Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο τέλος Αυγούστου θα μας πουν την ίδια δικαιολογία που είπαν για το desire hd αυτό είναι το μόνο σίγουρο
το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Για να μήν σας πώ και το αμέσως επομενο απο το JB

Βασικά σκέφτομαι το RAZR ή SG2

ωστόσο να σου πω ότι το SGS2 θα έχει για τελευταία ενημέρωση την 4.0.4 (που ακόμα δεν έχει φτάσει στην χώρα "μας")

(σόρρυ για το off topic)

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

διαβασα το εξης κουλο στο blog της HTC

The support department stated that the update for Desire S will be provided as a developer package that will be shared by the htc dev. portal(site). Each user will be able to download the update starting from 20th Aug 2012. After using this update the customer will loose the phone warranty.

Καλα πλακα μας κανουν? Θα χασουμε την εγγυηση φλασαροντας την επισημη rom που θα μας δωσουν οι ιδιοι?

Και μαρεσει που μερικοι επιβεβαιωνουν απο κατω λεγοντας:

u r right Rustam, same email has been sent to me confirmed what u said.

the update will be via RUU not ia OTA at 20 Aug. 2012

αν ισχυει οτι θα χαθει η εγγυηση παντως.. EPIC FΑΙL για την HTC

Coolpad F1 (8297W)

με ολα αυτα που κανει η εταιρια,μετα απο diamond 1 kai 2,desire s,χαιρετε και αντιο htc.πολυ μας σκοτισες τον ερωτα...:angry::ρ:shoot::rocket:
2i6fhs-5.png

διαβασα το εξης κουλο στο blog της HTC

Καλα πλακα μας κανουν? Θα χασουμε την εγγυηση φλασαροντας την επισημη rom που θα μας δωσουν οι ιδιοι?

Και μαρεσει που μερικοι επιβεβαιωνουν απο κατω λεγοντας:

αν ισχυει οτι θα χαθει η εγγυηση παντως.. EPIC FΑΙL για την HTC

με ολα αυτα που κανει η εταιρια,μετα απο diamond 1 kai 2,desire s,χαιρετε και αντιο htc.πολυ μας σκοτισες τον ερωτα...:angry::ρ:shoot::rocket:

Ειναι για γέλια....παντελώς για γέλια!!!Το ειδα και εγω αυτο...εκει στην HTC ζούν την απολυτη τραγικότητα

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Aκόμη και να βρουν "νομικά" τρόπο να το κάνουν αυτό,πιστεύω ότι από την στιγμή που δεν πρόκειται να έρθει ΟΤΑ οι περισσότεροι χρήστες που δεν ασχολούνται με τα forum,ίσως δε πάρουν χαμπάρι καν ότι βγήκε αναβάθμιση.Δε λέω πως ειναι σωστό να γίνει έτσι αλλά μακάρι να έβγαζαν το update και για τα desire/desire hd και ας έλεγαν ότι χάνεται η εγγύηση για όποιον το περάσει στο κινητό του.Αυτοί που βρίσκονται εδώ αλλά και στο xda,μια χαρά θα έκαναν custom roms με τους drivers του επίσημου update

Εντάξει αυτό ήταν..

Θα μου λήψει το αλουμίνιο και η στοιβαρή κατασκευή αλλά όχι και η κοροϊδία της htc....

Αύριο έρχεται το nexus, πλαστικούρα αλλά δεν θα ξεμπερδεύω με αυτή την κοροϊδία..

Εντάξει αυτό ήταν..

Θα μου λήψει το αλουμίνιο και η στοιβαρή κατασκευή αλλά όχι και η κοροϊδία της htc....

Αύριο έρχεται το nexus, πλαστικούρα αλλά δεν θα ξεμπερδεύω με αυτή την κοροϊδία..

Σιγά τα αυγά.!!

Ήδη όποιος έχει περάσει custom rom δεν έχει ούτως η άλλως εγγύηση.

Εγώ το κινητό το έχω ήδη s-off και έχω περάσει άπειρες ROM απλά θέλω τη stock rom ώστε να δουλεύουν καλύτερα οι custom ics roms.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα έρθει με OTA η με RUU μέσω htcdev.

Κάντε το release όμως.!!!

με την αγγλικη rom δεν παιρνει τις ρυθμιεις για αποστολη mms καθως και τις παραμετρους για internet...

πρεπει να μπει η ελληνικη ρομ...

ξερετε πως γινεται αυτο?

Σιγά τα αυγά.!!

Εγώ το κινητό το έχω ήδη s-off και έχω περάσει άπειρες ROM απλά θέλω τη stock rom ώστε να δουλεύουν καλύτερα οι custom ics roms.

δεν έδωσα 500 € για να μην έχω εγγύση επειδή η htc δεν με σέβεται...

ούτε επειδή αυτοί δεν γουστάρουν θα πρέπει να κάνω ολόκληρη διαδικασία όταν ο υπόλοιπος κόσμος κάνει ένα "κλικ"..

τέσπα περί ορέξεως...

δεν έδωσα 500 € για να μην έχω εγγύση επειδή η htc δεν με σέβεται...

ούτε επειδή αυτοί δεν γουστάρουν θα πρέπει να κάνω ολόκληρη διαδικασία όταν ο υπόλοιπος κόσμος κάνει ένα "κλικ"..

τέσπα περί ορέξεως...

Αυτό φίλε νου από που προκύπτει;;;Είπε κάτι τέτοιο επίσημα η HTC;;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Αυτό φίλε νου από που προκύπτει;;;Είπε κάτι τέτοιο επίσημα η HTC;;;

ναι ετσι "διαβαστηκε" στο htc blog

ριξε μια ματια μερικα ποστς πιο πανω σε ενα δικο μου που

εχει παραθεση στα αγγλικα

Coolpad F1 (8297W)

Παιδιά υπάρχει - κάπου είχα δει - μία φορητή μπαταριά που συνδέεται με το κινητό και το φορτίζει? Διάφορων χωρητικοτήτων.

Επίσης - αυτό δεν το ξέρω - υπάρχει κάποια θήκη - φορτιστής για το κινητό μας όπως διάβασα βγήκε για το * iPhone?

Βγάζει η Trent, τις βρίσκεις στο amazon, σε διάφορες χωρητικότητες από 2000 ως 12000 mah.

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B003ZBZ64Q

Σιγά τα αυγά.!!

Kαι οι άλλοι φίλε μου που δεν ξέρουν να φλασάρουν RUU ρομ, δεν θα κάνουν αναβάθμιση ;. Νομίζεις ότι όλοι οι χρήστες παγκοσμίως είναι γραμμένοι σε forums για να μάθουν το τι παίζει;. Άσε την εγγύηση (που προσωπικά την χρειάστηκα 3 φορές για το DHD-άρα πόσα θα πλήρωνα για service).

Πιστεύω απλά αυτό να μην είναι αλήθεια γιατί πραγματικά δεν θα ξαναπάρω ΗTC ούτε και για mp3 player αν βγει. Ήδη είχα πουλήσει το evo, γιατί ... (καλύτερα να μην το σχολιάσω...), και το αστείο ποιο είναι...για ποια έκδοση ICS μιλάνε; Όχι φυσικά για την 4.0.4...

ναι ετσι "διαβαστηκε" στο htc blog

ριξε μια ματια μερικα ποστς πιο πανω σε ενα δικο μου που

εχει παραθεση στα αγγλικα

Εγώ θα έλεγα να μην πιστεύουμε κάθε τρολιά που ακούμε/διαβάζουμε. Εαν αυτό είναι επίσημο, πιστεψέ με, πολύς κόσμος θα φύγει, όχι μόνο εσύ και εγώ. Μέχρι τότε όμως, μερικές μέρες ακόμα χωρίς ICS νομίζω θα ζήσουμε.

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Εγώ θα έλεγα να μην πιστεύουμε κάθε τρολιά που ακούμε/διαβάζουμε. Εαν αυτό είναι επίσημο, πιστεψέ με, πολύς κόσμος θα φύγει, όχι μόνο εσύ και εγώ. Μέχρι τότε όμως, μερικές μέρες ακόμα χωρίς ICS νομίζω θα ζήσουμε.

Στην αρχή δεν το πιστεψα ούτε γω αλλα μετα διάβασα απο κατω σχόλια πως και άλλοι χρηστες λαβαν εμαιλ απτην htc που ελεγε ακριβώς το ιδιο πράγμα.

Coolpad F1 (8297W)

Στην αρχή δεν το πιστεψα ούτε γω αλλα μετα διάβασα απο κατω σχόλια πως και άλλοι χρηστες λαβαν εμαιλ απτην htc που ελεγε ακριβώς το ιδιο πράγμα.

θα δούμε, εαν ισχύει αυτό ούτε καν θα ασχοληθώ, θα πέσει μια Fallout evolution και τέλος (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1679125). Έτσι και αλλιώς αυτοί εκεί ασχολούνται περισσότερο από αυτούς στην HTC...

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

το ανταλλαξα με ενα motorola razr και διαφορα απο εμενα, με κουρασε πολυ η ολη ιστορια. κουραγιο σε οσους μεινετε, ελπιζω να παρετε παγωτακι συντομα.

το μονο κακο ειναι πως χθες παρελαβα την μπαταρια της mugen power 1800mah για το desire s και μου εμεινε ετσι σφραγισμενη οπως την παρελαβα. αν καποιον τον ενδιαφερει ας μου στειλει μηνυμα! θα 'χει φιλικη τιμη ;-)

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

παιδιά ποιες εταιρείες έχουν ΟΤΑ αναβάθμιση του google λογισμικού? Ξέρω η HTC έχει.βασικά έχω χρόνια htc και θέλω αν αλλάξω εταιρεία να έχει OTA αναβάθμιση όχι να μπλεξω με καλώδια όπως ένας φίλος μου που έχει Sony Ericsson.

παιδιά ποιες εταιρείες έχουν ΟΤΑ αναβάθμιση του google λογισμικού? Ξέρω η HTC έχει.βασικά έχω χρόνια htc και θέλω αν αλλάξω εταιρεία να έχει OTA αναβάθμιση όχι να μπλεξω με καλώδια όπως ένας φίλος μου που έχει Sony Ericsson.

ολα τα nexus παιρνουν ΟΤΑ τις αναβαθμισεις, οποτε το galaxy nexus αν σε παιρνει οικονομικα ειναι πολυ καλη επιλογη

edit: εχω την εντυπωση πως αν οχι ολες, το 90% των συσκευων πλεον μεσω ΟΤΑ αναβαθμιζονται

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)