kollatos Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 kollatos απο ποια χωρα θα ερθει η μπαταρια? με paypal θα την αγορασω? Από Κίνα νομίζω έρχεται. Εγώ με Paypal είχα πληρώσει αλλά δέχεται και κάρτα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Καλως kollatos ευχαριστω πολυ. Πιστευω να μην εχω θεμα με το σαιτ ή με την μπαταρια Εχει κανεις αποψη για αυτο το σαιτ http://gr.mobilefun.com/29705-mugen-htc-desire-s-extended-battery-1800mah.htm Edited December 24, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, να σας ρωτήσω πώς να συγχρονίσω το τηλέφωνο με το HTC Sync 3.0.......δεν βλέπει καθόλου την συσκευή υπάρχει καποια ρύθμιση?? να πώ κιόλας ότι εχω τα W8 Enterpise N. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Έχω ένα HTC Desire S ενός φίλου το οποίο έχει περασμένη την TWRP 2.4.0.0 Recovery στον ΒΟΟΤLOADER γράφει ότι είναι UNLOCKED αλλά από κάτω ότι είναι σε κατάσταση SAGA PVT SHIP S-ON RL HBOOT-2.02.0002 RADIO-3831.19.00.110 eMMC-boot Jul 31 2012,15:41:32 Αυτό που κάνει είναι ότι ενώ μπαίνει σε recovery και bootoader και κάνει install την rom κανονικά χωρίς να δείξει κάποιο λάθος κατα το φλασάρισμα, όταν bootάρει η συσκευή πατώντας Boot to System ή ανοίξεις την συσκευή bootάρει στο recovery. Θέλω να κάνω την συσκευή S-OFF αλλά όλα τα αρχεία που βρίσκω με λινκ σε οδηγούς είναι νεκρά και κυρίως το revolusionary.io ή κάπως έτσι από το οποίο πρέπει να καταβάσω το ομόνυμοαρχείο και να πάρω το beta key. Έχεις εδώ κάποιος κάτοχος ενεργά λινκ ώστε να κάνω το τηλέφωνο ένα γενικό ξεκαθαρισμα ώστε να ξεκινάει στην ρομ και όχι στο recovery; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Το δοκίμασες χωρίς να είναι συνδεδεμένο το καλώδιο USB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Έχω ένα HTC Desire S ενός φίλου το οποίο έχει περασμένη την TWRP 2.4.0.0 Recovery στον ΒΟΟΤLOADER γράφει ότι είναι UNLOCKED αλλά από κάτω ότι είναι σε κατάσταση SAGA PVT SHIP S-ON RL HBOOT-2.02.0002 RADIO-3831.19.00.110 eMMC-boot Jul 31 2012,15:41:32 Αυτό που κάνει είναι ότι ενώ μπαίνει σε recovery και bootoader και κάνει install την rom κανονικά χωρίς να δείξει κάποιο λάθος κατα το φλασάρισμα, όταν bootάρει η συσκευή πατώντας Boot to System ή ανοίξεις την συσκευή bootάρει στο recovery. Θέλω να κάνω την συσκευή S-OFF αλλά όλα τα αρχεία που βρίσκω με λινκ σε οδηγούς είναι νεκρά και κυρίως το revolusionary.io ή κάπως έτσι από το οποίο πρέπει να καταβάσω το ομόνυμοαρχείο και να πάρω το beta key. Έχεις εδώ κάποιος κάτοχος ενεργά λινκ ώστε να κάνω το τηλέφωνο ένα γενικό ξεκαθαρισμα ώστε να ξεκινάει στην ρομ και όχι στο recovery; Φλασαρε καλυτερα αυτο το recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377745 Επειδη δεν θυμαμαι καλα την διαδρομη καπου υπαρχει μια ρυθμιση smartflash νομιζω πως λεγετε, βαλτο στο enable πριν φλασαρης την ρομ. Το s off ξεχνα το οπως το ειπες ολα τα link ειναι off . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Φλασαρε καλυτερα αυτο το recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377745 Επειδη δεν θυμαμαι καλα την διαδρομη καπου υπαρχει μια ρυθμιση smartflash νομιζω πως λεγετε, βαλτο στο enable πριν φλασαρης την ρομ. Το s off ξεχνα το οπως το ειπες ολα τα link ειναι off . Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το 4ΕΧΤ recovery ο τύπος που το έφτιαξε το έχει σε μορφή apk . Ποιο κάτω έχει και ένα λινκ που κατεβάζεις ένα recovery.zip αλλά το ΗTC Desire S δεν το φλασάρει βγάζει λάθος(μέσω install του υπάρχοντος recovery). Μέσα στο TWRP που διαθέτει το τηλέφωνο δεν υπάρχει κάποια επιλογή smart flash ετκός αν δεν εννοείς κάτι τέτοιο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Πειτε μου κατι, η εργοστασιακη εφαρμογη internet σας κρασαρει; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Mηπως ξερει κανενας καμια καλη μπαταρια για το τηλεφωνο γιατι η mugen τα φτυσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 καλησπέρα στην σελίδα 129 υπάρχει Οδηγός S-OFF και Root για το HTC DESIRE S αλλά η περισσότερη σύνδεσμοι δεν λειτουργούν ξέρει κανείς που θα βρω τον πλήρη οδηγό?? σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Mηπως ξερει κανενας καμια καλη μπαταρια για το τηλεφωνο γιατι η mugen τα φτυσε Πέρσι, τέτοια εποχή περίπου, αγόρασα μια από το e-click. Μέχρι σήμερα άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Πέρσι, τέτοια εποχή περίπου, αγόρασα μια από το e-click. Μέχρι σήμερα άψογη. Πριν μια εβδομαδα πηρα αυτη http://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4230&virtuemart_category_id=330&Itemid=474&ref αλλα δεν βγαζει ουτε 2 ωρες οθονη. Παιζει να μην ειναι αυθεντικη? Ηταν οπως ακριβως φαινεται στο λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Πριν μια εβδομαδα πηρα αυτη http://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4230&virtuemart_category_id=330&Itemid=474&ref αλλα δεν βγαζει ουτε 2 ωρες οθονη. Παιζει να μην ειναι αυθεντικη? Ηταν οπως ακριβως φαινεται στο λινκ. Δες την ημερομηνία παραγωγής (ή λήξης), μήπως είναι πολύ παλιά. Αν την έχεις μια βδομάδα και δεν έχει στρώσει προσπάθησε να την επιστρέψεις για αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Δες την ημερομηνία παραγωγής (ή λήξης), μήπως είναι πολύ παλιά. Αν την έχεις μια βδομάδα και δεν έχει στρώσει προσπάθησε να την επιστρέψεις για αλλαγή. aggmanos απο που θα το δω αυτο? δεν πιστευω να δεχτουν να μου κανουν αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Εγώ είχα αγοράσει 2 απο το ebay σαν καινούγιες αλλά και οι 2 δεν κρατάγανε παραπάνω από 2 ημέρες. Εχω την αίσθηση πως το κινητό, το δικό μου τουλάχιστον, μετά απο 4 χρόνια χρήσης τρώει πολύ γρήγορα τις μπαταρίες Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 aggmanos απο που θα το δω αυτο? δεν πιστευω να δεχτουν να μου κανουν αλλαγη Πάνω στην μπαταρία κάπου γράφει ημερομηνία (παραγωγής ή λήξης δεν θυμάμαι ακριβώς). Το αν θα στην αλλάξουν είναι βέβαια θέμα πολιτικής καταστήματος, αλλά δεν χάνεις κάτι να το ζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πάνω στην μπαταρία κάπου γράφει ημερομηνία (παραγωγής ή λήξης δεν θυμάμαι ακριβώς). Το αν θα στην αλλάξουν είναι βέβαια θέμα πολιτικής καταστήματος, αλλά δεν χάνεις κάτι να το ζητήσεις. εχει καποια νουμερα πισω η μπαταρια αλλα δεν νομιζω να ειναι ημερομηνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 εχει καποια νουμερα πισω η μπαταρια αλλα δεν νομιζω να ειναι ημερομηνια Εχεις δίκιο, δεν θυμόμουνα καλά. Η ημερομηνία παραγωγής ήταν πάνω στη συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Εχεις δίκιο, δεν θυμόμουνα καλά. Η ημερομηνία παραγωγής ήταν πάνω στη συσκευασία. Εχω την συσκευασια της μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Εχω την συσκευασια της μπαταριας Εμένα ήταν σε απλό πλαστικό διαφανές σακουλάκι, και η ημερομηνία ήταν σε μορφή μήνας - έτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Εμένα ήταν σε απλό πλαστικό διαφανές σακουλάκι, και η ημερομηνία ήταν σε μορφή μήνας - έτος. εμενα εδω http://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4230&virtuemart_category_id=330&Itemid=474&ref Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 καλημέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας, έχω βάλει recovery μενού βάζω ρόμ την τρέχει και ενώ λέει ότι ολοκληρώθηκε μόλις κάνει επανεκκίνηση κολλάει στο λογότυπο της htc.....το εχει αντιμετωπίσει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 καλημέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας, έχω βάλει recovery μενού βάζω ρόμ την τρέχει και ενώ λέει ότι ολοκληρώθηκε μόλις κάνει επανεκκίνηση κολλάει στο λογότυπο της htc.....το εχει αντιμετωπίσει κανείς?? Καλημερα αν εχεις TWRP recovery καλυτερα περνα αυτο το recovery post #4631 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=298724&page=309 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλημερα αν εχεις TWRP recovery καλυτερα περνα αυτο το recovery post #4631 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=298724&page=309 καλημέρα και σε σένα....δεν εχει λειτουργικό πως θα τρέξει apk?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) καλημέρα και σε σένα....δεν εχει λειτουργικό πως θα τρέξει apk?? Δως μου λιγη ωρα να κοιταξω μηπως το βρω στην μορφη που χρειαζεται ,γραμμη εντολων εχεις φανταζομαι? EDIT post 1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2275946 Edited October 16, 2015 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts