Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kollatos απο ποια χωρα θα ερθει η μπαταρια? με paypal θα την αγορασω?

Από Κίνα νομίζω έρχεται. Εγώ με Paypal είχα πληρώσει αλλά δέχεται και κάρτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλως kollatos ευχαριστω πολυ. Πιστευω να μην εχω θεμα με το σαιτ ή με την μπαταρια

Εχει κανεις αποψη για αυτο το σαιτ http://gr.mobilefun.com/29705-mugen-htc-desire-s-extended-battery-1800mah.htm

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• 3 months later...
καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, να σας ρωτήσω πώς να συγχρονίσω το τηλέφωνο με το HTC Sync 3.0.......δεν βλέπει καθόλου την συσκευή υπάρχει καποια ρύθμιση?? να πώ κιόλας ότι εχω τα W8 Enterpise N.

• 8 months later...

Έχω ένα HTC Desire S ενός φίλου το οποίο έχει περασμένη την TWRP 2.4.0.0 Recovery στον ΒΟΟΤLOADER γράφει ότι είναι UNLOCKED αλλά από κάτω ότι είναι σε κατάσταση

SAGA PVT SHIP S-ON RL

HBOOT-2.02.0002

RADIO-3831.19.00.110

eMMC-boot

Jul 31 2012,15:41:32

Αυτό που κάνει είναι ότι ενώ μπαίνει σε recovery και bootoader και κάνει install την rom κανονικά χωρίς να δείξει κάποιο λάθος κατα το φλασάρισμα, όταν bootάρει η συσκευή πατώντας Boot to System ή ανοίξεις την συσκευή bootάρει στο recovery.

Θέλω να κάνω την συσκευή S-OFF αλλά όλα τα αρχεία που βρίσκω με λινκ σε οδηγούς είναι νεκρά και κυρίως το revolusionary.io ή κάπως έτσι από το οποίο πρέπει να καταβάσω το ομόνυμοαρχείο και να πάρω το beta key. Έχεις εδώ κάποιος κάτοχος ενεργά λινκ ώστε να κάνω το τηλέφωνο ένα γενικό ξεκαθαρισμα ώστε να ξεκινάει στην ρομ και όχι στο recovery;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Έχω ένα HTC Desire S ενός φίλου το οποίο έχει περασμένη την TWRP 2.4.0.0 Recovery στον ΒΟΟΤLOADER γράφει ότι είναι UNLOCKED αλλά από κάτω ότι είναι σε κατάσταση

SAGA PVT SHIP S-ON RL

HBOOT-2.02.0002

RADIO-3831.19.00.110

eMMC-boot

Jul 31 2012,15:41:32

Αυτό που κάνει είναι ότι ενώ μπαίνει σε recovery και bootoader και κάνει install την rom κανονικά χωρίς να δείξει κάποιο λάθος κατα το φλασάρισμα, όταν bootάρει η συσκευή πατώντας Boot to System ή ανοίξεις την συσκευή bootάρει στο recovery.

Θέλω να κάνω την συσκευή S-OFF αλλά όλα τα αρχεία που βρίσκω με λινκ σε οδηγούς είναι νεκρά και κυρίως το revolusionary.io ή κάπως έτσι από το οποίο πρέπει να καταβάσω το ομόνυμοαρχείο και να πάρω το beta key. Έχεις εδώ κάποιος κάτοχος ενεργά λινκ ώστε να κάνω το τηλέφωνο ένα γενικό ξεκαθαρισμα ώστε να ξεκινάει στην ρομ και όχι στο recovery;

Φλασαρε καλυτερα αυτο το recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377745

Επειδη δεν θυμαμαι καλα την διαδρομη καπου υπαρχει μια ρυθμιση smartflash νομιζω πως λεγετε, βαλτο στο enable πριν φλασαρης την ρομ.

Το s off ξεχνα το οπως το ειπες ολα τα link ειναι off .

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Φλασαρε καλυτερα αυτο το recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377745

Επειδη δεν θυμαμαι καλα την διαδρομη καπου υπαρχει μια ρυθμιση smartflash νομιζω πως λεγετε, βαλτο στο enable πριν φλασαρης την ρομ.

Το s off ξεχνα το οπως το ειπες ολα τα link ειναι off .

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το 4ΕΧΤ recovery ο τύπος που το έφτιαξε το έχει σε μορφή apk . Ποιο κάτω έχει και ένα λινκ που κατεβάζεις ένα recovery.zip αλλά το ΗTC Desire S δεν το φλασάρει βγάζει λάθος(μέσω install του υπάρχοντος recovery). Μέσα στο TWRP που διαθέτει το τηλέφωνο δεν υπάρχει κάποια επιλογή smart flash ετκός αν δεν εννοείς κάτι τέτοιο.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• 2 weeks later...
Πειτε μου κατι, η εργοστασιακη εφαρμογη internet σας κρασαρει;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
καλησπέρα στην σελίδα 129 υπάρχει Οδηγός S-OFF και Root για το HTC DESIRE S αλλά η περισσότερη σύνδεσμοι δεν λειτουργούν ξέρει κανείς που θα βρω τον πλήρη οδηγό?? σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Mηπως ξερει κανενας καμια καλη μπαταρια για το τηλεφωνο γιατι η mugen τα φτυσε

Πέρσι, τέτοια εποχή περίπου, αγόρασα μια από το e-click. Μέχρι σήμερα άψογη.

Πέρσι, τέτοια εποχή περίπου, αγόρασα μια από το e-click. Μέχρι σήμερα άψογη.

Πριν μια εβδομαδα πηρα αυτη http://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4230&virtuemart_category_id=330&Itemid=474&ref αλλα δεν βγαζει ουτε 2 ωρες οθονη. Παιζει να μην ειναι αυθεντικη? Ηταν οπως ακριβως φαινεται στο λινκ.

Πριν μια εβδομαδα πηρα αυτη http://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4230&virtuemart_category_id=330&Itemid=474&ref αλλα δεν βγαζει ουτε 2 ωρες οθονη. Παιζει να μην ειναι αυθεντικη? Ηταν οπως ακριβως φαινεται στο λινκ.

Δες την ημερομηνία παραγωγής (ή λήξης), μήπως είναι πολύ παλιά. Αν την έχεις μια βδομάδα και δεν έχει στρώσει προσπάθησε να την επιστρέψεις για αλλαγή.

Δες την ημερομηνία παραγωγής (ή λήξης), μήπως είναι πολύ παλιά. Αν την έχεις μια βδομάδα και δεν έχει στρώσει προσπάθησε να την επιστρέψεις για αλλαγή.

aggmanos απο που θα το δω αυτο? δεν πιστευω να δεχτουν να μου κανουν αλλαγη

Εγώ είχα αγοράσει 2 απο το ebay σαν καινούγιες αλλά και οι 2 δεν κρατάγανε παραπάνω από 2 ημέρες.

Εχω την αίσθηση πως το κινητό, το δικό μου τουλάχιστον, μετά απο 4 χρόνια χρήσης τρώει πολύ γρήγορα τις μπαταρίες

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

aggmanos απο που θα το δω αυτο? δεν πιστευω να δεχτουν να μου κανουν αλλαγη

Πάνω στην μπαταρία κάπου γράφει ημερομηνία (παραγωγής ή λήξης δεν θυμάμαι ακριβώς).

Το αν θα στην αλλάξουν είναι βέβαια θέμα πολιτικής καταστήματος, αλλά δεν χάνεις κάτι να το ζητήσεις.

Πάνω στην μπαταρία κάπου γράφει ημερομηνία (παραγωγής ή λήξης δεν θυμάμαι ακριβώς).

Το αν θα στην αλλάξουν είναι βέβαια θέμα πολιτικής καταστήματος, αλλά δεν χάνεις κάτι να το ζητήσεις.

εχει καποια νουμερα πισω η μπαταρια αλλα δεν νομιζω να ειναι ημερομηνια

εχει καποια νουμερα πισω η μπαταρια αλλα δεν νομιζω να ειναι ημερομηνια

Εχεις δίκιο, δεν θυμόμουνα καλά. Η ημερομηνία παραγωγής ήταν πάνω στη συσκευασία.

Εχεις δίκιο, δεν θυμόμουνα καλά. Η ημερομηνία παραγωγής ήταν πάνω στη συσκευασία.

Εχω την συσκευασια της μπαταριας

Εχω την συσκευασια της μπαταριας

Εμένα ήταν σε απλό πλαστικό διαφανές σακουλάκι, και η ημερομηνία ήταν σε μορφή μήνας - έτος.

Εμένα ήταν σε απλό πλαστικό διαφανές σακουλάκι, και η ημερομηνία ήταν σε μορφή μήνας - έτος.

εμενα εδω http://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4230&virtuemart_category_id=330&Itemid=474&ref

καλημέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας, έχω βάλει recovery μενού βάζω ρόμ την τρέχει και ενώ λέει ότι ολοκληρώθηκε μόλις κάνει επανεκκίνηση κολλάει στο λογότυπο της htc.....το εχει αντιμετωπίσει κανείς??

καλημέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας, έχω βάλει recovery μενού βάζω ρόμ την τρέχει και ενώ λέει ότι ολοκληρώθηκε μόλις κάνει επανεκκίνηση κολλάει στο λογότυπο της htc.....το εχει αντιμετωπίσει κανείς??

Καλημερα αν εχεις TWRP recovery καλυτερα περνα αυτο το recovery post #4631 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=298724&page=309

Καλημερα αν εχεις TWRP recovery καλυτερα περνα αυτο το recovery post #4631 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=298724&page=309

καλημέρα και σε σένα....δεν εχει λειτουργικό πως θα τρέξει apk??

καλημέρα και σε σένα....δεν εχει λειτουργικό πως θα τρέξει apk??

Δως μου λιγη ωρα να κοιταξω μηπως το βρω στην μορφη που χρειαζεται ,γραμμη εντολων εχεις φανταζομαι?

EDIT post 1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2275946

Edited by nek46