο, δεν θυμόμουνα καλά. Η ημερομηνία παραγωγής ήταν πάνω στη συσκευασία. Εχω την συσκευασια της μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Εχω την συσκευασια της μπαταριας Εμένα ήταν σε απλό πλαστικό διαφανές σακουλάκι, και η ημερομηνία ήταν σε μορφή μήνας - έτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Εμένα ήταν σε απλό πλαστικό διαφανές σακουλάκι, και η ημερομηνία ήταν σε μορφή μήνας - έτος. εμενα εδω http://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4230&virtuemart_category_id=330&Itemid=474&ref Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 καλημέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας, έχω βάλει recovery μενού βάζω ρόμ την τρέχει και ενώ λέει ότι ολοκληρώθηκε μόλις κάνει επανεκκίνηση κολλάει στο λογότυπο της htc.....το εχει αντιμετωπίσει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 καλημέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας, έχω βάλει recovery μενού βάζω ρόμ την τρέχει και ενώ λέει ότι ολοκληρώθηκε μόλις κάνει επανεκκίνηση κολλάει στο λογότυπο της htc.....το εχει αντιμετωπίσει κανείς?? Καλημερα αν εχεις TWRP recovery καλυτερα περνα αυτο το recovery post #4631 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=298724&page=309 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλημερα αν εχεις TWRP recovery καλυτερα περνα αυτο το recovery post #4631 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=298724&page=309 καλημέρα και σε σένα....δεν εχει λειτουργικό πως θα τρέξει apk?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) καλημέρα και σε σένα....δεν εχει λειτουργικό πως θα τρέξει apk?? Δως μου λιγη ωρα να κοιταξω μηπως το βρω στην μορφη που χρειαζεται ,γραμμη εντολων εχεις φανταζομαι? EDIT post 1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2275946 Edited October 16, 2015 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δως μου λιγη ωρα να κοιταξω μηπως το βρω στην μορφη που χρειαζεται ,γραμμη εντολων εχεις φανταζομαι? οταν λές γραμμές εντολών?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 οταν λές γραμμές εντολών?? To recovery που εχεις τωρα στην συσκευη πως το περασες ? με abd γραμμη εντολων δεν το περασες ? δες και το προηγουμενο post μου σου εκανα edit το recovery σε μορφη img Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Γεια σας,οποιος μπορει να με βοηθησει βημα βημα να κανω ροοτ το τηλεφωνο και να βαλω μια ρομ 'δοκιμασμενη' απο 4.4 και πανω ,ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) υπαρχει καποιος που να χρησιμοποιει ακομα το τηλεφωνο? ας μου απαντησει εδω ή πμ Edited November 29, 2015 by giannis_24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 δε το εχω/χρησιμοποιω, αλλα κανε την ερωτηση σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 εχει αγορασει κανεις προσφατα μπαταρια απο εδω https://mugen.co/mugen-power-1800mah-extended-battery-for-htc-desire-s-s510e.html ?? ξερω οτι δεν αξιζει λογο 'παλαιοτητας' του κινητου αλλα θελω να του δωσω λιγη 'ζωη' ακομα. αυτη την μπαταρια που σας γραφω την ειχα παρει τον προηγουμενο οκτωμβρη απο ενα σαιτ στην αγγλια αλλα απο τον γεναρη αρχιζε να 'ρημαζει' . σκεφτομαι μηπως επρεπε να την παρω απο το σαιτ της εταιρειας και να ηθελε αυτον τον φορτιστη https://mugen.co/htc-desire-s-usb-desktop-cradle-with-2nd-battery-slot.html για να δουλεψει-κρατησει καλυτερα. θα ηθελα την γνωμη σας ή και τις προτασεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 μηπως ηταν μουφα και οχι οριτζιναλ mugen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 μηπως ηταν μουφα και οχι οριτζιναλ mugen? ηταν κανονικα σε συσκευασια της mugen και με θηκη μπαταριας. λεει οτι εχει 12 μηνες εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts