petros11 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Την original πήρα με τα 1450 mAh Κάποιο θέμα θα έχει η μπαταρία αλλά αν θέλεις να δεις πραγματική διαφορά ψάξει για καμία mugen 1800....το πάχος είναι ίδιο με την μαμα. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλησπέρα παιδιά...εχω ενα παλιό DESIRE S με ICS 4.0.4 και θέλω να βαλω μια αλλη ROM.....μηπως γίνεται να μου πείτε που θα βρω αυτο το θέμα στο forum και αν γίνεται ποια ROM ειναι η καλύτερη γιαυτο το τηλεφωνο Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλησπέρα παιδιά...εχω ενα παλιό DESIRE S με ICS 4.0.4 και θέλω να βαλω μια αλλη ROM.....μηπως γίνεται να μου πείτε που θα βρω αυτο το θέμα στο forum και αν γίνεται ποια ROM ειναι η καλύτερη γιαυτο το τηλεφωνο Σας ευχαριστώ Kαλημερα υπαρχει ενας οδηγος στην πρωτη σελιδα της συσκευης , εδω στο forum, για την rom εισαι εδω καλο διαβασμα http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1030 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλησπέρα παιδιά...εχω ενα παλιό DESIRE S με ICS 4.0.4 και θέλω να βαλω μια αλλη ROM.....μηπως γίνεται να μου πείτε που θα βρω αυτο το θέμα στο forum και αν γίνεται ποια ROM ειναι η καλύτερη γιαυτο το τηλεφωνο Σας ευχαριστώ Η γνώμη μου είναι να μείνεις στην ICS Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Η γνώμη μου είναι να μείνεις στην ICS Eυχαριστώ για τς απαντήσεις παιδιά...το τηλεφωνάκι αυτο το εχω απο το 2011 και είναι τελείως απροβλημάτιστο σε όλα του...δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμκρό..μιλάμε για φουλ αξιοπιστία...το μόνο θεματάκι που εχω είναι τα πολυ μικρά γράμματα και το οτι μου κανει μερικά lag στον browser.....ειδικά οταν δν υπαρχει καλό σήμα 3g......αυτά τα δύο θα ηθελα να βελτιωσω με αλλη ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Εδώ και 3-4 μέρες δεν δουλεύει η stock εφαρμογή Ειδήσεις και καιρός, στο Xperia λειτουργεί μια χαρά. Τι να φταίει ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntix Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 (edited) καλησπέρα είμαι κάτοχος htc desire s και είστε η τελευταία μου ελπίδα! ενας φίλος προθυμοποιηθηκε να μου φλασάρει το κινητο γιατί εγώ μόνο τηλεφωνο ξέρω να παίρνω και κάτι πήγε στραβά με το ρουτ υποθέτω! ενώ η ρομ μπηκε κανονικά το τηλεφωνο πεταει συνεχώς το error unfortunately the process com.android. phone has stopped μπορει να με βοηθίσει ρε παιδιά κάποιος γιατί ειμαι χωρίς χωρις τηλεφωνία δεν ξερω που αλλού μπορώ να απευθυνθώ ειμαι επαρχία :wacko: επισεις δεν έχει σήμα αν σημαίνει κάτι αυτό. Edited October 29, 2013 by puntix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εδώ και 3-4 μέρες δεν δουλεύει η stock εφαρμογή Ειδήσεις και καιρός, στο Xperia λειτουργεί μια χαρά. Τι να φταίει ; Ξαφνικά άρχισε πάλι να δουλεύει ...:confused: Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Γεια σας,θα ηθελα να σας ρωτησω 1ον για να βαλω την 4.0 ics που εχουν βαλει στο σαιτ της htc πρεπει το κινητο να ειναι root? και 2ον αν βαλω την 4.0 και δν μου αρεσει μπορω μετα να κανω επαναφορα εργοστασιακων και να γυρισει το κινητο στην 2.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 με επαναφορα γυρναει στην ρομ που εχεις εγκατεστημενη. αρα αν εισαι στην 4, στην 4 θα γυρισει ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 να υποθεσω στη πρωτη ερωτηση η απαντηση ειναι οχι..? αρα αν παω στην 4 δεν υπαρχει 'επιστροφη' ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 για την πρωτη ερωτηση θα σε γελασω. αν δε σε ειναι κοπος, ρουταρησε το και περνα οτι ρομ θελεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 φιλε δεν ξερω να κανω ροοτ ,βασικα θελω να βαλω την 4.0 που εχει το σαιτ για να 'αλλαξει' καπως το τηλεφωνο και να μπορω να βαλω καποιες εφαρμογες που δεν μπορω να βαλω με την 2.3.5. που εχω τωρα. παρακαλω αν ξερει καποιος αλλος αν χρειαζετε ροοτ για να βαλω την 4 να μου απαντησει. φιλε μολ αν βαλω την εκδοση 4 μετα δεν υπαρχει 'επιστροφη' ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 sto πρωτο ποστ εχει οδηγο για ρουτ οτι κανεις ομως, με δικη σου ευθύνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) φιλε δεν ξερω να κανω ροοτ ,βασικα θελω να βαλω την 4.0 που εχει το σαιτ για να 'αλλαξει' καπως το τηλεφωνο και να μπορω να βαλω καποιες εφαρμογες που δεν μπορω να βαλω με την 2.3.5. που εχω τωρα. παρακαλω αν ξερει καποιος αλλος αν χρειαζετε ροοτ για να βαλω την 4 να μου απαντησει. φιλε μολ αν βαλω την εκδοση 4 μετα δεν υπαρχει 'επιστροφη' ? Δεν χρειάζεται root για να βάλεις την 4.0!Μιλάμε πάντα για την επίσημη της HTC. Δεν θα χρειαστεί να γυρίσεις πίσω,γιατί η 4.0 είναι απροβλιμάτιστη,γρηγορότερη και πιο όμορφη. Θα χρειαστεί πρώτα να πάρεις ένα backup τις επαφές σου και όποιες εφαρμογές θέλεις γιατι θα σβηστούν όλα. Μπορείς να κατεβάσεις από το playstore το Mybackup για να κάνεις την δουλεία σου.;);) Edited November 26, 2013 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δεν χρειάζεται root για να βάλεις την 4.0!Μιλάμε πάντα για την επίσημη της HTC. Δεν θα χρειαστεί να γυρίσεις πίσω,γιατί η 4.0 είναι απροβλιμάτιστη,γρηγορότερη και πιο όμορφη. Θα χρειαστεί πρώτα να πάρεις ένα backup τις επαφές σου και όποιες εφαρμογές θέλεις γιατι θα σβηστούν όλα. Μπορείς να κατεβάσεις από το playstore το Mybackup για να κάνεις την δουλεία σου.;);) ναι απο το σαιτ της htcdev tin WWE RUU V4.0 14.01.401.2 . Θελω να πιστευω οτι δεν θα αναγκαστω να γυρισω στην 2.3.5 (αν γινετε βεβαια ?) . Εχω παρει back up επαφων με επιλογη εξαγωγη σε καρτα sd και μηνυματων με επιλογη δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας. Εχουν μπει σαν αρχεια στην sd. για τα αλλα θα χρησιμοποιησω την εφαρμογη που μου ειπες. Οταν το κινητο θα ειναι συνδεδεμενο με το pc θα το εχω σε τυπο συνδεσης HTC sync ή καποιον αλλο? το αρχειο της 4.0 το τρεχω απο φακελο του υπολογιστη ή το περναω στην sd του κινητου και το τρεχω μεσα απο εκει? Οπως καταλαβες ειμαι ασχετος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ναι απο το σαιτ της htcdev tin WWE RUU V4.0 14.01.401.2 . Θελω να πιστευω οτι δεν θα αναγκαστω να γυρισω στην 2.3.5 (αν γινετε βεβαια ?) . Εχω παρει back up επαφων με επιλογη εξαγωγη σε καρτα sd και μηνυματων με επιλογη δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας. Εχουν μπει σαν αρχεια στην sd. για τα αλλα θα χρησιμοποιησω την εφαρμογη που μου ειπες. Οταν το κινητο θα ειναι συνδεδεμενο με το pc θα το εχω σε τυπο συνδεσης HTC sync ή καποιον αλλο? το αρχειο της 4.0 το τρεχω απο φακελο του υπολογιστη ή το περναω στην sd του κινητου και το τρεχω μεσα απο εκει? Οπως καταλαβες ειμαι ασχετος.. Το μόνο μείον της 4.0 είναι ότι π.χ. σε εφαρμογές τύπου whatsapp ΔΕΝ μπορείς να πατήσεις λινκ που θα σου στέλνουν! Κάτι για κάποια πατέντα της Apple είχα διαβάσει! Θα κλικαρεις το λινκ και θα κρασαρει το whatsapp! Αλλά δεν με πείραξε τελικά γιατί όπως λες θα μπορείς να περνάς και εφαρμογές που τώρα δεν κατεβαίνουν! Αυτό με τα λινκ λύνεται μετά με ρουτ αλλά δεν το είχα προσπαθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ναι απο το σαιτ της htcdev tin WWE RUU V4.0 14.01.401.2 . Θελω να πιστευω οτι δεν θα αναγκαστω να γυρισω στην 2.3.5 (αν γινετε βεβαια ?) . Εχω παρει back up επαφων με επιλογη εξαγωγη σε καρτα sd και μηνυματων με επιλογη δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας. Εχουν μπει σαν αρχεια στην sd. για τα αλλα θα χρησιμοποιησω την εφαρμογη που μου ειπες. Οταν το κινητο θα ειναι συνδεδεμενο με το pc θα το εχω σε τυπο συνδεσης HTC sync ή καποιον αλλο? το αρχειο της 4.0 το τρεχω απο φακελο του υπολογιστη ή το περναω στην sd του κινητου και το τρεχω μεσα απο εκει? Οπως καταλαβες ειμαι ασχετος.. Για την εγκατασταση της official rom , θα σου κατεβει ενα αρχειο σε μορφη exe, απλα θα την βαλεις στην επιφανεια εργασιας στο pc σου , αν θες βαλτη σε φακελο θα συνδεσεις το καλωδιο σου, θα κανεις ενα κλικ στην rom και θα ακολουθησεις τις οδηγιες που θα δεις για την εγκατασταση Καλο θα ηταν να εχεις μπαταρια πανω απο 50% για την εγκατασταση, μολις τελειωσει η εγκατασταση και πριν αρχισεις να στηνεις την συσκευη σου καλο θα ηταν να κανεις ενα factory reset η hard reset η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το ιδιο ειναι. Αυτα ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ναι απο το σαιτ της htcdev tin WWE RUU V4.0 14.01.401.2 . Θελω να πιστευω οτι δεν θα αναγκαστω να γυρισω στην 2.3.5 (αν γινετε βεβαια ?) . Εχω παρει back up επαφων με επιλογη εξαγωγη σε καρτα sd και μηνυματων με επιλογη δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας. Εχουν μπει σαν αρχεια στην sd. για τα αλλα θα χρησιμοποιησω την εφαρμογη που μου ειπες. Οταν το κινητο θα ειναι συνδεδεμενο με το pc θα το εχω σε τυπο συνδεσης HTC sync ή καποιον αλλο? το αρχειο της 4.0 το τρεχω απο φακελο του υπολογιστη ή το περναω στην sd του κινητου και το τρεχω μεσα απο εκει? Οπως καταλαβες ειμαι ασχετος.. Ακριβώς όπως στα είπε ο φίλος nek είναι,μόνο να συμπληρώσω οτι συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή (φόρτιση επιλογή), και τρέχεις το αρχείο που κατέβασες.Μετά το κάνει όλα από μόνο του....μην έχεις ανοίξει κανένα άλλο πρόγραμμα στο PC. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το μόνο μείον της 4.0 είναι ότι π.χ. σε εφαρμογές τύπου whatsapp ΔΕΝ μπορείς να πατήσεις λινκ που θα σου στέλνουν! Κάτι για κάποια πατέντα της Apple είχα διαβάσει! Θα κλικαρεις το λινκ και θα κρασαρει το whatsapp! Αλλά δεν με πείραξε τελικά γιατί όπως λες θα μπορείς να περνάς και εφαρμογές που τώρα δεν κατεβαίνουν! Αυτό με τα λινκ λύνεται μετά με ρουτ αλλά δεν το είχα προσπαθήσει! Ερώτηση : γενικά σε οποια εφαρμογή πατάς σε link κρασαρει; Facebook, viber κ σια ειναι δοκιμασμένα και παρουσιάζουν το ιδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ΟΚ παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια! κατι τελευταιο στο play store στις εφαρμογες μου , στο ολες θα χαθει αυτο το ιστορικο με εγκατεστημενες εφαρμογες που ειχα παλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ερώτηση : γενικά σε οποια εφαρμογή πατάς σε link κρασαρει; Facebook, viber κ σια ειναι δοκιμασμένα και παρουσιάζουν το ιδιο πρόβλημα;κοιτα whatsapp,viber,tango κλπ σιγουρα.facebook δεν θυμαμαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ΟΚ παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια! κατι τελευταιο στο play store στις εφαρμογες μου , στο ολες θα χαθει αυτο το ιστορικο με εγκατεστημενες εφαρμογες που ειχα παλια? Αν δεν κάνω λάθος δεν θυμάμαι καλά οι εφαρμογές από το store νομίζω δεν χάνονται Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) WWE RUU V4.0 14.01.401.2 .......Εδω ειναι τελικα.....------> http://www.htcdev.com/devcenter/downloads/P1120 Edited November 27, 2013 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts